Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MARTA ep 5
Autor : unqnick - 2010-08-12
Citita de 11211 ori - Nota 7.46 (28 voturi)
5 ......................................
- Mircea le astepta cu sampania in frapiera si doua cupe pregatite pe masuta pe rotile. Avea pula doar pe jumatate sculata si se balanganea grea si groasa intre picioarele paroase si musculoase de mijlocas in linia a doua.
- Ce dragut, cum sti tu sa-mi ghicesti gandurile dragul meu
Mircea o saruta pe Helga tinand-o de buci si aceasta se freca de pula, satisfacuta, urmarita un pic geloasa de Marta. Nu fusese niciodata indragostita cu adevarat, nici acum nu era, se obisnuise sa-l aiba pe Mircea la dispozitie dar acum il impartea cu matusa lui. Luara cupele de sampanie si ciocnira
- "Prost" , noroc scumpa mea. Tu nu bei dragostea mea ?
- Eu folosesc cupe speciale.....
- Sigur, sa nu pierdem timpul atunci, o trase pe Marta in pat. Noi doua am facut putina incalzire in baie
Marta era in continuare surprinsa, probabil era vorba de un ritual al lor si se hotara sa nu intrebe. Stateau intinse una langa alta cu picioarele flexate tinandu-se de mana. Mircea veni langa ele si in felul lui bland le ridica picioarele. Marta chitai bucuroasa privind-o pe Helga
- O sa ne futem asa ?
- Mircea, puiule, incepe cu Marta, eu nu ma grabesc, uite, e gata pentru tine.
Simti mana lui Helga cum ii mangaie din nou buzele pizdei, despartind cu doua degete labiile si cu degetul mijlociu presandu-i clitorisul. Gemu excitata si isi puse mana peste a Helgai. Tresari cand limba lui Mircea trecu printre labiile desfacute. Mana lui Helga se retrase dar ii ramase pe pantec mangaind-o.
Ii placuse mereu felul lui Mircea de a-i da limbi. Incepea delicat, lingand si ciupind usor cu buzele labiile, gadiland cu varful limbii clitorisul,apoi marind presiunea limbii trasand dare apasate de la anus pana deasupra pe pubisul ras, alternand cu penetrari scormonitoare ale limbii in gaurica roz ce se desfacea excitata. Ii sugea apoi puternic fiecare labie si lindicul simtind cum i se aduna tot sangele acolo de unde plecau apoi fulgere scurte de placere ce ii ajungeau pana in creier. Mircea se opri o clipa si Marta tipa de surpriza cand turna sampania rece peste pizda ei incinsa.
- Au Mircea, nebunule, ce-mi faci.....aaaaahhhhh....
- Mi-e sete ...
Lingea stropii de sampanie de pe pantec, ii sugea buzele pizdei unde sfaraiau basicutele de sampanie.
- O doamne...cat ce minunat este.....nu nuuuuu...nu te opri....mai vreau.
Mircea se mutase intre picioarele lui Helga si repeta tratamentul. Marta nu mai suporta si veni si ea langa Mircea. Privea pierduta cum Mircea trece cu limba peste labiile ei putin zdrentuite si aproape negre, departindu-le si dand la iveala interiosul roz care raspandea un miros ce o intriga nespus.
Era prima data, ce cand fusese o copila, cand vedea de aproape pizda unei femei. Aroma necunoscuta o atragea si excita. Gaurica se deschidea si strangea ritmic iar clitorisul i se intarise imediat. Marta intoarse capul si vazu pula lui Mircea balabanindu-se ca o carma de barca pe sub pantecul lui si intinse mana cuprinzandu-i in pumn capul naclait de suc cleios. Mircea vru sa mai toarne putina sampanie dar Helga il opri.
- Ajunge puiule, bag-o putin inauntru
Marta inebunita ca era data la o parte se rasuci si se apleca peste pantecul Helgai urmarind miscarea de dute-vino a madularului lui Mircea. Aroma pizdei ii reveni in nari amestecata acum cu aroma atat de placuta a pulii de barbat. Scancea, excitata si Mircea isi scoase la un moment dat pula afara si i-o dadu sa o suga de cateva ori apoi o vara la loc continuand pistonarea in acelasi timp.
