Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Marina si problemele ei Ep. 8
Autor : unqnick - 2010-09-23
Citita de 14715 ori - Nota 7.24 (29 voturi)
8
Stateau pe balcon schimband cate o replica din cand in cand., deja trecuse de septembrie dar se mai auzeau slab ultimii greieri de toamna. Fusese o vara lunga si fierbinte pentru Marina. Baietii tocmai plecasera dupa o sedinta prelungita in care isi schimbasera partenerii de cateva ori. Era pentru a doua oara cand veneau si de data asta Marina insistase sa repete experienta.
Atunci in ziua scandalului de la scoala, cand Marcela aflase de relatia ei cu Mirel, toata tensiunea si stresul fusesera sterse de o partida nebuna de sex in trei. Spre meritul lui, baiatul reusise cat de cat sa faca fata celor doua, mai ales ca era stimulat si excitat si de scenele fierbinti de repetatele 69-uri dintre cele doua femei starnite.
Plecase vlaguit dar in culmea fericirii, isi futuse doua profesoare la care ravnise in tacere. Promisese solemn sa pastreze secretul si era hotarat sa se tina de cuvant, nu era dispus sa dea cu piciorul unui asa noroc mai ales dupa ce Marina acceptase cu jumatate de gura ca la urmatoarea intalnire sa vina si Marcela din nou.
- Bietul baiat, a plecat cracanat de atata futut si mai vroia inca perversul.
- Ai exagerat tu, cu mine a fost mai timid si nici eu nu i-am dat nas.
Marcela, ganditoare, tacu o vreme jucandu-se cu labiile Marinei apoi o saruta pe un san.
- Am sa-ti spun ceva, am crezut ca nu e important dar acum cand vad ca te futi cu el pe bune, nu e numai asa un capriciu o sa-ti spun ca am si eu pe cineva la fel.
- Tot un elev ?
- Iham. Il vad mai rar dar imi place sa cred ca ma mai plac pustii. Il sti pe Otto, baiatul ala voinic dintr-a XI- B care face rugby ?, ala e
- Nu nu-l stiu...m-ai dat gata, de cand te futi cu el ?
- De aproape un an. Sebi a ras de mine cand l-am adus acasa dar i-a placut pana la urma baiatul.
- Vrei sa spui ca l-ai adus acasa si te-au futut amandoi ?
- Doar odata, intr-un week-end. Sebi e un domn. a vazut ca Otto nu se simte in largul lui daca e si el, stii Otto e mai violent cand se fute, si alta data m-a lasat doar cu el plecand de acasa. Uite mi s-a facut iar de futut cu pustiul, dragul de el.
- Ce mariaj aiurea aveti voi.
- Nu e aiurea de loc, ne vedem fiecare de casa, asa cum sant, ma iubeste, asta o simt eu, iar eu nu am de gand sa renunt la el, ma crezi sau nu, il iubesc chiar daca ma inseala tot timpul.
Dimineata la scoala comentariile s-au stins greu, parerile erau impartite, dar majoritatea nestiind toate amanuntele, erau de partea Marinei. Avea doar o ora dimineata si ca si cu o zi inainte, a plecat glont acasa. Si-a ocupat timpul pe la bucatarie, nu mancase aproape nimic ieri, doar de dimineata ciugulise ceva. " Ce vaca sunt, copilul ala...l-am tinut si pe el flamand !" Cu sentimente amestecate de mama si amanta pregati mai multe bunatati ca sa-l indoape cand va veni dupa ore cum se intelesesera. Pe Horia, pe care il cam neglijase si acum venise dupa ea sa o conduca cu masina, l-a aburit ca ii venise ciclul si nu are chef nici macar de supt pula.
Dupa o baie buna si un control atent in fata oglinzii se declara multumita, se machie discret si ezita daca sa se imbrace sau sa-l astepte doar cu ceva usor pe ea. Se imbraca totusi, stia ca barbatilor le place sa o priveasca in timp ce se dezbraca si vroia sa-i ofere si lui Mirel un numar de streep-tease ca sa-l intarate. " Oare mai e nevoie ? " chicoti in sinea ei.
Dupa futaiurile cumplite cu Horia, Sebi, Ando si cu ceilalti armasari cu pulile lor imense, pula normala a lui Mirel, ajutata de ea facea minuni. " Cat de repede a prins totul, acum stie ce-i trebuie unei femei, o sa-mi multumeasca toata viata"
Insistase sa stea la masa mai intai chiar daca nerabdator, Mirel ii bagase mana sub fusta si ramasese putin derutat ca are chilotii pe ea.
- Incearca sa te comporti altfel, la mine nu se vine ca la bordel, ca sa faci dragoste cu o femeie trebuie sa simti atmosfera, sa creezi cadrul intim, sa treci treptat spre intimitate.
