Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MARTA
Autor : unqnick - 2010-08-08
Citita de 15518 ori - Nota 7.16 (32 voturi)
Nu am mai scris cam de mult. Unora le-a placut cum scriu, pe altii i-a iritat. Incerc sa vad cum e primita si am sa continui. Sunt aobisnuit sa scriu cu diacritice asa ca mai scap cate odata la corectura.
Am sa o postez la categoria asta pentru ca se va ajunge tot acolo. Asadar......

Erau casatoriti de doi ani si alternau inca luna de miere cu luna de fiere. Se certau din te miri ce si se impacau fara sa aminteasca de motivul certei. Aproape ca le placeau aceste impacari pentru ca se lasa intotdeauna cu un maraton sexual. Marta era o tipa inalta, cu forme rotunde fara sa fie grasa, avea o coama de par negru care-i incadra fata luminata de doi ochi verzi.
Fusese de mica o fire neastamparata si pusa pe sotii si la 15 ani cedase impulsului si curiozitatii firesti si fusese dezvirginata de tipul care venise sa le monteze cablul. Ramasese atat de incantata de noua placere pe care o descoperise incat devenise principala ei preocupare. Acum la 22 de ani era o femeie pleznind de sanatate si care respira prin toti porii sex.
In Arad, oras destul de cosmopolit, fusese o vreme vanzatoare intr-o parfumerie si capatase o anumita "notorietate" printre cunoscatori. Familia ei destul de numeroasa o lasase sa-si faca de cap fiecare vazandu-si de ale lor. Un doctor ginecolog, client de-al ei, o sfatuise atunci sa nu-si risipeasca frumusetea si tineretea, asa ca tot la sugestia lui plecase la Bucuresti sa faca o facultate. Ii spusese ca beneficiind de frumusetea si "talentele" ei speciale va trece examenele fara probleme si fara sa se omoare prea mult cu invatatul.
Virgil o cunoscuse in prima ei zi de facultate si peste doua luni se casatorise cu ea. Atunci el era in ultimul an si asta i-a prins bine pentru ca la terminatrea facultatii, constatase la interviuri ca un absolvent familist avea mai multe sanse la angajare si apoi la promovare. Parea un tip sobru, aproape distant dar asta pentru cine nu-l cunostea. Avea un umor negru care deruta pe multi dar in intimitate era un "nebunatic".
Purta ochelari dar avea trasaturi placute. Pentru straini parea un baiat crescut cu bona si pian dar infatisarea sta ascundea un golanas cinic. Era un tip discret dar i se dusese vestea printre colegele din facultate pentru "prestatiile" sale in intimitate.
Marta apreciase inca din prima clipa calitatile sale in pat si il muncea pana cadeau lati amandoi sfarsiti de oboseala. La fel si acum, stateau lungiti pe spate, transpirati rasufland greu. Virgil intinse mana sa indrepte ceasul de pe noptiera. Era 7 dimineata si se futusera cu pauze inca de la 10 seara. Fusesera certati si obisnuita impacare se consumase intr-o serie de futaiuri incrancenate pline de pasiune.
Oftand, Marta cobora din pat sa mearga la baie. Il privi pe Virgil rascracanat pe pat cu pula moale si rosie de atata frecat atarnand intr-o parte. Se apleca sa-si caute papucii si un firicel de sperma iesi dintre buzele unflate ale pizdei. Isi duse mana intre picioare si rase.
- De unde mai ai atata sperma, taurule ? Acum te cred ca ai stat nefutut.
Virgil ranji multumit. O urmarea cu placere cum pasea goala spre baie. Era un barbat norocos, avea o nevasta superba, futacioasa si neinhibata, gata sa-l excite si sa-l satisfaca. Nu-si facea probleme ca l-ar putea insela, chiar daca ii placea sa starneasca barbatii si sa flirteze nu-i daduse nici un motiv de gelozie. Chiar daca atunci cand erau certati nu se mai atingea de ea si Marta dormea in sufragerie. Cu toate astea, ea il amenintase in gluma de mai multe ori dupa cate o cearta mai lunga ca nu mai e dispusa sa stea nefututa.
