Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MEMORII
Autor : Dansidana - 2012-10-04
Citita de 8935 ori - Nota 6.95 (20 voturi)
MEMORII (Sex in grup + BDSM) / continuarea fanteziei “CONTRACTUL”
Episodul 1
Era deja 12 noaptea. Intinsa in pat in apartamentul ei comod, Emilia nu reusea sa adoarma. Idea ca a semnat un “CONTRACT” cu Natalie si Daniel, dindu-si acordul sa devina sclava lor sexuala si sa stea la dispozitia perversitatii lor, o chinuia. Si apoi imprejurarile … santajul … umilinta … Era profund tulburata si avea motiv. Gindurile i-i sareau randomal de la una la alta si nu putea sa se concentreze. Si totusi, dincolo de toate, stia ca mai este ceva; ceva mai adinc, mai puternic, ceva de care i-i era teama mult mai mult decit de scorpia aia de Natalie: i-i era teama de ea insasi ! Oricit ar acuza-o pe Natalie, Emilia trebuia sa recunoasca ca tot ce s-a intimplat nu a fost “suta in suta” impotriva vointei ei personale. Santajul lui Natalie era intr-adevar perfect si foarte real (si scorpia stia sa-l manipuleze), dar realitatea era mult mai complexa si Emilia nu putea sa se ascunda de ea insasi. Mintea i-i spunea una si corpul alta. Era inca excitata. Simtea inca durerea in sfircurile chinuite de clestii miinilor lui Daniel si unghiile lui Natalie infipte in plinul sanilor ei sensibili; o trecea un fior. Simtea sarutul pasionat cu care Natalie i-a astupat gemetele, cind limbile sau impreunat trimindu-i pulsuri de excitatie in tot corpul. Nu putea sa se minta pe ea insasi. I-i era clar ca intre supliciul corporal si valulurile de extaz care au trecut-o era o legatura directa. Si mai mult de atit: dincolo de durera fizica, trebuia sa recunoasca ca senzatia de a fi vulnerabila, stapinita sexual si umilita, era probabil singura explicatie la orgazmele fara precedent care au cutremurat-o.
Fara pecedent ?? Mmm, greu de zis… si in anumita masura comparabil…dar era mult de atunci… vre-o doi ani dupa ce terminase liceul.
I se rulau prin minte o gramada de memorii, pe care a incercat si in trecut sa le stearga, sa le goneasca, dar nu a reusit. Si acum i-i revin iar, clar si intens, de parca au fost ieri: D-na Anna Skur bibliotecara facultatii, si bineinteles Daniela- antrenoarea ei de basket. Cum putea sa uite primul sarut cu Daniela ? furat in graba intr-o seara tirziu in anticamera de la club; si prima mingiiere intima. Cite nopti ne dormite pina cind s-a hotarit si i s-a daruit; si cite nopti de delir au urmat… Daniela era mai mare decit Emilia cu vreo 10 ani. Blonda, cu picioare lungi si un relif perfect, sportiv si totodata extrem de feminin, inebunea barbatii; mai ales pe cei respinsi care se multumeau s-o dezbrace cu privirile, adica majoritatea.
Emilia era fascinata. Cum, la toti dracii, a putut Daniela sa o tradeze asa. S-o injoseaca in fata tuturor. Dar acum, in perspectiva anilor si judecind la rece, s-ar parea ca si atunci Emilia s-a complacut.
In ziua aceea a avut un antrenament mai lung si era grozav de cald. In pauza s-a dus sa-si faca un dus, ca toate. Era buna la basket si inca reusea sa trateze cu relativa indiferenta aluziile de genul “jongleaza bine baloanele”. Nu ca ar fi avut titele de marimea balonului de basket, doamne fereste, dar erau intr-adevar mari si impresionante (sa-ti lase gura apa, si nu numai gura): rotunde, pline, zvelte si saltarete. Si nu-i usor sa joci basket purtind asa niste podoabe. Tocmai iesi de sub dus, dind sa se imbrace, cind sa vezi minune: i-a disparut sutienul. Era evident ca “bunele colege” (geloase pe pieptul ei “dezvoltat”, centrul atentiei tuturor si in special al baietilor), i-au furat sutienul. Ca gluma ar mai fi mers daca i la-r fi inapoiat, dar ele probabil erau hotarite sa mearga pina la capat. “Esti nebuna ! i-au raspuns. De ce sa ti-l ia cineva, are cineva masura ta ??” (risete si comentarii sarcastice). Si nu putea sa mearga fara sutien, mai ales sa continue antrenamentul !
