Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMemoriile unei neveste curve-2
Autor : swapf - 2009-09-21
Citita de 30974 ori - Nota 8.35 (40 voturi)

La cateva zile dupa partida fantastica de sex cu cei trei turci se intoarse si Alex din strainatate si lucrurile revenira relativ la normal. Spun relativ pentru ca acea noapte descatusase din mine anumite inhibitii si prejudecati, incepusem sa-mi cumpar fuste cat mai scurte sau cu taieturi adanci intr-o parte, incepuse sa-mi placa sa-mi arat cat mai mult corpul, ba chiar urmai si o serie de sedinte la solar ,pielea capatand un bronz lucitor. Alex cred ca sesizase o schimbare pentru ca era mai indraznet in vorbe cand faceam dragoste, iar eu il incurajam intaratandu-l. Intr-o zi chiar i-am aratat dildoul de aur primit de la Ahmed (i-am spus ca e doar suflat si ca l-am cumparat de la sexshop) si asta l-a innebunit, ma punea sa ma joc cu el aproape de fiecare data inainte sa ma patrunda, ba chiar mi-a cumparat un set complet de uleiuri si creme lubrefiante. Cu Nely mai vorbeam la telefon povestindu-i ce minunat e Alex la pat si cum ar fi vrut sa-ncercam si cu altcineva, ceea ce intr-un tarziu o determina pe Nely sa spuna razand:
- Bine Aura hai sa ne ocupam si de el, poate reusim sa-l bagam in randul lumii. A doua zi dupa convorbirea cu Nely ma suna Oana, prietena ei:
- Ce mai faci iubita, te-ai dat la fund...sau ti-ai tras-o in fund, mi-a zis Nely cate ceva din aventurile tale, ah cat de invidioasa sunt pe tine, zise ea cu tonul vesel.
-Eii, am gustat si eu un pic de prajitura interzisa, ce e o crima? raspunsei eu razand cu subanteles.
- Nu draga, crima ar fi sa nu ma chemi diseara pe la tine sa mai palavragim, Alex o sa fie acasa?
- Da o sa fie, vezi sa nu te scapi ,te astept pe la 7. Daca reusesti ceva cu el raman datoare
- Pupici si ne vedem atunci mai zise ea si inchise.
La 7 Oana suna punctuala la usa apartamentului :
- Vai draga ce bine arati zise ea si ma pupa zgomotos pe amandoi obrajii.
-Lasa ca si tu la cum arati zici ca ai iesit la agatat.
- Pai poate ma agata Alex, mai zise ea coborand conspirativ vocea si facand o pirueta . Intr-adevar era superba, sanii imensi, grei si fermi deabia stateau sa nu iasa din decolteul nesimtit al bluzei albe de in. Fusta mini pleznea pe ea, iar picioarele zvelte se terminau intr-o pereche de sandale ale caror sireturi de piele se impleteau pana aproape de genunchi. Iar buzele rujate cu un rosu intens si lucios ar fi convins si un popa sa pacatuiasca.
-Pana la Alex te-as fute si eu draga, rasei eu si o invitai in sufragerie.
-Alex e in baie, nici nu am apucat sa-i spun ca vii .
- Atunci o sa fie o surpriza sper eu placuta. Am observat eu cum se uita la mine la petrecerea de la Nely.
- Oana draga hai sa te vad daca poti sa-l corupi, incheiai eu discutia auzind usa de la baie. Alex intra in camera avand doar un prosop mare in jurul taliei si ramase blocat cand o vazu pe Oana:
- Oana, scuze tocmai am facut dus, nu stiam ca esti aici, baigui el .
- Nu-i nimic vroiam sa vad si eu cum arati "natur", Aura ti-a tot laudat performantele ,zise ea cu subanteles privind ostentativ spre prosop.
- Iar vorbiti de maciuci fetelor, la ce chirurg sa va duc sa va scoata sexul din creier,rase el intrand repede in atmosfera starnita de Oana.
- Pun ceva pe mine si revin imediat, se scuza el si intra in dormitor.
- Nely mi-a zis ca as putea sa te ajut sa-l convertesti pe Alex la sex in grup, pica dar trebuie sa m-ajuti, surase Oana malitios catre mine.