Auzea dusul curgand si parca o vedea trecandu-si buretele moale peste sani, pe buci si intre pulpe. Fusese o noapte grozava si aveau toata duminica la dispozitie. Cat fusese plecat se framantase din cauza certurilor lor prostesti dar isi calcase pe inima si ii daduse telefon cu o zi inainte sa vina. Voise sa-i spuna cat de mult o doreste, ca se gandeste tot timpul la ea, dar nu fusese in stare. La telefon a fost scurt si acru, anuntand-o doar ca vine.
- Nu intri si tu sa faci un dus ?
- O sa intru, spuse moale Virgil
Marta muta cu un deget pula moale dintr-o parte in alta facand bot
- Cu asta defilezi mosulica ? Am crezut ca o sa te gasesc cu ea sculata. Aveam chef sa sug pula, rase ea.
- Dupa ce m-ai chinuit toata noaptea mai vrei inca ? Ce coarda nesatula esti se bucura Virgil.
Multumita de apreciere, Marta se indrepta spre masuta de toaleta si se aseza pe taburet. Soldurile i se conturau frumos continuate cu linia bucilor apetisante. Se pieptana tragand cu ochiul la Virgil caruia i se sculase din nou pula. Facu cateva stranbaturi cautand un oarece rid sau imperfectiune pe fata curata si bine ingrijita.
- Am gura cam mare, mama spunea ca o sa ajung o mare cantareata.
- Intr-un fel avea dreptate ma-ta ai ajuns o mare gurista, spuse Virgil serios dar cu o privire vesela si flamanda.
- Sa te fut ! Asa vorbesti cu nevasta ta, striga Marta si sari in pat peste Virgil
- Usor nebuno sa nu-mi spargi coaiele, se feri el.
- Ce sunt proasta ? Am grije de bijuteriile familiei. Uite ce sceptru are domnul meu
Ii placea la nebunie sa suga pula. Si nu numai pe a lui Virgil. Dupa ce se maritase, ceva pe care nici ea nu si-l putea explica, se schimbase in comportamentul ei. Chiar daca nu-l inselase propriuzis adica sa se mai futa cu altcineva, nu-si refuza niciodata placerea de a suge pula unui necunoscut, cu care mai mult ca sigur avea sa nu se mai intalneasca. Nu cauta ocaziile dar ele se iveau destul de des si nu le refuza niciodata. Asta era de fapt si "materia de baza" la care profesorii se bucurau sa o "asculte" in sesiune.
Apuca incantata tija tare, o idee curbata, a pulii sotului sau, belind-o de cateva ori privind pielea usor inflamata.
- Te ustura putin ? vezi daca te futi toata noaptea ? Uite unde o sa pupe fata trece buba si baietelul o sa se joace iar cu fetita, se alinta ea.
O linse cu grija de la radacina pana la varf unde aparura in curand picaturile limpezi si cleioase care ii placeu atat de mult. Le linse si inghiti facandu-i cu ochiul lui Virgil. Trecuse atata timp, dar era incantata de pula lui ca in prima zi. Din multimea de barbati pe care-i cunoscuse unii o avusesera mai groasa sau mai mare dar doar cativa, putini, avusesera norocul ca sa le inghita sperma.
Chiar daca sugea pula fara multe fasoane, se incapatanase sa nu se futa cu altii. Asa considera ca isi apara statutul de femeie maritata. Cele doua saptamani cat fusesera certati trecusera greu, mai ales ca Virgil fusese si detasat 10 zile la Galati. Apuca cu grija intre buze capul bulbucat al pulii si il supse cu ochii inchisi frecand cu limba despicatura din varf. Se surprinse pentru a cata oara ca se gandeste la tipul cu care isi omorase timpul cat timp fusese plecat Virgil. Facuse prima greseala din viata ei. Il adusese acasa. Nu avusese intentia dar ...
A doua zi dupa ce plecase Virgil, la supermarket, o amuzase insistenta cu care ii facuse avansuri un tip. Mircea, asa se recomandase, era un barbat tanar, foarte solid si in comparatie cu masivitatea sa, era foarte galant si plin de glumite. Una peste alta, n-a stat pe ganduri si fara fasoane, a ajuns la el acasa. I-a spus din capul locului ca o sa-i suga numai pula si chiar daca fusese surprinsa placut de gustul deosebit al spermei, refuzase sa mearga mai departe,
Nu se dezbracase chiar daca Mircea, gol si paros aproape ca o violase. I-a mai supt-o odata, pacalindu-l ca era pe stop si ca va reveni peste doua zile pregatita. A doua zi, iesise sa arunce o punga la tobogan cand a ramas surprinsa, din lift iesise Mircea. Si el era la fel de surprins.
