Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei Ep.13
Autor : unqnick - 2010-09-30
Citita de 8687 ori - Nota 7.64 (22 voturi)
13
Trecusera mai bine de doua luni de la voiajul lor in Germania. A fost o vacanta neasteptata pentru amandoi. Dupa ce Marcela hotarase ca deja facuse un sacrificiu vizitandu-l pe Marinus de doua ori la spital, Horia sunase in tara.
- Noi am terminat aici, o sa o luam catre casa
- Ce sunteti cazuti in cap ?, se auzise vocea Marcelei, ia dami-l mie la telefon !
- Bai voi v-ati tampit de la berea aia a lor ? Cum sa va intoarceti asa repede, aici n-aveti nici o treaba. Zece zile, doua saptamani luati-o usor de-alungul Dunarii, sau pe unde va vine bine, O sa vreti voi alta data asa timp frumos. Bani aveti, ce pula mea va mai trebuie ? Ia dami-o pe ea........Te sarut scumpa mea..Auzi ! Nu fi proasta, as vrea eu sa fiu in locul tau cu armasarul ala si sa o frec prin Europa...
- Nebuno, cum vorbesti ? e barbatul tau langa tine, o spui asa direct....
- Ei si ce daca ma aude Sebi, deabia ar mai fi respirat si el. Nici nu discut sa sti, doua saptamani. Daca e ceva de arde tara va sunam, si intr-o zi sunteti inapoi. Hai pa !
Nu s-au plimbat de colo-colo. Intr-o benzinarie, niste cehi cu care intrasera in vorba le-au recomandat o statiune turistica montana undeva pe langa Salzburg, Berchtesgaden. Chiar daca nu era inca sezonul de schi, statiunea era plina. Gasira un loc la o pensiune micuta si perechea care o administra ii crezu in voiaj de nunta. Dupa cum se purtau nu era mare diferenta. Prima care se trezea intotdeauna era Marina si de cele mai multe ori il trezea si pe el asa cum o facuse la Hamburg.
- Nu stiu daca am sa ma satur de tine vreodata, ii spunea dezmierdandu-l.
- Odata si odata orice femeie se satura de un barbat, depinde de ea cat de repede o face.
- Cred ca eu o sa fiu exceptia care intareste regula
In pensiune mai erau doua perechi una mai in varsta si alta in jue de de 40 de ani, care ii privisera si comentau amuzati pentru ca la masa, Marina nu renuntase la felul lor de a manca, ea in bratele lui hranindu-l. La incepu Horia se jenase dar a doua zi perechea mai tanara, spre surprinderea lor le urma exemplul si ridicara paharele de snaps in sanatatea lor.
In curand stateau la aceeasi masa incercand sa faca conversatie. Erau nemti si nu stiau alta limba. Romanilor nu le folosea nici franceza, nici engleza. Se intelegeau ca cucul in gura dar radeau cu totii mimand, stalcind cuvinte si desenand cu degetul pe fata de masa. Herta o blonda planturoasa si Alex un roscovan pistruiat ii studiau pe Horia si Marina comentand incantati in germana imposibil de inteles. La randul lor si ei comentasera putin zambindu-le tot timpul stiind ca nici pe ei nu-i inteleg ailalti
- Gagica cred ca e o futacioasa de sperie targul, constata Horia
- De unde iti dai seama ?
- Pai e evident, curva se cunoaste de pe parte ailalta a strazii, am probe. Sa nu ma dai de gol, uite chiar acum e cu mana pe piciorul meu. Cred ca vrea sa ma pipaie la pula.
- Las-o sa vedem ce face. Ha, ha, ha...se hizili ea sa mascheze surpriza. Cred ca s-au vorbit, tipul ma pipaie.
- E clar cred ca vor sa avem program comun. Ne bagam ?
Alex ii invitara la ei in camera. Nu peste mult timp snapsul isi facu efectul. Blonda isi trase nonsalant peste cap pulovarul ramanand in cutien, indemnand-o si pe Marina.
