Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Marea dragoste (part III)
Autor : death - 2009-09-16
Citita de 10600 ori - Nota 7.46 (28 voturi)
- 6 -
Imi revin destul de repede, la un pahar cu Eugen. Are omul asta o minte stralucitoare, stie sa intretina o conversatie chiar in pula goala, cum suntem acum, si recunosc ca are ce spune. M-a antrenat si pe mine si discutia aluneca de la imobiliar-bancar-politic inevitabil spre sex, subiectul serii, as zice. Imi povesteste cum a intrat el in “circuit”, cum a cunoscut-o pe Bianca si a corupt-o si pe ea, ca niciodata nu ii ajunge o femeie si nu mai voia sa faca din asta o tragedie cum se intamplase cu fosta nevasta, prea posesiva. Se mangaie pe pula cand imi spune asta si observ cum “monstrul” da semne de trezire. Langa noi s-a tolanit o blonda superb pe care n-o sesizasem, toata numai craci si sani. Imi observa privirea si isi desface, lasciv, picioarele. Pare destul de proaspata, desi pariez ca si-a tras-o in nestire in seara asta, ca toata lumea de aici, de altfel.
-Delia, imi intinde blonda mana ei fina cu degete prelungi, prezentandu-se.
Parca am uitat cum ma cheama, atat sunt de vrajit de prezenta nimfei. Eugen scapa un hohot de ras:
- Mare curva esti, Delia, cum bagi tu barbatii in boala n-o sa inteleg.
Si se intinde catre ea prinzandu-i un sfarc. Delia scapa un geamat scurt:
- Eugen, lasa si invitatii noi sa se bucure. Numai tu ai vrea sa le ai pe toate.
- Sigur, doar stii ca-s egoist. Apoi imi place pizda ta de mor, cat ai da in ea, tot stramta ramane. Sergiu, s-o incerci, e cea mai buna piersicuta din cate-am intalnit. Arhitectul care a facut macheta trebuie sa fi fost un geniu. Pacat ca-s insurat ca as lua-o acasa.
- Vezi sa nu, se alinta Delia, ai lasa tu o femeie ca Bianca, mare prost ai fi. Oricum ne futem la fel de bine si asa, nu?
Inghit in sec, cei doi amorezi de conjunctura resusesc sa imi ridice nivelul, fapt uimitor dupa atata efort. Delia sa craceste si mai tare si Eugen se joaca cu degetele prin pizda ei. Apare nevasta-mea, proaspata si ea ca o floricica udata de roua. De-asta invidiez femeile. N-au nicio treaba, ne fura noua toata energia si ele sunt mereu proaspete si gata de munca. Nevasta-mea observa pulocul lui Eugen si face niste ochi, mai mai sa zici ca-i ies din orbite.
- Iti place ce vezi, a? o intreb printe dinti.
- Mmm, raspunde Alexandra, sunt tare curioasa ce stie sa faca.
Recunosc in gandul meu ca pana si eu as fi tentat de asa o pula. Daca nu chiar sunt. E doar curiozitatea cand vezi pe cineva mai dotat decat tine, imi zic. Alexandra nu-si pune atatea probleme, e deja cu amandoua mainile pe pula lui Eugen, in timp ce acesta e cu botul in fofoloanca blondei. Nu rezista mult si deschide gura laarg, ca o veritabila inghititoare de sabii. Ma simt exclus, asa ca ma ridic si ma asez si eu la capul blondei, fluturandu-i pula pe la ochi. Nu ma lasa sa astept, ma ia si ma suge constiincioasa, ce ma excita cel mai tare e ca are aceeasi privire inocenta tot timpul. Finetea intruchipata, ce sa mai, sa omori pentru ea. Eugen se arata interesat de noua sugativa, se ridica, o pune in patru labe si i-o baga dintr-o miscare. Nevasta-mea urla de parca a intrat in ea mausoleul din Halicarnas.
- Mai incet ca ma rupi! implora ea printre suspine care, treptat, devin de placere.
Arhitectul n-o slabeste deloc, da in ea cu toata forta, ca doar nu da in ma-sa. Imaginea neveste-mii infipta in teapa tepelor ma excita si mai tare, sunt beton acum, asa ca o iau si eu pe blonda la umeri-craci. Are Delia o muzicuta, ca o pisica in calduri, dar una de-aia aristocrata, desigur. Avea dreptate Eugen, nici cu vaginul nu sta rau, se muleaza atat de bine pe pula mea, ma suge cu pizda demential. In jur, s-a dezlantuit iar corul de mieunaturi, numai daca ai inregistra asta si-ai pune-o de-o laba, cand esti solo si trist si piticul vrea si el putina atentie.