Era de prisos sa insiste si in concluzie i-a cerut lui Daniela sa se retraga. Dar in mod neasteptat Daniela a refuzat-o: “Antrenamentul asta e obligatoriu pentru toata echipa, inclusiv pentru TINE”. Fara sutien, prin tricoul alb si subtire, sanii expusi in miscare deveneau “un spectacol”. Daniela fluiera inceputul incalzirii: “Totii in cerc ! Emilia, nu sta in spate, intra in cerc ! Bratele sus, asa , bine, …Emilia-MAI SUS…acum lateral…. respirati profund….Emilia-am spus PROFUND, nu auzi ?, acum sprint pe loc 3 minute…”
“Cum ai putut sa mi-o faci ?!” Se rastii Emilia la ea, dupa ce totii au parasit sala. “Dar ai fost minunata draga mea, mai ales sprintul pe loc”, “Esti o canalie. De-acum te urasc !”. “Hai n-o lua chiar asa. Nu cred ca ma urasti. Stii ce ? Vin-o diseara pe la mine; am sa te compensez. Stiu ca ieri a fost ziua ta si vreau sa…”, “Nici nu ma gindesc sa vin !!!”.
Si totusi s-a dus... Se pare ca romanul abea inceput cu Daniela era mai puternic decit ea.
Deceptia a fost imensa si noaptea de dragoste mult astepatata (fara limite, pina la capat) a luat alta intorsatura.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Episodul 2
- Scumpa mea, imi pare extrem de bine ca ai venit. Sper ca o cunosti pe Anna, sefa bibliotecii .”Daniela avea oaspeti: D-na Anna Skur si barbatul ei Jean. “La naiba ! n-am cazut bine, si-a zis Emilia. Poate ca-i vina mea, se gindi; nu stia daca vin sau nu si si-a chemat oaspeti; sper s-o-ntinda repede”. Skurii erau putin peste virsta lui Daniela, la vreo 35 sau mai bine, dar aratau minunat: EL atletic si destul de rafinat; EA putin plinuta, dar in locurile potrivite si foarte feminina. Pacat ca avea un aer cam arogant si era putin vulgara, dar poate e numai o prima impresie, isi spuse Emilia in sine. Era si destul de provocativa: tocuri inalte de 15 centimetri, mini scurt cum putine isi permit la virsta ei, mulat bine pe bazinul bogat. Sezind pe canapeaua larga, picior peste picior, isi prezenta cu prefacuta indiferenta genunchii si partial pulpele. Purta un cordon larg, din piele, care i-i stringea mijlocu pe cit se poate (efort apreciat), peste care se revarsau o pereche de sani grei, si un decolteu cu care nu poti merge afara (exceptind prostituatele de strada). Frumoasa la fata, dar cam exagerat fardata… intr-un cuvint: o CURVA eleganta.
- Va sa zica ai implinit 20, deschide Anna. Nu cred ca te-am vazut pe la biblioteca in ultima vreme.
- Cum s-o vezi draga, o taie Daniela, adresindu-i Emiliei un zimbet cooperativ. Ca de cind ai primit fetele alea de ajutor si esti “sefa”, nu mai esi din birou.
- Mie nu-mi scapa nimeni draga mea, raspunde Anna, si masurind-o cu ochii pe Emilia fara rusine, adauga: mai ales asa un profil.
