Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMeditatii in trei
Autor : hoplites - 2018-02-04
Citita de 21137 ori - Nota 7.53 (83 voturi)
Salutari, ma numesc Tudor, am 30 de ani si sunt profesor de matematica la un liceu din Bucuresti. Am avut parte de o poveste foarte interesanta si erotica pe care am sa o detaliez in aceste randuri ce urmeaza. In clasa am un baiat de 16 ani caruia nu-i prieste deloc materia mea si nu vrea sa invete indiferent de ce il sfatuiesc asa ca n-am avut incotro decat sa-l pic spre nemultumirea maicasii cu care m-am trezit intr-o zi la scoala vrand sa cauzeze o revolta. De cum am terminat ora si toti elevii au iesit a intrat tunete si fulgere acuzandu-ma ca nu stiu sa-mi tin orele. I-am explicat ca am incercat sa-l motivez pe tanar dar fara succes si ca nu am incotro decat sa-l pic. Si-a tinut partea cat a putut adica inca vreo 5 minute dupa care vazand ca nu reuseste sa-mi schimbe hotararea isi schimba radical abordarea si se aseaza pe catedra aruncandu-mi un zambet lasciv spunand:
- Esti sigur ca nu avem cum sa rezolvam situatia intr-o maniera mai discreta?
-Ii pot oferi o noua sansa cu un test peste 2 saptamani dar trebuie sa se pregateasca temeinic. L-as putea medita astfel v-as arata si dvs maniera mea de predare.
-As vrea sa ii pun meditatii dar suntem intr-o situatie financiara precara. Sunteti foarte amabil si dragut trebuie sa recunosc. Barbatul meu este un betiv si toti banii ii sparge in carciuma.
Tipa arata chiar bine. O mamica cu parul saten cu buze carnoase si ochi caprui de caprioara. Purta un tricou cu decolteu ce lasa privirii sa zareasca perechea de sanii ce ii ascundea. Imprastia un miros de parfum placut in jurul ei.
Vazand cum mi-a fugit privirea spre salasul sanilor chicoti dupa care spuse:
-Ce-ar fi daca as achita altfel, moment in care isi desfacu picioarele si intre ele ii puteam vedea pasarica goala, neacoperita ascunsa sub fusta scurta pe care o purta.Era pregatita si aranjata, se vedea ca venise cu planul facut. Am zambit iar ea se lasase in vine dupa catedra si imi desfacu blugii in timp ce stateam relaxat pe scaun.
- Uuu dar se pare ca avem ce trebuie aici, continua ea dupa care incepuse sa o sarute incet, miscandu-si buzele de-a lungul ei. O lua pe toata in gura si se pusese pe supt.
Femeia la cei 37 de ani se vedea ca si-a folosit abilittile foarte des ca sa-si atinga scopurile in viata fiindca facea o muie fantastica. Din cand in cand o scotea din gura si ii placea sa se bata cu ea peste limba sau sa si-o infinga in falca si sa-si bata obrazul.
-Vai ce bine e draga mea, ii zic. Esti superba.
- E placerea mea. Ador sa sug pula.
Dintr-o data se aude o bataie in usa asa ca o imping sub catedra tragandu-ma cu scaunul mai aproape in timp ce se deschide si in prag apare baiatul ei, Mircea.
- Domnule profesor, scuzati de deranj. A intrat la dvs dupa ora si mi-a zis sa astept in curtea scolii dar deja au trecut 15 de minute si ma plictisesc. Ati vazut-o?
Femeia desi intrase fiisu continua sa o suga pe sub catedra ducandu-ma in culmea extazului incat n-am mai rezistat si am ejaculat in gura ei.
-Va simtit bine, ma intreaba baiatul.
- Da,da sunt bine. Tocmai a iesit cred ca e prin curte. Fugi repede.
A iesit din clasa iar cand imi cobor privirea o vad pe maicasa cum isi aduna sperma ce iesise din coltul gurii murdarindu-i barbia si cum cu un deget aduna tot si isi inapoia in gura.
- Okey , ii spun. O sa consider ca un avans ce ati facut, maine am niste timp liber as putea sa incep ora cu el si sa o termin cu dvs.
Zambi dupa care spuse:
- Perfect, abia astept. In seara asta o sa ma masturbez cu gandul la noul meu profesor. Se ridica si fugi dupa baiatul ei.

Ziua urmatoare abia asteptam sa ajung la ora 18:00 la meditatie. Cum ajunsesem in fata casei ma apucase o nerbadare fantastica, tipa era un milf ca la carte, cu contur de fosta pitipoanca. Stateau la parterul unui bloc. Sun la sonerie si in fata imi apare maicasa in niste colanti strampti si imbracata intr-un tricoul de casa. Sanii parca explodau din el iar ea cum nu purta sutien sfaracuriile ieseau ca doua piscuri mandre in zare, se pare ca nu sunt singurul nerabdator.
- Buna ziua doamna Coroi. Aratati minunat azi.
- Sunteti foarte amabil domnule professor, haideti poftiti inauntru abia astept sa va cunosc materia de predare.
Aspectul interiorului parea destul de elegant, n-ai zice ca ai fi intrat la cineva care are un statut financiar modest. Holul era oranat cu o oglinda cu rame aurii, un candelabru atarna deasupra parchetului din sufrageria in care intrai.

