Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (10)
Autor : fightclub2 - 2020-02-24
Citita de 9993 ori - Nota 8.68 (295 voturi)
A doua zi dimineata, duminca, m-a trezit soarele care desi era octombrie si noaptea trecuta fusese vijelie, reusise sa fie suficient de puternic incat sa ma trezeasca. Geamul era deschis si de afara patrundea un miros placut de natura vie care se usca sub razele blande de Octombrie.
Am stat asa cateva minute simtind soarele pe fata mea, pastrand starea buna din momentul in care adormisem cand ,la un moment dat ,am realizat ca...Oana nu mai era langa mine!
"probabli s-a trezit mai devreme si a coborat..." mi-am zis ca sa ma linistesc si uitandu-ma la ceas, am realizat ca dormisem foarte mult, aproape de ora pranzului.
M-am ridicat si mi-am cautat direct haine de strada fiindca doream sa fiu cat mai prezentabil cand voi cobora si voi da de ochii aceeia mari si albastri care imi promisesera ca vom petrece toata ziua impreuna.
Am coborat in pas vesel, gandindu-ma deja la un mic dejun copios cum doar Gabi stia sa-mi faca dar starea mi s-a schimbat intr-una mult mai trista cand am realizat ca in toata casa nu era decat Gabi, in bucatarie! Nici uma de Oana...
- Gabi, unde e Oana? am intrebat eu dand buzna in bucatarie.
- Au venit ai ei pe la 10 si au luat-o. Nici nu se trezise, a urcat maica-sa la tine, a trezit-o si a luat-o acasa. Spuse ea vesela, ridicand ochii de la mancarea pe care o pregatea si privindu-ma zambind strengareste.
- Zicea razand ca v-a gasit incolaciti ca serpii si i-a luat ceva vreme Oanei sa se desprinda de tine ca sa nu te trezeasca! A izbucnit in ras Gabi si apoi m-a intrebat repede cu o privire complice : ati facut....ceva?
- Ce? NU! Nimic....Cum adica au luat-o? Au certat-o? Am intrebat eu speriat, simtind cum ma cuprinde panica.
- Nuu...Ai ei erau foarte veseli si binedispusi. Situ ca maica-sa a urcat la voi ,a stat acolo destul de mult apoi a coborat cu Oana si erau bine. Adica fata zambea, l-a imbratisat pe taica-su...Chiar le-am facut si ceva de mancare ca nu mancasera niciunul si am stat cu totii. Sunt o familie foarte draguta! mereu mi-a placut de ei.
- Dar tu ce ai facut?! Fata aia a inghetat de frig si a tremura si s-a trezit totusi. Tu, care nu ai facut mare lucru ai dormit ca valiza in gara pana la pranz! A terminat ea pe un ton simpatic-dojenitor.
M-am asezat amarat la masa, privind complet dezinteresat farfuria plina de bunatati pusa de Gabi in fata mea..
- A zis Oana cand te trezesti daca vrei sa vii pe la ea sa iesiti pe-afara ca e frumos. am uitat sa-ti zic...pufni in ras Gabi.
- De ce razi de mine?! m-am bosumflat eu, vizibil fericit de ceea ce imi spusese.
- Off! Nu trebuia sa fii mai mic? Ce probleme grave ai si tu la varsta ta! Ma lua Gabi in brate si ma pupa dragastos peste tot pe fata.
- Du-te la ea si vezi ce s-a intamplat! eu cred ca e totul bine. Iti spun ,erau fericiti, zambeau. Sigur e totul bine.

Am mancat pe fuga fiindca foamea revenise brusc la auzul vestilor bune si am iesit fugind pe usa.
Afara era un aer proaspat si soarele stralucea cu putere. Ici colo cate o balta sau o creanga cazuta dintr-un copac batran mai amintea de furtuna din noaptea trecuta.
Am luat-o in pas alergator catre statia de autobuz de unde tocmai plecase un 282 si cum era duminica si sigur urmatorul venea peste 30 de minute am mers pe jos aproape tot drumul fiindca nu mai aveam rabdare. Eram si curios, si bucuros ca se terminase cu bine...dar mai ales dornic sa o vad din nou.