Marina nu purta sutien, coborase la masa tragand pe ea doar un jerseu larg pentru ca era foarte cald in cabana. Il trase peste cap fara sa ezite facandu-i pe nemti sa scoata o avalansa de "Ja, Ja, naturlich ", si Herta isi desfacu sutienul lasand sa scape doi sani mari si albi imbiindul pe Horia sa-i pipaie
- Naturliche....nicht silikon
- Are dreptate iapa sunt naturali
- Ooooh, mein gott ....wunderbar...
Neamtul care ii pipaise sanii lui Marina, il asigura pe Horia sarutandu-si varful degetelor unite in gestul atat de cunoscut, ca sunt minunati. Herta il pipaise pe Alex, chicotind si indemnandu-l grabita si in final ii scoase pantalonii si chilotii. Scapa si ea de pantalonii de trening oferindu-le lui Marina si Horia o vedere completa a formelor ei. Avea o piele alba prin care se vedeau firisoarele albastre ale venelor. De data asta vedeau si ei o nemtoica epilata pe picioare iar deasupra pizdei avea cativa carlionti blonzi.
- Arata bine dihania, uite la ea, n-are pic de celulita.
- Da dar are un cur cat usa, nu se abtinu Marina sa exagereze cautandu-i nod in papura.
Ignorandu-i, nemtii trecura imediat la fapte. Herta freca de cateva ori pula lui Alex, ii spuse ceva razand isteric si se fasa pe spate in pat cu picioarele desfacute. Roscovanul era foarte paros, avea par pana si pe buci si se aseza intre picioarele ei potrivindu-si pula.
- Marina intaratata se lipi de Horia
- Ce facem ? mergem la noi ? Vad ca s-au pus pe treaba. Imi vine sa ma fut in draci
- De ce ? Ramanem aici, invitatia a fost foarte clara, facem si noi ca ei.
Scapara de haine si Marina se bucura vazandu-i pula care se scula repede prinzand dimensiunile standard.
- Fata o sa se ocupe imediat de dumneata domnule draga. O sa incep cu inceputul ca sa stim o treaba, se maimutari ea impingandu-l pe celalalt pat.
Ii mangaie dragastos pula sculata si incepu sa o sarute de sus pana jos. Deschise gura si ii apuca delicat capul sugandu-l putin, apoi o inghiti pana o simti in fundul gatului. Il musca usor cu dintii privindu-l jucaus
- Nu te juca cu asta, ca ramai fara ea, nebunatico.
O mangaia pe cap in timp ce Marina facea cu buzele un dute-vino de-alungul pulii inghitind-o. Nu putea sa-i vada pe ceilalti din spatele ei dar le auzea gemetele si icnetele insotite de sunetul corpurilor care se izbeau unul de altul si asta o excita si mai tare. Dupa cateva minute de supt, multumita de taria ei Marina o tinu drept si incalecata peste Horia lasandu-se sa aluncece in ea suspinand.
Cu o seara inainte, dupa ce ejaculase in ea, adormise asa infipta in pula culcata peste el si se trezise dupa mai bine de o ora. Il simtise ca nu doarme, somnoroasa inca, il privise atenta. Nu era aprinsa decat lumina de pe hol dat putu sa-i vada ochii.
- Tu nu dormi ?
- N-am vrut sa te deranjez, dormeai asa de bine
- Oh, dragul de tine....
Simtise cum pula semierecta, tresalta cate putin
- N-a iesit afara...nu ti s-a culcat ?
- Ba da, dar se scoala iar, cred ca asta te-a trezit.
Amintirea noptii trecute o coplesi imediat, fusese cea mai lunga partida de futut de cand se cunosteau. Stia sigur asta, clopotul de la biserica luterana batuse de doua ori cand au inceput si cand Horia a reusit sa ejaculeze din nou, clopotul a batut de trei ori.
- Ai auzit ceasul ? Nu cred ca ma o sa ma creada nimeni ca m-ai futut o ora intreaga, dupa ceas.
