Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarta ep 4
Autor : unqnick - 2010-08-11
Citita de 13045 ori - Nota 7.59 (29 voturi)
...................................
4
Ziua trecuse pe nesimtite. O futusera cu schimbul spre incantarea Martei care era in delir. Facusera o pauza cat Marta aranja masa in bucatarie si pregati niste aperitive. Mai devreme facuse nazuri dar Virgil o trimisese la rotiserie sa ia niste pulpe de pui, dar luase trei pui mari rotisati .
- Am mancat ca o sparta. Nu-mi place sa ma fut cu burta plina. N-ar fi bine sa ne odihnim putin ?
- Pai o sa plec atunci, sa va las sa va priasca.
- Unde sa pleci ? Pai iar pleci, iar vii ? Stii vorba aia, drumurile ne omoara, sau nu mai faci fata ?
- Stii ce, nu ma pune la incercare....
- Gata vorba, haideti in pat ca incapem si patru acolo, ii trase de mana Marta.
Multumita si fericita adormi imediat intre ei tinandu-i de pula. Mircea adormi mai greu. Nu crezuse o clipa vorbele Martei si nici acum nu se dumirea cum poate sa fie atat de nonsalant Virgil. Un tip pe care-l cunoscuse de cateva zile, doemea calm dupa ce ii futuse nevasta si fusese la fel de incantat ca si ea. Respiratia regulata si profunda a celor doi il facu si pe el sa adoarma.
Deschise ochii, ramanand nemiscat. O visase din nou pe Marta, cum tragea de ea sa o futa si cum se lupta sa scape. Curios, in vis, se lupta cu el, dar tipa tare "fute-ma iubitule, fute-ma". Salteaua se zgantaia iar strigatele ei erau reale. Virgil o futea cu piciorele puse pe umeri izbind-o tare si in curand un geamat marait anunta ca va ejacula. Mircea ezita, dar ramase nemiscat apoi cand cei doi se linistira si se sarutau patimas cobora din pat.
- Hei, hei, unde crezi ca pleci ? ii striga Marta
- Sa beau ceva, mi-e sete.
- Vezi langa bucatarie e o debara, sunt niste sticle de Pinot Noire acolo, adu una aici sa bem si noi.
Savurand vinul, Mircea asezat pe margine , ii privea in lumina celor doua aplice de la capatul patului.
- Ati luat-o de la capat vad...
- Pai m-a trezit dumneaei, stie ca imi place sa-mi suga pula si sa ma trezeasca astfel.
- Nici nu v-am simtit...
- Pai dormeai ca o buturuga, alta data o sa incep cu tine. Asa e iubitel, o sa avem de acum incolo si alta data ? se alinta Marta.
Vinul rosu nu le cazu greu de loc ba chiar readuse atmosfera la temperatura necesara.
- Hai intinde-te pe pat, nu-mi place sa te vad ditamai muntele de om sfios ca o fetita
- Nu sunt sfios, dar ....bai pe bune pe voi nu va deranjeaza sa o faceti cu un strain ?
- Deloc, mi se pare normal, si de fapt asta a fost placerea ei. Dupa asta o sa incercam varianta unu cu doua.
- Esti bisexuala ? o intreba Mircea
- Nu, dar nu mai sunt asa de curiosa acum
- Vezi ce curva obraznica esti ? M-ai starnit si acum dai inapoi.
Marta nu-l mai asculta, se lungi intre picioasele lui Mircea si incepu sa-i linga pula apasat de la coaie spre varf trezind-o imediat la viata. Pe Mircea incepu sa-l deranjeze curiozitatea cu care o urmarea pe nevasta-sa. Venise langa ea si o privea intens soptindu-i indemnuri perverse si apasand-o usor de cap
- Asa iubita mea, suge-i pula.....inghite-o mai mult......ce curva priceputa esti si cat ma exciti.....asa....asa...suge...
Mircea incepuse sa se enerveze si isi punea serios problema daca sa-l carpeasca sau nu. Nervozitatea lui se transmise si Martei care la un moment dat se opri din supt si lins si se rasti la Virgil
- Lasa-ma dracului in pace ca se duce toata placerea. Crezi ca mai am nevoie de antrenor la supt pula !
- Nu fi proasta, imi place sa te vad......hai iubit-o nu fi rea.....o sa tac din gura.....
