Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei Ep.5
Autor : unqnick - 2010-08-31
Citita de 16658 ori - Nota 7.73 (26 voturi)
Ep 5
.................................
Nu se asteptase sa-i placa asa de mult. Trecea de la unul la altul si le satisfacu toate fanteziile, dar refuzase sa fie fututa si in cur. Mihai insistase de fiecare data si aproape ca o plesnise. Continua sa-i vorbeasca murdar si asta o deranja teribil. Ii placea insa cum ii da limbi si cum o fute apoi, apasat, indarjit, de parca ar fi violat-o de fiecare data. Se mai linistise vazand ca ceilalti rad de incrancenarea lui. Se facuse seara si faceau o pauza sorbind din paharele de bautura. Mihai le ceru sa faca putina liniste
- Stati ba putin ca trebuie sa dau un telefon ........Alo Pusa ? Te pupic iubita mea....uite am sa vin si eu acasa.........da scumpo, cu baietii....pai cred ca intr-o jumatate de ora, daca plec acum..... pa, pa.
- Marina vazu ca ceilalti schimbasera niste priviri complice si zambisera
- Ce ba, de ce va cacati pe voi ? Asa e normal sa-i dai un telefon inainte sa vi acasa.
- Sa aiba timp gagiul sa se care ? intreba Horia razand
- O freci ba, ti-e necaz ca e fata cuminte ? Pusa mea nu s-ar fute cu altul nici s-o pici cu ceara. Hai ca m-am carat.
Era mai mult decat satisfacuta, cei doi avusesera grije sa umple fiecare clipa a noptii fierbinti. Vesela si jucause ca o pisica nici Marina nu incetase o clipa sa-i starneasca si sa-i provoace. Chiar daca la inceput remarcile vulgare si brutale ale lui Mihai o deranjaresera intrucatva, sfarsise acum sa aiba schimburi de replici si indemnuri porcoase care o excitau cumplit.
Simtea ca un alt dig al frustarilor ei fusese sfaramat si facuse inca un pas spre lumea fascinanta a femeilor independente, puternice. Se aranjase cat de cat, fara farduri sau ruj, dar rezultatul era multumitor. Arati foarte bine gagico parca nu te-ai fi futut aproape o zi si o noapte Isi trimise un pupic in oglinda ca de obicei, negasind nimic sa-si reproseze. Venise de la baie vesela cautandu-si sandalele. Cei doi stateau rasturnati pe fotolii cu cate o bere in mana. Pulile groase si rosii le atarnau moale dupa efortul depus.
- Baieti cred ca e timpul sa merg si eu acasa, Horia iubitule, vrei sa-mi comanzi un taxi te rog ?
- Nu mai stai un pic ? E inca devreme, incerca Horia sa o opreasca
- Pai daca ma uit bine la ce aveti intre picioare parca nu merita, le arunca in bascalie Marina.
- Bai Sebi , nu se poate, asta e masina de sex, rase Horia
- Daca astepti putin sa ma imbrac, te duc eu cumasina se oferi Sebi
- Pai ai baut, daca te opreste cineva ?
- Opreste pe dracu’ spuse Sebi cautandu-si hainele.
Mihai, o stresase putin, era brutal si gratuit vulgar, dar dupa ce plecase, atmosfera devenise mai placuta. Ii placea de Sebi, era cumva opusul lui Horia, era galant si atent chiar in cele mai perverse momente. Nu ezita sa o sarute chiar dupa ce le sugea pula spre deosebire de Horia care avea fixul lui cu spalatul pe dinti. Nu crezuse ca Marcela are un barbat asa misto. Din spusele ei isi facuse o idee ca ar fi un curvar nesimtit caruia nu-i pasa cu cine se fute nevasta-sa. Il crezuse pe el vinovat ca Marcela se purta ca o curva.
Sebi ii deschise galant portiera masinii si veni la volan. Ii privea profilul frumos, parca nasul era un pic cam mare si il compara cu Horia. Ezitase la plecare sa-l sarute. Nici nu mai stia cum sa defineasca relatia lor, pana ieri fusese iubitul, amantul ei. Apoi venise furtuna sexuala in care fusesera prinsi si ceilalti doi. Se futuse cu placere si incrancenare cu toti trei uitand cine e si de statutul ei de femeie maritata
- Se cunoaste ca e duminica, e putina lume pe strada. E placut acum dimineata, a plouat toata noaptea
- Nici n-am observat, am fost foarte ocupata, chicoti ea
Sebi zambi si se apleca sa puna un CD
- Nu esti obosit ?
