Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMemoriile unei neveste curve-1(Continuare la „Petrecerea” )
Autor : swapf - 2009-09-16
Citita de 29666 ori - Nota 8.29 (68 voturi)

A doua zi dupa vizita la Snagov ma suna Nely pe la pranz:
- Iubita ce faci, ti-a placut aseara?
- Da, foarte mult am raspuns bucuroasa sa-i aud vocea. Cand ne mai vedem?
- Pai uite, Ahmed m-a tot intrebat zilele astea de tine, ne-a invitat diseara la restaurant, stiu ca barbata-tau nu a venit inca, ce zici vii?
- Da de ce nu, mai vine cineva? Am intrebat dornica sa-l reintalnesc pe barbatul care m-a posedat intr-un mod atat de inedit.
- Nu stiu, vedem noi acolo, Ahmed o sa trimita masina cu soferul personal la mine si vin sa te iau pe la 7, ok?
- In regula te astept. Dupa ce am inchis ma-mbrac o calda senzatie de umezeala imi cuprinse pasarica la amintirea clipelor petrecute cu el cand m-a patruns in fund.
Pe la vreo 5 si jumatate ma trezesc ca suna soneria...era Nely.
- Ai sosit mai devreme, nu sunt gata inca, ii spusei impacientata.
- Te cred ca nu esti gata, d-aia am venit sa te-ajut draga, zambi Nely si ma-ntreba candid:
- Clisma ti-ai facut? La care eu sufocandu-ma murmurai:
-Nuu, de ce?
- Aura, Ahmed te doreste si inca foarte tare, mi-a zis clar ca-i place de tine, dar tine totusi cont ca este turc si ei au o preferinta anume cand fac sex, iar tu se pare ca apreciezi asta , asa ca de ce sa nu anticipezi putin seara care va urma?
- Bine si ce trebuie sa fac? mai zisei eu convinsa de argumentele lui Nely.
- Te duci la baie si te speli bine cu irigatorul asta, dupa care te dai cu sprayul asta direct pe sfincter, contine lidocaina....si in timp ce vorbea scoase dintr-o sacosa un irigator, un spray si o fusta mini neagra plisata cu un tiv inalt din dantela transparenta:
-T-i le fac cadou draga mea, vreau sa porti fusta in seara asta,puneti si pantofii aia negri cu toc inalt si cu niste ciorapi plasa.... o sa-l dai pe spate , rase ea.
- Mersi frumos dar nu este prea indrazneata?
- Nu draguta e perfecta pentru tine iti pune fundul in valoare. Stii, Ahmed nu m-a futut niciodata in cur, doar l-am supt si-atat, totusi lucrez cu el, mi-e teama ca lucrurile ar putea scapa de sub control si sa nu afle Sorin. Asa ca e foarte fericit ca i-am facut cunostinta cu tine, ai sa vezi cat de bine o sa fie daca esti draguta cu el.
- Bine bine,ti-am zis ca merg pe mana ta, hai ca ma duc la baie ca deja intarziem.
Dupa ce m-am aranjat am coborat impreuna la masina care ne-a dus la restaurant.
Odata ajunse am fost conduse intr-un separeu unde la o masa rotunda astepta Ahmed cu prietenul lui Melet pe care-l cunoscusem deja la petrecere si inca un pusti, tot turc ce parea sa nu aiba mai mult de 17 ani. La venirea noastra se ridicara in picioare politicosi:
-Bine ai venit Aura, greu da omul de tine spuse Ahmed jovial privindu-ma fix in ochi si sarutandu-ma pe amandoi obrajii .
- Aaa, nu dar am avut o indispozitie...acuma a trecut raspunsei eu sustinandu-i privirea.
Apoi ne-am asezat cu totii, eu intre Ahmed si Melet si Nely intre Ahmed si pustiul pe care am aflat ca-l chema Sayan.
Dupa ce ni se lua comanda si fu adusa mancarea atmosfera se destinse sustinuta de glumele lui Nely si de voia buna creata de Ahmed. La un
moment dat se apleca discret la urechea mea si ma-ntreba soptit:
- Ti-e bine?
- Ma simt excelent...e bine cu tine, murmurai eu cu glasul incarcat de dorinta.
- Daca vrei sa te simti si mai bine ia asta, si discret imi strecura in mana un pliculet argintiu in care se aflau doua pastile. Pe pliculet scria " Viamax for women".