- Ah, de asta sint convinsa, raspunde Daniela adresind Skurilor un zimbet cu subinteles, la care Jean schiteaza o expresie de profunda intelegre.
Aluziile si codurile astea i-i calcau Emiliei pe nervi, simtidu-se a cince roata la caruta. Ar fi vrut sa plece dar nu era hotarita.
- Emilia, vrei sa ma ajuti te rog cu sampania ? “Da sigur”, raspunde Emilia prompt si o ia rapid in urma lui Daniela catre frigiderul din bucatarie. “Cind zboara tipii ?” intreaba Emilia in soapta. “Abea au venit draga mea. I-am invitat pentru ca-i ziua lui Jean; asa cum este si-a ta. Si daca tot ai venit poti sa ramii. Va fii o sera speciala; eu te invit, dar e hotarirea ta. “Timpita intorsatura”, se gindii Emilia si o intreba tot in soapta “Tu vrei sa ramin ?”. Ca raspuns, Daniela i-i intoarce un zimbet, pe care Emilia nu-l cunostea inca si i-i era greu sa-l talmaceasca. “N-am inteles, vrei sau nu ?!” repeta Emilia laconic. Daniela o prinde usor de mijloc si i-i da un sarut scurt cu buzele intredeschise soptindu-i: “Te vreau ! ”
S-ar zice ca raspunsul avea legatura cu intrebarea, dar suna parca pe alt acord. Emilia se astepta la o declaratie sentimentala…
- Ai nevoie de inca un ajutor ? se aude vocea lui Anna din salon.
- Nu, nu-i nevoie, venim, raspunde Daniela, privind-o pe Emilia in ochii citindu-i dilema. Un sarut mai patimas, si degetele iscusite a lui Daniela, care trec in zbor peste sfircurile proeminente a lui Emilia o conving. Fara sa astepte de la ea un raspuns verbal, Daniela toarna sampania in paharele pregatite pe o tava larga si-i spune.
- Ia-o, eu am sa aduc restul. Cu o oarecare ezitare, Emilia se indreapta catre tava.
- De ce le-ai umplut chiar asa, intreaba Emilia vazind ca paharele erau pline la maximum.
- Du tava incet, i-i raspunde Daniela, trimindu-i un pup mecanic prin aer.
Emilia ia tava cu grija si cu pasi masurati inta in salon, apropiindu-se de masuta linga care sedeau Skurii; era extrem de joasa. Anna si Jean o fixau urmarindu-i in asteptare miscarile precaute. Avea un corp minunat si miscarile ei lente erau parca luate dintr-un film erotic, in special titele impresionante, care nu puteau sa lase indiferent nici macar un stilp.
Daniela o urmarea din spate, fara ca Emilia s-o poata vedea.
- Incet te rog, si fii atenta sa nu versi nimic. Emilia nu-i raspunde, dar nu-i place tonul. Skurii o urmaresc cu atentie. Emilia se apleaca usor, dar ce sa-i faci, titele odata cu ea; grele si pline, in fata lor, in imediata lor apropriere. Anna i-i simte respiratia enervata. “Ufff ! masa asta e asa de joasa”, bombaneste Emilia, silita sa se aplece mai adinc. Stie ca decolteul ei nu e exagerat, dar in pozitia asta titele ei erau expuse perfect. Emilia le simte privirile lacome si obraznice.
- Iti plac rotunjimile ? i-l intreaba Anna pe Jean, ignorid in mod complect prezenta Emiliei.
- Te referi la pahare ? raspunde Jean glumind si incercind oarecum sa previna o ciocnire verbala. Emilia, fierbe in ea, dar se abtine. Concentrata fiind la paharele de pe tava, nu poate sa observe ce se petrece imprejur. Daniela si Anna schimba intre ele zimbete excitate, iar Jean se linge pe buze.
