Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei (ultima parte)
Autor : unqnick - 2010-05-25
Citita de 14467 ori - Nota 7.69 (26 voturi)
Ramasese sa spele cele cateva farfurii mai mult ca sa se linisteasca. De cand ii cedase lui Horia acum era prima data cand se gandea serios la ce va urma. Stia ca nu va putea renunta niciodata la el si la balaurul care o inrobise.
Va trebui sa isi ascunda cu grije relatia cu iubitul. "Dar daca dupa un timp n-o sa ma mai vrea ? " se ingrozi ea. "O sa ma fut disperata in stanga si-n dreapta ca sa gasesc o alta pula ca a lui ? " Stia ca Marinus odata si odata va afla de de relatia ei si fara doar si poate va divorta. "O sa raman si nefututa si cu buza umflata. Bine ca nu o sa raman pe drumuri si a pus casa pe numele meu. "
Se apuca sa faca doua cafele, urma o noapte lunga si vroia sa fie in forma. Mesteca incet in ibric si incordarea disparu. "Si asa, una-doua pleaca la dracu in praznic cu soldatii lui, se incuraja ea. Ultima data a sta acasa doar trei luni pana am luat apartamentul, lasandu-ma pe mine sa fac toate modificarile. Intr-un fel e mai bine asa. Toata lumea va fi multumita. El cu razboaiele lui, eu cu viata mea aici, o sa ma fut in draci in necazul lui. Daca sunt fata desteapta n-o sa-l pierd nici pe Horia".
- Unde te-ai ascuns iubitule ? , nu ma speria ca scap cafelele
- Aici sunt se auzi vocea lui din dormitor. Credeam ca ai adormit acolo
- Oooo, domnul a luat locul titularului, spuse Marina vazandu-l pe mijlocul patului
- Pe terenul asta n-am sustinut inca nici o partida, rase el mangaindu-si pula
Marina aseza cu grije farfurioarele pe un scrin sa nu se verse cafelele si il privi incantata. Era un mascul superb, tolanit peste plapuma aurie parca era un rege antic. Inghiti in sec admirandu-i trupul, pantecul plat plin de patratelele muschilor, bratele musculoase dar mai ales pula lui mare. Isi duse mana la pizda simtind ca o furnica. Facu un pas spre pat
- Ma doresti asa de mult ? sopti ea
Horia intinse mana chemand-o langa el. Marina isi arunca pantofii din picioare si pasi in pat Il incaleca in pozitia 69 fascinata in continuare de falusul magnific
- Pentru inceput folosim schema clasica, si pentru ca e o premiera trebuie sa iau ceva in gura chicoti ea vesela
Spre dimineata , inainte sa se lumineze, Marina se intoarse de la baie stergandu-se pe cap. Era franta dar plesnea de fericire. Fusese fututa ca niciodata, avusese orgasm dupa orgasm muncindu-l pe Horia incontinuu. Se intinse langa el constatand ca i se scoala din nou pula
- Esti nemaipomenit. N-am crezut ca poate exista un armasar ca tine.
- Mai vrei ? o intreba Horia mangaind-o la pizda
- Cred ca imi ajunge, nici nu mai stiu de cate ori ne-am futut. Ar trebui sa dormim putin pentru ca maine o sa cadem in nas la ore
Se intoarse cu spatele la el ca sa o ia in brate. Se freca de pula care o impungea in sale si se misca putin ridicand un picior, apoi isi potrivi capul pulii intre buzele rosii de atata futut si il ruga sa impinga pana la capat
- Asa vreau sa dorm infipta in pula.
Horia nu-i raspunse, in curand respira adanc, semn ca adormise. Marina adormi insa greu, simti ca pula isi pierde taria incet incet dar ramasese destul in ea. Ii lua mana si i-o puse pe sani apoi adormi si ea. Ii trezira vrabiile care incepura sa ciripeasca de cum se luminase de ziua. Marina se trezi stand pe burta, intinse mana si il simti langa ea. Deschise ochii cu greu si il privi. Dormea pe spate cu pula atarnand intr-o parte.