Am ajuns in fata casei ei unde tatal Oanei mesterea la masina. Isi luasera un Trabant combi special pentru oamenii cu handicap. Era cu siguranta o masina mai putin confortabila decat ce aveam noi dar mama Oanei avea mari dificultati in a schimba vitezele si a privi drumul in acelasi timp asa ca lipsa ambreiajului si toate comenzile la mana o ajutau sa conduca in siguranta....cat de cat.
Fiind o masina clasica insa, totul se facea manual si tatal ei trebuia des sa o puna la punct...Acum, cred, regla aprinderea.
- Hei, Salut Adi! Ce faci tu? Mi-a intins vesel mana mare si puternica omul acela foarte inalt si in permanenta cu zambetul pe buze.
- Buna ziua...am baguit eu incurcat ,incercand sa nu-mi amitnesc ce imi povestise Oana noaptea trecuta.
- Oana e acasa?
- Da, rase el. Imi pare rau ca ti-am furat-o dar am fost ingrozitor de ingrijorati. Dimineata ne-au sunat de la Iasi, curiosi daca a ajuns bine. Promisese ca suna cand ajunge si nu a mai sunat...Am intrat in panica, am fost la gara, am vorbit la politia garii...Nu era niciun copil pierdut asa ca ne-am gandit ca probabil s-a dus la tine, doar pe tine te stia asa de bine in Bucuresti incat sa faca asa ceva... Si am gasit-o! Am tras o sperietura zdravana!
- Am inteles ca ati avut mare grija de ea, ca venise plouata, ca i-au furat haina si ghiozdanul...Iti suntem foarte recunoscatori! Mi-a zis asta privindu-ma sincer cu admiratie si asta mi-a dat un sentiment foarte placut. Imi placea tipul. Era genul ala de om fata de care vrei sa dai bine, sa il impresionezi fiindca si el la randul sau impresiona.
Am mai schimbat cateva cuvinte despre diverse, mi-a aratat motorul trabantului si mi-a explicat cum functioneaza (ciudata masina) si apoi m-a indemnat sa intru in casa.
Am sunat la usa, si mi-a deschis mama Oanei. O mai vazusem de cateva ori dar de data asta parea ceva schimbat la ea. Zambea cu gura pana a urechi si era....foarte sexy.
Nu era o femeie inalta si nici nu avea forme foarte evidente fiind slaba dar ca si Oana avea niste ochi foarte frumosi si mari albastrii, un zambet larg cu niste dinti aproape perfecti si albi si niste buze roz, carnoase care la fel ca Ochii aminteau de ale Oanei.
Purta o rochie verde deschis, mulata pe corp dintr-un material subtire si nu avea sutien. Sanii ei, aproape la fel de mici ca ai Oanei impungeau cu sfarcurile materialul si cand m-a luat in brate si m-a pupat (fiindca a facut asta) i-am simtit cum ma impung pe piept. Cand s-a intors am putut observa prin materialul rochiei triunghiul mic al unor chiloti tanga care incadrau doua fese perfect rounde si usor bombate.
Mama Oanei era mereu o tipa serioasa si imbracata foarte serios...Office, cumva. Nu o vazusem niciodata astfel dar nu ma plangeam - faptul ca mi se parea atragatoare ma facea sa ma simt mai in largul meu - sa o vad ca pe o femeie de treaba zambitoare si sexy mai degraba ca pe mama prietenei mele! Femeia in fata careia ar fi trebuit sa am un comportament fara cusur.
Oana, tolanita pe canapea la TV manca o prajitura si cand m-a vazut a zambit, s-a ridicat ,m-a strans in brate si m-a pupat pe buze! A fost un moment foarte stanjenitor fiindca noi nu facuseram niciodata asta in fata parintilor ei! Mama ei a zambit ,a anuntat ca ea se retrage si ne lasa cu "ale noastre" si a disparut pe una din usile casei.

- Esti bine?! Am intrebat-o eu ingrijorat cand am ramas singuri.
- Da! Ma simt minunat! Mi-a spus Oana vesela, avand un aer cu adevarat fericit. Hai sa ne plimbam si iti povestesc!
M-a luat de mana si am iesit afara, si nu m-a lasat sa-mi trag mana din mana ei cand am ajuns in dreptul Trabantului.
- Tati, iesi cu Adi sa ne plimbam! A spus Oana cu vocea ei cristalina, tinandu-ma strans de mana.
Taica-su s-a uitat la noi ,a vazut mainile impreunate, mutra mea incurcata si probabil rosie ,a zambit si a zis : sigur, e foarte frumos afara! Apoi a bagat mana in buzunar ,a scos o hartie de 50.000 si mi-a dat-o zicandu-mi " Poate vedeti si un film" apoi mi-a facut cu ochiul ,a zambit si s-a intors la ale lui.

Ce se intamplase? Adica acum 12 ore Oana era un dezastru....si acum....

