Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMARTA ep 6
Autor : unqnick - 2010-08-28
Citita de 11875 ori - Nota 7.58 (24 voturi)
6
- Va rog sa poftiti, ...poftiti.... intrati
Virgil, aferat isi intampina musafirii. Marta il anuntase cu o zi inainte ca Mircea le va face o vizita impreuna cu matusa lui. Facuse un fix din Helga, o mai vazuse de cateva ori de-alungul timpului, rar ce e drept dar facuse o pasiune ascunsa pentru ea. Se ferise de Marta dar acum exulta ca lucrurile se potrivisera asa de bine. Dupa ce femeile se sarutasera "facand cunostinta", si daduse mana grabit cu Mircea, tot numai un zambet se intoarse spre musafira
- Sarutmainile stimata doamna, o intampina pe Helga
- Daca ma iei asa, lucrurile incep prost, rase ea. Te rog Virgil sa imi spui Helga, nu mai are rost sa ne prezentam protocolar, Marta mi te-a descris cu lux de amanunte asa ca pot sa zic ca te cunosc in amanunt. Cred ca stiu totul despre tine spuse apoi aluziv.
- Mi-ar placea sa am ocazia sa te cunosc la fel.
- Depinde de tine, cred ca ne vom intretine mai mult noi pentru ca Mircea e foarte incantat de calitatile de gazda ale sotiei tale.
- Ah, da,...sigur...
Cat de smeccher si dezinvolt era Virgil, Helga reusea sa il domine.
- Se uita spre Marta care il sarutase de bun venit pe Mircea dar ramasese lipita de el Ii bagase mana printre nasturii camasii, mangaindu-i parul de pe piept, simtind deja ca se umezeste intre picioare.
Virgil o invita sa se aseze si veni langa ea. Ceva nedefinit ii spunea ca helga venise chita sa se futa cu el dar nu vroia sa faca vre-o gafa. "O sa o las pe ea sa preia initiativa.Cred ca e basm chestia aia ca e lesbiana....mai ales ca armasarul de nepotu-su .... "
- Mircea te rog sa te simti ca acasa, vrei sa o ajuti pe Marta sa faca oficiile de gazda. ? Ce doresti sa bei Helga ?
- Nu stiu, ce vrei....mai bine o las pe Marta, ce-i place ei o sa-mi placa si mie.
Mircea si cu Marta plecasera spre bucatarie dar in holisor Marta il impinse spre dormitor si se lipi de el frematand.
- Vreau mai intai aperitivul. Lasa-i pe ei...Virgil e baiat mare iar Helga a venit special sa se futa, se citeste pe fata ei. Mai rau i-am incurca
- Cred ca ai dreptate. Sunt curios cat va dura pana vor veni langa noi.
In cealalta camera ceilalti se descurcau de minune. Nu le trebuira decat doua minute ca sa treaca la actiune. Fiecare stia de aranjanjamentele facute si fara multa fandoseala Helga se lasa pe spate in imbratisarea lui Virgil. Ii cauta pula prin pantaloni si incepu sa i-o frece in timp ce Virgil ii framanta sanii.
- Sper ca nevasta mea sa fie inspirata si sa nu vina tocmai acum.
- Glumesti, e mai rapida ca mine, cred ca ne-a luat-o inainte, o ora cel putin are treaba....
Mana lui Virgil urca pe pulpe, placut surprins de moliciunea si finetea pieli. Agata cu un deget chilotii Helgai si incepu sa-i traga in jos. Ii arunca in spate si aterizara pe spatarul uni scaun. Se ridica tremurand de nerabdare, vrand sa se descheie la pantaloni.
- Ce grabit esti, treci repede peste preludiu dragule. Ti-e frica sa nu ne surprinda sotioara ta ?
Virgil isi desfacuse cureaua si o privea nehotarat, pula impingea puternic materialul pantalonilor si Helga o mangaia curioasa sa-i aprecieze marimea.
- Fi putin mai relaxat, hai sa mergem mai bine la mine. Imi place patul meu mai mult decat canapeaua asta. Daca o sa li se faca chef, au sa vina si ei dupa noi.
- Il lua de mana tragandu-l spre iesire. Virgil mai privi in urma spre usa unde Marta desparuse cu Mircea de unde se auzeau zgomote familiare.
- Esti groaznic, las-o in pace, are treaba acum, vrei sa se futa doar cu tine de mana ?