Mai potolit putin, Mircea se uita totusi amenintator la Virgil
- Auzi...fi baiat de treaba, stinge dracului lumina......nu stiu pana la urma ce vrei ...vrei sa o fut pe Marta ?, sa stii ca n-am nevoie nici eu de sfaturi
Putin nervos si el, ca e pus la punct de cei doi se retrase tacut la marginea patului, dar nu stinse lumina pentru a vedea mai bine, cum cei doi isi reiau incantati distractia. Iritarea care ii cuprinsese mai devreme disparu si fu inlocuita de o placere intensa perversa, stiindu-se priviti de sot. In curand aproape ca facura abstractie de el. Mircea gemea incet masturbat de Marta in timp ce limba ei facea ture in jurul capului pulii si dealungul ei. Marta sugea cu zgomot si plescaituri, saliva abundent si mana lubrefiata freca din ce in ce mai repede madularul. Mircea o trase bland incercand sa o aduca in pozitia 69 dar Marta il opri.
- Nu iubitule, nu acum, sunt plina de sperma lui.....vreau sa ma futi scumpule,...vreau din nou pula ta mare sa ma despice.
Langa ei Virgil respira precipitat si soptea abia auzit
- Da, ....da,...fute-o...
Marta se lasa pe spate chicotind nerabdatoare si ii ghida pula spre pizda cu buzele umflate de atata futut. De cand il cunoscuse pe Mircea se futuse ca o nebuna in fiecare zi, numarase nerabdatoare zilele cand fusese pe stop dar se descurcase sugand pula. Facuase o socoteala ca una peste alta, fusese fututa mai mult de Mircea decat de barbatul ei care nici el nu statea degeaba cand nu erau certati.
Il primi gemand incet, savurand patrunderea lenta a pulii in canalul inca strans al muschilor. Sperma lui Virgil care nu i se scursese toata pe picioare tasnise pe langa pliurile labiilor presata de pistonul gros, stropindu-i coaiele si flocii sarmosi.
- O daaa...ce bine e.....ce pula groasa ai....ramai o clipa sa o simt mai bine......
Aveau experienta, stiau acum fiecare ce ii place celuilalt si fara sa vrea ii oferira lui Virgil un spectacol perfect. Acesta venise in spatele lor si privea fascinat pula groasa cum intra si iese din pizda sotiei sale. Mirosul de pizda excitata, spectacolul ce avea loc la doua palme de ochii lui il inebunea. Se feri in ultima clipa cand cei doi fara sa se desprinda se rostogolira si Marta veni deasupra preluand initiativa. Ca intotdeauna, Mircea nu prea vorbea cand o futea, dar Marta era ca o vrabiuta guresa comentand, indemnandu-l, bucurandu-se de madularul care o rascolea.
Patul care fusese martorul atator futaiuri rezista eroic izbiturilor celor doi. Virgil care asistase o vreme cu ochii holbati, masturbandu-se se opri cu greu nevrand sa ejaculeze. Stiuse, aproape ca il atinsera vibratiile celor doua orgasme pe care le avusese Marta si acum tensiunea aproape materiala prevestea si finisul lui Mircea.
Trecusera prin mai multe pozitii iar acum facuta pachet cu talpile sprijinite de pieptul lui, Marta primea izbiturile lui drept in cervix, indemnandu-l inebunita
- Daaaaa......asa tare,.....aaaaahhhh......am sa termin......aaaahhhh......hai si tu acum...acuuuumm......AAAAAAHHHHHH
Infipt in ea, Mircea era strabatut de frisoane din ce in ce mai rare. Pizda Martei se contracta mulgandu-i si ultimele picaturi de sperma. Il trase spre ea si se sarutara.
- Ce bine a fost...multumesc Mircea....am fost in al noulea cer.......
Mircea iesi din ea intinzandu-se pe spate. Marta cu picioarele desfacute savura ultimele clipe de extaz inainte sa revina la realitate. Un firisor de sperma se scurgea gadilandu-i anusul. Incerca sa stranga muschii dar un val alburiu, mazgos iesi si se scurse manjind cearceaful. Marta intoarse capul simtindu-l pe Virgil langa ea. Ii mangaia si ii saruta sanii iar pula lui fierbinte o apasa pe coapsa.
- Ai fost aici ? Ne-ai vazut ?......ti-a placut si tie iubitule ?
