Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Marina si problemele ei ep 10
Autor : unqnick - 2010-09-26
Citita de 10659 ori - Nota 7.27 (15 voturi)
10
Iesi din sufragerie si inchise usa dupa ea lasandu-i singuri sa se serveasca cu niste suc. Intra in baie sa faca un dus dar prefera sa dea drumul la apa si sa-si inmoaie oasele. O zi intreaga la scoala, socul sedintei si numirea ei interimara, apoi amenintarea serioasa a fetei asteia. "Ma mir de unde am mai avut chef sa ma fut cu Lazarescu si sa-l potolesc si pe Mirel. Ma pis pe ea functie si de onoare, sa puna pe cine vrea cu adevarat, n-am sa mai am timp de nimic, adio libertate"
Se mangaia la pizda tragandu-se de labii. Mai devreme a crezut ca Lazarescu o sa i le zmulga tot sugandu-le si molfaindu-le. Opri apa care cursese cu putere umpland cada de spuma. Motai multa vreme, relaxandu-se. Se spala si pe cap, nu mai avusese timp sa treaca pe la coafor cu toata nebunia asta. Infasurata la cap cu un prosop isi facuse un turban inalt ca sa se usuce putin inainte sa puna feonul. Uitase sa-si ia halatul si papucii. Pasi goala in varful picioarelor de gresia rece si baga capul pe use.
Plecasera, nu mai erau acolo, rasufla usurata. Se impacasera, daca era altfel, er fi ramas ea sau Mirel ar vi venit in baie. Merse sa puna siguranta la intrare si intra in dormitorul mare sa puna ceva pe ea. Ramase surprinsa. Stateau amandoi goi lungiti unul langa altul sprijiniti de perne. Cuvertura alunecase pe jos si cearceaful era mototolit serios. Era clar ca se futusera deja, mirosul se simtea destul de bine. Cici arata ca o fetita, asa cu parul prins in doua codite deasupra urechilor, ochii jucausi si cu ciorapii treisferturi albi pe care nu-i mai scosese din picioare. Doar dupa pizda rosie cu labii mari vinetii ce se vedea din mijlocul unei tufe de par negru iti spuneau ca e vorba de o femeie in toata firea.
Nu se jena, statea cracanata cu mana pe pula lui Mirel. O priveau amandoi si se vedea ca sunt incantati de ce vedeau. Marina nu stia ce sa faca sa rada sau sa-i ia la rost.
- Te superi ca am venit aici ? Mirel mi-a spus ca dintre toate asta e cel mai bun pat de futut
- Daca spune el....
- Pai asa spune magarul ca le-ati incercat pe toate.
- Mai taci mai gura bogata, spuse moale Mirel. De ce o superi ?
- Nu ma supar, macar vad ca v-ati impacat, ma bucur. Am sa iau ceva din sifonier si va mai las daca va place aici.
- Nu vrei sa vi putin sa stai cu noi.....daca-ti face placere....mieuna Cici
- Mai bine lasa, bucurati-va unul de altul.
Lui Marina nu prea-i convenea situatia dar altceva ce era de facut ? Sa le spuna sa plece ? Deabia ii potolise, pe fiecare in felul lui.
- Hai vino, uite, te rugam amandoi spuse Mirel
- Bine am sa stau putin
Vru sa treaca langa Cici dar nu prea avea loc asa ca se lungi langa Mirel
- Esti o femeie misto, o complimenta Cici, esti cea mai misto profa din liceu
- Crezi ? Esti draguta. Nu prea primesc complimente de la femei
- Ai niste sani superbi
Intinse mana fara sa-i ceara voie si ii mangaie. Marina ingheta, nu se asteptase la asta. Degetele fetei treceau peste sfarcurile care se intarira imediat. Marina incerca sa puna mana peste a ei sa o opreasca dar fata se impinse mai aproape lipindu-l si pe Mirel de ea.
- Iti place ? cred ca te-ai excitat....si eu am sfarcurile sensibile.