Se lasa in jos si saruta duios madularul moale. Mirosul o intarata imediat si incepu sa o suga. Horia se trezi dar ea il apasa cu o mana pe pantec sa stea linistit. Nu dura mult si pula isi capata dimensiunile ei de lupta. Marina o lua in gura si o innghiti gata sa se incece o supse cateva minute dar el se foi stanjenit.
- Scuza-ma dar trebuie sa ma duc sa ma pis, si o dadu la o parte
Cand veni de la baie o gasi intinsa pe pat cu picioarele desfacute ridicate cu bratele dindaratul genunchilor. Ii arata pizda in toata splendoarea ei.
- Uite cum te doreste mustacioasa
- Trebuie sa plec acum pana nu se trezesc vecinii. Sa nu ai probleme. Trebuie sa trec si pe acasa, am ore toata dimineata.
- Vino putin, te rooog
- Fi cuminte, o sa vii dupa masa la mine si continuam
Ezita o clipa apoi veni in patru labe si ii saruta apasat pizda O linse si o supse cu zgomot de cateva ori. Se indeparta ca sa o priveasca, ii saruta apoi fiecare buca si pleca in sufragerie sa-si caute hainele. Veni gata imbracat si se apleca sa o sarute. Marina se agata de gatul lui si il saruta lung-lung apoi ii dadu drumul.
- O sa-mi fie dor de tine. Eu merg mai intai pe la inspectorat sa iau materialul daca e semnat si vin la scoala. Azi am numai doua ore. Treci pe la laborator, am sa te astept acolo .
Il auzi cum inchide usa de la intrare si incepu sa dea din picioare facand bicicleta fericita
- Yes, ...yes, ...YEEEEESSSS .....am facuuuuut-oooooo ! tipa bucuroasa
Sari din pat si fugi la fereastra, il vazu deschizand portiera si ii facu semn dar nu o observa. Cand intoarse sa iasa din parcare, facu de doua ori scurt cu farurile si se linisti, "M-a vazut dar nu mi-a raspuns ca sa nu-l vada cineva si sa am probleme. Dragul de el ce atent e. Trebuie sa fiu si eu mai precauta" constata ea.
Incepu sa stranga prin casa urmele luptelor care durasera mai bine de 12 ore. Aduna atenta probele gadindu-se ca poate cotoroanta de soacra-sa ar putea totusi sa treaca in control. Umplu masina de spalat cu cearceaful si prosoapele pline de sperma si intra sub dus. Se spala ci grije la pizda, simtea o oarecare jena.
Se apleca sa vada buzele care o usturau putin. "E normal, dupa cat m-am frecat de el. " Lua o oglinjoara sa se priveasca. Se unse atent cu putina crema apoi incepu toaleta de dimineata. Nu pleca niciodata nearanjata de acasa, arata intotdeauna impecabil. Acum se straduia si mai mult sa nu-i dea nici un motiv de repros lui Horia. Isi puse o pereche de chiloti negri .
Se intoarse in fata oglinzii constatand multumita ca snuruletul nu se mai vedea dintre buci Alese o pereche de ciorapi negri si privi incantata contrastul cu pielea pulpelor. "Am vazut ca ii place sa ma vada cum ma dezbrac". Isi mangaie sanii si constata ca i se intarisera sfarcurile. Se excitase gandindu-se la intalnirea ce va urma Alese un sutien de dantela negru care mai mult ii sustinea sanii decat ii acoperea. Ezita putin apoi imbraca un taior rosu cardinal cambrat pe solduri si cu fusta stramta. Se admira in oglina mare si isi trimise un pupic. Arata superb.
