Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMARTA ep 3
Autor : unqnick - 2010-08-09
Citita de 33821 ori - Nota 7.78 (46 voturi)
3
......................................
- Ce dor mi-a fost de tine iubitule, mi-ai lipsit asa de mult. Te rog sa nu ne mai certam, de data asta a fost viua ta trebuie sa recunosti, suspina Marta terminata de efort.
Erau dupa al cincilea futai zdravan din noaptea aceea. Virgil era tot asa de dornic ca si ea sa se impace si asta ii facuse pe amandoi sa se dezlantuie. Chiar daca Mircea o muncise in fiecare zi, firea nestatornica a Martei, tanjea si dupa partidele minunate de sex cu sotul ei. Dupa momentele de extaz cu Mircea, mai ales cand primea limbi se gandea ce bine ar fi fost sa ii aiba pe amandoi si sa ii suga pula unuia in timp ce era fututa sau era linsa. Ce bine ar fi fost sa fie prieteni sau colegi, m-as fi descurcat pana la urma sa-l conving pe Virgil. Mai in gluma mai in serios il intrebase pe Mircea
- Ai avea ceva impotriva daca am face sex in trei, cu Virgil ?
Mircea mustacise amuzat dar nu o refuzase
- Daca e asa de fraier ca sa te imparta cu altul eu unul sunt dispus. As fi curios sa-i vad figura in timp ce te fut in fata lui.
- Ei uite ca ma pui la ambitie. Sa nu cumva sa te razgandesti. E treaba mea cum il conving. Ma crezi sau nu, dar il iubesc foarte mult, ne intelegem grozav la pat dar de cand te-am cunoscut nu cred ca pot trai fara pula ta minunata, fara sa nu o ating macar in fiecare zi.
Intinsa pe o parte langa Virgil, ii dezmierda pula moale, ce facuse o treaba atat de grozava pana atunci. Femeie priceputa, il simtise imediat, nu ejaculase imediat ca alta data cand venea cu coaiele pline din delegatie. Era evident ca nu statuse nefutut. In loc sa se scandalizeze, se bucura chiar, asta venea in ajutorul planului ei. Il apuca strans de pula si il intreba serioasa
- Esti in stare sa nu ma minti ? Sunt sigura, dar vreau sa aud din gura ta.
- Ce tot zici acolo ?.
- Nasul meu nu ma minte. Virgile ai fost cu alta femeie ?
- Bai tu n-ai ce face ?. Iar vrei sa ne certam ?
- Virgile ? Ai fost plecat zece zile si inainte de asta n-am facut sex doua saptamani. Pe cine incerci tu sa prostesti ?.
Il incolti si il hartui cu intrebarile pana ce Virgil rabufni turbat
- Ei bine, DA ! M-am futut. Na. Cat vroiai sa mai stau nefutut din cauza ta ? N-a fost nimic serios. M-am descarcat si gata. Cand am plecat din Constanta s-a terminat totul intre noi. Dar tu ? Incerci sa ma faci sa cred ca ai fost o sfanta ?
- Prefer sa nu vorbim despre mine si cum m-am chinuit saracuta de mine.
- Pe dracu’. Cine te crede ?
- Pai atunci nu te inteleg, de ce nu mi-ai reprosat-o pana acum. Va sa zica ma banuiesti dar te porti ca si cum nu ti-ar pasa.
- .......
- Acum de ce taci ? Inseamna ca daca m-as fute cu altul n-ai avea nimic impotriva, asta inteleg eu. Din partea mea poti sa o faci cu cate femei vrei dar cand vii la mine sa nu te plangi sau sa te dai obosit.
- Dar tu chiar te gandesti sa o faci cu altul ? Cand ti-am propus faceai nazuri
- Pardon. Tu erai ala care faceai nazuri, vroiai in trei cu alta femeie si nu vroiai cum am zis eu. Uite ca sa nu mai avem atatea retineri si suspiciuni ai sarcina de la sotia ta sa aduci pe cine-ti convine tie dar sa fie la fel de dotat.