- Aici locuiesti ? ce surpriza...
Se apropiase de ea zambind cu gura pana la urechi, dorind sa o imbratiseze si atunci a actionat din instinct fara sa se gandeasca. L-a tras in casa, sa nu o vada cineva,
- Oooo, ce nerabdatoare esti, ti-a trecut ?
- Ce anume ? Aaa...da, nuu...dar n-am vrut sa te vada cineva. Cum ai ajuns aici ?
- Am venit la o matuse, am mai venit de cateva ori. E plecata in Germania si m-a rugat sa vin sa mai vad de casa.
- Cine ? Helga ?, o cunosc, sta alaturi...
Martei ii era ciuda ca fusese atat de prosteste surprinsa. Escapadele ei se rezumau la o intalnire maxim doua iar acum Mircea, foarte dezinvolt a trecut imediat la actiune. Era ridicol sa faca mofturi. Se abtinuse cu greu, Mircea o dezbracase pana la urma dar se lupase cu el. Doar cand sparsesera vaza de pe etajera Mircea se mai potolise. Statea gafaind cu pula sculata, tintind amenintator spre ea. Avea chilotii ei rupti in mana privindu-i pizda epilata.
- Nu te inteleg, nebuno. Spui ca esti maritata, barbatul plecat, vad ca inghiti sperma la greu....de ce te incapatanezi sa nu te futi ? Pe onoarea mea daca am mai intalnit asa ceva.
- Te rog sa ma intelegi. O sa-ti spun eu cand sunt gata sa o fac. Daca insisti strici totul.
Venise apoi in fiecare zi, la inceput mai intaratat dar mai apoi, sigur pe el, stia ca o sa cedeze. Chiar daca statea cateva ore nu se alegea decat sa fie supt de cateva ori sau sa i-o ia intre sani. In ultima zi aproape ca reusise, o cam imbatase si simtea ca va ceda, ca se va dezlantui. Nu o mai fortase si o lasase pe ea sa faca pasul. Ii scosese chilotii si ea il ajutase saltandu-si fundul. Nu se grabea, o dezmierdase indelung, ii sarutase sanii intre care o futuse mai devreme si care mai purtau inca aroma spermei sale.
Coborase centimetru cu centimetru lingand-o si sarutand-o pe pantec, in buric. Marta desfacuse larg picioarele si le ridicase ascultatoare oferindu-i pizda. Mircea nu se grabise sa o penetreze, acum o juca el, victima se predase in sfarsit. O sarutase pe pulpe din ce in ce mai aproape de buzele pizdei facand-o sa geama starnita. Incepu sa ii dea limbi culegand zeama care mustea si aparea printre labii.
Marta se excitase teribil si tocmai cand se pregatea sa-i ceara sa o penetreze a sunat telefonul. Sarise ca arsa, zbatandu-se sa iasa de sub el. Virgil o sunase sa-i spuna ca vine a doua zi. Panicata, se repezise sa se imbrace grabindu-l si pe Mircea
- Era sotul meu....te rog nu mai veni aici, nu vreau sa avem probleme, o sa te caut eu peste cateva zile...
Azi noapte, infipta in pula lui Virgil, se gandise de cateva ori la Mircea. Cat de aproape fusese sa o faca dar venise telefonul ala care o panicase. Din cauza ei, se speriase si Mircea, intelesese ca Virgil urma sa vina chiar atunci. Ce proasta fusese, ar fi avut toata ziua la dispozitie sa-si satisfaca curiozitatea, mai ales ca o adusese pana acolo incat il dorea cu disperare in ea. Din cauza excitatiei si a brustei intreruperi, o duruse capul si nici vibratorul nu reusise sa o faca sa-i treaca complet migrena.