Era primavara si chiar daca era dimineata era deja destul de cald. Mergea fericita pe strada bucurandu-se de verdele frunzelor si parfumul florilor de mai. Era indragostita de Horia. Ii venea sa cante, si zambea simtindu-se privita cu admiratie atat de barbati cat si de femei. Vroia sa rezolve rapid la inspectorat si apoi sa treaca pe la soacra-sa ca sa nu-i mai dea prin cap sa-i faca o vizita.
Secretara, o bruneta cam trecuta si fardata excesiv, cauta dosarul ei si astepta sa ramana singure in birou. Ii zambi complice si desfacu copertile
- Multumesc pentru revista dar o cumparasem deja. Va plac si dumneavoastra vad. Pe mine ma excita teribil, dar iti dai seama cum ii excita pe barbati. Nu rezista nici unul mai mult de cinci minute si sa nu sara pe mine.
Lui Marina ii pierise zambetul si se uita prostita la revista. O luase odata cu dosarul cand o surprinsese Horia si fara sa vrea i-l lasase. Se inrosi puternic privind-o pe secretara. Era furioasa pentru gresala care o facuse. Se prefacu totusi si zambi fortat
- Da ? Am crezutca.....
- Gestul conteza, dar la capitolul asta stau bine dotata. Pe astea le-am primit din Germania. Am apreciat gestul dumneavoastra. Luati-le si mi le aduceti data viitoare
- O nu lasati, nu trebuie, protesta Marina vazand plicul mare cu cateva reviste pe care i-l intindea secretara
Baga repede dosarul si plicul in geanta mare cand se deschise usa si cealalta secretara intra in birou
- Mulumesc, o sa trec cat de curand , La revedere
- Nu e nici o graba, va sarut
Mergea grabita pe strada. "M-am procopsit cu revistele astea porno tocmai cand merg la soacra-mea. Poate mai fac o greseala si i le las ei. " O amuza gandul si se gandi ca vor prinde bine cand le va rasfoi cu Horia. "Lui nu-i trebuie asa ceva ca sa i se scoale si nici pe mine nu e nevoie sa ma intarite dar asa pentru cultura noastra, "se amuza Marina razand singura.
Lua troleibuzul cateva statii si zambi multumindu-i unui domn care ii oferi locul. Soacra o cerceta incruntata si stramba nemultumita din nas
- Da unde te duci draga mea, gatita asa ? intreba ea mieros
O cicalea intotdeauna sa se imbrace mai sters, sa nu atraga privirile barbatilor. Cotoroanta ar vrea sa arat ca ea cat e plecat fii-su.
- Pai nu vad nimic deosebit. Suntem obligate sa venim la ore imbracate elegant, e vorba de prestigiul liceului doar.
- Prestigiul liceului, bombani ea nemultumita. Bietul Marinus se chinui prin tari straine si tu faci parada modei. Nu te gandesti deloc la el vad.
- Vai mami, nu vorbi asa.
O enerva intotdeauna prezenta soacrei. "Asa imi trebuie daca nu am minte. M-am aranjat pentru Horia si am venit la soacra-mea. " Refuza cafeaua si bucatica de placinta arsa. Era zgarcita si gatea mizerabil si arunca la cos imediat ce pleca de la ea bunatatile care ,, ii plac asa de mult lui Marinus al meu’’
- Am plecat la scoala mami, nu te mai deranja alta data, trec eu pe la dumneavoastra sa va vad.
- Adica nu vrei sa mai vin pe la tine puisor ? caraia suspicioasa
- Ei poftim, ma intelegeti gresit. "Hoasca dracului, cum o dau nu iese bine". Faceti cum doriti mami dar sunati inainte , avem programul dat peste cap cu oplimpiadele astea.
- Stai unde pleci ? Sa-ti dau placintele
- O da sigur ca dat, deabia astept sa le mananc acasa.
- Sigur, vezi sa nu le dai si fufelor alea de la scoala ca nu de aia le-am facut sa le hranesc pe ele.
Marina lua pachetelul si se indrepta spre use.