- Ok, in primul rand nu vorbesti despre asta cu nimeni niciodata, da? mi-a zis Oana cand ne-am indepartat suficient de casa ei.
- Da...bineinteles. Spune-mi tot! I-am zis extrem de curios.
- Buun. A spus Oana inspirand si expirand adanc.
- Mama si tata sunt...libertini.Sau ceva de genul asta. Nu stiu exact cum a zis tata dar parca asa a zis...Au fost acum cativa ani in Franta cand eram eu mai mica la un curs de pragatire si acolo au cunoscut oameni care faceau asta. Faceau sex impreuna, dadeau petreceri si faceau sex care cu cine vroia. Asa cum am vazut eu ieri seara pe geam...
- Si acolo s-au imprietenit cu seful lui tata de-aici care venise si el la acelasi curs cu sotia lui. Si au facut asta impreuna, au ramas prieteni . s-au vizitat...(aici Oana a facut o pauza) Pe mine ma minteau ca merg la Iasi la niste prieteni ,ei de fapt mergeau la un hotel cu oamenii astia si se distrau. Drumurile la Bucuresti erau tot pentru astfel de petreceri ,mare parte din ele...
- M-am suparat pe ei cand mi-au povestit...
Aici eu am simtit nevoia sa le iau apararea. Pana la urma, si eu avusesem niste experiente minunate cu Gabi si Angi care erau deschise la minte si fusese minunat. Pentru mine, atunci ca si acum, oamenii care fac sex cu placere nu fac nimic rau...
- De ce? pana la urma se simteau bine....nu au facut rau nimanui ,nu? am zis eu pe un ton ezitant (fiindca mi-era foarte draga Oana si nu as fi vrut sa se supere pe mine ca avem puncte de vedere asa diferite)
- Nu de-asta! Nu...si mie mi se pare...Nu stiu, ma bucur ca se simt bine si asta le face relatia foarte buna. Inainte se certau destul de des, mama nu era fericita....Nu stiu, acum sunt foarte bine si eu simt asta si sunt fericita pentru ei... a spus Oana ganditoare.
- Dar atunci? am intrebat eu nedumerit.
- Adi...tii minte cand eram la tara si ne-am sarutat noi si m-ai atins acolo si te-am alungat?
- Da...i-am raspuns incurcat (speram in sufletul meu sa fi uitat episodul acela stanjenitor)
- Ei bine te-am alungat fiindca avusesem cu mama o discutie despre sex, imediat dupa ce mi-a venit prima oara si ea mi-a zis ca e normal si bine sa astept. Ca desi sunt mare acum si pot face asta, ar fi bine sa se intample mai tarziu, ca nu e bine sa faci asta devreme, cu cineva cu care nu ai o relatie, responsabil...
- Pai nu stiu...am zis eu...cam are dreptate...
- Da, si ea cu tata fac asta cu mai multi oameni deodata si se bucura de placere si corpurile lor ,nu? Mi-a zis Oana privindu-ma usor suparata dar totusi zambind.
- Da, dar ei sunt oameni mari...am incercat eu sa-mi sustin parerea desi simteam ca pierd clar.
- Si noi ce rau faceam? m-a intrebat Oana privindu-ma in ochi.
Din fericire nu m-a asteptat sa raspund si a continuat:
- Eu imi doream atunci. Imi placea mult ce imi faceai si ma simteam minunat cu tine....si te-am oprit din cauza sfaturilor ei, simteam ca daca o fac le insel increderea. Si ei erau la Bucuresti ,probabil se trezeau dintr-o petrecere si mama isi cauta chilotii pe sub pat! A pufnit ea in ras.
Ma simteam ciudat ca avem conversatia asta dar eram coplesit de un sentimet cald si bun fiindca imi spusese cat de mult i-a placut ca eu sa o ating si sa o excit...si ca, acum ,in sfarsit mi se ridicase piatra vinovatiei de pe suflet.
- Le-am spus .... s-a uitat ea in alta parte cand mi-a dat aceasta veste ingrozitoare!
- Poftim?!! Am intrebat-o impietrit, amintindu-mi ca in urma cu jumatate de ora parintii ei m-au luat in brate, mi-au zambit, sfarcurile maica-sii pe tricoul meu, trabantul lui taica-su....aia 50.000 pentru film....NU MAI INTELEGEAM NIMIC!
- Stai linistit ca nu s-au suparat. A zambit Oana privindu-ma din nou in ochi. S-au simtit prost cand le-am reprosat ca ei au o viata din asta libera si pe mine ma educau sa fiu " cuminte".
- Si ce au zis?...am baguit eu inca confuz.
- Pai...mama mi-a zis ca desi ei se simt foarte bine si stilul asta de viata le-a adus doar placere, bucurie si prietenii foarte bune, ei au hotarat sa ma creasca pe mine cu valorile si conceptiile standard pe care le avem noi in Romania. Fiindca nu au vrut sa ma influenteze cand vine vorba de alegeri atat de personale. Au vrut sa ma lase pe mine sa descopar, daca era sa fie, toate aceste lucruri singura. Ca orice fata din moldova. Sa nu ma influenteze...
- Dar le-a parut rau cand au auzit ca m-am simtit ingradita si confuza pe tema asta si ca am trait amandoi episodul ala. Tata a si zis " Saracul baiat".
Ma simteam ca dracu, dar din nou eram fericit. Ciudate trairi am avut in ziua aia...
- Mi-au spus ca ei sunt de parere ca sexul, daca imi doresc sa il fac, indiferent de varsta este ok. Doar sa nu il fac fiindca ma simt obligata, constransa....ca sa dovedesc cuiva ceva si daca se poate, macar prima oara sa fiu indragostita de persoana respectiva. A, si sa nu raman gravida. Daca se intampla ca un baiat sa ejaculeze in mine cand suntem impreuna sa le spun. Cica are mama o pastila....
Nu-mi venea sa cred ce auzeam. Adica totul mi se parea logic si de bun simt dar...era totusi Romania anilor 90! Toate chestiile astea erau Tabu!

