Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

maximum
Autor : sccipio - 2015-09-24
Citita de 11199 ori - Nota 4.73 (52 voturi)


Totul a inceput in 2010 , ne-am cunoscut pe un site de socializare ca mai apoi sa tinem legatura pe messanger , discutam tot timpul pe chat cateodata si cu video , pana cand am decis sa ne intalnim , sa ne cunoastem in adevaratul sens al cuvantului.
Incerc o descriere : Eu un tip la 25 de ani pe atunci , casatorit , inalt 1,90 , corp atletic cu un pic de burtica . Ea la fel o tipa inaltuta cam la 1.75 , bruneta , bine proportionata cu niste sani maricei si curul usor bombat !
Acum nu o sa va povestesc prima intalnire a noastra ci pe cea de -3- a , unde deja ne cunosteam si ajunsem la un nivel al sexului foarte inalt , mereu inainte de a ne vedea discutam pe chat urmatoarele fantezii ce avea sa le punem in practica si cam pe acolo ne axam cu mici adaugiri . Acum sa va spun despre ea , Elena erea contabila , singura ne mai avand o relatie pana sa ma cunoasca de vreo 8 luni , asa cum am spus mai sus ne intalneam de ceva vreme cam o data la 3 luni , aveam pensiunea noastra in Focsani , la jumatate distantei dintre orasele noastre ! Sotia mea niciodata nu a banuit , mereu spunem ca plec in deplasari pentru ca de multe ori chiar plecam si erea obsonuita cu plecarile mele ! Specific ca viata sexuala cu sotia mea mergea foarte bine si parca dupa ce am inceput sa ma vad cu Elena merge si mai bine.
Elena ma fascina , erea o femeie dornica de sex , ii placea sa se futa oriunde si oricum erea dispusa sa incercam orice , se excita atat de tare incat ajungea la orgasm la fiecare partida de sex.
Ajunsi la Focsani , ca deobicei inainte sa ne luam camera la pensiune mergeam sa ne facem cumparturile pentru cele 2 nopti furtunoase ce aveau sa urmeze , in special bauturi si fructe pentru jocuri erotice.
Ajunsi la pensiune , ne-am cazat si ne am instalat dornici in camera de nebunii , imediat ne-am pus pe treaba am intrat in febra sexului salbatic ,dupa care pe la 16 dupa amiaza ne gandim sa iesim in curtea pensiunii unde erea un foisor dragut cu un gratar unde ardea focul , cineva se pregatea de o seara relaxanta .
Ajunsi jos am luat cu noi 2 sticle de vin rosu sa stam la un pahar de vorba si sa ne mai hidratam putin inainte de o noua partida de sex. La foisor am gasit acolo 2 barbati de varste inaintate , Gelu la 59 ani si George la 64 ani , ereau veniti la Focsani cu treburi de serviciu , se cunosteau ca sunt din clasa business .
Am intrat cu ei in discutie la un pahar de vin , din ce in ce alcoolul a inceput sa isi faca efectul si sa vorbim mai deschis unii cu altii , ei si-au dat seama repede cam ce cautam noi pe acolo , dar nu au intrat in tema . Usor , usor George se apropia de Elena si discuta tot mai mult cu ea , in timp ce eu discutam cu Gelu pe tema de mecanica si sudura eu fiind inginer mecanic si eream atras de aceasta tema mai ales ca eream la inceput in cariera . Dupa un timp , ne observand imi dau seama ca Elena lipseste si domnul George la fel . Imediat mi-a fugit gandul ca cei doi isi fac de cap in camera ! Dintr-o data am devenit foarte gelos dar in acelasi timp ma incanta ideea, erea un sentiment foarte ciudat. La cum o stiam pe Elena in ultimul timp si stiind ca erea fascinata de barbatii mai in varsta ! Chiar nu stiu cu a rezistat 8 luni fara sa faca sex , ea spunandu-mi ca eu i-am redescoperit pofta pentru sex.
Revenind la povestire , imi iau inima in dinti , ma scuz si ii spun lui Gelu ca am o urgenta la toaleta! Deja in imaginatia mea il vedeam pe George cum pompeaz de zor in Elena si devnisem nervos dar excitat in acelasi timp, hotarat sa intru peste ei sa ii intrerup si sa cer explicatii.
Intru in camera fara sa bat la usa, ce sa vezi surpriza , nu erea in pat decat Elena goala pe mijlocul patului intinsa privea in tavan , se citea pe chipul ei un sentiment de fericire cum nu mai vazusem pana acum la ea .
