Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei Ep.4 (corectata)
Autor : unqnick - 2010-08-31
Citita de 13041 ori - Nota 7.69 (32 voturi)
MARINA SI PROBLEMELE EI
(ep. 4)


Trecusera doua luni de cand o daduse pe soacra-sa afara din casa. Horia ii sugerase sa schimbe yala si chemase un lacatus. Fusese asa de simplu, nu-i trecuse prin cap. Babornita mai venise de cateva ori dar plecase bombanind. La inceput se ferise sa il aduca pe Horia la ea asa ca aproape in fiecare noapte dormise la el, prefera solutia asta odata ca deranjul era mai mic si in al doilea rand avea mai multa libertate.
Erau inca in vacanta si mergeau prin rotatie la scoala pentru a asigura o permanenta. Venise randul ei si nu avea nici un chef sa iasa din casa. Rasfoaia o revista porno si se mangaia la pizda ciupindu-si usor labiile. Cat de mult se schimbase de cand facuse pasul cedandu-i lui Horia. Privind inapoi, hotarat lucru, Horia era cel mai bun dintre ei, era cel mai dotat si neobosit dintre barbatii care intrasera buluc in viata ei.
Imaginile din revista sugerau povestea unei profesoare cam curve fututa de elevii ei. Zambi,..... la asta nu am ajuns.... inca. Textul era in germana si o enerva, ii placeau revistele cu texte in engleza sau italiana pentru ca o excitausi comentariile. Ajunsese dependenta de ele. Trebuia sa treaca pe la inspectorat sa ia alte reviste si sa i le dea pe astea lui Cleo secretara perversa de la care invatase atatea. N-ar fi acceptat sa dea curs invitatiei ei daca Horia nu ar fi trezit in ea curiozitatea si placerea de a cunoaste cat mai multi barbati. Revazu in minte acele intamplari. Inchise ochii si derula pe repede inainte toate aventurile din ultimile luni.
...................................
I se terminase ciclul si fremata nerabdatoare sa-i faca o surpriza. Nu acceptase sa se rada la pizda oricat insistase Horia. Se privea in oglinda si isi zambea incurajator. Hotarat lucru arata nemaipomenit. Rochita scurta si usoara se lipea de pielea ei fina, subliniindu-i formele apetisante. Nu mergea niciodata cu taxiul pana in fata blocului lui, prefera sa opreasca in partea cealalta a parcului, asa putea sa se fereasca de vre-un cunoscut.
De data asta gresise, primele picaturi de ploaie o surprinsera la mijlocul parcului si un timp se adaposti sub un copac dar rafalele o udara si hotara sa o ia la fuga cand vijelia incepu sa rupa frunze si crengute riscand sa o loveasca. Ploaia era rece, undeva pe aproape plouase cu piatra. Astepta sa treaca cateva masini ca sa trverseze dar fu stropita din cap pana in picioare de apa murdara si noroiul de pe strada.
- Ah, futu-va.....nemernicilor, striga neputincioasa stergandu-si apa murdara de pe fata.
Sandalele cu toc nu-i dadeau voie sa alerge, rochia i se ridicase si lipise de trup iar parul atarna ud in dezordine. Suna la usa privind balta care se aduna la picioarele ei. Tremura puternic,
- Da-mi drumul mai repede ca sunt fleasca ii spuse nerabdatoare cand il auzi deblocand yala.
- Ce-i cu tine, sa nu te recunosc....nu stiam ca vii, de ce nu m-ai sunat ?...
- Am vrut sa-ti fac o surpriza si uite ce a iesit, baga-mi-as picioarele.
Intra direct in baie tragandu-si rochia de pe ea. Ii venea sa planga, se aranjase cu grije anticipand o seara si o dupaamiaza zbuciumata. Nu avea cu ce sa se schimbe. Isi limpezi si intinse rochia pe un suport sa se scurga alaturi de chiloti si sutien. Dusul fierbinte o facu sa-i treaca frisoanele. Isi lua un prosop stregandu-si coama de par inca uda si pasi desculta in sufragerie.
- Pune-mi ceva sa beau, mi-e frica sa nu racesc....am venit chitita sa ma fut dar poate ca o sa cad altfel la pat....
Cu prosopul in cap nu observase ca Horia nu e singur. Pe fotolii mai erau inca doi barbati care o priveau incantati. Dandu-si prosopul la o parte ramase blocata, scoase un strigat slab speriata. Era goala in fata lor si incerca sa-si acopere sanii cu prosopul. Vazand privirea lor flamanda incerca sa-si acopere si pizda. Furioasa il privi pe Horia si vru sa plece dar acesta o prinse in brate
- Ei, stai asa, unde dracu vrei sa pleci asa in curul gol ?