Yala tacani in urma lor dar Marta si Mircea nu aveau cum sa auda nimic. Il impinsese cu spatele la perete si ii daduse pantalonii jos. Pula erecta se sumetea belita in sus si Marta maraind de placere incepu sa-i linga capul.
- Spuneai ca deabia astepti sa te vada iar sotul tau cum imi sugi pula.
- E timp destul, acum vreau sa-mi iau partea asa cum vreau eu.
Placerea imensa pe care i-o producea Marta de fiecare data cand i-o sugea pusese stapanire pe el. Incerca sa se miste putin dar Marta il presa de tocul usii asa ca ii lua capul in maini si incepu sa-l ghideze inainte si inapoi facand sa dispara in gura ei umeda cat mai mult din pula lui groasa. Avusesera cateva zile pline in care o futuse in doua reprize, atat dimineata in apartamentul lui Helga cat si dupaamiaza la el cand spunea ca merge la biblioteca sa studieze. Marta se masturba cu o mana asezata pe vine tragandu-se de labii si frecandu-si lindicul asa ca in curand fu strabatuta de micul cutremur al primului orgasm.
- Ah ce bine e, nu te opri....suge-o in continuare.....asa scumpa mea, joaca-te cu pula.
Marta isi reveni putin si ii zambi recunoscatoare privindu-l in ochi. Il lingea apasat de la coaie pe dosul puli pana la fren unde isi flutura limba jucaus continuind sa dea ocol capului pulii pe marginea lui usor rasfranta apoi suguinduti buzele ii sasuta capul si deschizand putin cate putin buzele aspira capul lucios in gura. Ii freca madularul, cand lent cand rapid simtind in degete cum pulseaza si clocoteste de excitare. Se grabi putin, vroia sa-l faca sa ejaculeze pentru a avea apoi parte de pula asta a lui minunata pentru un numar prelungit.
In sfarsit se mai sparsese un zid, Virgil se va fute cu Helga si ultima umbra de reticenta nu-si mai va avea rostul. In curand Mircea va putea veni la ei si in calitate de amant oficial o va putea fute fara multa introducere sau accept din partea lui Virgil. Discutase cu Helga care o convinsese ca Virgil va prefera sa fie fututa la ei acasa decat sa plece aiurea dupa pula. Se incorda putin gandindu-se ca acum Virgil si Helga au trecut probabil la actiune. Incerca sa ciulesca urechile sa prinda vre-un zgomot din sufragerie dar nu reusi. O intriga tacerea suspecta de acolo.
- Ce faci draga ? E ceva in neregula, se interesa Mircea vazand-o ca doar il masturbeaza lent . Ti-e frica sa nu ne prinda ? rase el
- Uf nesuferitule, ne prinde pe dracu’
Avea de gand sa se futa cu strigaturi cu tipete ca sa-l starneasca pe Virgil. "Ce dracu’ doar nu e cazut in bot dupa Helga, si ea curva curvelor de ce tace, de obicei geme ca o apucata cand ii pui mana la pizda....", .
- O sa te rog ceva Mircea.....
- Orice dar suge pula, parca nu esti in apele tale.
- Stiu ca nu scoti o vorba cand te futi dar acum te rog eu vorbeste-mi murdar, cere-mi sa ti-o sug, sa ti-o ling,....fa-o tot timpul...asta ma excita...vorbeste-mi asa tot timpul
Intaratata, incepu sa o linga din nou si sa il masturbeze, se aseza mai bine in genunchi facand pula sa gliseze printre buzele stranse inel in jurul grosimii ce in curand avea sa iilargeasca atat de placut pizda. Mormaiturile si gemetele ei erau insotite acum de strigatele lui, la inceput mai timide dar mai apoi puternice pe masura ce excitarea crestea. Nu ii vorbise niciodata vulgar, fusese tandru dar acum vorbele il excitau si pe el.
- Asa scumpo suge-mi pula...ia-o pe toata.....aahhhh ce bine sugi....asa, acolo cu limba....nebuno o sa te umplu de sperma......aaahhhh.....sunt gata...ooohhhh....
Bucuroasa, Marta il lasa pe el sa si-o frece, stia ca ii face mai multa placere sa se masturbeze in ultimele clipe. Astepta cu gura larg deschisa si limba scoasa ca o pista de aterizare pentru primele jeturi. Mirosul placut de pula care ii gadila narile se intensifica si sperma iesi groasa ca o smantana pe limba ei. Se bucura vazand-o asa consistenta "e prima data cand se fute azi, dragul de el, m-a asteptat pe mine" .