In sfirsit a reusit. Intre timp, Skurii erau deja lipiti intre ei si Anna, fara rusine, isi plimba vicios o mina peste pantalonii lui Jean, in care eractia era deja vizibila. Emilia, se simte penibil si se uita imprejur stanjenita, cautind se se aseze cit mai departe. Din pacate (sau nu), erau numai doua posibilitati: pe aceasi canapea, LINGA EI, sau… pe fotoliul DIN FATA LOR, pe genunchii lui Daniela, care deja asezata, o astepta… Emilia vrea s-o ia catre bucatarie sa aduca inca un scaun, dar Daniela o ia de mina si o aseaza in poala ei. Emilia n-o refuza, dar se simte incomod si penibil. Daniela o cuprinde erotic, plasindu-I o mina pe o pulpa si alta sub un sin. Emilia stinjenita incearca sa reactioneze, dar Anna (in a carui linie de bataie se afla) o provoaca direct:
- Iti plac picioarele lui Daniela ? Emilia socata, isi indreapta privirea spre Daniela, genul “sa-i raspund ?” Daniela i-i pune un deget pe buze indrumind-o sa taca.
Anna zimbeste cu superioritate, dupa care i-i sopteste lui Jean ceva la ureche, iar el aproba din cap. Cu miscarii lascive Anna isi desface ostentativ picioarele, dezvaluind ce-a mai ramas din pulpele ei goale, si incepe sa-i stimuleze lui Jean in mod fatis madularul erect. Plasata exact in fata lor, Emilia nu are incotro si i-i priveste. I se pare obscen si bizar dar totusi urmareste imobilizata. (“Ce curva !” isi spune in sine, recunoscind totusi ca nu-i rea de loc; ce picioare… si ce miscari… )
Anna o priveste reciproc pe Emilia cu un aer de superioritate savurind-ui nelinistea incomoda si eticheta timida. Nestingherita, si tot mai provocativa, Anna isi continua miscarile lascive, a caror adresa exacta nu este prea clara. Jean i-i baga o mina in san si primul “aaahhhh” de excitatie intrerupe linistea incordata a celor patru. Emila da sa se scoale, dar Daniela o retine.
- “Relaxeaza-te scumpa mea” i-i sopteste muscind-ui usor lobul urechiei, dupa care buzele si limba incep sa se plimbe dea lungul gitului, in jos spre umar… Emilia e incordata ca un arc. Ar vrea sa se ridice dar nu se poate desprinde de Daniela, care estimind situatia o stringe in brate. Emilia isi onduleaza corpul si scoate un prim suspin, luptindu-se intre refuz si aprobare. Daniela inainteaza un ton, si cuprinzinde partial titele, muscind-o senzual undeva intre git si umar. Emilia scoate un suspin mai puternic si intinde involuntar o mina sub fusta lui Daniela, incordindu-si degetele in pulpa ei. Daniela i-i raspunde presindu-i ambele tite una intr-alta, stringind-o spre corpul ei. Patimasa, dezlantuita. Emilia se cutremura de extaz intr-un geamat prelung, se intoarce cu fata spre Daniela, aseazind-se cu picioarele desfacute pe unul din genunchii ei si o imbratiseaza sarutindu-o pasionat, cautindu-i limba cu ardoare. Nu-i pasa de Anna, de Jean, de nimeni… A CEDAT. Extrem de excitata, inchide ochii lasindu-se in voia lui Daniela. Simte cum Daniela i-i cuprinde cu vigoare fesele si o trage cu putere spre ea; i-i desface la maximum bucile curului tragindu-i la o parte chiloteii subtiri, lasindu-i labiile umede sa-i alunece pe picior. Cu miscari lente dar ritmice dictate de Daniela, Emilia masturbeaza pe piciorul ei. I-i stringe genunchiul intre picioarele ei si isi incordeaza muschii in miscari care devin trepidante. Gemetele devin mai puternice si respiratia tot mai grea…
- Nu te grabii chiar asa draga mea, i-i sopteste Daniela, si lasindu-si genunchiul in jos o lasa sa alunece pe covor in disechilibru. Intr-o secunda, Emilia ia recontact cu realitatea. Iar Daniela se scoala calm indereptindu-se sa-si ia un pahar de sampanie, lasind-o pe covor: frustata , dezamagita , jignita. Simte ca explodeaza si in acelasi timp se simte sleita. Din spate o strapung privirile Skurilor; le banuieste satisfactia perversa. E sigura ca sa-u delectat privind-o pierduta in extaz intre bratele lui Daniela, si apoi zvirlita pe covor in asteptare.