Fut alaturi de Eugen pana uit de mine, facem schimb, ne combinam pe cate una, oboseala si consumul mare de samanta de pana acum isi spun cuvantul, cel putin eu simt ca as putea fute ore in sir fara finalizare, ma simt tot o pula buna numai sa fie folosita. Ce-si doresc femeile, nu-i asa? Intr-un tarziu simt ceva miscare, voci, realizez ca unii pleaca, se rareste lumea in salon. Pizdele, in care suntem pana-n gat, tot miorlaie nesatule. O iau pe Delia la o muie si aproape o implor sa-si faca treaba pana la capat, ca nu mai rezist. Eugen e in curul stramt al neveste-mii, o freaca de zor, il vad si pe el destul de presat. Femeile isi fac insa treaba bine si, parca ne-ar fi sincronizat cineva, ne terminam amandoi grohaind satisfacuti, fiecare pe unde poate.
…………………………………………………………………………….




- 7 -
Aud din hol gemetele turbate ale neveste-mii si ma gandesc daca s-o deranjez sau nu. De cand am fost la petrecerea de swingers, am parte de o viata foarte colorata si de prieteni buni la toate. Mai ales sa-ti dea o mana de ajutor cu nevasta. Nu ma plang, si eu le-am futut si le fut femeile, dar nevasta-mea a cam intrecut-o cu gluma, are “invitati” oricand i se scoala ei pizda. Si trebuie sa spun ca i se cam scoala. Am trezit in ea nimfomana si nu mai e cale de intoarcere. Daca i-as reprosa ceva ar face botic si nu vreau sa mi-o urc in cap. Intru in living si o admir pe Alexandra infipta in scula tanara a lui Andrei, un nou amic de-al nostru.
- Buna, copii, imi fac simtita prezenta, altfel, asa incinsi cum sunt, nu m-ar fi remarcat.
- Aah, incearca sa se concentreze nevasta-mea, vezi ca, ooh, este curcan in cuptor si salata in bol si, aaa, ia-ti ce mai vrei de pe acolo. Mmm, uh, a sunat Eugen, a zis ca de multa vreme nu te-ai mai ocupat de pizda Biancai si ca vor trece in weekend pe la noi. Aaaah, acum, asa, da-mi!
Mareste ritmul in pula lui Andrei, cum ii place ei, ca o masina de cusut, si am ocazia sa o vad intr-unul din orgasmele de zile mari. Se cutremura toata, apoi se lasa usor, in miscari tot mai domoale, cu ochii inchisi, prelungindu-si orgasmul. Andrei nu este insa multumit, o prinde brutal de buci si o trage tare pe mataranga, fortand-o sa-si creasca ritmul, se misca si el rapid de dedesubt, in contre care-o aduc pe nevasta-mea in pragul nebuniei, urland ca apucata, orgasm dupa orgasm. Andrei isi scoate pula din pizda incinsa a neveste-mii, o pozitioneaza la buzisoare si se revarsa in gura ei. O privesc excitat cum ii inghite sperma si se linge pe buze.
- Mmm, are Andrei un gust, se vede ca e crud.
Andrei e un pustiulache de 17 ani, dar foarte dotat, un nepot al lui Eugen. Are o sora mai mare, Magda, pe care o mai aduce uneori pe la noi, sa am si eu ce fute. De data asta a venit insa singur:
- Ce face Magda, intreb, ca sa am ce zice.
Isi alinta pula flescaita, fara nicio jena, in fata mea:
- Cand am plecat de-acasa era cam ocupata cu unchiu’. Am vrut sa-i dau si eu macar o muie, dar a zis ca n-are loc pentru mine in agenda azi, asa ca am venit la Alexandra.
Eugen face parte dintr-o familie incestuoasa, la inceput m-a socat sa aflu ca prima lui experienta a fost cu maica-sa, apoi cu sora-sa, careia de mult i-o tragea tatal. Andrei si Magda sunt nepoti de sora si au invatat si ei de mici amorul in familie. Eugen are si el o fiica, Letitia, dar fosta nevasta il tine departe de ea, cu toate astea a facut el ce-a facut s-o “aduca pe drumul cel bun”, cum spune. “Cea mai buna scula e cea de parinte, cine te poate invata mai bine in viata?” Letitia este insa scumpa la vedere, il b...



    Login