- Ce-i asta, tot un afrodisiac, intrebai eu aducandu-mi aminte de excitatia pe care am capatat-o de la picaturile puse de Ahmed la petrecerea trecuta.
-Mai bune ai incredere , si sarutandu-ma discret pe ceafa imi puse mana pe coapsa in dreptul marginii ciorapului fin de plasa.
- Fii cuminte, ne vad ceilalti, mai ingaimai eu surprinzand cu coada ochiului privirea pofticioasa a lui Melet.
- Bine sunt cuminte daca iei pastilele, zise Ahmed retragand mana.
M-am scuzat fata de ceilalti si m-am indreptat catre baie urmata de Nely:
-Ei cum e draga am vazut cum te sorbea din ochi, ma intreba ea.
- E bine, vrea sa-nghit pastilele astea, stii ce sunt? si i le aratai.
- Sunt doar afrodisiace, lui ii place ca femeia sa fie bine incinsa, ai vazut ce pervers e.
- Ok, am sa le iau atunci si le inghiti cu o gura de apa.
Apropo, mi-am dat cu sprayul ala si simt rece la fund, e normal?
- Da draga , relaxeaza si anesteziaza anusul.
-Dar cine e pustiulica ala, am vazut ca nu prea stie bine romaneste?
- E nepotul lui Ahmed, il scoate in lume sa-l invete viata, acum hai inapoi mai zise ea si imi facu cu ochiul.
Ne-am intors tocmai cand Ahmed cerea nota de plata.
- E inca devreme ,haideti sa bem un coniac la mine ne ruga Melet si Ahmed ma lua de mana si adauga:
- In regula, si-asa vreau sa vad cat tine la bautura Sayan, si spuse ceva in turceste care-l facu pe pusti sa roseasca.
- Venim cum sa nu raspunse Nely, Aura de-abia asteapta sa-i povestiti despre bijuteriile pe care le faceti pentru cliente, nu-i asa Aura? zambi Nely catre mine.
- Da Aura iubeste aurul mai spuse Ahmed si mana ii cobora discret pe spatele meu intr-o mangaiere plina de promisiuni. Nu am spus nimic , doar am coborat privirea si am urmat-o pe Nely catre iesire.
Melet locuia intr-un apartament de lux in centru, cu un living luminat discret unde in centru trona o canapea din piele imensa flancata de doua fotolii. Gazda turna de baut la toti si ne spuse ca are un film interesant pe dvd pe care ar fi pacat sa-l pierdem. Nely spuse ca e de acord dar ca nu poate sa stea mult ca o asteapta Sorin acasa. Livingul se scufunda in bezna si pe ecranul mare incepu un film de actiune presarat cu destule scene de sex care ma incalzeau din ce in ce mai tare, probabil alcoolul si afrodisiacele luate incepeau sa-si faca efectul. Stateam pe canapea intre Ahmed si Melet si pe la jumatatea filmului Nely veni prin spatele canapelei si-mi sopti la ureche:
-Te pup iubita distractie placuta dar chiar nu mai pot sa stau, i-am zis lui barbata-meu ca e o cina de afaceri si nu o sa stau mult, e el mai fara prejudecati dar nu vreau sa intre la idei...si zicand asta ma pupa pe obraz ,isi lua poseta si se indrepta catre iesire. Ahmed si cu mine ne ridicaram sa o conducem in hol in timp ce Melet si Sayan facura un gest de la revedere cu mana absorbiti de film.
- A fost o seara placuta nu-i asa o intreba Ahmed si cu o mana ma cuprinse de talie.
Lui Nely nu-i scapa gestul lui si in timp ce deschidese usa ii raspunse:
- Pentru mine da, dar pentru Aura de-abia incepe, mai ales ca mi-a spus ca prima intalnire a cam fost pe fuga, poate acum te revansezi, mai rase ea si iesi fara sa mai astepte raspunsul. Cuvintele lui Nely imi gadilara placut auzul facandu-mi sa-mi tresara pasarica care se umezise bine de-acum.
Ahmed se intoarse catre mine si ma saruta lung pe gura, strecurandu-si limba printre buzele mele mormaind incet:
- Asa deci , ti-a placut? Inseamna ca ai pizda umeda , ia sa verific eu ,si ma palpa pe abdomen cu palma, coborand pana in dreptul sexului . Imi ridica incet fusta si baga degetele in chilot incepand sa-mi framante labiile. Stiam in sinea mea de ce venisem si in minte imi venira cuvintele lui Nely care-mi spusese ca lui Ahmed ii plac femeile supuse. Asa ca-mi impreunai mainile dupa ceafa lui si-i sopti la ureche cu glasul cat mai pervers:
- Da mi-a placut cu tine si te mai vreau, dar aici ne vad ceilalti. Atunci Ahmed ma lua de mana si intraram in living indreptandu-ne catre dormitorul din coltul opus .