Marina ii privi sanii mari cu sfarcuri tuguiate.Miscarile lor facura ca mana lui Mirel sa ajunga pe pulpa ei. Fuse se prea mult, apropierea Marinei, goala, mirosind a trup curat, pe care il mangaiase si sarutase de atatea ori in patul asta facuse sa i se scoale pula si acum statea teapana. Se foi stanjenit si ofta a neputinta.
- Hai draga daca esti cu mine nu e nimic, iti arat ca nu sunt geloasa si absurda cum ai spus. Eu iti dau voie sa o mangai dar numai atat. Ia treci tu mai bine pe partea cealalta.
Incadrata de cei doi Marina era intr-o postura in care nici prin cap nu i-ar fi trecut mai devreme cu o ora. Oscila intre senzatia placuta a mangaierilor si reticenta fireasca pentru fata pe care o cunoscuse doar in ipostaza de eleva. Ridicata intr-un cot, aceasta se apleca peste Marina si ii mangaie pula lui Mirel.
- Ti s-asculat pula ca la magar, cum ai pus mana pe ea.
Acesta nu mai rezistase si ii mangaia un san si incepu sa-i suga sfarcul. Cici ii cauta gura Marinei si aceasta se retrase speriata
- Cici, scumpa mea, te rog, suntem femei doar....
- Fa-mi si mie o placere, am mai fost cu femei dar nu asa superbe ca tine. N-are rost sa te prefaci, mi-a spus Mirel si sunt curioasa acum
Marina credea ca explodeaza. Era cumplit de excitata. Mirosul lui Mirel, aroma pulii care incepuse sa scape perle cleioase de suc in varf o tulburase tot atat cat si mangaierile fetei. Era in schimb si furioasa. "Cum de am ajuns la asta goala in pat cu doi elevi de aimei. Maine o sa-mi ceara sa ma fut pe catedra . Si Mirel i-a spus ca un prost tot ce au facut "
- Nu e bine, hai sa ne oprim aici, sunteti elevii mei
- Si ce daca ? O sa fie bine, nu fi rea, dupa asta o sa-l las si pe Mirel, i-am promis
- Nu stiu, e o nebunie, doamne ma zapaciti, ....ce vreti ? .....Cum vreti sa facem ?
- Credeam ca sti mai bine ca noi.....hai sa ne lasam dusi de val.
Cici aluneca intre picioarele ei pe care le desfacuse fara nici o rezistenta. Marina se apleca putin sa o priveasca pe Cici. Aceasta o admirase putin, mangaind pubisul ras si grasut ii facu cu ochiul apoi ii saruta delicat buzele pizdei adulmecandu-i aroma apoi linse putin. Desfacu cu degetele buzele si ii supse labiile pe rand.
Marina se lasa sa cada la loc pe spate cu un geamat adanc. Se cabra cand limba lui Cici patrunse inauntru ca un penis mic. Stia sa dea limbi, doar ea il invatase pe Mirel. Intoarse capul spre Mirel cautand o explicatie pentru rasturnarea neasteptata de situatie. Drept raspuns acesta veni cu pula in dreptul buzelor ei. Era incruntat si o batea usor cu pula peste buze ca sa deschida gura. Se simtea pusa la zid, era rastignita pe spate, Cici o apucase bine de pulpe si se varase cu totul intre picioarele ei si Mirel inclinat peste ea aplecat peste ea.
Deschise gura si primi pula fierbinte. O durea gatul asa intoarsa intr-o parte si Mirel schimba pozitia, o incaleca venind peste pieptul ei si se apleca, tinand-o de mainile ridicate deasupra capului, sa i-o bage in gura. Asa era mai bine parca, dar nu se mai putea misca era prizioniera lor. Mirel veni si mai aproape si acum dadea incet din buci privindu-si opera. Marina incerca sa scape dupa un timp, nu-i placea pozitia, o dureau mainile gatul si falcile. Misca capul sa-si elibereze gura
- Nu-mi place asa Mirel, te rog, nu-mi place....da-te jos
- Da ce draga, nu-ti place sa sugi pula ? mormai Cici dintre picioarele continuand sa o linga
- De ce nu esti baiat cuminte, hai altfel, asa nu mai am nici o placere.
