Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei Ep. 9
Autor : unqnick - 2010-09-23
Citita de 10271 ori - Nota 7.79 (19 voturi)
9
Mergand spre scoala isi aminti ca dupa masa era convocata o sedinta mare, cu delegati din inspectorat, primise ordinea de zi, noi raportari, aiureli, multa birocratie ca si alta data si era nervoasa ca va trebui sa stea toata ziua in scoala fara sa mai treaca pe acasa.
Era putin obosita, surpriza Marcelei facuse ca sa se futa pana pe la 10 seara. Pe Mirel il potolise repede. Il amenintase ca daca mai face mutre nu mai pupa nimic. Baietii au avut apoi o discutie mai lunga in bucatarie. Se pare ca se intelegeau destul de bine. Otto adusese un CD cu un film porno dar Marina desi era inebunita sa-l vada, prefera sa stea in dormitor cu Marcela. Si asa lucrurile cam scapasera bine de sub control si se contura o promiscuitate de care ii era frica.
Simti un junghi intre picioare, si gemu incet. O doamna care mergea langa ea o intreba daca are ceva. Nu, nu avea, multumi si continua sa paseasca. Nu avea cum sa uite cum se terminase seara si din cand in cand un fior o strabatea excitand-o.
Ramasere singura cu Marcela in dormitor si nu le trebuise mult ca sa se prinda intr-un 69 pasional. Asa le-au surprins baietii care le chemasera zadarnic sa vada o scena tare de swing. Parca intelesi, venisera excitati cu madularele rigide si nu mai asteptara invitatie. Marina asezata deasupra, cu nasul infundat intre picioarele larg desfacute ale Marcelei, nu ii observase si se sperie cand pula lui Otto o patrunse pe neasteptate, apoi o pesni peste buci. Ridica capul si se trezi in fata ochilor cu pula lui Mirel care o imbia sa i-o suga. Ii placu ideea mai ales ca figura o vazuse de atatea ori prin reviste.
Marcela incerca sa linga atat cat ii permitea pula lui Otto, dar renunta lovita peste frunte de coaiele lui mari. Cand pula lui Otto iesi pentru o clipa afara, o apuca si incepu sa suga o vreme, apoi altruista il lasa pe Otto sa-si bage iar pula in pizda usor deschisa a Marinei care astepta continuarea. Dupa un timp vazand pauzele ce le facea Otto intui si ea ce se petrece in spatele ei si delicat indrepta pula lui Mirel spre buzele pizdei pe care o linsese mai devreme. Putin cam incomoda totusi, pozitia o incantase teribil pe Marina.
Vesele, dupa ce baietii ejaculara pe rand, radeau una de alta, vazandu-se pline de sperma pe fata si incercand sa-i sarute pe baieti care se fereau. Marinei nu-i mai tacea gura
- A cui a fost ideea ?, a fost super, n-am mai facut asta niciodata, ne odihnim putin si mai vreau odata, da ?.
Timpul trecuse repede, era clar, Marcela se cam imbatase, dar nici ea nu era foarte intreaga. Mirel gasise ca e mai intelept sa ia ce i se ofera si ii dadea limbi lui Marcela care il stimula cu indemnuri porcoase. Marina si Otto care venisera de la baie stateau lipiti unul de altul si ii priveau cu interes. Marina dezmierda pula semierecta pe care o supsese mai devreme in baie. Chiar daca el fusese iar vulgar si violent in toiul futaiului, si se lovise de doua ori cu capul de cada, lui Marina incepuse sa-i placa felul lui de a o fute in gura. Nu o mai deranjase nici cand o facuse curva, laudand-o cum i-o suge.
Mangaindu-l, in curand pula lui Otto statea teapana. Tineretea isi spunea cuvantul, Otto o futuse de trei ori pana acum dar nu dadea semne ca s-a saturat de ea.
- S-a facut iar mare, ii spuse la ureche, cautand sa-l sarute
Otto se feri asa ca il saruta pe obraz
- Nu vreau sa ma saruti pe gura, muisto, daca vrei ma mai saruti poti s-o faci in pula, am vazut ca-ti place.
- Nu fi rautacios, nu a fost bine ? Otto vreau sa ma mai fut...mai vreau ca mai devreme.... toti patru, a fost asa grozav. Ti-a placut si tie taurule, am simtit cum intri in mine. Dar vreau ca sa fi tot tu cel care ma fute.