- Stai draga sa te ajut sa-l pui in poseta, spuse baba tragand de curea.
- A nu e mai bine asa sa nu se strice placintele, se feri Marina grabindu-se sa iasa pe usa.
Rasufla usurata vazandu-se afara si dupa cativa pasi vru sa arunce pachetul la gunoi dar se razgandi. In capatul strazii era o biserica cu destui cersetori pe trepte care se bucurara de pomana ei. Ajunse destul de devreme la scoala. Chiar daca cascase gura prin magazinele din centru Se pregati pentru lectii si rasfoi putin tematica. Preda geografia si tinea orele rar in laborator, asta numai cand avea inspectie asa ca majoritatea profesoarelor se adunau aici mai degraba decat in cancelarie. Suna de recreatie si guralive, incepura sa se adune.
- Mama ce misto arati, fata. Te prinde grozav rosul, tu.
- Bai nu mai veni asa imbracata ca o sa-l doara coaiele pe bietul Horia rase una
- Ce treaba am eu cu el, se prefacu indiferenta Marina
Marcela se uita lung la ea si ranji incantata de ceea ce banuia
- Fetelor tin sa va anunt ca in sfarsit Horia a futut-o pe Marina noastra
- Marcela te rog, ce vorba e asta, de unde ai mai scos-o
- Fugi de aici cu ursul. Nasul meu nu ma inseala. E clar, te-a futut Horia. Claudia ai pierdut pariul, ti-am spus ca pana vineri o fute
- Ce zi e azi ? se trezi intreband Marina
Incepura toate sa rada ca nebunele.
- Nu e numic adevarat, se apara Marina. Si oricum e jenant sa vorbesti despre viata intima a cuiva
- Ete-te fleosc ! Eu nu am nici o apasare. Eu si lui barbatu-mi-o ii spun cand ma fute cate unul, rade si-mi spune sa-l trec in catalog
- Pai tu esti o ordinara v-ati gasit amandoi. El un curvar si tu o curva. Va potriviti de minune o intepa Claudia
- Hai sictir, uite cine vorbeste, cand te-a futut nu era curvar...
- Fetelor nu va mai certati, uite ce v-am adus. Aveti grije cu ele ca trebuie sa le dau inapoi
- Mamaaaa, ce de pularaie. Uite la ea s-a pus cu burta pe carte. Am zis eu ca a luat revista acasa sa studieze.
- Va las. Am plecat la ore, ma duc sa iau catalogul
Vre-o doua ramasera in laborator sa rasfoaiasca revistele si altele coborara cu ea sa-si ia cataloagele
- Auzi ? Pe bune. Te-a futut, nu-i asa ? intreba Marcela
- Ti-am zis ca nu,.... esti obsedata, rase Marina fara sa o convinga.
Preda distrata apoi le dadu extemporat. Se duse la geam privind spre parc constienta ca in spatele ei se copia pe rupte. Aduna zambind foile de hartie ca sa le corecteze mai tarziu.cand se termina ora. Surprinsese privirile admirative ale baietilor si fetelor.
Era una din cele mai iubite profesoare din liceu si toata lumea se mira cum de la ora ei nu se auzeau niciodata tipete si galagie ca la alti profesori. Reusise sa le castige prietenia si multi erau indragostiti de ea.
Ora urmatoare o avea cu o clasa unde era diriginta si ca sa scape mai usor le dadu si lor extemporal. Corecta lucrarile celelalte punand note mari. Ii privi si constata ca nu copia nimeni. Invatau de placere si aveau aproape toti medii peste 9 la geografie.
- Ati terminat de scris ?
- Daaaa raspunsera toti ca niste copii de clasa I-a
- Foarte bine, rase ea. N-am sa va corectez eu lucrarile. Le luati acasa si vi le corectati voi apoi le aduceti data viitoare sa le vad. Asa apreciez si discernamantul vostru.