- Da doamna profesoara, glumi Mirel, receptiv totusi
Dupa masa o urmarise nerabdator cum se dezbraca incet pe ritmul uni blues, aruncandu-si hainele peste tot ca o adevarata stripteoza lasandu-l sa o atinga din cand in cand, apoi ii ceruse sa stea nemiscat si il dezbracase ea. Eliberandu-i pula din chiloti, zambi bucuroasa si il impinse la loc in fotoliu.
- O sa-mi iau eu prima desertul
- Oh, da te rog,... m-ai pacalit atatea zile...sugi asa de bine pula...
Marea ei placere de a suge pula era amplificata acum si de aroma deosebita de trup tanar si sanatos. Sugea si lingea incantata pula, pregatindu-se pentru sperma lui cu gustul ei intens, crud, delicios care ii transmisese in creier noua senzatie intensa care il trecuse deacum pe primul loc in preferintele ei. Ii multumi inca odata in gand Marcelei ca aseara " o obligase sa suga pula" si ii era necaz ca nu descoperise singura mai devreme savoarea spermei lui
Cu privirea ridicata spre ochii lui, urmarindu-i reactiile si recunostinta, misca capul cu convingere strangandu-i cu inelul strans al buzelor, pula care zvacnea . Gemea infundat cu nasul in flocii lui cand buzele ajungeau la radacina pulii, tragandu-l spre ea de buci ca sa intre pana la capat. Mirel gemea incantat privind-o cum il lucreaza, picioarele ii tremurau usor de concentrare simtind ca se propie momentul ejacularii.
- Te rog, mai stai putin, nu vreau sa termin, vreau sa mai sugi pula, e asa de bine....
- Ma mai necajesti cand spui ca Cici suge pula mai bine ? golan mic si nerecunoscator
Cu o seara inainte tabarasera pe el sa le spuna care din ele suge pula mai bine si ca sa scape de un raspuns care sa deranjeze pe vreuna spusese ca Cici o face mai bine.
- Doamne, cum poti sa spui asa ceva, am zis-o ca sa nu se supere Marcela, dar nu se compara....
Chiar daca Mirel dorea sa-si prelungeasca placerea, Marina o stia pe a ei, dorea sa-i inghita sperma, cat mai multa sperma, sa recupereze zilele cand ca o proasta il refuzase sa i-o suga. Ii gadila cu limba varful pulii si frenul, masturbandu-l viguros cu o mana si masandu-i coaiele cu cealalta.
- Aaahhhh.......termiiiinnnn.....
Mirel nu rezista acestei tehnici si Marina isi tuguie buzele inconjurandu-i capul pulii primind in gura, sperma groasa si lipicioasa. O scoase din gura inghitind si privi sperma care se scurgea prin fanta din varf si o linse, apoi supse cu putere capul pana nu mai iesi nici o picatura de sperma.
- A fost bine, scumpule ?
- Nu ma mai intreba, a fost grozav, as mai fi vrut.....
- Daca mai vrei, continuam....
Apuca din nou pula care nu se inmuiase si o linse de cateva ori apasat de la coaie spre varf . Culese un fir de par de le limba si spuse razand
- Ar trebui sa te razi si tu, uite ce tufa ai aici
Mirel, cu narile frematande aspira mirosul inebunitor al pizdei excitate. Se apleca sa o mangaie si sa-i bage un deget dar incercarea o facu sa protesteze
- Nu asa ca ma sufoci, n-am loc
- Am vrut sa te gust si eu.....
- Hai pe canapea, intinde-te
Il incaleca intr-un 69 experimentat deja. Cu nasul infipt intre bucile ei Mirel o lingea cand delicat cand apasat apoi ii sugea indelung lindicul facand-o sa se miste excitata. Marina saliva abundent si o slorapaiala continua insotea suptul pulii. Avusese deja doua orgasme cand Mirel nu se mai controla si izbucni din nou. Ramase cateva clipe prabusita peste el pana se linisti apoi descaleca. Lua sticla de vin si il intreba
- Chiar nu vrei un pic ?
- Ti-am spus ca nu-mi place, dar daca vrei....
- Nu, lasa, macar cu ceva sa nu te corup, spuse Marina sorbind din paharul ei.
Soneria se auzi scurt de doua ori. Mirel panicat o privi ridicandu-se
- Stai linistit e Marcela, am uitat sa-ti spun ca o sa vina iar. Am crezut ca vine mai tarziu, sa ma lase sa satur de tine.
- Nu ne imbracam ?
- La ce bun, ca sa ne dezbracam iar ?