Daniela pune un disc. D-na Skur isi invitat sotul la slow. Daniela revine la Emilia si fara sa-i ceara vreo aprobare, ca de la sine inteles, o ia de mina si o trage la slow; fara sansa de apel. Emilia, complect derutata, accepta si Daniela o conduce in ritmul lent al muzici imbratisind-o iar. Este un slow perfect. Daniela o saruta, o stringe in brate, isi baga un picior intre picioarele ei ridicind putin genunchiul. Emila era inca umeda, dar deocamdata merge pe o linie pasiva. Daniela o saruta iar, mai insistent, apasindu-i ceafa cu mina. Gura lui Emilia cedeaza si limbile lor se incolacesc iar. Daniela o cuprinde cu o mina de mijloc si cu cealalta i-i mingiie o pulpa ignorindu-i fusta. Emilia simte din nou pulsuri de excitatie si reactiile corpului o tradeaza. “Nu trebuie sa te lupti” i-i sopteste Daniela la ureche. In aproprierea lor, Skurii se saruta si ei cu patos. Jean, nestingherit, i-si plimbe miinile pe curul lui Anna, iar ea i se ofera in aprobare. Jean i-i cuprinde titele si ea isi incolaceste un picior in jurul lui.
Printr-un fel de pirueta, Daniela o intoarce pe Emilia, plasind-o cu fata catre ce doi. O imbratiseaza din spate si trecindu-si miinile peste relieful ei si o incurajeaza sa se onduiasca in ritmul muzici. Emilia se executa in fata Skurilor, care o privesc lacom. Anna i-i deschide lui Jean slitul pantalonilor si i-i scoate pula complect erecta.
Emilia isi intoarce privirea intr-o parte, dar Daniela o forteaza inapoi: “Nu-ti place?” Emilia nu raspunde dar ramine in miinile ei. Daniela o ia de solduri si o impinge usor catre ei. Emilia in sfirsit INTELEGE tinta finala si incearca sa se desprinda, dar nu reuseste. Daniela i-i ia miinile la spate si i le blocheaza; nu brutal dar efectiv. Emilia se zbate, se zvircoleste , dar Daniela e mai puternica si Emilia cedeaza iar. Anna, cu zimbetul pe buze se desprinde de Jean catre Emilia si o cuprinde in bratele ei. Emilia se impotriveste dar cu miinile blocate e complect vulnerabila. Anna i-i ride in fata ignorindu-i reactia. Intai, i-i ia in primire titele pline si rotunde. Emilia se agitinta in zadar, facid din ele o tinta si mai atractiva. Chiar prin sutien, sfircurile erecte pareau sa-i perforeze tricoul. Anna se lipeste de ea cu putere si intinzindu-si miinile dincolo de ea, o imbratiseaza pe Daniela de solduri, facind-o pe Emilia sandwitch. Amindoua o string din abmele parti si cele patru miini i-i invaluiesc corpul cautind punctele sensibile, care nu erau greu de gasit. Daniela i-i cuprinde interiorul pulpelor desfacindu-i lui Anna drum liber. Privind-o ipe Emilia in ochii, Anna i-i baga un deget intre labiile lichide, smulgindu-i (impotriva vointei ei), un geamat de extaz. Incurajata de reactia pozitiva, Anna i-i baga doua degete, si despartindu-i putin labiile incepe sa o tachineze in apropierea lindicului, dar fara sa o atinga exact. Emilia pierzind controlul incepe sa-si miste involuntar bazinul. Cu cit o atinge mai aproape, cuc atit mai tare i-i simte zvicnirile. Anna simte ca prada e in mina ei si cu o maiestrie diabolica o mentine intentionat la o limita controlabila, savurindu-i chinul prelung.