Placerea pe care i-o oferise Virgil dupa obisnuita de acum impacare, ii alunga pe moment acele ganduri dar ca un facut, reveneau obsedant. Acum gustul pulii lui Virgil ii amintise de ce o facuse cu atata placere cu Mircea. In comparati cu alte zeci si zeci, amandoua aveau aceeasi aroma si erau la fel de placute la supt. Chiar daca a lui Mircea era mai mare si mult mai groasa, decat a lui Virgil, era la fel de catifelata si neteda. Era fara noduri sau vene groase cum mai intalnise la altii.
Il simtea pe Virgil cum vibreaza incontinuu, supt si masturbat de ea cu mana plina de saliva. Era pregatita sa-l primeasca din nou in ea. Dorinta de a fi fututa era amplificata de neimplinirea sacaitoare a futaiului ratat cu Mircea. Chiar daca se futuse toata noaptea, obsesia acelui incident revenea ca o musca dar nu ca sa o sacaie ci ca sa o excite. Nedumerit putin de cat de nesatula putea fi, Virgil o rasturna pe pat apucandu-si febril pula cu mana, o potrivi si plonjand adanc in ea incepu sa o penetreze puternic.
- Esti mai salbatica ca niciodata, curva nesatula, vrei sa vezi cat pot rezista ?
- Fute-ma scumpule, fute-ma cum nu mai mai futut niciodata,... asa...daaa..daaa.. tare...mai tare....aaaaahhhhh, doamneeee....rupe-ma
Loviturilor lui puternice, Marta le raspundea cu contre scurte. Icneau amandoi, se zvarcoleau inclestati si transpirati. Patrunsa pana in uter, il incaleca stand pe vine saltand in tija groasa simtind cum capul pulii ca un mai se freaca de peretii pizdei fierbinti si pline de suc lipicios. Cand obosi se lasa din nou pe spate si il inlantui pe Virgil cu picioarele respirand sacadat in acelasi ritm cu penetrarile lui.
Il privea in ochi citindu-i satisfactia de mascul viril. Placerea se inteti, se pregatea sa aiba alt orgasm, al catelea oare ?. Inchise ochii si imaginea lui Mircea reveni. Avea figura aceea turbata cand incercase sa o violeze apoi expresia i se schimba ca atunci cand docila il ajutase sa-i scoata chilotii. Incepu sa se zvarcoleasca mai tare, pula care o rascolea se umflase prevestind eruptia ce va urma
- Fute-ma ....fute-ma....nu-mi mai pasa de nimic.....aaaaahhhhhhh
Se zguduia in spasmele orgasmului primind recunoscatoare stropii de sperma. Prabusit langa ea, Virgil isi reveni primul cautand o tigara
- Nebuno, pe bune, am avut senzatia ca te crezi fututa de altul. Nu ma face sa cred asta.
- Cum poti sa-ti inchipui asa ceva ?, se precipita ea cuibarindu-se la pieptul lui. Eu sunt curva ta si numai a ta. O crezi pe curvulita ta capabila sa te insele ?
De la inceput, Virgil o alinase doar asa spunantu-i curva, muista, pizda nesatula, vorbe spuse intr-un anume fel care o excitau cumplit. Ii era necaz ca acum aproape se daduse de gol. De vre-o cateva ori Virgil o incercase sa vada daca ar fi de acord cu o partida in trei. Glumise, dar ii surasese intr-un fel ideea, numai ca Virgil vroia cu inca o fata dar se facea ca ploua cand Marta spunea ca e de acord dar sa o faca mai intai in trei cu inca un barbat si Virgil schimba repede subiectul.
Virgil ii povestea ce a facut in delegatie dar Marta nu era atenta, viermisorul ala pervers incepuse iar sa roada subrezindu-i hotararea de a nu se fute cu altii.
- Nici nu esti atenta la ce-ti spun. La ce dracu’ te gandesti ?
- Ti-am mai spus ca daca ne mai certam ca prostii si ma neglijezi am sa ma marit putin cu altul spuse ea alintat tuguind buzele ca un copil bosumflat.
- Ooo asta era ? Uite din partea mea..iti promit scumpo, dar nici tu sa nu-mi mai dai motive.
- Eu sa nu-ti dau ? Dar nici tu te rog sa nu-mi mai aduci vorba de ai tai, scartarii aia nenorociti si mai ales cotoroanta de maicata care isi baga nasul peste tot.