Privi pe vizor si o vazu pe Marcela scotand limba la ea. Deschise usa si se feri in dosul ei ca sa nu o vada cineva de pe hol. Din gat ii iesi un scancet de spaima impingand ca un automat usa sa se inchida. Marcela nu venise singura, era insotita de un vlajgan tuns zero imbracat cu un maieu fara maneci cu decupajul care-i scotea in evidenta muschii
- Salut popor, Marina el e Otto cred ca il sti. Ce faci Mirel iubitel ? Asa o intampini tu pe doamna profesoara, in pula goala ? Noroc ca nu faci cu mine ore. Voi doi cred ca va cunoasteti deja nu ? se adresa celor doi baieti.
Intrase ca o furtuna, risipind atmosfera linistita si placuta de dupa pardida implinita de sex din care nu se dezmeticisera inca.
- Ei ce dracu va uitati la noi asa ? Otto hai sa aruncam astea de pe noi ca vad ca se sperie de noi asa imbracati.
Otto o privea pofticios pe Marina si se dezbraca rapid. Avea picioare groase musculoase umerii ca de taur si mijlocul gros. Parea un patrat de muschi. Marina ii privi curioasa pula si simti un junghi intre picioare. " Doamne alt monstru. De unde naiba apar ? " Pula lui Otto nu era lunga dar foarte groasa cu un cap belit, circumcis " Asta cannd se scoala e ca a lui Horia de groasa"
- Ai ramas ca la dentist, draga mea. Nu te mai uita asa de mult sa nu-l deochi. Ia stati voi putin de vorba cateva minute sa va cunoasteti mai bine. Iar tu Mirele vin-o cu mine la bucatarie sa ma ajuti, sa scapam de astea. Hai vino, ca nu te mananc.
La bucatarie scoasera din plase ce adusese Marcela si le pusera in frigider.
- Stai cu mine sa facem cafea si mai vorbim putin. Las-o pe Marina ca n-o fura nimeni.
Asteptand sa se fiarba apa, inchise usa si il apuca cu un gest firesc de pula scuturandu-l usor.
- V-ati futut deja ?
- Pai...cam da, ingaima Mirel coplesit de prezenta Marcelei.
- Ce vorba e aia, rase ea vesela, V-ati futut sau nu ?
- Am facut oral, marturisi Mirel excitat deja de prezenta femeii goale care se juca in continuare cu pula lui.
- Cred ca nu strica pana fierbe apa sa ti-o sug si eu putin, nu esti de parere ?
Mirel se uita spre usa putin panicat dar dornic sa i-o ia in gura
- Ce draga, trebuie sa-i ceri voie ?
Se aseza pe scaun si il trase langa ea. Il masturba putin lingandu-l pe capul pulii apoi incepu sa i-o suga hotarat. Cu ochii inchisi Mirel se lasa supt gemand incetisor iar Marcela nu il slabea o clipa. De dincolo, icnetele si busiturile si gemetele ce se auzira o vreme nu fura bagate in seama
Apa sfaraise de mult in ibric evaporandu-se toata. Marta aplecata peste masa cu un genunchi pus pe ea, gemea la fiecare izbitura a lui Mirel indemnandu-l
- Asa, mai tare, fute-ma, fute-ma.....
Primi icnind, cei cativa stropi de sperma ai lui Mirel care se descarca racnind
- Bai dar ai avut coaiele goale, deabia te-ai sparcait, ai facut ceva treaba pana am venit
Mirel nu-i raspunse, prabusit peste ea tinand-o inca de sani o saruta recunoscator pe spate, pe umeri, impingandu-se cu ultimele puteri sa ramana infipt in ea.
- Gata armasarule, rase Marcela facem un pic de pauza, or fi adormit ceilalti dincolo asteptand cafeaua. ...Ooooo sa-mi bag picioarele, e terminat
Lua ibricul gol si incins si il arunca in chiuveta
- S-a dus pulii de suflet ibricul, hai ca nu mai facem cafea..
Intrara in sufragerie si ramasera sa priveasca spectacolul. Camera parca fusese scena unor lupte, un scaun rasturnat, paharele si sticla de vin cazute pe covor iar in mijlocul camerei Marina cu talpile balanganind in aer sub izbiturile lui Otto care proptit intre picioarele ei o penetra ca un metronom. Nu ii vedeau decat din spate dar auzeau gafaiuturile lui care o intreba incontinu si tanguielile ei excitate in culmea extazului
- E bine ?...ia zi, te fut bine ?.....ai zis ca nu vrei, .....na pula ca lumea, .....zi acum iti place ?
- Da, daaa,....e bine...fute-ma, ....fute-ma....futema.....FUTE-MAAAAA aahhhh, da, ACUMAAAA.......aahhhh......
Otto vru sa se ridice de pe ea dar Marina il retinu incolacindu-l cu picioarele
- Nu iesi, mai ramai putin, e asa de bine...mi-a placut......