- Bine curva nesatula. Am sa ma ocup de problema, răsuflă uşurat că a scăpat aşa ieftin
Bucuroasa Marta se apucase sa-i suga pula. Ce usor fusese totul. Facuse primul pas dar mai ramanea sa vada cum va intra Mircea in combinatie. Nu a fost asa de simplu, Virgil s-a intors dintr-o delegatie cu un tip. Surprinsa, Marta a intrat in jocul lui. O recomandase ca pe o curva de a lui nu ca pe sotia sa si au futut-o amandoi. Nu intelesese prea bine cine era individul, fratele unei colege de a lui, asa ceva.
O futuse cu prezervativ si una peste alta nu prea fusese incantata, nu era genul ei. Era putin furioasa ca nu-i iese pasenta dar avea diminetile la dispozitie cand il vizita pe Mircea in apartamentul lui. Trebuia sa se intoarca matusa lui in curand si nu vroiau sa mai deranjeze casa.
Fusese la ciclu, apoi trecusera iar cateva zile in care Virgil isi luase liber si nu putuse sa-l vada cu nici un chip pe Mircea. Se pregatea sa iasa sa cumpere niste apa minerala si se mosmondea cautandu-si telefonul care parca intrase in pamant. Vroia sa il sune pe Mircea, pana atunci nu avusese ocazia si vazuse ca fusese sunata de douazeci de ori de el avand telefonul pe "silance". Il gasi in sfarsit si in strecura in sacose. Biug-bang-ul suna la use de cateva ori
- Raspund eu, se oferi Virgil
Socata, din spatele lui, Marta vazu cine sunase la usa. Mircea era surprins stand fata in fata cu Virgil care-l privea neutru. Marta venita in spatele lui era si ea luata prin surprindere
- Nu va suparati, nu stiti... vecina dumneavoastra....nu raspunde...e plecata cumva ?
- Habar n-am, cred ca e.... N-am mai vazut-o demult. Pleaca cu lunile in Germania spuse Virgil amabil.
Marta avu atunci o inspiratie de zile mari. Se strecura pe langa Virgil si exclama intr-o veselie nebuna.
- Mircea ! Mircea tu esti ? Sa nu te mai recunosc, da-mi voie sa te pup. Ce surpriza placuta ?!
Virgil privea amuzat cum Marta se aruncase de gatul huidumei din use si il strangea in brate.
- Hmm, hmm, mai sunt si eu pe aici, o facu atenta pe Marta.
- Iubitule, el e Mircea, sa-ti fac cunostinta. Am fost vecini, am fost foarte buni prieteni, doamne ce a trecut timpul. Mircea, el e Virgil sotul meu, faceti cunostinta.
Isi stransera mana puternic Mircea revenindu-si din surpriza
- O cauti pe vecina ? Mi se parea intr-un fel figura ta cunoscuta spuse Virgil privindu-l mai atent.
- Da am mai trecut pe aici, sunt nepotul ei.
- Cam tanara matusa, glumi Virgil
- Nu, pe bune, e matusa mea, râse şi Mircea.
- Hai inauntru, nu mai stati il usa ii invita Marta. Eu ma pregateam sa ies sa cumpar ceva dar acum renunt. Ce bine-mi pare...Sa-mi povestesti ce ai mai facut....de cand nu ne-am mai vazut ?....au trecut o mie de ani....ce bine-mi pare ca te revad, si tie-ti pare bine ?.......
- Va las putin, spuse Virgil. Marta ma duc eu sa cumpar apa. Domnu Mircea mai stati putin, nu ? Am sa iau ceva sa sarbatoriti revederea.
- Spuneti-mi Mircea, eu zic sa nu ne mai domnim.