- Mircea e in camera lui , va asteapta. Deschise usa si baiatul era total nepregatit, se juca pe calculator cu castile puse si cu spatele la noi , concentrat pe razboiul pe care il purta.
- Mircea, il striga mama lui pe ton normal. Baiatul nicio miscare, asa ca din pragul usii ma impinse mai spre exterior se lasa in genunchi si spuse
- Unde ramasesem ? imi desfacu fermoarul si scotoci dupa jucaria ei.
- Esti nebuna, baiatul tau e chiar acolo?!
- Stai linistit, e absorbit de jocul lui. Asa face. Predati-mi mie putin inainte. Si incepuse sa o suga. Era fantastic, o adancea pana ce ii simteam spatele gatului dupa care o verticaliza cu limba ca si cum iar fi luat masura.
- E bine domnule profesor? Am inteles lectia?
- Da, esti o fata constincioasa. Ti-am zis ca am o maniera buna de predare.
- Da, imi dati mura in gura ca sa zic asa.
- Asta e prima lectie, mai am 2 sa va dau.
- Sunt dornica sa invat acum bagati-mi lectia in cap si o luase din nou la supt timp in care i-am strans parul la spate cu o mana si am inceput sa pompez spre marea ei bucurie ca aluzia ei a fost inteleasa. Chiar ii placea sa fie fututa asa , vedeam cum se freaca la pizda peste colanti.
- Sa inteleg ca incep cu dvs si dupa termin cu baiatul.
- Asa ma gandeam, se ridica si ma lua de mana spre sufragerie. Ma aruncase in canapea isi dadu jos culantii si se urcase pe mine. Incepuse sa ma calareasca incet uitandu-se constant in ochii mei in timp ce salta sus si jos pe pula.
- Daca nu invat destul de repede sa ma faceti atenta va rog, spuse muscandu-si buza
- Haide , zic dandu-I o palma peste fund. Stiu ca poti, vad ca ai potential.
Si incepuse sa ma calareasca ca si cum ar fi galopat la cursele de cai gemand de placere. Am tinut-o in sprint vreo 2 minute dupa se apleca spre urechea mea:
- Ador meditatiile cu dvs, aveti materialul potrivit pentru educarea mea.zice ea timp in care apuc sa ma uit peste umarul ei si il zaresc pe fiisu dupa perete cum ne privea si se masturba intre timp.
Nu apuc sa zic nimic ca femeia imi arunca sanii peste fata, luat de val si de mirosul parfumat si pielea catifelata ce ma cuprindea am inceput sa sug un sfarc de-al ei facand-o sa geme de placere.

- Ah fute-ma cum nu poate barbatul meu continua ea, si incepuse sa se unduiasca pe penisul meu.
- Vedeti ca… incerc eu sa spun dar o vad cum face ochii mari dintr-o data si cum arunca un urlet in camera.
La spatele ei il vad pe Mircea cum isi adancise pula in fundul mamei lui si spuse:
- Atunci lasa-ma pe mine sa ii fac datoriile tatei si incepuse sa o futa in cur.
- Ah, vai Mircea, nu ..nu se poate… e imoral…e de fata si domnul profesor.
- Taci ca stiu ca iti place, zise el , ce crezi ca nu te-am vazut saptamana trecuta cu tatal lui Marian, colegul meu de banca, cum il futeai in bucatarie cand ai venit sa ma iei de la el. Recunoaste, esti o curva si ii dadu o palma peste fund.
- Ah, n-am stiut ca m-ai vazut, da asa e , te las sa ma futi cand vrei cu cine vrei dar sa nu-I spui tatalui tau, te rog.
Eram perplex la episodul pe care il vedeam , ma excita la maxim cand vedeam scena in derulare.
- Nu e corect fata de Marian, e foarte suparat pe tatal lui. As vrea sa il chem mai des la joaca pe la noi.
- Sigur, domnule profesor sper ca nu va …
- Stati linistiti, ar fi urat din partea mea sa intervin in planurile voastre. Si continuaram sa o futem amandoi, eu strangadu-i sanii iar el tragand-o de par si dandau-I palme peste fund.
- Mircea, avem o.. intelegere spuse maicasa printre icnete.
- Da, doar sa ma mentii satisfacut, si asa mi-a zis tata sa nu mai intru pe siteuri porno pe calculator ca mi-l ia.
- Bine, bine asa facem.
O tinusem asa inca 5 minute dupa care se auzi baiatul
- Aaa aaa, zise el si isi dadu drumul in fundul ei. Pfuuu am obosit spuse.
- Nu-I nimic Mircea ii spun, daca e, azi nu facem meditatii si o sa iti trec un 10 in catalog.
- Va multumesc domn professor dar o sa mai am nevoie de unul ca sa trec clasa.
- Ne vedem si saptamana viitoare ii raspund.
Maicasa se daduse jos de pe mine se lasa in genunchi la marginea canapelei si spuse
- Ce ma bucur va intelegeti si o sa treci clasa, Mircea ! si se puse pe supt asteptandu-si portia a doua de sperma.
Ii pun o mana pe crestet si incep sa mi-o frec in timp ce ea astepta cu gura deschisa deasupra pulii. Explodez doua jeturi mari in gura ei si peste fata dup...



    Login