Atunci am inteles ca pentru Oana chiar fusese o zi deosebita. Ca ajunsese la un moment de sinceritate cu parintii ei, ca si-au spus lucruri si ca s-au impacat...si ma bucuram pentru ea. Ma bucuram si pentru mine fiindca nu ma mai simteam vinovat!

Ne-am plimbat tot restul zilei povestind despre ce se intamplase si ce aflase de la parintii ei. Intr-un acces de sinceritate i-am povestit si eu ca facusem sex...Dar nu i-am zis cu cine. Adica i-am zis ,dar am mintit. Vinovata si pentru asta, era "fosta mea prietena". Oana ma privea cu mare admiratie amestecata cu o usora neincredere...dar si-a aminit momentul cand am fost noi in patul ei si a scapat un " deci de-aia stiai tu exact unde sa ma aitngi..." apoi a schimbat subiectul repede scapandu-ma de povara unui raspuns, probabil o noua minciuna!
Spre seara, ajunsi prin Romana, dupa ce am spart cei 50.000 pe o groaza de prostii la Mc, ne-am suit in autobuz...
- Pot sa raman si noaptea asta la tine? m-a intrebat sfioasa si deloc increzatoare (ca pana atunci).
- Da...sigur...ai mei se intorc abia miercuri cred....
- Dar scoala?
- Pai tu stai langa scoala mea, nu? a zambit ea.
- Maine lipseste diriga, la romana. vreo 3 ore oricum nu se fac. Mai am engleza si acolo nu avem teme si nu folosim caiete...Haine sunt bune si astea ca doar azi le-am purtat...
- Si ai tai? am intreba eu totusi precaut
- Sunt sigura ca nu au nicio problema! a zambit oana privindu-ma intr-un fel anume...

Am coborat la Perla si de mana, ne-am indreptat catre casa mea.