- Bine dar ce as putea sa fac?
- O sa vezi ,doar trebuie sa ma sustii mai zise ea hotarata.
Alex reveni purtand un maieu negru si un pantalon de trening. Se zice ca orice nevasta isi lauda barbatul si cred ca nici eu nu fac exceptie. Fost handbalist de performanta, la cei 41 de ani Alex nu avea decat un inceput de burtica dar era inalt si nu prea se vedea. Stia sa se faca placut si deborda de vitalitate fiind in mijlocul atractiei la multe petreceri.
Oana il lua in primire:
- Bine mai Alex asa ai tu grija de noi, nu ne dai nimic sa bem?
-Aoleu cum sa nu ,raspunse el si se repezi in bucatarie de unde aduse pe o tava pahare si o sticla de Bailey's. Turna cate o portie zdravana in pahare si inchina:
- Pentru voi doua dragelor.
- Ba mai bine pentru toti trei zise Oana si lua o inghititura. Orele inaintau, sticla se goli si incepuram alta povestind intamplari hazlii din viata noastra. Alex se tinea inca bine dar noi doua eram ametite bine, iar ochii Oanei straluceau pervers de cate ori se uita la el. Incet Oana devie discutia catre sex.
- Si zi asa iti place diversitatea in pat, Aura mi-a zis ca o tot stresezi sa mai aduceti si pe altcineva...crezi ca chiar ai fi in stare? Intreba ea pe Alex cu glas mieros.
- Odata ce ai prins gustul e un drum fara intoarcere, ce faci daca nevasta-ta mai vrea dup-aia? continua ea.
- Unde nu apuc eu ziua aia, mi-a mai ciripit barbatul lui Nely cate ceva despre swing de ma-nnebunise .
- Aaaa, deci asa, ia pune tu un film porno sa vedem cam ce-ti place, poate mai invatam si noi ceva mai zise Oana catre Alex si apoi imi facu cu ochiul complice.
-Imediat cum sa nu ,se precipita el si puse in dvd un film cu sex in grup. Pe ecranul televizorului incepu sa se deruleze o scene lesby intre doua tipe tatuate frumos, gemetele celor doua creand un moment de stighereala.
- Vai ce frumoase sunt , uite aia are un tatuaj asemanator cu al meu, zise Oana si continua catre noi...nu vreti sa vi-l arat? si se uita la mine asteptand sa o incurajez. Nemaiasteptand ca Alex sa reactioneze am zis repede:
- Ia sa vedem draga cu ce-l innebunesti pe Doru al tau si mai luai o gura lichior sa-mi fac curaj la ceea ce va urma. Toti trei eram pe canapea, eu la mijloc si Alex cu Oana in stanga si dreapta mea. Oana se ridica in picioare in fata noastra si unduindu-si lent soldurile isi scoase bluza peste cap. De la vreo 3 centrimetri sub buric incepea un tatuaj colorat ce reprezenta un dragon iar partea de jos cobora sub fusta mini cu talie joasa. Alex tacea malc dar cu coada ochiului am observat cum incepe sa i se umfle pantalonul in zona sexului.
- Nu mai ziceti nimic, va place sau nu? intreba Oana impingand abdomenul ostentativ spre Alex. Sutienul din dantela neagra lasa sa se vada sfarcurile dure, se vede ca alcoolul o excitase destul de mult. Alex doar mormai admirativ asa ca interveni eu imediat:
- E frumos cum sa nu, nu vezi ce saliveaza barbata-meu, dar acu daca tot ne-ai starnit arata-l tot.
- Aura ia ajuta-ma putin, sunt asa de ametita de la alcool, se fandosi Oana mai mult de forma.
Am ingenuncheat in spatele ei si cu miscari incete i-am desfacut fermoarul fustei lasand-o sa cada pe podea. Apoi i-am rulat bikinii dezvaluindu-i lui Alex un sex minunat, cu labii proeminente iar in clit, surpriza!! avea prins un cercel stralucitor. Alex se albise la fata de atatare.
- Vreau sa-mi atingi cercelul cu limba, s...



    Login