- Nu. De ce ?
- As vrea sa ne plimbam putin. Acum e racoare, mai tarziu se face asa cald.
- Cum vrei, nu ma grabesc spuse Sebi sarutandu-i mana
Rulara incet pe bulevardele aproape goale. Marina se cuibarise sub bratul lui si se sarutau din cand in cand oprind la stopuri.
- Nu simti asa un sentiment de vinovatie fata de barbatul tau ?
- Ei uite ca numai la el nu ma gandeam, spuse nepasatoare Marina.
- Te-a deranjat intrebarea ?
- Nu...dar cred ca nu mai am pentru el nimic.....
- Pacat.
- Cum adica ? Doar l-am inselat. Am facut asta pentru ca m-a neglijat. Parca vad ca o sa vina si o sa plece iar. Ce fel de sot mai e asta. Când o să mă fută, când o să aibă 70 de ani ? Nu vreau sa mai vorbesc despre el
Tacura o vreme apoi Marina se desprinse si se intoarse spre el
- Dar tu cu Marcela ? pe bune, nu inteleg ce fel de mariaj aveti voi. Te inseala, tu o inseli, dar va impacati de minune. Nu mai inteleg nimic.
- Dar nu e nimic neobisnuit. Noi nu inselam...doar comparam. Din curiozitate, am inceput prin a fi swingeri. Ne respectam foarte mult si tinem foarte mult ca fiecare sa se simta bine. Atata vreme cat amandoi ne futem cu alti parteneri doar pentru placerea carnala relatia noastra s-a cimentat.
- Nu sunteti gelosi ?
- Deloc, de ce am fi ? Putem avea si aventuri pe cont propriu dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim gelosi sau sa divortam. Marcela e prietena cu multe din femeile cu care ma culc chiar pe unele mi le recomanda si la randul meu nu ma simt deloc stanjenit in prezenta barbatilor care au futut-o, ma satisface si excita aprecierile lor.
- Cum ar fi Horia
- Da Horia, si Mihai...ma rog si altii...poate o sa-i cunosti zambi el
- Dar Marcela, cum ...hmm ?...ma rog, cu Horia este colega dar cu Mihai ? Am inteles ca se .....aaa...culca de mult cu el
- Nu te mai formaliza atat, venim de la futut doar, rase Sebi, spune pe bune ca se fute cu Mihai. Pai cu Mihai cam de multisor. Ea si Pusa, nevasta lui Mihai pe vremea cand erau in liceu, erau foarte bune prietene, intime chiar. Cand Pusa s-a maritat, prin primul an de facultate, n-a durat mult si Mihai a futut-o si pe Marcela. Cu timpul s-au vazut din ce in ce mai rar.
- Si tu stiai ?
- Ce sa stiu ? Pe Marcela am cunoscut-o cand era in ultimul am cand ne-am si casatorit. Am aflat de relatia lor dupa cativa ani la o petrecere. Eu eram deja prieten cu Mihai si cu Horia si am fost surprins cand am vazut ca se cunosc. Pe de alta parte, dupa ce Horia a futut-o primul pe Pusa am futut-o si eu. Prostul nici pana in ziua de azi nu stie nimic. Pusa e fata buna, se descurca si au futut-o toti prietenii mei iar el o crede o sfanta si o incuiata.
- Dar Marcela ?
- A, da. Atunci la petrecere Marcela mi-a spus despre ei si ne-am amuzat grozav cand i-am spus ca si eu am futut-o pe nevasta-sa. La o saptamana, stii ce indrazneata este Marcela, dupa un chef, l-am invitat la noi si foarte firesc am ajuns sa o facem in trei. Mihai a fost greu de cap si n-a vrut cu nici un chip sa o convinga si pe Pusa sa faca pasul.
- Tampitul, bine ii face Pusa. De-abia astept sa o cunosc.
- O s-o cunosti, ti-am spus ca e buna prietena cu Marcela. Pe mine ma amuza cand le aud povestindu-mi fiecare despre cate un tip care le-a futut pe amandoua.