Ascultator, Mirel descaleca de pe ea, vrusese sa fie dur sa o futa in gura ca Otto si se facuse de ras, nici lui nu-i venea bine pozitia. Cici o elibera nemultumita vazand ca Marina vrea sa se ridice
- Da’ cum vrei sa stai draga ? Mi-ai stricat mie placerea acum....
Marina nu-i raspunse, ii era necaz ca intrase in jocul lor. "Cacacioasa asta bagareata strica totul, ei uite de a dracului o sa ma mai fut cu el, ...o sa merg cu el la Marcela sau vad eu.... " se hotara Marina. Il mangaie pe obraz vazandu-i expresia de pe chip.
- Bietul de tine, vrei chiar asa de mult sa ti-o sug ?
Mirel dadu din cap scotand un "da" ragusit. Se dadu jos din pat stand in picioare si ii facu semn Marinei
- Vino aici la marginea patului, e mai bine.
Cici nu o lasa sa se aseze in fund. O puse capra si se lungi pe spate intre picioarele ei aducandu-i pizda aproape de gura.
- Acum e bine pentru amandoua, ce pielea mea, l-am lasat sa te futa in gura si eu stau degeaba ? Lasa-te un pic mai jos....Stai asa ca stai bine
Ii venea sa planga " Doamne cata perversitate, rautate si ce apucaturi de ordinara are fata asta, ma trateaza ca pe o carpa. " Era manioasa dar trebuia sa mearga pana la capat sa nu o supere. Cici daduse mai devreme de gustul grozav al pizdei Marinei si acum nuo mai slabea. Marina fu coplsita in curand de valuri repetate de placere, fata era experta in dat limbi, asta era cert. Mirel statuse linistit la inceput o privea multumit si se misca doar putin impingand si el cand Marina misca capul sa ii inghita pula.
Se juca cu degetele in coama ei de par inca ud. Excitarea lui crestea treptat , la fel ca si placerea Marinei, presiunea buzelor ei ii masa lent pula. Mirel inchise ochii de placere, mormaiturile de satisfactie ale lui Cici, lipaitul si plescaiturile ce se auzeau la fundul Marinei ii adusera in fata ochilor imaginea pizdei superbe, rasa perfect, cu labiile acelea minunate si gaurica roz care mirosea atat de incitant.
Gura i se umplu de saliva, dorea in clipa asta cu disperare sa-i dea si el limbi. "De ce a trebuit sa ne strice Cici jocul ? ". Se intarata, si o stranse pe Marina de par si incepu sa o futa el cu miscari repezi. Orgasmul Marinei care se cabrase apasandu-si puternic pizda de gura lui Cici il scoase din minti. Cici gemea de satisfactie lingand stropii parfumati cu care o stropise Marina. Un ultim spasm si alti stropi se prelinsera pe buzele ei. Se masturbase pana atunci si ea cu putere si in curand se crispa zguduita la randul ei.
Mirel nu mai tinea cont daca o loveste sau o ineaca, avea toata pula infipta in ea si scotea racnete scurte. Marina pusese mana sa se apere de flocii care o gadilau si ii intrau in nas si astfel pula nu-i ajungea chiar pana in gat. Il simti ca e gata si il batu usor cu palma pe buci sa o lase pe ea. Mirel nu-i dadea drumul , o tinea strans de par si se lasa masturbat. Capul pulii statea sprijinit le limba Marinei si sperma care tasni in final se scurse ca pe jgheab in gura ei.