Deja cand am vazut-o asa , fiind foarte excitat incep sa ma dezbrac si merg sprea ea dornic sa o fut ca un nebun. Ea intinsa se craceste si imi da de inteles ca vrea sa ii ling putin pasarica excitata. Incep sa ii sarut picioarele si sa urc incet spre pizda ei pe care si-o pastra nerasa dar ingrijita cu putin par pubian , ajungand aproape de pasarica incep sa ii ling pizda dar spre surprinderea mea , erea plina de secretii si sperma din belsug iar labile rosii semn ca se produsese o partida incendiara intre Elena si domnul George , imediat am simtit mainile Elenei pe cap ce ma impingeau si mai tare cu limba in pizda ei plina de sperma lui George , eream atat de excitat , o senzatie ce nu intalnisem pana acum imi cuprindea tot corpul , am continuat sa ii ling pizda chiar cu pofta si placere , pana ce am simtit-o pe Elena tremurand , stiam ca a ajuns la orgasm , erea extrem de excitata ! Am curat tot cu limba lingand-o usor spre relaxarea ei si a ramas la fel cum am gasit-o cand am intrat in camera , intinsa pe spate in mijlocul patului cu ochii peste cap si cu un zambet de multumire!
Eream atat de excitat incat ii spun ca vreau sa o fut in cur capra !
Nici bine dezmeticita dupa oragsmul de mai devreme , imi spune :
- Vreau sa ramana George in camera si tu sa stai in fotoliu si sa privesti cu ma fute apoi sa cureti asa cum ai facut-o mai devreme ,dar acum sa si vezi cum ma penetreza .
Si eu?
In seara asta vreau doar sa privesti , imi spune ea!
- A , deci , George te-a futut ?
- Da , eream foarte excitata si l-am vazut cum ma privea si i - am facut semn sa ma urmez in camera in timp ce tubdiscutai cu Gelu!
Sti doar ca ti-am zis ca aveam fantezii cu barbat in varsta , acum mi -am indeplinit-o. , si nu imi pare rau. Dar vreau sa asisti si tu la o prtida intre mine si el pentru ca asta a fost cam scurta pentru ca am facut-o pe graba , nu stiam cum o sa reactionezi tu . Dar mi-am dt seama ca te-a excitat in tim ce ti-a placut sa imi cureti piersocuta! Aste au fost cubintele ei si spre surprinderea mea nu o stiam asa posesiva , in momentul ala nici pula nu imi mai erea in erectie simteam un sentiment de frustrare .
Am pus un pahar de vin si l-am baut pe nerasuflate . Dupa care am mers langa ea si am sarutat-o poate poate vrea sa ma primeasca si pe mine intre pocioarele ei , dar mi-a spus ca in ziua de maine se va ocupa de mine dar in seara asta vrea sa isi faca de cap cu Grorge .
Am mai pus un pahar de vin , ne am imbracat si am coborat jos la foisor unde Gelu facuse friptura si ne astepta la masa , ne-am asezat la masa , in cele din urma apare si domnul George , asa luminat la fata cu un zambet perfid adresat Elenei , in momentul acela imi veanea sa ma ridic si sa plec , parca nu imi mai ardea a distractie nici de sex de nimic , parca ma simteam vinovat si fata de sotie , intr-un fel imi venea sa intru in pamant , insa nu am plecat am incercat sa imi stapnesc frustrarea , tineam destul de mult la Elena poate pre mult pentru o amanta , totusi am vrut sa vad pana unde merge cu mascarada asta , vedeam atunci.
George erea un tip la 64 de ani cum v-am spus si mai sus , nu prea inalt debstatura medie ca de inaltimea Elenei , cu burtica si chelie .
Gelu erea un tip mai galant casatorit , inalt si suplu arata foarte bine pentru varsta lui.
La masa am inceput sa turnam pahar dupa pahar si parca deja imi revenem , ma simteam mai bine dispus imi trecuse acea frustrare, Elena si ea ametita de aburii alcooluli incepse sa flirtezr si cu Gelu , insa parca acesta mi se parea ca avea ceva retineri , timpul trecea in zbor si incepuse sa se lase seara , erea toamna tarzie si destul de cald afara. Primul care se retrage este George cu pretextul ca maine avea sa se trezeasca dimineata si are treaba, apoi urmat bineinteles de Elena care de ceva vre nu ma bagase on seama o vedeam cu il sorbea pe George , eu cu Gelu am mai ramas sa terminam sticla de vin si apoi sa ne retrgem si noi , am mai zabovit undev la 10 minute dupa ce urcase cei 2 si ne hotaram sa urcam si noi deja se facea tarziu. Ajuns in fata usii , ascult la usa nu se auzea nimic , Gelu deja intrase la el in camere sa faca dus pentru ca mirosea a fum de la gratar.