- Hei, hei, ia vezi! Sa nu te legi de mama, macar ea te-a invatat sa gatesti. Nici nu mai vine pe la noi din cauza ta.
- Ce sa-ti spun, m-a invatat sa gatesc. Bine ca nu-mi spui ca m-a invatat si sa ma fut sau sa o iau la muie.
- Bai ia vezi ca ti-o iei !
- Sa incerci numai. Nu mai vezi pizda de la mine in vecii vecilor, prostu’ dracului. N-ai decat sa ii umfli in cur cat poftesti pe ai tai eu am terminat-o cu tine de data asta.
Pleca furioasa in baie unde incepu sa planga. Parintii lui le promisesera la nunta ca le vor da bani de masina dar trecuse luna dupa luna si tot amanau. Mai mult chiar ii impuiau capul lui Virgil ca e cheltuitoare, ca se imbraca nu stiu cum de se intorc barbatii dupa ea, ca fumeaza, ca nu are servici, bagand tot soiul de fitile care se tot adunau si erau motive permanente de cearta intre ei doi.
"O sa-i treaca, isi spuse Virgil. Vine ea la mandea dupa ce se racoreste" Trase o basina rasunatoare la care plansul Martei se inteti in baie. De obicei Marta ii raspundea la fel si izbucneau in ras dar acum asta turna gaz pentru foc. "Uite pentru cine ma framant eu, ma trateaza nesimtitul ca pe proprietatea lui. Gata domnule Virgil m-am hotarat. Nu o sa te doara si nici n-are de ce sa-ti para rau pentru ca oricum n-o sa stii. "
Cand iesi dupa jumatate de ora, imbaiata si aranjata, proaspat epilata la pizda, ca sa-i faca in necaz, ramase dezamagita. Virgil dormea cu curul intors la ea rapus de oboseala trantelor nocturne. Se retrase in sufragerie si se ignorara reciproc tot restul zilei.
..................................
Iar erau suparati de aproape o saptamana si Virgil care nu plecase la ora obisnuita la servici, o anunta morocanos:
- Am sa plec azi pentru o saptamana la Constanta. Te-as fi luat cu mine dar merge si directorul ....
- Mersi, spuse ea intepata. Oricum nu mergeam.
Privi pe geam cum merge spre statia de autobuz. Daca intoarce capul, ii dau telefon isi spuse ea sperand sa o faca. Veni si autobuzul, se urca in el fara sa priveasca spre blocul lor. Marta isi musca buzele inciudata stand cu fruntea lipita de geam.
- Mircea, Mirceaaaa....vii la fotbal ?
Mai multi pusti priveau in sus chemand un prietem la joaca.
- Nu ma lasa mama, poate mai tarziu se auzi slab raspunsul celui chemat
Mircea !. Strigatul pustiului facuse sa se gandeasca imediat la Mircea al ei. "Mircea al ei ? Oare ei cine nu-i da voie sa se joace cu el ? " Suportase cu greu intreaga saptamana mormaiturile si bufniturile lui Virgil dar mai ales cu greu isi stapanise imboldul sa sara pe el, sa-l dezbrace sa-i suga pula ca apoi sa o futa ca sa scoata dracii din ea. Rascoli inebunita prin cutia cu mici nimicuri unde aruncase biletelul cu telefonul lui.
Erau mai multe numere, dar obicei prost fara sa scrie si numele. Erau de la diversi pe care-i cunoscuse si carora le luase numarul intr-o doara, oricum nu avea de gand sa-i sune. Le arunca inapoi inciudata. Nu statea departe de ea dar in nici un caz nu vroia sa merga la el. Nu suporta ideea sa-l ia pe nepregatite si sa-l gaseasca cu o femeie. Asta ar fi fost prea mult pentru ea. Se imbraca si iesi in caldura inabusitoare de afara neavand nici un tel.
Pasii o indreptara spre supermarketul unde pierdea deseori ore intregi facand cumparaturi, citind eichete, prospecte si urmarind promotiile. Isi dadu seama ca plecase cu bani putini la ea si nu avea ce sa cumpere dar zabovi ca sa se bucure de aerul conditionat.
- Ai iesit la agatat ?
Se intoarse fulgerator pe calcaie, cu inima sa-i sara din piept. Recunoscuse vocea...



    Login