- OK ! Marta pune tu de cafea pana ma intorc
Nici nu se inchise bine usa si Marta se lipi de Mircea, gafaind, sarutandu-l si pipaindu-l. Mircea o apuca de buci tragand-o tare spre el frecand-o de pula sculata din pantaloni. Se desprinsera cu greu.
- Ce dracu se intampla cu tine ? de ce nu mi-ai dat un telefon ? Eram ingrijorat si te-am asteptat sa treci pe la mine.
- Si-a luat cateva zile libere, n-am stiut ca o sa fie asa si efectiv n-am avut cum sa te anunt. Ti-a placut treaba cu prietenul din copilarie ? Mi-a venit pe moment.
- Esti grozava. Aproape am crezut si eu.
- Acum ca ne-am "revazut" dupa atatia ani o sa poti sa ma vizitezi cand vrei. Ar trebui sa faci si tu un efort te imprietenesti cu el
- Nu cred ca e o problema, pare un tip de treaba, e simpatic. Tu tot mai ai in cap treaba aia sa o facem in trei ?
- Normal.
Virgil se intoarse destul de repede cu cumparaturile dar pana atunci pusesera la punct cateva amanunte ale "adolescentei" lor. Glumind in jurul catorva pahare timpul trecu pe nesimtite.
- Am intrat pentru o cafea si uite ce tarziu s-a facut ! exclama la un moment dat Mircea.
- Pai ce te grabeai undeva ? Nu ti-a facut placere ? ii reprosa Virgil
- Ei cum poti sa spui asa ceva ? dar ma gandesc ca v-am stricat programul
- Nu aveam nici un program, Virgil are cateva zile libere asa ca....interveni Marta
- Aveam de gand sa iesim seara la Mall, ai ceva impotriva sa vii cu noi ? propuse Virgil
- Stiu si eu ?
- Pai nu trebuie sa ne refuzi. Si mai trebuie sa te ocupi si de mine, ati vorbit aproape tot timpul numai intre voi !
- Scuza-ma, ii saruta mana Mircea, ne-am luat cu una cu alta, cand vorbim de sport suntem, mai rai ca femeile.
- Pentru mine, orice stelist e mai important ca nevasta, ranji Virgil batand mana cu Mircea.
Au fost sa vada un film si inainte au pierdut putin timpul intr-o cafenea. Virgil facea cinste doar era singurul pe leafa. In timpul filmului Marta ii frecase prin pantaloni pula lui Virgil care putea sa jure ca ea ii face acelasi lucru si lui Mircea dar se abtinu.
- Ce bucuroasa sunt ca ne-am intalnit. Mai treci pe la noi, ne-a facut placere, ai si motive, cand vii pe la matusa ta sa sti ca ma supar daca nu suni si la noi.
Incordata ca un arc, excitata cumplit Marta se dezlantui in noaptea aceea din nou. Nu avrut sa intinda coarda dar a fost cat pe aci sa ii propuna lui Mircea sa doarma la ei. Dimineata Virgil isi bea cafeaua privind-o incantat pe Marta care se fataia goala prin casa. Isi intinse o mana si o mangaie pe buci cand trecu pe langa el. Se aseza in bratele lui ridicand din sprancene
- Nu astepti sa-ti bei cafeaua ?
- Ba da, nefutut-o. As vrea sa te intreb ceva. Cu baiatul asta, Mircea...ati fost doar asa, buni prieteni ?
- Ce vrei sa spui iubitule
- Crezi ca nu te cunosc ? Cand vrei sa scapi de un raspuns, tu vi cu o intrebare. Te-a futut ?
- Asta a fost demult iubitule, noi nici nu ne cunosteam pe atunci. Parca nu erai gelos.
- Nu sunt. Auzi, mie imi e tare simpatic, ce zici,....ti-ar placea sa te futi iar cu el ? adica sa te futem amandoi. Uite cu el n-as avea nimic impotriva...asa nu mi-ai mai scoate ochii ca nu-ti place ce am ales eu.