- Mama, ce cool sunteti spuse seful clasei, un vlajgan frumusel, preferatul ei.
- Va place metoda ?, rase Marina. Hai gata sunteti liberi, nemai asteptand clopotelul. Sa nu faceti galagie
Inchise usa dar apuca sa auda cateva aprecieri ,,Mama ce misto arata profa’’, ,,Ce bine o prinde taiorul’’, bai asta e femei de femeie’’. Se bucura ca nu auzi nici o apreciere vulgara. Si ii veni sa rada de gandindu-se la Marcela. "Asta cand o sa ma vada din nou o sa ma intrebe iar - Te-a futut, ia zi te-a futut ? " Pufni in ras cand se intalni pe culoar cu ea grabindu-se spre labirator. O luase de brat si o intrebase soptit
- Te-a futut, ia zi te-a futut ?
- Esti groaznica. Puteam sa pun pariu ca asta o sa ma intrebi
Fetele plecasera acasa si Marina il astepta nerabdatoare pe Horia. Schimbasera doua vorbe la cancelarie si se intelesesera sa le lase mai intai pe cate sa plece. Iesi din cladire si se urca repede in masina lui.
- Arati nemaipomenit gagico ! Era sa cad pe spate cand te-am vazut
- Hai termina, mincinosule chitai ea fericita de impresia pe care o facuse azi.
- Mi se sculase pula si nu ma potoleam deloc.
- Ei uite asta vroiam sa aud. Imi plac mai mult complimentele astea, spuse Marina mangaindu-i pula prin pantalonii largi profitand de circulatia redusa de la acea ora
La stop, soferul unei dubite se holba la ea ranjind cum ii freaca pula scoasa prin slit. Claxona ca sa-i atraga atentia facand semne obscene. Marina ii arata degetul mijlociu zambind cand se facu culoarea verde
- Macar cand vezi un politai sa te potolesti spuse el nepasator
- O sa ma ascund, zise Marina aplecandu-se sa-i suga pula . Mergi incet te rog
- O sa-ti murdaresti iar hainele si e pacat de ele spuse Horia pipaindu-i bucile excitat
- Numai putin, mai lasa-ma.
Se ridica sa priveasca prin parbriz mirata ca nu mai opreau la stopuri
- Ce faci ? nu mergem la tine ? vazand ca intrasera iar in padurea Baneasa
- Mai intai mancam ceva. Eu sunt un bucatar mizerabil si o sa mancam mai intai.
Nu pierdura vremea si plecara imediat ce terminara masa. Horia conduse repede si Marina ramase cuminte in scaunul ei. Urcara cu liftul cateva etaje tinandu-se de mana. In fata usi ii facu galant loc sa treaca dar Marina ramase pe loc zambind
- Ia-ma in brate si trece-ma pragul.
O ridica in brate si ea se agata de gatul lui. Ii cauta gura si se sarutara cu pasiune. Horia pasi inantru atent sa n-o loveasca, impinse usa cu piciorul si yala tacani inchizandu-se in urma lor
- Sa-ti arat vastele mele apartamente ii spuse nedandu-i drumul din brate
- Du-ma direct in dormitor, sopti ea
- Ajungem si acolo stai sa-mi bucur putin ochii mai intai
O lasa jos si o plesni peste fund.
- Hai dezbracarea stimata doamna, la mine in dormitor nu se intra decat in pielea goala. Acolo te vreau curva stimata doamna.
*
Statea intinsa pe spate, sanii i se ridicau si coborau, rasufla adanc, simtea cum inima sta sa-i sparga pieptul. Horia o terminase de data asta exagerand cu taria izbiturilor si incercase din greu sa-i faca fata. Stia ca si el e epuizat, intoarse capul si il privi nelinistita. Horia gafaia dar o privea putin amuzat.
- Daca e dupa tine, slabesc 20 de kg inainte sa raman fara pula. Esti devoaratoare de barbati pe onoarea mea
- Ti-a placut si tie ? Eu plutesc si acum. Am crezut la un moment dat ca voi lesina de placere.