Horia o sarutase lung, apoi ge gat, pe sani, apasat
- N-am mai facut-o niciodata, cred ca e mai mult meritul tau.
Acum lungita peste el, miscandu-se incet alunecand in pula inainte si inapoi se sarutau cautandu-se cu limba, muscandu-si usor buzele. Horia isi plimba mainile pe spatele ei mangaind-o si strangand-o din cand in cand de buci. Simteau amandoi cum capul pulii aluneca in tunelul stramt si fierbinte al pizdei. Nu se grabeau sa mareasca ritmul, savurau prezentul, uitasera de ceilalti.
Marina tresari speriata simtind o mana cum o bate pe umar
- Liebling....gehen zu Alex...will ficken
- Ah ce m-ai speriat, ce vrei ? What you want ?
- Alex, will ficken...will...fuck you, rosti bucuroasa stiind binecunoscuta expresie
- Hai du-te, sa incercam,....schimbam iar dupa aia, o batu Horia usor pe buci
Nemtoaica ii lua locul rapid si scoase o exclamatie de incantare. Gemea facand cercuri infipta pe jumatate in pula lui Horia. Acesta se cabra vrand sa o patrunda dar nemtoaica se feri saltandu-se
- Nein, nein, es ist zu grosen...
- Nain, ne nain sa vezi tu ca ti-o bag toata. Te rupi in figuri ? stai sa vezi acum pula romaneasca nemtoaico.
- Was ?
- O luam usor, usor pana ajungem la Berlin si o sa-ti iasa pe gat
Herta nu intelegea, dar aproba razand tare. Horia o luase in bascalie si Marina pufnise in ras. Neamtul o mangaia sarutandu-i din cand in cand sanii. Curioasa Marina il mangaia si ea la pula. Nu o deranja ca e manjita de zema din pizda lui Herta si o compara cu a lui Horia, era subtire si destul de lunga.
Marina isi trecu mana prin parul de pe corp. Era aspru si avu senzatia ca mangaie un animal mare, neamtul ii cauta gura si il primi curioasa. Nu stia sa sarute dar retinu miscarile mici, fluturate ale limbii.
- Ia sa te nedem cum sti sa dai limbi parosule, ne futem dupa aia
- Was ? .....
Marina il apuca de pula si tuguindu-si buzele semnificativ facu cu degetele semnul de reciprocitate atingandu-se apoi la pizda. Parca deabia asteptase, se lungi pe spate, ghidand-o grijuliu sa ajunga deasupra gurii lui si dupa ce dezmierdase cu degetele pielea fina, proaspat rasa din jurul pizdei, ii aplica un sarut ca o ventuza umplandu-si gura cu ea. Marina scuipa de cateva ori pe pula apoi masturbandu-l putin o curata de mazga din pizda nemtoaicei.
Isi aminti de Laura care avea un fix cand facea asta "Pai ce draga, vreau sa simt gust de pula nu de pizda" Se grabi sa i-o ia in gura, senzatia minunata dintre picioare o impingea de la spate. Se simtea aspirata de gura si buzele lui simtind cum i se aduna tot sangele acolo. Parul de pe brate si de pe picioare o gadila intaratand-o de asemeni. Se crispa si se cutremura, orgasmul fu scurt, alex continuase sa o linga si sa o suga chiar daca isi presase gaura curului de nasul lui. Simti cum o linge acolo apoi cum incearca sa-i bage un deget acolo. Se indrepta dandu-i peste mana
- Nein, inceteaza...nein nu auzi ?
Resemnat neamtul nu mai insista si continua in acelasi ritm. Reusi sa se sincronizeze cu el si fu gata sa o stropeasca pe fata dar se precipita si i-o lua la timp in gura strangand buzele. Era curioasa sa-i simta gustul, experienta cu negrul o socase si dezgustase si era reticenta. Fu surprinsa placut, avea un gust ce aducea cu berea, dar saratica.