- Nebunaticule, chiar vrei sa ma fut cu el?....stiu si eu ? A trecut atata timp, oare o sa vrea ? Sa nu aiba scrupule, aproape ca ati devenit buni prieteni si sa refuze. Ai vazut ca eu nu l-am incurajat de loc....
- Nu s-ar zice, pizdoaso. Am vrut sa il opresc aseara la noi dar m-am gandit ca te iau prea repede.
Marta gemu si isi lipi sanul de gura lui. Era atat de aproape sa-si vada planul reusind. Virgil se incalzise din nou si se futura din nou In sinea lor erau fiecare excitati si stimulati de viziunea proprie a unui sex in trei
- Ma duc putin la biblioteca, trebuie sa pun mana macar putin pe carte pentru restanta asta.
- Parca nu-ti faceai probleme, ziceai ca e usor si ca stii materia
- Nu strica sa mai aprofundez problema
- Mai bine am aprofunda altceva...
- Cand ma intorc iubitule
Aproape alergand, ajunse la Mircea. Se arunca in bratele lui aruncandu-si hainele si smulgandu-le pe ale lui. Ii supse indelung pula pana reusi sa-l faca sa ejaculeze. Isi linse sperma de pe buze si fugi la baie.
- Am vesti noi şi bune de la prietenul tau stelist, Virgil, in problema trioului , ii arunca peste umar.
- Esti nebuna. Cum ai reusit ? o intreba neancrezator cand aceasta ii povesti cum Virgil ii spusese ca era de acord ca sa se futa in trei.
- Secretul meu, prea vrei ca sa le sti pe toate. Nu stiu cum o sa o facem dar probabil ca o sa-ti propuna el. Nu stie ca am venit la tine si ca ne cunoastem asa bine. Vino peste vre-o doua zile, vezi ca am sa fac ceva figuri ca sa-l intarat sa nu ma bagi in seama. Acum sa lasam asta, sa ne ocupam de noi, avem doua trei ore, i-am spus ca sunt la biblioteca. Cred ca merit acum un oral facut ca la carte iubitule.
. ............................
- Am trecut odata prin toate subiecte, daca mai repet odata isprava cred ca o sa iau nota mare.
Se dezbraca de haine dorind sa faca un dus. Chiar daca se spalase la Mircea, avea senzatia ca e inca stropita de sperma lui pe fata si pantec. Prin usa deschisa, Virgil auzea comentariile vesele ale Martei. Devenit curios si se apropie privind-o plina de clabuci cum se spala la pizda.
- Si de ce nu l-ai invitat la noi ? N-ai zis ca...?
- Pai cum asa hodoronc-tronc, ti-am spus ca ne-am intalnit intamplator. Si afara de asta ce vroiai sa-i spun ? Auzi, sotul meu a zis sa vii pe la noi sa ne futem. Voiai sa ma creada vre-o curva ? Ce a fost, a fost, atunci nu eram maritata dar acum ? Macar sa pastram aparentele. Te descurci tu. ....Si stii ceva? Ai avut dreptate, acum am vazut mai bine, ma manca din ochi, o clipa am vrut sa-i spun sa urce.
- Ce mama dracului o dam atata dupa cires ? Vrei sa te futem sau nu ? Acum cand aveai ocazia........ o lalaim cu pastratul aparentelor.
- I-am luat numarul de telefon, l-a notat si pe al meu, dar a zis ca o sa treaca peste cateva zile, acum pleca la ai lui la Mogosoaia.
- Rahat ! trebuia sa il chemi acum, m-au sunat ca maine iar plecam la lucrarea aia imputita de la Constanta
- Oooo, domnu’ o sa aiba iar parte de pizda straina. Crezi ca te asteapta curva aia a ta ? sau o sa ai parte de prospatura ?