Izbucni in plans si se ghemui la pieptul lui. Le vazuse privirile lacome si pline de pofta si fu cuprinsa de un sentimnt ciudat. Nu era numai furie, era si putina curiozitate, isi pusese de mai multe ori problema cum va reactiona goala in fata altor barbati. Cu Horia se obisnuise rapid, dar acum ?....Nouatea situatiei o intarata dar fusese luata prin surprindere. Horia, in loc sa o previna ca nu e singur, o tratase ca pe o curva de a lui in fata celor doi, oare ce va mai urma... . bine ca erau niste straini
- Cum ai putut sa-mi faci una ca asta ? De ce nu mi-ai spus ca nu esti singur ? ii spuse printre sughituri. Da-mi ceva sa ma imbrac, m-au vazut necunoscutii astia.
Horia o privi pervers ii lua prosopul ud aruncandu-l pe jos si o intoarse catre ceilalti ca pe o papuse. Marina nu se mai feri si barbatii putura sa-i admire sanii tari cu sfarcuri ascutite si matasea blonda care ii acoperea pubisul.
- Ar trebui sa te prezint totusi. Domnilor faceti cunostinta...doamna Marina,.... domnul este Sebastian, Sebi.... si domnul este Mihai, prietenii mei. Cred ca il cunosti pe Sebi, e sotul Marcelei colega noastra, oricum ele te stie.
Simti ca se prabuseste cerul pe ea. Acum il recunostea, il vazuse odata la scoala, asta era sfarsitul, daca afla Marcela urma sa stie tot orasul. Sebi veni langa ea si ii saruta mana ceremonios. Marina statea ca de piatra si il lasa sa o sarute pe obraji.
- Imi pare bine ca te cunosc in sfarsit, Marcela mi-a povestit o multime despre tine. Te-am admirat imbracata dar goala esti superba.
Marina baigui ceva,... multumi pentru apreciere. Era incapabila sa faca fata situatiei, era ca in transa. Horia ii masa sanii si isi stranse picioarele simtind cum senzatia fierbinte dintre picioare i se raspandeste in tot corpul. Mihai veni si el aproape, ii saruta mana si ii facu cu ochiul.
- Horia ne-a spus destule despre tine, ne-a spus ca esti o amanta grozava si deabia astept sa ne cunoastem mai bine. Aveam de gand sa va invit la mine la Snagov, dar uite ce bine a picat asa pe neasteptate.
Marina tremura putin speriata lipita cu spatele de Horia cautand un sprijin. Stia ce va urma, o sa o futa toti trei, au sa o faca posta, dar Horia era iubitul ei, cum putea fi de acord cu grozavia asta, acum parca era alt om, nu il mai recunostea dar nici ea nu se mai comporta ca doamna amabila dar distanta de acum ceva timp. Horia o saruta pe gat si isi cobora o mana peste flocii blonzi mangaindu-i buzele pizdei starnindu-o si mai tare facand-o sa uite de ea. Vocea lui Horia o aduse cu picioarele pe pamant.
- Mihai pune mana sa vezi ce sani tari are doamna profesoara
Mana lui Mihai apuca un san in causul palmei palpandu-l cu degetele si scoase un mormait incantat apoi incepu sa-i mangaie amandoi sanii ciupind si tragand-o de sfarcuri. Plin de indrazneala isi duse mana intre picioarele ei si acoperi cu palma buzele carnoase ale pizdei si fara jena degetul mijlociu isi facu loc printre ele. Marina tipa surprinsa si se intoarse cu fata la Horia cautandu-i privirea. Ii incolaci gatul cu bratele soptindu-i la ureche.
- Horia, ,.... nu este bine.....nu Horia...nu vreau .....nu cred ca pot sa fac asta
Vorbele contrastau cu felul in care o spunea, gafaia si soptea lasciv impotrivindu-se de forma. Un dracusor ii spunea ca acum e o buna ocazie sa o faca, se excitase de atatea ori auzindu-le pe Marcela, Sanda sau Paula care povesteau cum fusesera de multe ori facute posta
- O sa poti iubito.....prima data e mai greu...o sa-ti placa...erai curioasa cum e cu doi....uite ca ai norocul sa fie trei.....
O plesni de cateva ori peste buci si o stranse cu ambele maini desfacandu-le usor. Marina gemu si se lipi mai tare de el. Cu ea agatata de gat incepu sa se dezbrace si scapa rapid de camase, apoi pantalonii se adunara jos si iesi din ei scuturand din picioare. O trase spre el si ea simti capul pulii ce iesea din boxeri cum o atinge fierbinte si moale pe pulpa. Fasaitul de haine si catarame din spatele ei nu lasau nici un dubiu ca si ceilalti scapau de haine.
- Sa nu va bateti joc de mine, am crezut ca ma vrei doar pentru tine, mai sopti doar pentru a pastra aparentele.
- Prostuto, iti fac un bine, o sa-mi multumesti pentru asta. Baieti este cazul sa nu ne mai formalizam, sa spargem gheata, Marina nu este o timida, si sa nu va lasati inselati de aparente, e dornica de pula zi si noapte.
O intoarse bland, din nou cu fata la ei, impingand-o spre canapea. Marina deschise gura sa spuna ceva dar nu reusi sa scoata nici un sunet. Cei doi stateau complet dezbracati zambindu-i incantati. Privirea Marinei trecea curioasa de la un madular la altul, erau mari si groase poate nu asa ca pula lui Horia dar impresionante. Bietul Marinus in comparatie cu astia pula lui parca e de copil, cum dracu’ de m-am procopsit cu ghinionul asta ?