Fusese la baie si o lasase pe Cici tragand de Mirel si indemnandu-l sa-i dea limbi. "Bine ca nu mi-a cerut mie sa fac asta" , se scutura ingrizita Marina. Simtise mirosul putin cam iute ce ii venise la nari si era sigura ca pe fata nu prea o preocupa asta. Ar cam trebui sa se care acasa, era prea mult, facuse suficiente compromisuri ca sa iasa din incurcatura.
Mirel spuse ca vrea sa mearga si el la baie, pentru ca il doare burta si are o senzatie de voma. Ramase singure, ca sa intretina o discutie, Marina remarca neutru
- Imi pare bine ca v-ati impacat, ati mai fost certati ?
- Am mai fost certati in iarna, am avut avut atunci o cioaca cu un profesor de sport de la noi. E mai mult la clasele mici. Trebuie sa-l sti.
Marina avu imediat o banuiala si se crispa.
- E ala inalt si solid, e misto tipul
- Mda....
- Brunet, cu ochii ....
"Negri", vru sa completeze Marina.
- Ei uite ca nu mai stiu, pe mine m-a dat gata ce pula are.
Marina dadea din cap intelegatoare, dar fierbea de draci.
- Ala cu tine s-ar potrivi, daca vrei iti fac trampa, stiu ca nu prea te bagi la barbati, ma mir ca ai cazut la pat cu Mirel. Are ala o pula ca de cal, pe onoarea mea.
Era insuportabila, o privise ca pe un copil, micuta cu fata mereu zambitoare, invata destul de bine....si uite ce se ascundea in ea, vulgara, perversa si periculoasa.
- Mai bine lasa, nu vreau....dar cum s-a intamplat ?
- M-a luat intr-o zi cu masina, ningea, eram uda la picioare si a zis ca daca vreau imi da niste apreschiuri, mi le face cadou.
- Si ?....
- Da ce vrei draga sa-ti povestesc cu amanunte,.....pai m-a pus sa ma dezbrac si m-a futut de m-a rupt pana a doua zi.
- Cati ani ai tu Cici ?
- Fac 18 acuma. De ce intrebi
- A nuuu asaaaa, si te mai vezi cu el ?
Marina se grabea sa o traga de limba pana vine Mirel
- Nu. Am fost o proasta, m-am futut aproape o luna cu el si i-am spus asa de sanchi ca am ramas gravida, am vrut sa-i cer bani de chiuretaj dar mi-a dat doua labe de am cazut jos. A zis ca daca il mai bat la cap mi-o iau ca lumea. Da-l in pizda masii de cacanar ! Atunci m-am impacat iar cu Mirel,....e cam prostut dar cred ca o sa ma marit cu el pana la urma.
Mirel veni de la baie alb la fata, vomase si avea o fata ravasita.
- Hai sa mergem, nu stiu ce am, cred ca de la niste cremvursti care i-am mancat inainte. Sa sti ca am lasat curat in baie.
- Bine, lasa. Inteleg situatia.
Era sigura ca mirosul pizdei lui Cici ii taiase maioneza. Isi puse si ea neglijeul privindu-i cum se imbraca. O privi din nou, acum cu alti ochi dar parca era alta. Redevenise o copilita miniona cu aer nostim. "Bietul Mirel, cu ce curva ordinara e pe cale sa se pricopseasca "
- Ne mai vedem ? intreba perversa Cici
- Nu Cici, nu e bine, si asa....
- Hai profa, am zis si eu asa, daca vrei nu mai aduc niciodata vorba de asta. Oricum mie mi-a placut. Stii ceva, ? dar nici tu nu vreau sa duci vorba.
- Vai de capul meu, ce vorba e aia ? Bine copii noapte buna.