Simti cum e bajbaita din nou intre picioare si degetul lui Helga patrunse in ea eliberand un firicel de zeama care i se scurse pe picioare. Se misca involuntar cand degetul care ii gasise punctul sensibil insista pe el trimitandu-i valuri de adrenalina in tot corpul. Astepta cu gura deschisa ca Mircea sa i-o dea din nou sa o suga. Era perfect pentru Mircea dar nu putu rezista multa vreme si cand primul jet de sperma o stropi inauntru pe Helga isi indrepta madularul spre Marta mozolind-o putin pana reusi sa o apuce in gura ca lumea.
Nu fusese fututa dar putea culege sperma care ii placea atat de mult. Mircea se retrase si Marta ezita putin apoi incepu sa linga stropii care sarisera pe pantecul lui Helga Ii linse cu placere dar apropiindu-se nu indrazni sa ii culeaga si pe cei de pe si dintre buzele pizdei chiar daca Helga o impingea usor de cap. Ii culese cu degetul pe care apoi in sugea, apoi ramase culcata cu obrazul pe pantecul ei gemand si suspinand. Helga care nu isi scosese degetul din ea, o penetra si rascolea acum cu doua degete din ce in ce mai repede pana cand orgasmul se sparse intr-un foc de artificii in trupul ei. Se intinse pe spate savurand inca ultimii fiori ai orgasmului si Helga intinsa langa ea o mangaia si ii soptea incurajari.
- Intradevar, scumpa mea, m-am convins ce mult iti place sa fi fututa..... esti facuta pentru asta.... nu cred ca mai ai secrete in arta asta....ca este o arta....femeia este o artista, o preoteasa a sexului.....de ea depind multe....
Marta se lasa mangaiata si pipaita, ametita de vorbele si tonul insinuant cu care o ametea Helga. Desfacuse din nou picioarele lasand-o sa-i framante din nou pizda in timp ce gura femeii ii aspira delicat si sugea un sfarc. Nu intelegea de ce poate sa-i placa asa de mult dezmierdarea unei alte femei mai mult decat cea a barbatilor.
- Ti-a placut spermna luiMircea, o intreba lasandu-i sfarcul din gura.
- Da....foarte.....
- De ce n-ai cules-o pe toata ?....mai aveam acolo...te-ai speriat, frumoasa mea ? ....nu trebuia sa renunti...tocmai acolo....
Vazand ca se crispeaza, Helga care nu incetase sa o mangaie la pizda schimba tactica
- Acum ar fi din nou bun Mircea sa ne dea limbi. E asa bine sa fi linsa acolo, sa vezi ca ii place si lui, sa-ti aspire sucul parfumat, sa se hraneasca cu el.....
- Ooohhh...unde e Mircea, a disparut ? gemu Marta
- A plecat ceva mai devreme, vine mai pe seara
- Intelesi dinainte, Mircea se retrasese discret lasandu-le in dormitor iar acum Marta era intr-un hal fara de hal de excitare.
- Pentru asta nu avem nevoie neaparata de el, scumpa mea.....pentru asta sunt eu aici....suntem amandoua......doua femei dornice sa fie linse.....de limbi pricepute si iubitoare.
- Se lasase sa alunece intre picioarele Martei si vorbele se transformara intr-un mormait de satisfactie cand limba ii trecu peste pizda perfect epilata de dimineata parca anume pentru evenimentele ce vor urma. Ii supse indelung lindicul plimbandu-si varful limbi peste el. Degetul mijlociu reintra printre buze si isi relua rolul.
- Ahhhhh.....ce-mi faci ?.....aaahhhhh.....
- Stai cuminte......iti place ?
- Da.....daaaaa....