Am intrat in camera unde bineinteles ereau cei doi asa cum imi imaginam , numai ca nu in actiune , ci George erea sprijinit de pervaz si Elena la masa turna vin in pahare.
- Deranjez ? Intreb eu.
- Nu ,chiar deloc ! Raspunde George , am inteles de la Elena ca vrei sa o privesti cand face sex cu mine ?
Eream confuz si nu stiam ce sa raspund .
- Da asa este , vreau sa privesc cum o futi !
Nici nu am terminat bine ca il vad pe George cum incepe sa se dezbrace , avea deja pula semierecta , avea o pula maricica , groasa ,cu capul puli belit si cu niste coaie enorme , indata Elena s-a apropiat de el , si cu o pofta nebuna i-a luat pula in mana si a inceput sa o frece usor dupa ce a bagat-o in gurita si a inceput sa o suga nebuneste o mai scotea si din cand in cand ii lingea capul belit si umflat al puli lui George , in timp ce acesta erea foarte excitat , apoi a prins-o cu ambele maini de cap si o futea in guta cu miscari din ce in ce mai puternice pana Elena ajungea sa se inece , apoi a asezato pe pat a cracit-o s-a uracat peste ea si a inceput sa pompeze in ea ca un nebun , intrebandu - ma daca imi place ceea ce vad , nu stiu cum ma aptineam sa nu intervin caco eream extrem de excitat , stateam in foroliu si imi frecam pula in erectie maxima , gura imi saliva masiv , imi frecam pula din ce in ce mai repede in ritmul impus de George , Elenei . Eu am pula destul de mare undeva la 18 cm si bine conturata si acum o frecam ca un nebun privind cum altul imi fute amanta de fata cu mine!
George isi scoate pula din Elena , aproape cand aceasta sa ajunga la orgasm , se ridica apoi o asaza in pozitie de capra isi freaca putin pula o asaza la intrarea in pizad si o impinge usor in pizda Elenei plina de sucuri de la atat excitare , se vedea cum se preling sucurile ei pe pula si coaiele lui George in timp ce acesta incepuse sa o futa intr-un ritm infernal , acum mi-am dat seama de ce avea pizda rosie prima oara cand am intrat in camera o futuse domnul George ca un nebun , iar eu acum stateam in fotoliu imi frecam pula de zor si luam notite de la un barbat experomentat la cei 64 de ani.
Nu am mai rezistat si plin de excitare m- am dus langa Elena care erea in extaz si mi-am indreptat pula spre gurita ei , a inceput sa o suga si nu am mai rezistat mult si am ejaculat in gura ei o cantitate mare de sperma stiind ca adora sa termin in gura ei , ramand cu pula impinsa in gatul ei pana a scos un sunet de sufocare , apoi mi - a lins pula pana la ultima picatura iar eu picasem lat in pat langa ei in timp ce George o penetra nebuneste pe la spate el el stand in picioare la marginea patului .Imediat Elena imi spune ca vrea sa schimbe pozititia si ca vrea sa ne asezam in 69 iar George sa continue sa o futa , ma saruta usor si imi spune ca e fantezia ei si voia sa incercam asta mai demult, prins de febra tesiunii din camera ma conformez si facem exact cu vrea Elena , domnul George foarte incantat , se citea asta pe chipul lui , isi retrage pula din pizda Elenei si astepata sa ne asezam in pozitia 69 , eu deja aveam din nou pula in erectie , acum ma excita enorm situatia , Elena a inceput sa imi suga pula din nou , dar de data asta in ritm usor , de jos in sus si invers belindui usor capul rosu , eream deja in stare de extaz imediat am inceput sa ii ling pizda fierbinte plina de sucuri ce se prelingeau pe barbia mea pana pe gat , George nu a stat pe ganduri si-a facut loc cu pula imediat in pizda nesatula a Elenei in timp ce eu ii lingeam lindicul , el a marit ritmul lovidu-ma des cu coaiele peste fata si cateodata scotand pula si scuturand-o pe fata mea , parca asa in ciuda , dar ma excita situatia la maxim , nu a mai rezistat si a terminat in pizda Elenei , vedeam cum ii se strang coaile acelea mari , semn ca se descarcase o cantitate semnificativa de sperma in vaginul amantei mele si nu a durat mult pana cand eu lingand de zor pizda ei , George a scos pula groasa si rosie si a sters-o de bucile Elenei , multe picaturi cazand pe fata mea , el imediat sa dus cu pula la gura ei care erea ocupata cu pula mea, a scos pula mea din gura si a inceput sa i-o curte lui George care erea extrem de multumit si usurat.