- Ce bine daca si Marinus ar gandi la fel. Eu sunt sigura ca acolo in Afganistan, Angola si pe unde dracului mai bantuie are sigur pe cineva, vre-o doctorita sau asistenta medicala ceva.
- Si ce e rau in asta. Doar pentru asta sunt trimise acolo altfel ar fi numai barbati. Poate il convingi cand se intoarce sa vina la un party cu swingeri.
- E prea incuiat...cum am fost si eu de fapt, am fost o casnica bleaga.
- Aici stai, nu ?
Marina neatenta pana atunci privi mirata spre blocul ei.
- De unde stii unde stau ?
- Mi-a aratat Marcela. De cate ori treceam seara pe aici se uita si imi spunea ,,uite e acasa’’ sau ,,pe unde o umbla Marina ?’’
Se terminase asa repede plimbarea lor. Ar fi vrut sa stea mai mult cu Sebi. Sarutarile scurte o excitasera si trupul ei se destepta starnit de amintirea gustului minunat al spermei sale si de ardoarea placuta cu care o futuse cu cateva ore in urma. Ii mangaie obrazul cu o dragalasenie de liceeana indragostita
- Mi-a cam crescut barba, imi creste foarte repede.
- Daca vrei, poti sa urci pana la mine si poti sa te barbieresti pana fac o cafea.
- De ce nu. Mai pot sa intarzii putin. Nu cred ca a ajuns nici Marcela acasa.
Era curioasa dar nu il intreba nimic de Marcela. Acum nu-i mai pasa daca era vazuta cu un alt barbat asa ca intrara impreuna in bloc si descuie usa. Pe jos era o foaie de hartie impaturita si recunoscu liniile de dictando ale caietului din care mama soacra ii lasa ravase de cand nu o mai primea in casa.
- Te deranjeaza daca fac eu mai intai un dus ?
- Te rog. Esti doar la tine acasa.
Termina repede cu dusul si iesi infasurata intr-un prosop care-i acoperea sanii si foarte putin blanita dintre picioare.
- Baia e libera. Ai gel de ras si aparate noi pe etajera.
- Facu cafeaua si o duse in living dar Sebi inca nu iesise din baie. Curioasa intra peste el si il privi pofticioasa. Facuse si el dus si acum gol, in fata oglinzii isi tampona obrajii cu after shave.
- Mi-am permis sa abuzez putin.
- Poti sa abuzezi cat doresti. ,,Mi casa es tu casa’’
- O doamna stie si spaniola.
- Pai fara sa vreau, din telenovele. Ma tampeam stand in casa. Ia sa vad cum te-ai ras, pot sa controlez ?
Ii mangaie obrazul si il saruta tandru apoi ii cauta gura sarutandu-se indelung. Simti cum pula lui prinde viata ridicandu-se usor
- Poti sa controlez si eu ? ii sopti el la ureche si mana lui intra pe sub prosop.
Marina isi desprinse prosopul lasandu-l sa cada pe jos si se lipi de el
- Hai in dormitor, stiu ca iti place de ea asa barboasa cum e.
- O sa cam intarzii, rase Sebi si o plesni peste buci
- Iti promit ca o sa merite
Se lasa pe spate in pat si il trase langa ea. O futuse de atatea ori impreuna cu Horia si Mihai dar il dorea acum cu patima. Era singura cu el si dorea sa-l simta, sa-l guste si sa-i primeasca sperma fara alti intrusi. Era incantata de finetea mangaierilor lui, priceperea cu care degetele lui ii starneau simturile. Limbile lor se explorau reciproc intr-un sarut lacom, mana lui dezmierda tandru cupele sanilor cu sfarcurile dureros de intarite. Sebi cobora cu sarutarile pe gat apoi zabovi indelumg asupra sanilor sugandu-i sfarcurile si gadilandu-le placut cu limba facand-o sa scanceasca
- Oh, daaaa.....ce bine stii tu Sebi sa dezmierzi o femeie......e asa de bine....