- Pai vezi, si te-ai rupt in figuri, proast-o....era sa-mi spargi capul
- Nu vorbi asa, te rog, m-ai luat pe nepregatite, mie-mi place preludiul....
- Data viitoare, rase Otto iesind din ea lasand sa se scurga din pizda ei un fir gros de sperma pe covor.
Mirel o privea fascinat pe Marina cun statea cu picioarele desfacute tinandu-si sanii cu miinile si zambind cu ochii inchisi.
- Bravo copii nu ati pierdut timpul, ii intepa Marcela.
Marina se ridica cu greu, ajutata de Mirel. O durea spatele, covorul subtire ce acoperea parchetul nu fusese suprafata nimerita pentru futut. Pe fata avea urmele unor degete, semn ca primise niste palme zdravene. Se freca pe pulpa unde alte semne rosii prevesteau aparitia unor vanatai. Otto se freca incet cu o mana in crestetul capului admirand statueta pe care o tinea in cealalta mana.
- Ce-ai patit se precipita Mirel mangaind-o pe pulpa.
- M-am lovit de fotoliu si de scrin.
- Marina il privea mirata pe Otto. Se aseza langa el pe speteaza fotoliului sprijinindu-si sanii de obrajii lui si mangaindu-i o zgarietura de pe picior.
- Mi-a dat cu asta in cap, putea sa-mi sparga teasta. E din bronz ?
Lucrurile se lamurira repede. Nici Marina nu-l cunoscuse pe Otto si nici Marcela nu-i spusese unde vor merge. Stia doar ca vor merge la futut la o partida de swing cu inca o pereche unde probabil ca il cunoaste doar pe Mirel, elev si el.
- Am vrut sa refuz, i-am spus ca nu ma mai fut cu pustoaice, asa credeam ca e partenera lui Mirel dar m-a asigurat ca voi avea parte de o femneie care se fute in draci. Aici ai avut dreptate mamicule.
- Trebuia sa-mi spui ca mai vi cu cineva. Nu-l mai vazusem pana atunci
- E elev la noi, nu ti-am spus ?
- Mi-ai spus De unde sa stiu ca e el. M-am speriat, ce vreti. M-am aplecat sa-i pun un pahar de vin si m-a plesnit peste fund.
- A fost in joaca, ce nu-ti place ?
- Ma rog, dar atunci m-a socat, nu schimbasem nici doua vorbe cu tine.
- Mi-a dat doua palme si asta nu suport, interveni Otto punand cu grije statueta pe servanta de langa el.
- Si v-ati luat la cafteala, ? intreba Marcela
- Pai ne-am cam luptat putin, esti voinica nu gluma, deabia te-am stapanit
- Sa nu mai faci niciodata asta. Puteam sa-ti crap capul. Violul e ceva oribil, de nesuportat.
- Parca ti-a placut pana la urma ?
- Da, recunoscu Marina, dar ti-am spus ca m-ai luat prin surprindere.
- Hai bai, nu mai incepeti iar, eu am reusit sa distrug ibricul draga mea. N-am fost atenta cat m-a futut iubitul tau, necheza Marcela.
Ce era al ei era al ei, stia sa intretina atmosfera si sa ii bine dispuna. Fetele facusera dus si in curand erau asezati toti in patul mare din dormitor, Marcela calare peste Otto salta si se zvrcolea cu sanii proptiti in minile lui ca niste lopeti. Mariana putin vinovata fata de bietul Mirel gemea si se zvarcolea sub el dandu-i contre dorind din suflet sa o fi avut un pic mai lunga. Frecandu-si clitorisul avu un orgasm si se agata de gatul lui. O saruta pe gura, pe ochi pe gat incontinu si il simti cum sufera. Il saruta la rindul ei pe gat apoi ii sopti la ureche
- Nu fi copil, se mai intampla, n-am patit nimic. Vezi eu nu m-am suparat ca ai fost cu ea in bucatarie
- A fost altceva, rabufni el soptit.
Incepu sa o futa cu furie cu capul ascuns in scobitura gatului ei gafaind din greu. O vreme Marina il lasa sa-si descarce furia, ridicase picioarele sus si pula lui intra acum mult mai adanc sporindu-i placerea. Patul incepuse sa se zgaltaie mai ales ca ceilalti se izbeau cu aceeasi forta.
Marina il incolaci cu picioarele ca sa il opreasca din pistonarea lui impetuasa si ii sopti din nou la ureche.
- Scumpul de tine, nu asa iti trece furia, opreste-te putin vreau sa-si sug pula
Mai linistit acum se lasase pe spate si Marina aplecata peste el incepu sa ii suga pula. Dupa un timp Marcela care ii facuse cu ochiul lui Mirel o atentiona pe Marina
- Draga mea sa sti ca si eu stiu sa sug pula hai sa schimbam acum.
O impinse incet si incepu sa linga t...



    Login