- Experienta si practica indelungata a Helgai isi aratara valoarea si Marta avu parte timp de jumatate de ora cateva orgasme care o lasara stoarsa ca o lamaie.
- O privi printre lacrimi pe Helga nevenindu-i sa creada ce i s-a intamplat
- Ai plans, scumpa mea ?
- De placere, de fericire....a fost asa de bine.......cum sa-ti multumesc
- Nu stiu....vezi tu cum....
- Se ridica intr-un cot privind-o si intinse mana, mangaindu-i sanii si pantecul. Se apleca peste ea si se sarutara. Mana lui Helga ii dirija mana mai jos intre picioarele larg desfacute.
- Crezi ca am sa reusesc .....pot sa incerc si eu ?
- Hai scumpetea mea, ti-am aratat doar....hai.
- Gustul nu ii oferi o surpriza deosebita, obisnuita sa suga pula abia scoasa de la ea din pizda isi savura cu reala placere propriul suc, de data asta nu era cu mult diferit. Fusese incitata de aroma puternica a pizdei lui Helga iar acum testa cu placere umezeala ce acoperea in broboane fine labiile ei. Constata ca ii place ceea ce facea nedumerita ca pana atunci taxase amorul intre femei ca pe o practica tembela si bolnava. Helga fremata multumita sub mangaierile Martei si isi freca cu varful degetelor lindicul lasand-o pe ea sa ii exploreze gaurica ce se deschisese excitata. Marta fusese intotdeauna atenta ca partenerul ei sa primeasca tot ce e mai bun de la ea si sa insiste atunci cand, fie sugandu-i pula, fie fiind penetrata de el, il simtea ca are o placere deosebita. Simtea cum Helga de cabreaza si se incordeaza gemand si ii introduse la randul ei doua degete in pizda cautandu-i punctul "G" si freamatul lui Helga spori. Tipand de placere, Helga se impinse cu bazinul in sus si Marta fu stropita de jet fiind luata prin surprindere. Constata imediat ca nu este urina. Cu gura stransa, derutata nu reusi sa se fereasca si al doilea jet scurt o stropi pe obraz si gura. Marta se freca inebunita peste lindic risipind stropi in toate partile.
- "Ach JAAAAA,..... Ach ja, mein Gott,....... die fantastische explosion"
- Baiguind in nemteste se apleca privind intre picioare chipul nedumerit al Martei care blocata nu stia cum sa procedeze.
- Te-a socat scumpa mea....nu-i nimic am juisat...mmmm
- Isi linse degetele apoi culese stropii de pe barbia Martei lingandu-si iar degetele. Cu multa precautie incerca si ea plimband varful limbii pe buzele ude. Acelasi gust parca putin mai sarat. Inca era derutata.
- Ce e iubita mea tu nu ai stropit niciodata ?. Nu-mi vine sa cred. O sa ma ocup putin de asta.
- Dupa dusul caldut si binevenit asezate turceste in pat Marta primi prima ei lectie de la Helga. Era socata crezand ca stie aproape totul in ceea ce priveste placerea pe care si-o poate produce femeia singura, dar încă nu era totul.
- Eu am crezut ca e senzatia aceea cand iti vine sa faci pipi si ma abtineam.
- Oh "liebe".....cand te pisi e altfel.....o simti in vezica.....si in fond da-ti drumul ai sa vezi singura.
- Discutia era interesanta, Helga ii povestise apoi despre amanta ei Lili din Duseldorff si asta o excita cumplit pe Marta. Se abandona din nou unei imbratisari lungi si jocul lezbian se repeta descatusat si pasional dar nu reusi sa stropeasca.
- Nici eu nu am reusit din prima. Sa ii faci o surpriza sotului cand o faceti anal si tu te vei masturba.
- Anal ? Asta nu...n-am facut-o niciodata.
- Ma sperii...o femeie grozava ca tine sa-si refuze placerea asta ?
- Nu...nu, ma sperie si nu vreau sa mai discut. Virgil ma streseaza destul cu asta. Il refuz de fiecare data dar parca e tampit, d...



    Login