Cobora cu sarutarile pe pantecul care tresalta in spasme mici si incepu sa se joace cu degetele prin carliontii ei blonzi ca apoi sa maseze usor lindicul. Marina gemu excitata si desfacu picioarele. Isi duse o mana intre picioare asezand-o peste mana lui care desfacuse buzele pentru degetul lui mijlociu invadator care incepuse o penetrare lenta cautandu-i punctul sensibil de sub Muntele lui Venus. Senzatia era coplesitoare, valuri mici de placere porneau de la clitoris raspandindu-se in tot corpul. Cauta cu mana vrand sa-i atinga pula
- Ajunge Sebi....vreau sa ti-o sug.......
- Nu inca...mai incolo...acum e randul meu, spuse acesta si o trase la marginea patului ridicandu-i sus picioarele.
Ii saruta pulpele pline, matasoase apoi cobora spre incheietura si spre triunghiul de carlionti blonzi. Ii desfacu putin buzele pizdei grasute, apoi labiile maronii descoperind interiorul roz ce raspandea parfumul atat de placut de pizda curata si excitata. Mormai multumit si incepu sa o linga. Marina ramase intinsa pe spate cu ochii inchisi savurand senzatia placuta pe care limba lui Sebi i-o producea trecand usor peste labii, inconjurand gaura anusului strans punga, fluturand deasupra lindicului apoi sondand adancul miezului roz, umed si usor intredeschis.
Marina gemea in extaz, tresarea si se impingea usor atunci cand limba lui trecea peste lindic sau intra in gaura plina de suc. Senzatia placuta cescu din ce in ce mai mult explodand intr-un foc de artificii si fulgere care ii strabatura corpul scuturat de orgasm. Pentru o clipa pierdu notiunea timpului si a spatiului, fusese in al noulea cer. Sebi continuasesa ii suga labiile si lindicul chiar daca Marina ii stransese capul cu pulpele ca intr-o menghina. Desfacu picioarele si se apuca cu mainile de sub pulpe ca sa se poata apleca sa-l vada mai bine pe Sebi.
- Doamne ce bine a fost....m-ai terminat dragule.....cat de bun poti sa fi......mai stai putin, lasa-ma pe mine acum....
.................................
Facuse repede dus, si venise repede langa el stergandu-se inca de apa. Sebi statea sprijinit in capul oaselor si fuma. O privea incantat, se futusera de doua ori si uite ca femeia parca nu se mai satura. O primi langa el cuibarindu-se sub brasul lui si o mangaie pe buci.
- Ma asteptam dupa cat e de mare apartamentul, sa ai si un dormitor mai mare
- Asta e dormitorul meu, l-am aranjat de curand....nu-mi mai place sa ma fut in cel mare imi aduce aminte de barbatu-meu. Daca vrei tu, o facem si acolo.
- Nu acum, alta data, imi place sa fiu cu tine dar trebuie sa ajung acasa cred ca Marcela a ajuns deja
- Unde a fost, stie ca n-ai dormit acasa ? Nu o sa ai probleme.
- Ti-am mai spus ca nu avem greturi din astea. A fost cu inca doua prietene la ziua unui tip la Ploiesti si am vrut sa o las singura. Ramasese vorba sa ma sune daca vrea sa o iau de acolo dar cred ca a gasit ceva prospatura si n-a mai facut-o
- Vrei sa spui ca a ramas sa se futa
- Nu stiu, a ramas acolo, a mers in alta parte, treaba ei
- Si tu ?
- N-aveam nimic special de facut, am mers la Horia la o sueta si aveam de gand sa mergem la un club pe seara dar ai aparut tu. Hai ca mai vorbim alta data....unde-mi sunt pantofii ?
Sebi se imbraca iar Marina il privea imbufnata, urma sa ramana iar singura. Ii venea sa planga dar se abtinea cu greu
- Esti grozava, nu te inteleg. Ne-am simtit bine aproape o zi si o noapte, e normal sa mai merg si acasa.
Se gandi o clipa apoi veni langa ea ridicandu-i barbia sa o priveasca in ochi zambindu-i smechereste
- Am o idee. Ce-ar fi sa vii cu mine...o sa-i facem o surpriza Marcelei.
- Doamne fereste, nici nu te gandi. Nu vreau sa stie de noi doi, o sa-mi faca o scena la scoala. Si asa m-am ferit cat am putut sa nu afle de Horia
- Ha, ha, ha, ha....pai eu stiam ca te-a futut de la ea si ea stia de la el care le-a povestit despre tine. Au vazut ca esti asa de speriata ca te-au lasat in pace. Hai, pe bune, o sa ne faca placere sa ne faci o vizita.