Apuca capul in gura si inghiti crema placuta incepand sa suga micile ghemotoace ce ieseau din fanta din varful pulii. Simtea ca e uda intre picioare si mangaind madularul gros si catifelat simti dureros nevoia de a fi fututa.
- Nu mai pot, vreau acum, fute-ma Mircea scumpule, vreau pula asta minunata in mine.
- Il impinse pe pat se aseza comod deasupra pulii fierbinti incepand sa o suga
- Stai sa il intarim putin pe micut ca il asteapta lupte grele.....asa uite ce tare e...
- Mircea o rasturna si veni cu capul intre picioarele ei. Marta se zbatu putin, vroia sa fie fututa, pentru limbi mai era timp dar Mircea protesta
- E pacat sa se piarda sucul asta al tau atat de parfumat, cu asta se face pula ca de lemn, o s-o simti imediat...
- Simtea ca lesina, placerea era atat de mare incat respira greu clatinandu-si capul dintr-o parte in alta. Isi tinea picioarele larg desfacute sustinute de sub genunchi si baibuia incet
- Fute-ma Mircea, fute-ma scumpule.....nu mai pot.....te vreau in mine
- Mircea dorea sa isi ia portia, nu se satura niciodata de gustul si aroma pizdei lui Marta. Doar catorva femei le daduse limbi cu atata placere dar femeiusca asta il subjugase definitiv. Marta incepu sa geama si sa strige din ce in ce mai tare
- Fute-ma....aaaahhhh......fute-ma odata....
- Mircea era suficient de intaratat, mai trecu udata cu limba peste buzele pizdei care ramasesera usor intredeschise lasand sa se vada interiorul rozaliu cu gaurica care se strangea si desfacea in spasme. Isi plimba capul pulii peste labii si lindic, frecandu-si frenul de el amagind-o putin apoi intra brusc in ea mai bine de jumatate.
- Aaaaahhhhhhh......gemura amandoi de placere,
- Momentul se prelungise suficient de mult. Mircea atent sa nu o striveasca se lasa sprijinit in maini peste ea,impingandu-si bazinul, patrunzand-o pana la capat. Varful pulii se sprijinea apasand puternic in cervix. O privea cum traieste si savureaza cu ochii inchisi acest moment al primei penetrari. Marta deschise ochii si ii zambi. Il iubea pe Virgil, dar barbatul asta ii oferea tot ce putea sa-si doseasca mai mult ca femeie. Era inepuizabil si o excita numai prezenta lui, avea o pula minunata de care nu se mai satura si care nu o dezamagise niciodata. Dar si Virgil....va face tot ce-i sta in putinta sa nu-i piarda pe nici unul. Chicoti si il stranse cu muschii pizdei
- Ce faci ai uitat cum trebuie sa procedezi ?
- S-o crezi tu.....
Dupa aproape douazeci de minute in care se futusera zdravan, alternand pozitiile si ritmul pana cand Marta cu un ultim efort se zmulse de sub el si reusi in ultima clipa sa ii ia pula in gura. Cele cateva jeturi parca mai amarui, mai sasate fura inghitite de ea apoi se prabusira pe pat. Marta cu picioarele desfacute isi strase sanii care se zbatusera ca doua pasari prinse in lat. Pieptul i se ridica si cobora respirand dupa efortul depus.
Intinse mana si cauta pula lui Mircea. Era moale si calda, era lunga si asa cand era culcata. Pipai capul puli era doar pe jumatate acoperit Ii placea sa se joase cu ea groasa si grea asa cum era culcata. Il stranse usor de pula facandu-l atent.
- Tu ai auzit ceva zgomote dincolo ?
- ????
- Pe bune, noi am facut un taraboi mama-mama dar astia parca sunt muti. Or fi patit ceva ? se sperie ea
Sari din pat urmata de Mircea care aruncase un ochi spre baie unde nu era nimeni. Marta privea nedumerita sufrageria goala. De un spatar atarnau o pereche de chiloti dar ei nicaieri
- Astia sunt ai lui Helga, constata Mircea. Iti spun eu, au plecat la ea ca sa nu ne deranjam unii pe altii. Am o matuse desteapta... Vrei sa mergem dincolo la ei ?
- Da ce sunt proasta ? Aici nu pot sa ma fut. Parca ma incearca iar un gand. Pe tine nu ?
..................................................................................