Vru sa se dea jos de pe el dar o mai retinu apucand-o de solduri lingand ultimele ramasite ale juisarii ei. Incerca iar sa vare degetul in gaura curului ce se relaxase si se vede treaba ca il excita. Se crispa si de data asta reusi sa scape
- ....meine liebling....bite schon....
- Nici un bite, nu ma fut in cur si gata,....vous comprenz ...understand ?
Se aseza pe marginea patului si ii facu semn lui Alex sa se aseze si sa urmareasca ultima parte, finisul cursei de galop a celorlalti. Horia o tinea de par ca de coama unui cal si o futea pe la spate izbind-o puternic. Pula intrase bine mersi toata si plescaia intrand in pizda ce zemuia scurganduse intr-un firicel pe coaiele lui. Gerta gemea si tipa ca o apucata Cu capul dat de spate Herta scotea un geamat continuu modulat de izbiturile lui si tipa mai tare in momentul cand sperma lui Horia o biciu inauntrul pantecului. Ii dadu drumul parului si apucand-o de soldurile late o mai izbi de cateva ori satisfacut.
- Ai vazut madam ca a intrat toata, faceai figuri....
Herta prabusita si epuizata ii privea inebunita pula nevenindu-i sa creada ca fusese in ea. Se tara langa Alex discutand putin in limba lor, parca latrata, din care nici Marina nici Horia nu reuseau sa priceapa o iuta. Prinsesera cate ceva, in cele cateva zile " da, nu, apa, strada" dar cam atat.. Se auzira cateva batai in usa si Marina se lipi de Horia. Alex se duse la use si scoase capul perlamentand ceva. Dupa voce se parea ca este proprietareasa.
- Keine probleme .....
Se duse la o borseta si scoase un flacon turnand o pudra alba pe tablia masutei acoperita de cristal. Si el si ea trasera pe nas cu un pai scurt si se frecara apoi la nas clipind des din ochi.
- Ce fac, se drogheaza ?
- Asa se pare, confirma Horia. Ia hai sa-i bagam in pizda masii, poate dam de dracu fara sa-l cautam
Herta ii invita sa prizeze dar refuzara. Asi cautara hainele si aratand sugestiv mana unde ar fi trebuit sa stea ceasul
- OK, by-by Thank you multumi Horia tragand-o spre use
- Auf wiedersehen....bis morgen
- Da da, o pula morgen, asta am inteles si eu zise Marta, hotarata sa nu mai repete experienta
Statea sa ploua dar se plimbara prin statiune si mancara la un restaurant micut din barne de lemn si piatra apoi venind acasa, aerul tare si curat, ii facu sa doarma toata dupaamiaza. Iesind pe seara proprietareasa arata cu degetul in sus cam pe unde trebuia sa fie camera nemtilor si clatina din cap dezaprobator apoi zambind cu gura pana la urechi o mangaie pe Marina pe obraz vorbind stalcit in engleza
- You are verry...sie sind ...aaa...the good menschen.... Nice turist.....beautiful
- Dragut din partea dumneavoastra, Thank you lady....
- Herta cobora si se aseza la masa lor spre nemultumirea patroanei
Conversatia se lega canci, ce sa-si vorbeasca ?. Herta insista, facea gesturi sugestive amintindu-i lui Horia prestatia de mai devreme. Marina il intrebase curioasa
- Cum a fost nemtoica ?
- S-a ferit la inceput, ca am pula prea mare, ca au, au, au si m-a enervat. Am lasat-o sa se joace o vreme dupa care i-am bagat-o odata pana la capat si n-a mai zis nimic. Nu-mi mai trebuie. Roscovanul ? Bun , sau asa si asa ?
- A vrut sa ma futa in cur.
- Serios ?, facu vesel Horia, ei uite doar asa in deplasare poate te hotaristi si tu odata sa vezi cum e.
- Horia te-am rugat, nu mai aduce vorba despre asta, daca am sa vreau vreodata am sa o fac dar nu-mi mai aminti
Horia incercase odata, era cumplit de excitata si o penetra pe la spate. Ii masase expert gaura curului care se deschisese putin si ...



    Login