- Pai ce o sa-i spunem cand o sa ne vada impreuna ? De unde spunem ca venim ?
- De la futut, stimata doamna. Sotia mea nu cere explicatii, e fata emancipata si tine la tine
*
Arunca revista peste celelalte asezate in stiva pe masuta si isi privi unghiile. O sa-si refaca manichiura dupa ce va pleca de la liceu. Nu stateau mult doar doua-trei ore apoi veneau altele. Era o pierdere de timp dar nu avea ce face. Facea pereche cu Marcela si asta le convenea la amandoua. Isi aduse aminte de ceva si rascoli prin reviste pana gasi ce trebuia, O tipa care semana foarte mult cu Marcela zambea satisfacuta cu fata plina de sperma lingand ultimii stropi de pe o pula din care nu se vedea decat capul belit. O sa o iau cu mine sa i-o arat se hotara Marina punand-o deoparte zambind unei amintiri recente.
Mergea pe jos spre scoala. Era un obicei bun la care renunta doar daca ploua sau era viscol, cand lua un taxi. De cateva ori o luase in drum Sebi care o aducea pe Marcela dar nu vroia sa devina o obligatie. Era prea devreme, asa ca facu un ocol si se opri in Cismigiu. Gasi o banca retrasa la umbra si se bucura de aerul curat. Fu tentata sa scoata revista din poseta dar renunta...putea sa o vada cineva.
Marcela, ce prietena buna era, o judecase gresit, crezuse ca e o curva cu gura bogata, insensibila si vulgara dar aflase ce inima buna are, ce suflet deschis si mare. Aparentele inseala intotdeauna, vulgaritatea ei era doar de suprafata. Retrai in minte momentele de extaz comun cand imparteau acelasi barbat sau rabdarea cu care o convinsese, ca apoi sa caute singura si sa guste placerea orgiilor sau satisfactia penetrarilor duble sau triple, facuta posta alaturi de prietenele ei .
In prima noapte cand o futusera Horia, Sebi si Mihai nu fusese prea lamurita, excitatia sexuala nu avusese de suferit, dar psihic era bulversat. Pentru ea, sexul insemnase o actiune in doi. De obicei o excitau comentariile si indemnurile porcoase ale partenerului in timp ce se concentra sa obtina orgasmul dar atunci o hartuise totul: comentariile barbatilor, amestecul de sperma, imaginea barbatilor care se inlocuiau sa le suga pula su sa o penetreze. Ce departe erau toate astea.
*
Dupa ce il adusese acasa pe Sebi, incantata de prestatia lui, fusese convinsa intr-un final sa mearga acasa la Marcela. In masina ramasese tacuta, putin speriata. Stateau la doar doua statii de ea intr-un bloc cu 12 etaje, curatel. Sebi descuie usa si o lasa pe Marina sa intre. Dintr-una din camere se auzi glasul Marcelei
- Sebi ? Hai draga ca m-am luat de ganduri. Ai telefonul inchis ?
- E descarcat, iubita mea. Am o surpriza pentru tine. N-am venit cu mana goala
- Daaa ?
Marcela pasi in camera imbracata cu un tricou larg care deabia ii acoperea fundul. Ramase in prag uimita privind-o pe Marina. Un zambet larg ii lumina fata si se repezi spe ea sa o sarute.
- Draga mea, ce surpriza, in sfarsit ai catadicsit sa-mi faci o vizita. Ei dar cum s-a nimerit sa veniti amandoi. ?
Il privi pe Sebi, apoi pe Marina, mustaci si izbucni in ras
- Hai ca asta e buna, m-am prins, sa nu-mi spui ca nu e asa. Voi v-ati futut. Marina nebuno unde v-ati futut, la tine ? Mamaa ce chestie, m-ati facut praf. Bravo Sebi meriti un premiu. Draga mea trebuie sa-mi povestesti nu o mai da dupa cires.
Marina era zapacita de turuiala colegei, se inrosise in obraji, nu se astepta la reactia asta din partea ei. Lasa ochii in jos apoi il cauta cu privirea p...



    Login