- Bati campii, ca de obicei, afara de asta o sa lipsesc doar cateva zile. Mai bine ai grije sa nu incepi "tratamentul" fara mine ca pe bune ma supar. Am zis ca o facem in trei sa ne simtim bine toti trei nu sa incepi sa te futi cu unul si cu altul.
- Iubitule, asa parere proasta ai tu despre mine ? Uite vezi ? Tu incepi, vrei sa ne certam iar ?
..............................
Era prima data cand Virgil plecase fara sa fie suparati. Se certase in schimb cu ai lui la telefon, spre satisfactia Martei, satul sa tot il reguleze la cap cu aceeasi placa. Toata ziua fusese o caldura inabusitoare dar in casa era destul de suportabil chiar daca nu functiona aerul conditionat. Mircea nu mai avusese rabdare sa vina la el si se infiintase de dimineata la ea. O futuse deja in doua reprize lungi si acum statea pe fotoliu multumit mangaindu-si pula si privind-o cum se unge cu crema pe corp. Amandoi se oprira ca fulgerati ascultand zgomotul de la usa. Cineva se chinuia sa bage yala in broasca apoi bing-bang-ul se auzi de cateva ori
- Am pizdit-o. E Virgil ! Intra in dormitor si imbraca-te, sa vad cum dracu ma descurc.
Se grabi spre intrare, vazu cu coada ochiului cum Mircea isi recupereaza pantofii si dispare in dormitor. Fara sa-si dea seama ca e goala, se precipita spre incuietoare sa deschida.
- Ce e cu tine draga ? de ce nu raspunzi ? Asa deschizi tu usa in pizda goala ?
- Ei cine putea sa fie ? doar tu. Am uitat iubitule ca aveam siguranta pusa, spuse cu glas pierdut aproape plangand..... Mi-e teribil de rau iubitel..... Te superi daca te rog sa dai o fuga pana jos la farmacie sa-mi iei ceva de cap. Hai du-te iubitel acum ca simt ca mor.
Veni in dormitor nervoasa aruncandu-i chilotii care cazusera dupa un fotoliu
- Ce dracu’ puteai să fi mai atent. Hai ca am reusit sa-l pacalesc, du-te la Helga si vin-o peste o juma’ de ora ca si cand ai veni in vizita. Am tras o sperietura....vreau ca totul sa plece de la el.
Prabusita teatral intr-un fotoliu, goala, cu o batista uda pe frunte ii surase slab lui Virgil cand acesta veni cu pastilele. Era incruntat si preocupat.
- Ce ai draga ca m-ai speriat putin. De la ce ti-e ?
- Mi-e si rusine sa-ti spun. Oricum nu ma crezi
- Hai zi, eram si asa ingrijorat ca nu raspunzi la telefon
- Aaa daaa... si telefonul, cred ca mi l-a furat sau l-am pierdut.
Ii era putin necaz ca il fierbea asa, dar trebuia sa joace pana la capat. Daduse telefonul pe silance si citise doar mesajele. De data asta nu-si anuntase venirea.
- Dar ce ai totusi. ?
- Ma doare capul, m-am excitat prea tare, stii cu treaba aia, m-ai starnit si acum nu imi mai trece.
- La dracu’ acum imi spui. ? rase Virgil. Asta era ? Cum dau de Mircea ? Esti dilie draga mea, asta nu e un motiv. Ce dracu doar nu se termina lumea. Hai la tata ca te face bine curva proasta si nefututa. Uite de unde i se trage, eeee, te repara baiatu’ imediat.
- Mai trebuie sa iau pastilele, ce zici ?
- Da-le in pizda masii de pastile iti da mandea pastila tiganeasca buna pentru ce afectiune ai tu.
Se descalta si se dezbraca de haine facand un morman peste pantofi. Razand smechereste isi masa putin pula care se sculase pe jumatate.
- Te-ai excitat ca proasta, miroase in toata casa a pizda, se simte de la intrare.