Intaratat, Otto le comanda celorlalti
- Hai ba gata ca avem iar gramada ordonata
Secatuiti intr-u cat-va baietii terminasera greu si stateau cu totii prabusiti in pat, extenuati, Se facuse seara si ii aduse aminte Marcelei ca urma o zi grea. Ii goni in sufragerie si stranse cearceaful mototolit si fetele de perna pline de sperma. "Ce zile am putut sa am, iadul la scoala si raiul acasa".
Otto rascracanat in fotoliu cu pula flasca atarmandu-i intre picioarele ca doi butuci bea vin direct dintr-o sticla. Ii trecu sticla lui Mirel care-l refuza
- Ba, sti ce ma socheaza ? cum dracu de n-am stiut pana acum ce profesoara buna de pula avem in scoala
- Ca parca eu ce cusur am ?, se intinse voluptos Marcela.
- Cu tine e altceva, ne futem de ceva vreme, dar asta e prospatura.
- Auzi, ? vezi sa nu te ia gura pe dinainte sa se afle ceva.
- Da ce pula mea, m-am jurat. Ce nu m-am tinut de cuvant ?
- Lasa asta a fost cu mine. Acum e vorba de Marina.
- Sa-mi sara ochii, sa moara parintii mei si sa ma trazneasca daca spun ceva
- Bine, te cred.
- Da sa stii ceva, eu nu sunt un cacat de om sa nu-mi respect vorba si sa stii ca daca ma mai pui odata sa ma jur, dau pe goarna in toata scoala.
- Bine, bine, nervosule. Asta e valabil si pentru tine Mirel
- Aveti cuvantul meu.
...................
Se adunasera din nou la ea in laborator, gurese si nepasatoare. Afara era o galagie cumplita, elevii de dupa masa aflasera ca au liber ultimele ore si fosgaiau prin curte. Venise si Horia dar femeile il dadusera afara
- Voi la sala de sport, aici e numai pentru femei.
- Bai am vazut-o pe Matache, e neagra de suparare, spuse o nou venita
- A iesit din spital ?
- Pe dracu, se zice ca nu a stat nici cinci minute, a vrut certificat medical dar i-au dat o pula.
- Buna si aia, la ce spital spui ca se dau ?
Veselia lor o molipsi si pe Marina. Fura anuntate de elevul de serviciu ca sunt asteptate in sala de festivitati. Lume multa, cativa necunoscuti, il vazu la masa pe Lazarescu cunostinta ei care ii zambi. Il privea pe directorul chelios nedumerita. I se paruse ca ii facuse un semn anume. Trecura repede peste problemele organizatorice, mirandu-i pe toti. De obicei o lungeau aiurea ca sa se afle in treaba si sa arate ca se munceste si la inspectorat si mai sus.
- Alte doua puncte pe ordinea de zi, care nu au fost anuntate, sunt : cererea doamnei directoare Matache de a se retrage din functia de directoare. De fapt tot azi dansa va depune si cererea de pensionare. Acest lucru impune de fapt si numirea unui nou director interimar.
- Adica mai bine zis mi s-a impus aceasta decizie, sari in picioare furioasa madam Matache.
Lazarescu care conducea sedinta i-o taie scurt obligand-o sa se aseze
- Va rog sa stati jos si sa ma lasati sa conduc sedinta, am aici cererea dumneavoastra si nu mai stam la discutii.
- Dar am fost fortata, izbucni aceasta din nou
- Un alt punct pe ordinea de zi, continua cheliosul ignorand-o, este discutarea acelui asa zis caz privind reclamatia doamnei Matache privind pretinse acte de perversiune si atac la morala, savarsite in scoala dumneavoastră
- Un murmur strabatu sala si se transforma in larma
- Va rog, va rog. Credeti ca e oportun sa fie acesta primul punct ?
- Da, da, strigara majoritatea
Marina suporta rosie in obraji citirea acuzatiei, cuvantul veninos si plin de ura al babei, pe care la un moment dat Lazarescu o intrerupse : era deajuns. Apoi incepura comentariile din sala. Afara de o voce acoperita rapid de aplauze care o acuzase voalat, urma apoi majoritatea care avura numai cuvinte de lauda pentru Marina si ignorara aproape subiectul reclamatiei. Ca prin vata auzea "dedicata, trup si suflet copiilor...un exemplu de daruire profesionala ...spirit pedagogic modern....foarte iubita de elevi....colega minunata....abordare curajoasa a problemei.... " Lazarescu opri vorbitorii
- Gata, va multumesc, vad ca exista o majoritate zdrobitoare, Aceaasta este si concluzia la care ajunsese si comisia noastra. Cazul este inchis iar doamna Matache va primi o mustrare pentru acuzatia nefondata adusa unui cadru didactic.