Mult mai sigura pe ea, zambi pentru prima data si pasi spre canapea. Cei cativa pasi pe care ii facu ondulandu-si soldurile ii starnira pe barbatii care o priveau cu ochii atintiti pe bucile ei care se miscau provocator. Se aseza pe canapea cu bratele sprijinite de speteaza canapelei si isi puse un picior peste celalalt privindu-i sfidator.
- E cazul sa bem ceva. Marina stiu ca vrei vin rosu. Baieti noi ramanem tot pe whisky, da ?
- Cred ca o sa vreau si eu whisky, simt nevoia de ceva tare.
- Asta e o decizie inteleapta, spuse Mihai asezandu-se langa ea.
- La gusturi semeni cu Marcela, zambi Sebi, asezandu-se de cealalta parte.
- Te referi la barbati ? rase Mihai punandu-i o mana pe picior Marinei.
- Mai taci bai gura bogata, oricum nu esti tu primul in preferintele ei.
Mihai o indemnase sa bea tot paharul. Alcoolul o arse placut, simti limbi dre foc cum ii cuprind trupul. Marina se uita cand la unul cand la altul cum schimbau replicile. Nu-i mai pasa ca sta goala langa sotul Marcelei. Ii zambi cand acesta ii cuprinse un san in palma strangandu-l usor. Inchise ochii si simti gura lui Sebi cautand-o pe a ei. Era cumplit de excitata, mirosul barbatilor goi o intarata. Desfacu larg picioarele cand mana lui Mihai urca mai sus lasandu-l sa-i maseze gogosica acoperita de floci. Rautacios, Mihai il zgandari din nou pe Sebi
- Sa stii ca si acum il pupi in pula pe Horia.... nu numai cand o fute pe Marcela
Sebi nu-i raspunse iar Marina nu fu deranjata de vulgaritatea rautacioasa a celuilalt. Isi cobora mana cautand pula lui Sebi. Scoase un scancet de satisfactie cand o atinse. Nu era sculata complet dar de pe acum, lungimea si grosimea ei promiteau mult. Isi desfacu mai mult picioarele mangaindu-se la pizda si Mihai aluneca pe covor bagandu-si capul intre picioarele ei.
- O daaaa....daaaa....te rog...gemu ea incantata de initiativa lui
Marina deschise ochii si privi incantata prestatia lui Mihai gafaind din ce in ce mai tare. .Horia ii zambi malitios si ii facu cu ochiul incurajator. Ii intoarse zambetul mult mai sigura pe ea. O sa-i arat ca nu sunt o proasta, o sa vada de ce sunt in stare. Crede ca nu ma descurc ? Se rasuci spre Sebi mangaindu-i pula fierbinte. Sebi intelese si se retrase putin facandu-i loc sa ajunga cu gura. Marina scoase un oftat de placere cand isi lipi pula catifelata de obraz. O privi curioasa, avea capul acoperit de piele si o beli lingand-o curioasa. Are gust bun barbatul Marcelei constata ea si o aspira pe toata in gura. Isi stranse sanii cu mainile ciupindu-se tare de sfarcuri
- Iti place ? il intreba dupa un timp
- Aaaahhhhh, daaaaa......nu te opri
Sebi o impinse la loc sa-i suga pula si o apuca de coama deasa si inca uda imprimandu-i o miscare mai rapida a capului. Buzele ei stranse urmareau lungimea lui groasa si tare ca un lemn. Simtea cum pulseaza sub apasarea limbii ei constienta de placerea pe care i-o provoca. Mihai ii sugea lindicul intarit apoi isi flutura varful limbii peste el provocandu-i valuri de placere si senzatia placuta, zumzetul interior o cuprinse prevestind orgasmul.
Dintr-odata se crispa si trupul ii fu zguduit de cateva ori, Mihai se retrasese putin surprins de juisarea ei dar se precipita la loc culegand zema dulce ce tasise intr-un gheizer micut.
- Iti place sa primesti limbi putoare. Iti ajunge...acum treci la pula, uite ce a pregatit baiatu’
Marina privi nelinistita spre Horia, nu era obisnuita sa fie astfel tratata dar acesta dadu din umeri si inchina paharul in sanatatea ei. Maraind ca un caine batran, Mihai isi lovi pula de cateva ori de labiile naclaite de umezeala, isi freca frenul de lindicul ei apoi sigur pe el isi potrivi capul pulii intre labii si intra in gaura roz care astepta usor deschisa sa fie patrunsa.
Nefututa de cateva zile, pizda Marinei se lasa treptat patrunsa de miscarile lente ale lui Mihai. Se incorda si incepu sa se miste scurt in intampinarea lui. Senzatia era minunata, patrunsa astfel de amandoi. Gemea si mormaia cu pula in gura frecand-o cu doua degete la radacina. Asaltul lui Mihai nu dura mult, se incorda si incepu sa o izbeasca puternic, capul pulii umflat si trepidant o a...



    Login