- Nu-ti place filmul Aura ? intreba Melet malitios si Ahmed raspunse:
-Aura are un pic de treaba cu mine apoi mai spuse ceva in turca si rasera toti trei. Ce puteam sa mai zic? Deja stiau toti ca sunt maritata si ca m-am futut cu Ahmed , sigur ma considerau o curva...nu avea rost sa mai ma fac ca salvez aparentele, asa ca raspunsei :
- Mda, am treaba cu Ahmed, ma doare un pic spatele si vreau sa ma maseze...Ahmed rase din nou si in timp ce intram in dormitor imi trase o palma pe fund, astfel incat ceilalti sa vada ca sunt a lui.
Dupa ce Ahmed inchise usa la dormitor ma lua in brate pe la spate si incepu sa-mi desfaca nasturii de la bluza:
-Ahh ce-mi placi, asa vreau sa fii, perversa si supusa si ma prinse de sani framantandu-i.
- Iti plac deci, ce vrei sa-mi faci, ganguri eu si incepui sa ma frec cu fundul de pantalonii lui unde-i simteam membrul dur.
- Da, hai dezbraca-te, vreau sa te vad, zise el si incepu sa se dezbrace rapid. In cateva secunde ramasei doar in pantofii cu toc inalt care imi cambra fundul si in ciorapi.
- Vino si suge-mi pula , zise el cu glasul dur si se aseza pe marginea patului frecandu-si membrul erect. M-am pus in genunchi in fata lui, am strans picioarele sub mine si uitandu-ma in ochii lui am scos limba si am inceput sa-i ling pula pe toata lungimea , prinzandu-i din cand in cand capul in gura si lasandu-l sa-mi scape din gura cu zgomot.
- Imi place cum sugi, vreau sa te vad cat o iei in gura, asaa, gemu el si dadu capul pe spate. Simteam iarasi o ameteala excitant de placuta, pasarica parca-mi luase foc si incepui constiincioasa sa mi-o indes cat mai adanc in gat , ochii mi se umezeau de la bucata de carne fierbinte din gat dar imi placea, saliva mea ii curgea pe coaiele fierbinti pe care la masam usor gemand nazal, incurajandu-l la mai multe indemnuri obscene:
- Daa, asa e bine, hai fa-ma sa-mi dau drumul,ce curva meseriasa esti arata ce stii, gafai el si se ridica in picioare luandu-ma de cap si incepu miscari de dute-vino in gura mea larg deschisa. Senzatia de supunere totala era covarsitoare, vroiam sa-i arat cat de mult m-a excitat, si atunci l-am prins cu ambele maini de fese, am lasat pula sa-mi scape din gura si uitandu-ma la el i-am spus lingandu-ma pe buze:
- Intoarce-te, vreau sa te ling in cur!!! L-am simtit cum ii tremura picioarele si se intoarse repede, sprijinindu-se cu mainile de pat si desfacand larg picioarele:
- Waw ce perversa esti, treci si baga-ti limba repede, simt ca-mi explodeaza coaiele....spuse el ragusit. Il prinsei bine de fese si incepui sa ling deschizatura dintre ele de la scrotul incretit pana la sfincterul incordat de atata excitare. Il intaratai si mai mult:
- Ahh ce-mi place, ce bine mirosi si ce coaie fierbinti ai....si continuai dezmierdarile inca aproape un minut sau doua, pana ce Ahmed zise cu glasul stins:
- Nu mai pot, imi dau drumul si intorcandu-se rapid cu pula spre fata mea mi-o baga in gura si incepu sa tremure puternic din tot corpul. Jeturi puternice ca de foc tasnira prin gaura dilata la maxim din capul pulii si incepui sa inghit fara sa o scot din gura mormaind aprobator. Cand si ultima picatura mi se revarsa pe limba Ahmed cazu pe pat epuizat si spuse intrerupt de gafaiturile puternice :
- Esti fantastica, am simtit ca-mi ies creierii prin pula...
- Multumesc, stiam ca am sa-ti fiu pe plac. Vreau sa ma duc pana la baie, unde este?
