Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

masaj pentru sotie
Autor : cosminache - 2020-01-08
Citita de 17095 ori - Nota 6.74 (113 voturi)
Ma numesc ciprian si citind cateva fantezii mi am adus aminte de o experienta unica pe care sper sa o repet curand.mereu cautam pe net filme cu wife threesome sau wife blindfolded asa ca asta era fantezia mea favorita dar sotia mea nu vroia sa auda de swing sau alte cele.
Suntem casatoriti de 10 ani si anul trecut neputand as mergem in concediu am hotarat as mergem 2 zile la cluj doar noi doi sa ne relaxam si sa sarbatorim aniversarea noastra departe de casa(locuim la approx 300km).dupa ce ne am cazat la un hotel foarte ingrijit am coborat la cina si am cerut un vin rosu care ne a ametit putin (pe ea mai mult)
In timp ce serveam masa am I am zis sotiei:
- ce parere ai daca ai avea dupa cina parte de un masaj relaxant?
- ai fi super dar nu e cazul pentru ca si tu esti obosit!
- pai cautam pe net servicii de masaj la domiciliu..
-ok super!!
Am inceput sa caut si am gasit in anunt cu un tanar foarte aratos care oferea servicii de masaj erotic si altele si imediat m am gandit ca poate se va realiza fantezia mea.
Dupa circa 2 ore la usa a batut mihai, maseorul cu care in prealabil am discutat conditiile serviciului si am planuit cat sa incerce si cum,
La prima vedere camelia (Sofia mea) a fost incantata de aparitia tanarului care avea un corp bine definit si imediat s a asezat pe pat intr-un costum de baie care acoperea doar jumatatea fundului ei bombat. Mihai si a pregatit uleiul bine mirositor si a inceput sa I maseze spatele foarte delicat.
-draga mea da ti sutienul jos sa te poata masa cum trebuie ca am eu grija sa nu se uite...
-ok
Si asa a ramas intensa pe burta doar in chilotii cu Daniela.
Am inteles rapid diferenta dintre un masaj normal si cel erotic pentru ca mainile lui mihai deja incepusera as atinga interiorul coapselor si lateralul sanilor momente in care gemete usoare se auzeau dinspre camelia.
Asezat pe in fotoliu langa pat deja imi rulau imagini in minte cu ce as vrea sa fac si deja pula imi exploda in chiloti. I am facut semn lui mihai as incerce mai mult si acesta a inceput sa lase cate un deget in urma cu care atingea prin chiloti clitorisul cameliei. Poate din cauza mea sa nu ma supar,say poate din foarte mare placere nu ii zicea nimic lui mihai si in foarte scurt timp chilotii roz isi schimbasera culoarea in dreptul clitorisului semn ca deja camelia se udase..mi am luat inima in dinti si am mers la capul ei :
-iubire nu mai pot sunt excitat la maxim, vreau sa mi o iei in gura in timp ce mihai iti face masaj...-
Poftim?? Esti nebun? Nu tie rusine de baiatul asta?
Cine stie ce crede?
Apoi mihai foarte rapid ,nu de ce stati linistiti ca nu e prima data cand se intampla,e normal sa va relaxati si sa apara si astfel de idei..si in fond e sotul tau asa ca,si eu am mai vazut barbati goi...
Imediat mi am scos pula din chiloti pentru ca explodam si am ajuns in dreptul gurii nevestemii.. province ma in ochi oarecum nedumerita in prea vroia dar eu am inceput sa I plimb pula pe buze si dupa cateva secunde m a lasat in caldura gurii ei...ca de obicei imi facea o felatie minunata si deja simteam ca termin. Mihai a inceput sa I maseze clitorisul mult evident si camelia s a oprit brusc din supt:
-bai!!!
- ce naiba faci?
- cami lasa l ,doar te ajuta sa te relaxezi, si oricum iti place ca iti sunt chilotii azi...
-nu,a fost vorba doar masaj dar nu si la pizda, de ajuns
-te rog ,sunt aici cu tine, o sa ti placa si poti opri cand consideri tu
- mihai a inceput usor usor sa atinga coapsele si pasarica umeda iar eu am intrat din nou in gura ei.3 ,4 minute care au fost de vis si am inchis ochii sa savurez minunata felatie dar am fost trezit de un geamat puternic, mihai incepuse as linga pizda intr un ritm foarte alert iar camelia avusese deja un orgasm probabil ajutata si de situatia in sine.pana atunci fusesem singurul barbat din viata ei asa ca era o scena foarte diferita.
I am facut semn lui mihai ca poate sa o futa si dupa cateva minute cu o mana pe pizda sa nu opreasca excitarea mihai isi scoase penisul din chiloti, nu lung 16,17 cm dar gros ca o poza de cola.
Camelia era excitata maxim si ma sugea frenetit iar la pizda ei era o adevarata piscina plina de lichidul excitatiei sale.un geamat lung si un nuuuuuu au rasunat cand mihai si a bagat pula in vaginul sotiei mele...
- ahhh cipriannn,ma fute...
-...



    Login