La noi, Gabi era acasa, la televizor si a fost tare uimita cand ne-a vazut iar impreuna. Oana s-a dus sa ii sune pe ai ei si sa le spuna ca ramane peste noapte si apoi la baie si Gabi m-a tras deoparte...
- Adi! Iar dormiti impreuna? m-a privit cu ochii unei mame ingrijorate.
- Da...ea a vrut. iti povestesc cand ramanem singuri despre ce am aflat azi! i-am raspuns incercand sa o linistesc si facand-o curioasa in acelasi timp.
- Off...ea e fata mare ,nu?
- E mai mare putin ca mine..da...am raspuns eu incurcant ,fara sa cunosc expresia si nestiind ce sa-i raspund.
- Nu! Adica nu a mai facut sex cu un baiat, nu?
- Nu ,nu cred...i-am raspuns eu lamurit de intrebare.
- Ai grija de ea...daca faceti ceva. Oricat de mult o sa ti se pare ca vrea, sa patrunzi acolo incet, atent la ea. Daca o doare ,sa stai pe loc...
Nu a apucat sa termine fiindca Oana intrase in camera si ne intrebase ce faceam. Gabi a zambit si a spus ca ma intrebase ce ii place sa manance fiindca dorea sa pregateasca cina.
Am cazut cu totii de acord ca clasicul fel de cartofi prajiti cu branza rasa si snitzel e perfect....
Am mancat, Gabi ne-a povestit tot felul de intamplari de cand era ea de varsta noastra (ma rog, de varsta Oanei) ne-am uitat la un film la TV si apoi, am urcat sa ne culcam.
In camera mea,desi eu am aprins lumina mare ea a stins--o si a aprins veioza mica de langa pat... Fara sa spuna nimic, s-a dezbracat incet de haine si a ramas in fata mea doar intr-un maieu mic si roz si o pereche de chilotei mici si albi.
Nu ,nu purta lenjerie sexy dar...totul era mulat pe corpul ei mic si slab...Avea o talie foarte subtire si solduri mici. Pulpele erau putin mai proeminente talia, umerii mici si delicati si sanii ei rotunzi, aproape de perfectiune, impungeau maieul mic si stramt.
Ma privea cumva cum nu ma privise pana atunci...si dupa cateva secunde stand asa in fata mea mi-a zis.
- Adi, ma inveti si pe mine? Vreau sa o facem....vreau sa simt din nou ce am simtit in dimineata aia. Te rog.
Nu stiu de ce dar eram ingrozit! Aveam experienta si teoretic stiam ce sa fac, Gabi chiar apucase sa-mi dea un sfat foarte folositor la inceputul serii...Dar mi se parea o responsabilitate foarte mare sa fiu eu ,primul baiat cu care Oana face dragoste!
M-am ridicat de pe pat si am luat-o in brate, sarutand-o. O tineam de mijloc in timp ce ne sarutam probabil unul dintre cele mai lungi saruturi din viata mea si, atunci am indraznit prima oara sa o apuc de fesele ei rotunde si perfecte. In momentul ala am simtit ca Oana este o femeie si ma doreste. Ca o pot avea, o pot strange de fund si asta nu va fi ceva interzis. Ca nu ma va certa si nu ma va indeparta. Ca, dimpotriva se va lipi si mai tare de mine ,va geme si ma va musca de buze... Atunci am stiut ca da, cu siguranta voi fi eu primul si abia asteptam sa se intample!
Am tras-o spre mine ,spre pat...ne-am dezechilibrat si am cazul impreuna razand pe saltea.
S-a ridicat putin si a inceput sa ma dezbrace. Mi-a dat jos tricoul ,apoi blugii, sosetele...si m-a lasat in chiloti ,privind la umflatula din ei, atingand-o usor cu doua degete.
- Pot sa vad? a spus ea in soapta.
- Doar daca vad si eu la tine, i-am raspuns cu acelasi ton soptit.
M-am aplecat spre ea si i-am ridicat maieul si ea, a ridicat mainile ca i-l pot da jos de tot. Am facut-o si am ramas sa privesc cei mai frumosi sani pe care i-am vazut pana atunci si posibil printre cei mai frumosi pe care o sa-i vad vreodata...
Erau rotunzi si parca erau lipiti de pieptul ei. Nu atarnau in jos in forma de para. nu, ai Oanei erau drepti si rotunzi avand in centru un sfarc mic si lunguiet de culoare roz. Avea pielea alba si o alunita intre sani. M-am apropiat si am sarutat-o pe ea, apoi am luat fiecare san in gura si l-am supt, asa cum stiam de la Gabi ca se face ca sa-i placa...
Si ce i-a placut! Oana a gemut si a oftat la fiecare atingere a buzelor mele si asta m-a facut sa insist si mai mult...si mai mult...
Instinctiv mana mea a coborat spre chilotii ei si, patrunzand cu degetele acolo am descoperit un puf foarte fin si putin mai jos de el caldura si umezelala, acel loc magic in care stiam deja foarte bine cata placere se ascunde.
Am inceput sa o frec usor pe clitoris, fara sa-i slabesc sanul pe care il ingrjieam in acel moment. Gemetele si incordarile ei s-au intetit, respiratia s-a ingreunat, suspina si ofta...si ma innebunea stiind cata placere ii provoc.
Daca cu Gabi sau Angi eram un pusti ce trebuia invatat si aveam voie sa gresesc cat vreau, pentru Oana eu trebuia sa fiu cel cu experienta, cel care initiaza. Si trebuia sa fie bine! Era minunat ca reuseam sa o fac sa simta ceea ce simtea...ca puteam sa-mi iau in serios rolul si sa o invat sa simta placerea...
Mainile ei multa vreme nu au facut nimic ,cazute inerte pe langa corp pana cand am patruns cu degetele intre picioarele ei. Atunci, a facut si ea acelasi lucru descoperindu-mi puta tare si lunga, dand la o parte chilotii si incepand timid sa imite miscarile mele...plimbandu-se cu degetele pe ea in sus si in jos. Ma gadila putin si a trebuit sa ii iau degetele mici si subtiri si sa le asez in asa fel incat sa imi stranga capul intre ...



    Login