Virgil nu mai era in stare sa spuna nimic. Aproape ca ejaculase. Trecuse prin toate starile mai devreme. Excitat de spectacol, frustat ca nu poate interveni, putin gelor, bucuros ca o vede cum traieste atat de intens penetrarile lui Mircea dar cu ciuda ca incurajase fantezia asta. Se ridica in genunchi vrand sa o patrunda
- Nu, iubitule, sunt plina de sperma, e mocirla acolo, lasa-ma sa-ti sug pula acum
Surd si intaratat Virgil o patrunse violent strangand din dinti. Era randul lui sa-si ia dreptul si in loc sa il deranjeze il excita plescaiala pe care pula sa o facea inotand in sperma lui Mircea. Acesta se ridicase din pat cand incepuse sa o futa pe Marta. Era putin gelos, vazand ca aceasta il primeste cu aceeasi bucurie ca si pe el. La baie se spala indelung. Era plin de o spuma alba, clabuci care incepusera sa se usuce si ghemotoace de sperma.
Nu stia ce sa faca, sa mai ramana ? sa plece ? Trebuia sa se lamureasca totusi ce avea si Virgil in cap. Astepta in sufragerie incercand sa ignore gemetele si tipetele celor doi. Dupa un timp, Virgil rosu la fata si satisfacut isi cauta ochelarii apoi zambind cu gura pana la urechi intinse paharul ca sa-i toarne si lui vin
- Asta, ultima a fost si mai grozava. N-am crezut ca pot fi asa de excitat vazandu-va
- Sa nu te superi, chiar vroiam sa te intreb daca nu te deranjeaza deloc ca am futut-o Placerea e mai mare cand ai un swing cand si tu o futi pe partenera celuilalt.
- Ai avut parte de asa ceva ? Auzi ce intreb si eu ?, sigur ca ai avut. Prietena ta cu care ai mai facut asta crezi ca ar fi de acord ca si eu....
- Numai sunt cu ea si pe moment n-am o permanenta si nu stiu cate or fi dispuse
- Serviciu contra serviciu, as prefera sa aduci tu pe cineva. Am vazut ce mult ii place lui Marta sa se futa cu tine si ar fi pacat sa stricam asta.
Acum se convinsese in sfarsit, Virgil era pornit rau si nu trebuia sa-si mai faca probleme. In cateva zile ajunsese un obisnuit al casei, amantul oficial, avand acordul deplin al sotului. Marta veni de la baie vesela cu parul ud strans intr-un prosop.
- Vreau si eu vin. Noroc scumpilor, sunteti cei mai buni armasari din lume. Ati cam abuzat de ea spuse aratandu-le buzele pizdei umflate si rasfrante
- Nu te ustura curva nesatula ce esti ? se interesa Virgil
- Un pic dar o sa dau cu crema
......................
- Era dimineata. Chiar daca nu o mai futusera decat o data fiecare, oboseala isi spuse cuvantul. Dormisera adanc cateva ore. Marta cuibarita in bratele lui Virgil si cu fundul lipita de pula groasa, moale si catifelata a lui Mircea. Alarma telefonului suna ca de obicei si toti trei facura ochi. Iesind din baie, Virgil il opri pe Mircea
- Stai draga ca doar nu mergi la servici. Pleci cu noaptea in cap ? Bai cat dracu e ceasul ? Cred ca l-am avut pus sa sune cu o ora mai devreme.
- La cat incepi ?
- La noua. Daca plec la opt jumate e numai bine.
- Se imbracasera si isi beau cafeaua facuta de Marta. Telefonul lui Mircea suna facandu-l sa tresara surprins.
- Da ?
- ...........
- Nu, nu dormeam
- ...........
- Sichere, natürliche, tante
- ..................
- Am sa fiu la poarta sosiri
- ...................
- Si eu, küssen tante
Inchise telefonul privind ora de pe ecran
- Era matusa mea, se intoarce azi. M-a rugat sa o astept la aeroport.
- Asta inseamna ca o vreme ai sa fi cam ocupat spuse acra Marta
- Lasa omul in pace, acum ce, ii facem program ?
- Pai probabil ca vre-o cateva zile o sa trebuiasca sa umblu cu ea, a lipsit atatea luni, mai are de mers si la ai mei. O sa fac pe soferul
- Stiu eu ce indatoriri au soferii personali spuse Marta bufnind plecand cu cestile la bucatarie
- Pe bune, crede si ea ca tu si matusa.....ei ?