- Cum iesi in living o iei in stanga si e usa din fata.
- Cum sa ies asa? Daca ma vad ceilalti? spusei eu mirata. Ahmed se ridica de pe pat , ma prinse de talie si apropiindu-si fata de a mea imi spuse cu glas incet:
- Si ce daca, lasa-i sa vada cat de buna esti, doar mi-ai zis ca ai sa faci ce-ti spun. Sincera sa fiu partida orala cu Ahmed doar ma starnise si mai mult, dar nu vroiam ca Melet si pustiul sa-nceapa glume deplasate sau fluieraturi in urma mea. Totusi ideea de a fi privita goala invinse si ultima ramasita de rusine ramasa si iesi din camera . Melet si Sayan erau tot pe canapea, dar nu se mai uitau la film. Ramasesera amandoi doar in chiloti si ma priveau cu pofta.
- Sper ca ti-a priit masajul...dupa cum iti straluceste fata, zambi Melet masurandu-ma avid din cap pana-n picioare. Sayan era cu gura cascata si de excitare scosese varful limbii printre buze.
- Mda, e priceput Ahmed rasei eu si intrai in baie. Inima imi batea sa-mi iasa din piept. Ce filme porno, asta-i real fato imi zisei in gand si imi aranjai putin chipul dupa ravagiile facute de Ahmed. Bine ca totusi nu sunt mojici, mai gandi eu si reveni in living . Melet era in picioare langa usa dormitorului si i se vedea prin boxeri erectia monumentala.
- Poftim sa te racoresti, zise el si-mi intinse un pahar cu coniac.
- Mersi, esti dragut ,si luai paharul sa il duc la buze. Simti deodata cum mana lui se insinueaza pe fesa mea si-mi sopti la ureche:
- Ce fund tare ai, scuze de indrazneala... si un deget de-al lui imi patrunse timid in fund.
- Hai fii cuminte , ii sopti eu languros si intrai in dormitor .
- Ahmed, totul e ok dar Melet s-a cam dat la mine....rasei eu.
- Cine nu s-ar da la tine draga, esti frumoasa si perversa...zambi si Ahmed, apoi continua:
- Chiar vroiam sa te rog mult ceva, m-ai terminat repede si stiu ca esti inca excitata.
- Asta cam asa e, pastilele tale la naiba se pare ca de-abia acum isi fac efectul.
Imi lua capul in maini, se uita in ochii mei si-mi zise cu voce suava:
- Vreau sa-l futi pe Sayan, mi-e nepot si i-am promis fratelui meu ca-i arat ce-nseamna viata, a mai facut sex dar niciodata nu a mai futut in cur, vreau sa-l inveti un pic.
- Ai innebunit, credeam ca sunt numai a ta, zisei eu mirata.
- Esti, si prin asta imi arati ca tii la mine, crede-ma ca facand acest lucru va da frau fiarei din tine si-mi vei place si mai mult. Si Ahmed incepu sa turuie intr-una si sa alerge cu mainile pe tot corpul meu pana cand invinsa raspunsei:
- Bine....cum vrei sa facem? sper ca e curatel, nu vreau sa am probleme, cu tine e altfel ca esti matur...
- Pe noptiera ti-am pus o cutie cu „Anal Jelly”, sunt si prezervative, il indrumi incet ca nu stie bine romaneste. Ahh, de-abia astept sa-mi povestesti cum a fost, mai zise el si neamaiasteptand reactia mea iesi din camera.
Eram excitata, surescitata, putin speriata stiind ca sunt la cheremul barbatilor de dincolo dar totodata decisa sa vad cum va fi in continuare. Oare femeile care participau la orgiile romane s-or fi simtit la fel, mai gandi eu si ma lungi pe o parte in pat. Usa se deschise incet si Sayan intra timid si zise cu o fata inrosita toata:
- Buna!!
- Buna dragule, hai vino langa mine, si cu palma batui salteaua langa mine aratandu-i unde vreau sa vina. Imediat isi scoase chilotul si aproape ca sari in pat punandu-mi mana pe fund. Ohoho, baiatul are potential nu gluma gandi eu mangaiindu-i pula dura ca un drug de fier. Era mult curbata in sus, cu un cap mic si perfect decalotat pe care stralucea o picatura de lichid transparent . Ar fi bine sa ma grabesc ca altfel se termina repede, imi zisei eu si incepui sa gem in surdina si sa-l mangai cu limba pe piept apropiindu-m...



    Login