Eu am continuat sa ii gust sucurile Elenei si imediat mi- a inundat gura o cantitae mare de sperma simtind totodata cum si Elena are orgasm , lingeam si inghiteam si nu faceam fata amestecului de sperma cu sucul ei , aveam deja toata fata plina de sperma si sucuri vaginale , George deja erea in fotoli sorbea un pahar de vin , nu a mai durat mult si am terminat si eu din nou in gurita nesatula a Elenei , eu am ramas asa lungit in pat si ea s-a intors spre mine si am inceput sa ne sarutam si sa facem schimb de sperme spre deliciul domnului George ce ne privea sorbind dintr-un pahar de vin rosu.
Dupa aceasta partida uimitoare care m-a excitat la nebunie am ramas in camera doar eu si Elena , George retragandu-se la el in camera sa fac un dus si sa se mai linisteasca putin , multumindune pentru partida de sex ce tocmai se incheiase!
Am intrat la dus impreuna cu Elena si am inceput sa ne excitam din nou , am luat -o in brate si am inceput sa o fut din picioare in timp ce apa curgea peste noi , eream atat de excitat , cred ca mai mult voiam sa ma razbun pe ea erea prima oara in ziua aceea cand imi bagam pula in pizda ei , deja erea bine dilatat de pula groasa a lui George , nu a durat mult si am terminat si eu in pizda ei zemoasa ! Dupa dus , am desfacut o noua sticla de vin si m- am asezat comod in fotoliu paraca de data asta mai satisfacut , in timp ce Elena sa pus in pat pentru un moment de repaos , sa isi mai odihnesca si pasarica nesatula , multumindu - mi ca i-am satisfacut fantezia .
Nu a durat mult , cam in jur de 40 minute bate la usa Gelu , voia sa ne cheme jos la foisor sa mai povestim la un pahar de vin , Elena nu a vrut sa coboare motivand ca se simte obosita , in schimb eu am iesit chiar voiam sa iau putin aer.
Se facea cam de orele 23 , si inca nu imi erea somn , eream ametit destul de bine de la alcool si parca voiam sa dorm dupa ziua asta destul de incarcata. Dupa cateva pahare cu Gelu si discutii interminabile despre serviciu ne hotaram sa ne retragem in camere , intru in camera , din nou surpriza camera goala caut in baie , nu e nimeni . Mi-am dat seama imediat Elena trebuia sa fie la George in camera , asa a si fost am mers spre camera lor am batut la usa , nu a raspuns nimeni dar am intrat , ce am gasit erea un inceput de orgie , George erea in pat cracit cu picioarele in sus si Elena ii lingea coiele si curul paros asa cum obisnuia sa ma relaxeze si pe mine , in timp ce Gelu , pe care eu il consideram la locul lui se dezbraca de zor , nerabdator si isi impinga pula in pizda Elenei , am intrat si nimeni nu m-a simtit ,m-am asezat in fotoliu mi-am scos pula deja excitata nerbdator sa intru si eu intre ei si am inceput sa o frec , Gelu s-a asezat la spatele Elenei si-a fixat pula in dreptul pizdei si a inceput un dute vino din ce in ce mai rapid , Gelu nu avrea pula mare , chiar mica pot spune , a dat de cateva ori din cur si deja terminase si tot se impingea cu pula in pizda Elenei, imediat si -a scos pula din ea si au facut schimb de locuri cu George , acum Elena ii sugea pula si anusul lui Gelu si erea fututa pe la spate de Gerge cu pula lui groasa si cu un deget iu masa anusul Elenei , mai se oprea , scotea pula plina de sperma lui Gelu si apoi scuipa in curul Elenei , parca se pregatea sa o penetreze si in cur , si apoi iar isi baga pula in pizda o penetra fulgerator , apoi mai lent , pana ce a simtit ca se dilatase gaura curului si- a proftit pula in dreptul anusului si a inpins-o usor pana a intrat usor toata pula in curisor nebunatic al Elenei , in timp ce ea tipa de placere amestecata cu d...



    Login