Inchise usurata usa dupa ei si se aseza in fotoliu. " M-am tampit, e clar, mi-a luat Dumnezeu mintile. Ce am putut sa spun, dupa ce m-am futut cu ei, fac pe mamica : noapte buna copii...Trebuie sa merg la psihiatru" Incepu sa rada ca proasta aducandu-si aminte de psihiatru si de ce-i povestise Marina despre Pusa, nevasta lui Mihai. Avea femeia la un moment dat vise erotice non stop, dimineata era naclaita si cearceaful patat sub ea dar ziua ii disparuse pofta de futut. Doctorul avea cabinetul undeva pe Calea Victoriei si cu tarife foarte mari. Dupa a doua sedinta doctorul o regula o jumatate de ora apoi constiincioasa platea asistentei consultatia urmatoare programandu-se pentru a doua zi.
- Razi tu razi dar purceaua e moarta in cotet , spuse cu glas tare.
Aranja prin casa si nu se culca decat cand era casa din nou bec. Renunta sa mai faca dus si adormi bustean. Dimineata opri alarma desteptatorului ca sa mai fure cateva clipe de somn. Era putin balonata, trebuia sa-i vina ciclul. Telefonul o intoarse din drum cand a vrut sa intre in baie. "Daca e hoasca o injur".
- Alo Marina ? e dimineata la voi. Te-ai trezit ?
- Da ma pregatesc sa merg la scoala am doua ore dimineata.
- Auzi ?, o sa venim acasa. E mai complicat, o sa te sune de la unitate sa-ti spuna exact cand sosim. Trebuie sa inchid.
Facu socoteala in gand, depasisera cu mult stagiul normal de sase luni. O sa stea iar cateva luni si gaseste el o alta plecare se enerva Marina. Oare cat mai vrea sa adune. O intrebase intr-o zi daca a mai crescut dobanda si s-a prins. Verificase contul si vazuse ca iar intrasera de doua ori niste sume mari de bani. Ii trimitea intotdeauna de pe un nume fals. "Cine stie ce murdarii a mai facut si intr-o zi o sa dea de dracu". Se temea si ea, banii erau pe numele ei, la o adica ce putea spune. De unde ii are ?
Seara o sunara cei de la unitate si i-au spus sa se pregateasca de luni intr-o saptamana, nu se stia ora dar cam dupa ora 3 dupaamiaza era bine sa fie la Otopeni. O sa fie anuntat un zbor charter din Germania. "Unde dracu a fost barbatul meu ? in Afganistan sau in Germania ?, ma minte ca un porc. Daca era la doi pasi putea sa ma cheme la el scarba. "
Inconjura cu furie data sosirii pe calendarul din baie unde.si tinea socoteala ciclului. Se pregatise pentru ce era mai rau, urma sa aiba o scena cu el. Isi dadu seama ca ii pare rau ca se intoarce. Zilele trecura greu, la ore dadea rasol si fugea acasa. Intro zi Marcela o luase pe sus aducand-o la ei. Incercasera sa o inveseleasca, Marcela insistase si Sebi incercase sa o futa ca sa-si mai revina dar era apatica si le strica si lor cheful.
Duminica dimineata il suna pe Horia, era nervoasa, dormise prost, visase ca il urmareste cu un tanc pe Marinus, care fugea si se impiedica, dorind sa-l calce, arunca din tanc cu niste oua care atunci cand il nimereau il manjeau de sperma.
- De ce nu vi tu la mine ?, tocmai acum cand vine barbatul tau, poate ne prinde baba.
- Vrei sa te futi sau nu ? Ies in strada si iau pe altcineva sa sti, tipa in telefon
Aparu urgent, era sincer ingrijorat de starea ei. Marina i se arunca in brate si incepu sa planga cu hohote. Se linisti cu greu. Il privi printre lacrimi si sughituri agatandu-se de camasa lui
- Horia, te rog... tu ti la mine ? Nu e vorba de dragoste, nu e cazul, dar doar atata vreau : sa fi sincer cu mine. Tu tii la mine ?
- Of , mai fata, ai luat-o razna. Te-a dat peste cap venirea lui
- De ce nu-mi raspunzi ?
- Tin, cum sa nu tin, ce vorba e aia, lini...



    Login