- Ce aveti amandoi oameni buni ?. E matusa mea doar
- E buna tare, am vazut-o. Nu are 30 de ani cred .
- Are mai mult.
- Arata misto. Crezi ca poti sa-mi faci lipeala cu ea.
- Derutat, Mircea privi spre bucatarie
- Pai Marta ?.....
- Pula mea, las-o pe ea. Ia zi ?
- Pai are hachite. E bisexuala, are de cativa ani o prietena in Germania dar in Romania nu mai conteaza e si asa si asa
- Si nu te deranjeaza ?
- Bai esti grozav, e matusa mea, fiecare are viata lui, chiar daca ne-o mai tragem asta nu inseamna ca e ceva serios...
- I-o tragi lui matuse-ta spuse Marta venind din bucatarie. Bravos musiu, nu stiam ca vecina e neam cu tine. Ma bucur ca e lezbiana, ca sa nu-i vina vre-un gand sotiorului meu
- Ce-ti trece prin cap iubita mea ? Stai fara grije, unde mai gasesc eu o bucatica ca tine
- Asta cam asa e, confirma Mircea
- Uite ca a inceput sa ploua, asta e bine ca se mai racoreste
- Virgile, daca vrei pot sa te duc cu masina unde ai treaba, e inca devreme, trebuie sa fiu pe la 12 la aeroport.
Ramasa singura Marta bau imbufnata restul de vin din sticla dar se calma. " Sa nu fortez lucrurile, nemultumitului i se ia darul. " In fond era viata lui si nu putea sa il acapareze cu totul. Astepta emotionata apreciind ora sosirii si se repezi la vizor spionand. Vecina arata la fel de bine ca intotdeauna. Mircea incarcat de valize si pachete facu mai multe drumuri. Avu senzatia ca ii face cu ochiul cand trece pe langa usa ei si se abtinu cu greu sa nu deschida.
Dormi apoi toata ziua sa recupereze noaptea pierduta si se "razbuna" pe Virgil starnindu-l sa o futa fara mila de cum intra pe use. Intins langa ea, dupa ce o futuse la greu, o acoperea de sarutari. Incepuse de sus, sarutandu-i ochii, buzele, gatul si sanii tari spunandu-i printre sarutari.
- Sa stii ca toata ziua te-am dorit. N-am avut in fata ochilor decat imaginea ta cum erai fututa de Mircea. Aveam imaginea pizdei tale minunate cum se strangea in spasme pe pula lui groasa si asta m-a facut sa am o erectie continua
- Ti-a placut asa de mult ? intreba ea simtind cum se excita si ea
- E cel mai bun stimulent, n-ai observat adineaori
- O daa...sa sti ca are efect si asupra mea. E atat de incitant sa stiu ca o fac in fata ta si ca asta iti provoaca atata satisfactie apoi nu ma pot opri sa nu-ti daruiesc tot ce am mai bun in mine. Mi-a facut asa de mare placere sa fiu fututa de Mircea incat poti sa fi sigur ca voi accepta sa te vad la randul meu cu alta femeie. O meriti si tu cu prisosinta.....dar acum daca m-ai starnit... va trebui sa continuam mai des cu Mircea ce zici ?
- O, dragostea mea, curvulita mea, ce intelegatoare esti.
Sarutarile lui ajunsera pe pantecul care tresalta de excitare, apoi mai jos pe pubis. Marta deschise picioarele invitandu-l. Era plina de sperma dar Virgil o facuse de atatea ori, si cu atata placere incat se repezi sa linga firisorul lipicios plin de ghemotoace albe cremoase. Dupa un timp Marta care tremura din ce in ce mai tare la fiecare trecere sau atingere a limbii sale incepu sa-si ridice bazinul si sa-si preseze pizda curata si intredeschisa de dorinta, de gura lui vorace.
- Fute-ma iubitule, fute-ma tare....fi mai bun ca Mircea....
.................................
Dupa mai multe zile, dimineata la cafea, discutau despre Mircea, care nu mai trecuse pe la ei.
- Ce se intampla cu Mircea ? Parca a intrat in pamant. N-a mai dat nici un semn de viata. Tu ai mai vorbit cu el ?