Marina ridica in sfarsit capul. In jurul ei se aplauda, era batuta pe umar si ii reveni culoarea in obraji. Punctul urmator o facu aproape sa lesine.Propunerea de numire interimara fu aprobata in majoritate. Era directoare.
- Va multumesc, dar trebuie sa refuz, asta va face sa renunt la a mai preda
- In nici un caz, puteti face foarte bine ambele lucruri pana cand se va tine concursul, unde cu siguranta veti candida. Sper ca sunteti in asentimentul meu. Cu asta fiind spuse va multumesc si inchei sedinta. Doamna, o sa va rog sa mai ramaneti putin sa punem cate ceva la punct. Trebuie sa va instruiesc putin, v-am luat pe nepregatite.
Ceilalti plecara, felicitand-o, urandu-i succes, amintindu-.i ca va trebui sa faca cinste.
- Sa mergem la mine in laborator, acolo e cuibul meu.....sunt asa de bulversata
- Ce bine, chiar doream sa stiu cum arata, mi-ai vorbit despre el....
Urcau scarile pustii si simti mana lui cum ii mangaie fundul. O opri pe un palier si vru sa o sarute dar Marina intra in panica
- Te rog nu aici, asteapta sa mergem inauntru, nu mai imi trebuie alt scandal
- Deabia asteptam sa raman singur cu tine, ti-am trimis vorba prin Cleo dar nu mi-ai raspuns. Ai vazut ca m-am tinut de cuvant.
O inghesui imediat ce intrara in laborator. In ciuda faptului ca era corpolent si chel ca o bila de bowling era o prezenta placuta. Se imbraca cu gust si era mereu barbierit si mirosea a afer-shawe scump. Il saruta fericita, o scapase de o mare napasta si o mai si promovase. Trebuia sa se revanseze cu varf si indesat. Lazarescu ii scosese bluza apoi ridicase sutienul eliberandu-i sanii. Ii saruta si supse sfarcurile, mormaind. Marina ii mangaia excitata capul lucios.
- Ah ce mult te doresc, credeam ca nu mai vrei sa....ahhh...
Ii ridicase fusta si bagase mana sub chiloti mangaindu-i pielea fina a bucilor
- De ce nu vrei sa astepti pana maine, mergem tot la hotelul ala...stiu ca iti place sa ai tot conforul cand ne futem
- Nu mai am nici o zi libera am un program atat de incarcat inca doua saptamani. Maine trebuie sa merg la Galati, nu pot sa mai astept....
Isi baga si cealalta mana sub elastic gafaind excitat. O presa de o masa si ii simti pula cum pulseaza
- Stai putin, grabitule sa-mi scot chilotii.
Lazarescu isi lasa pantalonii si chilotii sa-i cada in vine dupa ce Marina ii desfacuse cureaua. Vru sa o urce pe masa dar Marina se codi
- E tare, o sa ma doara spatele, o sa ti-o sug mai intai
- Ah, da, minunea mea, oh ce gurita minunata ai.....
Nu ii mai inghitise sperma dupa prima incercare, avea un gust neplacut, de la niste medicamente pe care le lua, o lamurise el, asa ca se ridica dupa un timp in picioare si el se repezi sa o sarute. Marina lua niste perdele de catifea care inca nu fusesera montate si facu un asternut mai moale pe masa. Se catara deasupra razand si ii cauta pula
- Ajungi la ea ? Cum naiba facem acum ? Daca te sui si tu o rupem.
- Asa e numai bine, spuse Lazarescu ridicandu-i si desfacandu-i larg picioarele.
Tremura de pofta sa o linga din nou in pizda si in curand Marina delira de placere, gemand puternic. Nu o observase pe Cici care ii urmarea din use. Aceasta se retrase discret dar zgomotul clantei o facu atenta pe Marina
- N-ai auzit nimic ? il intreba
- N-a fost nimic, raspunse cu capul intre pulpele ei
- Ajunge, am avut deja doua orgasme, nu mai pot, vreau sa ma futi
Cobora de pe masa si se aseza capra sprijinindu-se de un scaun. Ii ghida plula naclaita ca sa o patrunda si ofta multumita.
- Descarca-te si tu dragul de tine, ma mir ca ai rezistat atata.
Plecara pe rand, mai intai el apoi dupa ce aranje...



    Login