Marta se lipi de el, frecandu-si sanii de pieptul lui. Il lua cu o mana dupa gat si cu cealalta de pula belind-o de mai multe ori
- Ce dor mi-a fost de tine. Trebuia sa ma iei cu tine la Constanta, a fost tare greu, m-am masturbat de nu stiu cate ori pe zi gandindu-ma la tine....si la Mircea.
- Vrei sa il sun sau mai intai ne facem putin incalzirea ?
- Ah Virgile ce sot intelegator esti. Te superi daca il suni acum ?
- Unde ai pus numarul ?
Bing.bang-ul se auzi din nou si se uitara unul la altul
- Cine sa fie ? se intreba Virgil. Daca e maica-mea nu deschid.
Se duse si se uita pe vizor apoi crapa usa
- Mircea, scuza-ma numai putin sa pun ceva pe mine abia am venit, hai intra nu te mai formaliza ai mai văzut bărbaţi goi. Marta ! pune ceva pe tine draga ca a venit Mircea, ii striga sotiei
Isi trase pe el o pereche de boxeri care deabia ii acoperea madularul gros si lung si il invita in sufragerie. Marta isi trasese pe ea camasa lui Virgil acoperindu-se cat de cat dar nasturii neincheiati lasau se se vada destul din sanii si pantecul ei
- Te rog sa ne scuzi dar suntem topiti de caldura aerul conditionat nu merge si Marta a avut niste migrene teribile toata ziua iar eu deabia acum am ajuns.
- Sarutmainile, imi pare rau, daca stiam treceam mai devreme, poate puteam sa-ti fiu de ajutor
- Sa stii ca ai fi fost, nici nu stii ce adevar graiesti facu Virgil vesel
Mircea zambi si el, privind-o pe Marta
- Ei probleme femeiesti, spuse languros Marta, asa e el, glumeste. Cred ca daca as fi apelat la tine probabil ca nu i-ar fi convenit.
- Nu ma prind, facu pe naivul Mircea
- Nevestica mea avusese o mare nevoie de sex pe care si-o reprimase asa ca au aparut neplacerile
- Vai ce uricios esti Virgile. Nu glumi cu asta ca pe viitor voi apela la ajutor extern. Sunt teribil de stresata, am muschii gatului si spatelui teribil de incordati.
- Ti-ar trebui un masaj, spuse Virgil. Vrei sa te frec putin ?
- A nu, nu te pricepi......Mircea mai stii sa faci masaj ? Aveai o mana asa usoara....
- Da cum sa nu. Unde vrei sa.....
- Uite mergem in dormitor acolo e perfect cred, am loc sa ma intind ca lumea.
Se ridica in picioare si camasa care pana atunci o acoperise oarecum, nu ii mai ajungea decat putin mai jos de pantec si pentru o clipa cei doi ii vazura buzele pizdei rase apoi bucile cand se tranti pe burta. Virgil prinse privirea lui Mircea care ii fixa pulpele şi bucile fără pic de celulită, fara sa scoata o vorba. Cu o oră înainte era încleştat de pulpele astea carnoase, savurând orgasmul comun rupti de lume
- Nu te mai zgai atata, hai sa vad cat de mester esti Mircea, voi sportivii trebuie sa va tratati destul de des asa. Oh, te rog sa o scuzi dar e inca confuza.
Virgil aruncase un prosop acoperind bucile Martei dar in curand acesta aluneca alaturi. Mircea, in genunchi langa ea, incepu sa-i maseze usor gatul si zona umerilor atat cat putea pe langa camase. Virgil alaturi de ei ii trase camasa in jos descoperindu-i tot spatele
- Da, aahhh ce bine e...si mai jos te rog.....
- Ar trebui niste crema. Iubito vrei sa-ti faca si cu crema ?
Nu mai astepta raspunsul si disparu in suf...



    Login