- Da am vorbit de vre-o doua ori la telefon, era pe fuga....cu matusa lui...a cumparat un loc de casa parca la Breaza...nu ti-am mai spus, era ocupat
- Pe dracu....asta cred ca fute in draci la ea si nu mai are timp de noi
- Stiu si eu ?....asa o fi. Pai il mai lasam putin poate chiar sunt ocupati si ii invitam la noi sa ne cunoastem mai bine vecina.
- Bai ce idee buna ai ! se bucura Virgil ca va avea ocazia sa incerce ce-si dorea de mult.
.............................
De fapt lucrurile nu stateau deloc asa. Chiar de a doua zi, Mircea sunase la use dupa ce plecase Virgil si o invitase sa o cunoasca pe Helga. Se sarutasera din varful buzelor placandu-se din prima clipa
- Te-am vazut doar in treacat, dar acum cand te vad de aproape ii dau dreptate lui Mircea: esti o femeie superba. Sa stii ca starnesti pasiuni nu numai printre barbati dar si printre femei ii spuse privind-o pervers.
- Pai Mircea, hmm,...stiti...cand erati dumneavoastra in Germania....
- Oh, Scheiße, schreckliches wort, scuze inca gandesc in nemteste, asta e o vorba oribila pentru mine , sa nu aud cuvantul asta, ma face sa ma simt batrana ca o baba, spune-mi Helga, sunt doar destul de tanara ca sa ne tutuim.
Avea un accent nostim care o facea si mai interesanta. Era intradevar o femeie rasat, traita multa vreme in climatul sanatos, occidental, al high life, o femeie care stia sa-si foloseasca intelept banii ca sa arate perfect. Avea intradevar aerul unei italience nu al unei nemtoaice. Cu o fata frumoasa si corp intretinut la sala.
- Mircea scumpule vrei sa ne servesti cu ceva rece ? Hai sa ne asezam aici pe canapea, frumoasa mea. Cred ca vom deveni bune prietene. Nu prea cunosc pe nimeni in Bucuresti.
Helga o cerceta fara sa se jeneze si se simti goala sub privirea ei
- Oh Mircea, caraghiosule, nu e frumos sa glumesti asa. Ce suntem copilite ? Nu suc draga, adu-ne bere dragul meu. Am dreptate Marta ?
Putin emotionata si stresata de inclinatia Helgai de care-i vorbise Mircea dar care spre disperarea ei vedea ca o fascinase, isi drese glasul si ca sa prinda curaj spuse
- As prefera ceva mai tare, am asa o stare.....
- Sigur, de ce nu, ii facu lui Mircea un semn din cap.
Discutara cateva minute banalitati cand Helga o lua prin surprindere lasand-o aproape fara cuvinte
- Mircea e un barbat in adevaratul sens al cuvantului. Pot spune ca esti o femeie norocoasa.....stii la ce ma refer.
- Iiimm...
- Pai sa o spunem pe sleau draga mea si el a spus ca esti fantastica, plina de initiativa si de pasiune. Am auzit ca ati facut dragoste 36 de ore.
- Da, era sotul meu plecat.....
Se inrosi brusc. Mai mare prostie nu putea spune. Intra in panica. "Ce dracu’ e cu mine, ma comport ca o vaca ". Helga ii zambi intelegatoare si o mamgaie pe umar.
- Asa e cand iti place sa te futi. Si eu am avut norocul asta, de cateva ori, ...cu el....dar asta a fost mai demult, si trimise un pupic spre nepotul ei.
Marta privi spre Mircea care nu participa la discutie. Le privea doar amuzat.
- Esti speriata ca o caprioara, Mircea mi-a povestit totul, cat de mult iti place sa te futi si mai ales ca esti o zeita a oralului.
Cuvintele nu erau deloc vulgare in gura ei, sunau asa de natural, dar tot socata era. Venise putin mai aproape de ea mangaind-o pe brat si Marta simti ca e curentata placut. Mircea o vazu nehotarata si se aseza alaturi. Ii cuprinse umerii cu bratul si o trase spre el
- Te deanjeaza ca i-am povestit ca te-am futut ?. Lui Helga nu ii ascund nimic. Este matusa, prietena, conferosul si confidenta mea.
- Si amanta lui cate odata rase Helga dar asta nu se intampla asa de des cum ar vrea el. E nepotul meu si trebuie sa pastram limitele.
Rasera toti trei si Marta dracoasa nu se putu abtine
- Te-a futut cred de cand a venit, nu ? indrazni Marta, ca sa zica ceva sa ...



    Login