- Ai fost grozava, sti ca esti prima femeie care imi rezista atata in pula ?
- Sper ca e un compliment, nu vreau sa mai aud de azi inainte ca te mai futi cu altcineva ca o sa-ti scot ochii.
- Ce posesiva esti, pana ieri-alaltaieri faceai urat si daca te mangaiam pe buci. Radeau toate gagicile din cancelarie de mine ca nu sunt in stare sa ti-o pun.
- Am sa te rog sa nu le spui ca am facut-o
- Crezi ca nu s-au prins ? Poti citi totul pe fata ta.
- Nu vreau un scandal. Ar putea careva sa nu-si tina gura si sa afle Marinus
- Mai da-ti-l in pula mea pe Marinus asta. Ce fel de barbat ai tu draga ? Vine te fute putin, apoi pleaca la razboi si il astepti ca Penelopa. Nu fi proasta, uita-te la tine ca esti facuta pentru pula, nu era pacat sa te masturbezi si sa chinui bunatatea asta de pizda. Chiar frumoasa mea, ce facem dupa ce se intoarce ala in tara ?
- Nu stiu, nu m-am gandit......tu ce-ai sa faci ?
- Eu sa fie clar ca nu stau nefutut. Daca vrei sa continuam, n-am nimic impotriva dar sa nu-mi faci mutre. Cand te chem eu, vi si te futi apoi te duci inapoi la prostul tau daca-ti mai arde
- Cat de crud poti sa fi...
- Hai sa dormim putin ca m-a ajuns si pe mine
Marina se intoarse spre el trecandu-si un picior peste el gemand
- Nu ma mai duc la baie, ai facut atat de putin, te-am simtit
- Pai de unde sa mai scot atata ca m-ai secat
O intoarse cu spatele si o lua in brate iar Marina se inghesui in el. Adormi in curand multumita ca ca pula mare si groasa, dar moale acum, care o muncise atata mai devreme statea lipita de bucile ei simtindu-i caldura. Horia adormise imediat, rasufland rar in ceafa ei, tinandu-i in causul palmei un san.
Peste doua ore cand incepuse sa se lumineze se trezira amandoi odata, probabil un zgomot pe strada sau alceva. Horia ii mangaia acum sanul pe care-l tinuse in palma si se juca cu degetul peste sfarcul care se intarise imediat. Avea pula sculata deja si o simti pe Marina cum se freaca de ea.
- Placut mod de a trezi o femeie, spuse cascand si intinzandu-se Marina
- Ai visat ceva ?
- Acum nu...ai fost aproape de mine...nu ti-am simtit lipsa.
Horia o stranse din nou de sfarcuri jucandu-se cu ele apoi o mangaie pe pantecul relaxat si pe triunghiul de floci carliontati. Incerca sa-si bage mana intre picioarele ei sa le desfaca dar Marina le stranse mai tare
- Ma duc sa ma spal mai intai, am ramas ca o vaca nespalata....nu-mi place asa
- Bine ma duc eu primul...uite nu e pacat de ea ?
Ii arata pula sculata si o lasa sa se joace putin cu ea. Marina se apleca sa o sarute, isi trecu putin limba peste capul belit sio dadu la o parte razand
- Nu-mi place, spal-o mai intai.
Veni dupa un timp la baie si ea si se aseza pe scaunul de la WC privindu-l cum isi sapuneste pula erecta.
- Mai ai mult ? Hai ca vreau si eu
- Vino aici, sa te spal eu
- Nu....vreau sa fac pisu.....
- Pai si ce mare chestie? Pise-te linistita...mai ne formalizam pentru atata lucru...hai ca nu ma uit.
Se descarca cu precautie dar jetul de urina tasni cu zgomot. Bajbai dupa maneta sa traga apa ca sa acopere zg...



    Login