- Se facuse destul de tarziu, Mircea se achitase cu brio de al treilea numar si isi bea paharul de vin rosu tolanit pe canapea. Isi mangaia satisfacut madularul care incepuse sa i se scoale iar privind-o pe Marta care se mangaia ganditoare la pizda. Lucrurile luau o altfel de intorsatura, ceva incepe sa nu-i convina lui Marta. Inainte ca Mircea sa ejaculeze la ultimul numar simtise o nevoie nebuna sa fie si Virgil cu ei, sa-i suga pula sau sa urmeze dupa Mircea si sa o futa. Il dorea din nou. "Oare ce se intamplase, ce dracu putuse sa-i ofere Helga ? Oaqre nu o sa mai fim ca si pana acum ? O sa ma placa la fel de mult ? " Se framanta nelinistita ciupindu-si usor labiile. Privirea ii cazu pe madularul semierect al lui Mircea si nu se mai stapani
- Oare ce fac ceilalti ? intreba incercand sa para indiferenta
- Cred ca se fut, tu ce crezi ?
- Multumesc....asta banuiam si eu, dar au plecat asa, pe muteste ...nici la revedere nici futu-te-n cur.
- Pai parca spuneai ca nu-ti place sa te futi in cur ?
- Ei si tu ! Nu-i vorba de asta dar am zis si eu asa....doar venise in vizita......
- In loc sa zici mersi ca ne-au lasat sa ne futem liniistiti tu mori de grija altora ?
- Nu fi rau, dar asa eram si eu curioasa putin....
- Asta era ? rase Mircea, vrei sa-l vezi pe sotul tau cum o fute pe matuse-mea ?
- Cam asa ceva....
- Marta era putin inciudata ca se daduse de gol. Era chiar foarte curioasa, murea de curiozitate dar avea parca si un ghimpe. Atunci cand ii spusese ca poate sa se futa cu altele fusese ceva abstract, era interesul ei de al avea pe Mircea dar acum ?.... Un nod i se puse in gat gandindu-se cum madularul sculat al sotului ei intra in pizda epilata cu desenul si tatuajul ala excitant. Parca ii vedea goi, izbindu-se si gemand de placere. Dadu paharul peste cap si se hotara.
- Daca nu se intorc ei, hai sa mergem noi la ei, ai cheia nu ?
- Hai sa mergem, uite, ca sa avem un motiv, o sa-i ducem chilotii.
- Marta fugi la baie sa se aranjeze putin si Mircea isi recupera si trase pe el pantalonii si bluza. Marta aparu goala, cu cateva retusuri la machiaj si parfumata. Mircea crezu ca vrea sa plece goala dar la use imbraca un fulgarin (foaie de ceapa) pe pielea goala. Murea de nerabdare sa vada ce fac si sa afle ce facusera pana atunci. Mircea deschise usa si Marta ii facu semn sa nu faca zgomot. O lua inainte ghidata de gemetele puternice ce se auzeau din dormitor. Isi arunca de pe ea fulgarinul privind cu ochi mari scena. Virgil era culcat pe spate rastignit, cu mainile prinse in catuse cu blanita alba de stinghiile patului iar Helga cu spatele la el, infipta in pula lui privea din cand in cand in camera care ii filma de pe un trepied. Virgil gemea excitat de fiecare data cand Helga se lasa pe el infigandu-se pana la capat in pula rosie de atata frecat si care lucea neobisnuit. Il simti in spate pe Mircea care se dezbracase si acum o atingea pe buci cu pula. Gemu si il apuca de pula excitata. Acum vedea mai bine, pula lui Victor penetra curul lui Helga si asta ii facea o placere nebuna.
- O uite ca in sfarsit v-ati hotarat porumbeilor spuse Helga. Marta sa sti ca Virgil e un barbat de nota zece. O sa mi-l imprumuti si mie din cand in cand altfel o sa fac urat sa stii
- Fara o vorba, Marta veni in patru labe spre Virgil cautandu-i privirea. Era complet bulbersata, venise in pielea goala langa el, legat cu catuse de maini si futand-o in cur pe vecina lor. Il saruta tandru si ii veni inima la loc vazand cu cata pasiune ii intoarce sarutul. Mircea in spatele ei ii mangaia bucile si se juca cu un deget in pizda ei
- Iti place asa iubitule ? Te simti multumit acum ? Asta iti doreai de la mine ? Ah iubitule......Aaaaahhhhh....
- F...



    Login