- VREI ? o intreaba Anna, incercaind evident s-o sileasca la modul ei de discutie ? Emilia nu-i raspunde, si ca rezultat, Anna isi retrage degetele.
- Nuuuu !!! reactioneaza Emilia in disperare.
- Ah, va sa zica vorbesti, i-i spune Anna sarcastic. Dar nu am auzit raspunsul. Vrei degetele mele in pizda ??
- Da….
- DA CE ? insista Anna aplicindu-i iar degetele, dar numai un pic. Raspunde, sau ti le scot.
- Nu, nu le scoate! te rog ! Aahhh…. Vreau… sa-mi … vreau sa ajung la orgazm ! TE IMPLOR ! !
In mod brusc, Anna isi scoate degetele lasind-o in culmea frustarii. Privind-o cu satisfactie cum isi musca buzele in pragul delirului, i-i spune sadistic:
- Ma implori, uhh ? Mai inainte nu puteai sa ma privesti, ahh ?! Cum ma-i clasificat: ieftina ? vulgara ? curva ?? Dar acum nu conteaza, imi placi cum suferi. Si deocamdata te las sa te mai gindesti.
Luind-o de mijloc amindoua, Anna din fata si Daniela din spate, isi intilnesc gurile peste umarul Emiliei, si se impreuneaza intr-un focos si prelung sarut, facind-o pe Emilia sandwitch.
Refuzata a doua oara in pragul culmii, Emilia simte ca sta sa explodeaze. Valurile de ura si de excitatie o inunda.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Episodul 3
Jean, asezat in fotoliul lui, priveste cu nesat show-ul SM condus de Daniela si scumpa lui sotie. Daniela si Anna, stiau exact la ce jindeste si se prgateau sa-i ofere.
- Scumpa mea Emilia, spune Anna, nu crezi ca este exagerat ca Daniela sa cheltuiasca atita energie blocindu-ti bratele ? AVEM modalitati mai eficace. Si scotind din poseta un fel de catuse din piele i le prezinta. Sper ca iti plac. Emilia se simte biciuita de ironia draconica. Ai sa le apreciezi. Nu sint din metal, continua Anna, venindu-i in spate. Catusele metalice sint simple si primitive iar astea sint rafinate si eficace. Simti ? nu iti leg cu ele miniile ci BRATELE. Si cu cit le string mai sus si mai tare, iti scot pieptul mai mult in relief. Emilia simtea cum bratele legate in curelele de piele, aproape ca i-i lipesc tragindu-i dureros umerii inapoi, si bine inteles fortindu-i titele inainte la maximum. Nici tricoul ei si nici sutienul nu erau facute pentru asa o pozitie.
- Daniela draga, continua Anna pe acelasi ton, nu mai e nevoie sa faci efort ! Mai bine, te rog, ai grija de Jean, si…lasa-ma un pic cu dumneaei. Vreau s-o EXPLOREZ putin…ca tu probabil o cunosti deja.
Emilia scrisneste din dinti a neputere… Of, daca ar putea acum sa le sugrume pe amindoua !
Daniela si Anna se posteaza in fata Emiliei, privindu-si capodopera. Era intr-adevar magnifica: imobilizata pe tocurile ei inalte, cu mijlocelul ei subtire ca al unei ghitari, intre pulpele albe si titele aduse la un relief fortat la maximum. Si expresia fetii, ahhhh ce perfectiune: chin, ura, excitatie, suferinta…
Daniela si Anna se imbratiseaza inaintea ei sarutindu-se cu foc, incercind parca sa-si umple bateriile pentru a continua. Dupa un lung minut, Daniela se desprinde si i-i trimete lui Emilia un sarut suflindu-l din palma, lasind-o pe in miinile lui Anna, dupa care se indreapta catre Jean. Se aseaza pe genunchii lui si fara sa ezite ...



    Login