Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarea dragoste (part II)
Autor : death - 2009-09-16
Citita de 12707 ori - Nota 7.85 (40 voturi)
- 3 -
Ne deschide o blonda putin stearsa, dupa parerea mea, dar cu un corp clepsidra, cu o talie aproape neomenesc de subtire, sani generosi si solduri asemenea. E imbracata intr-o rochie semitransparenta, azur, prin care se vad in voie sanii si, mai jos, bikinii minusculi.
- Victor, ce-i cu voi draga, deja credeam ca nu mai veniti!
- Am avut treaba, zambeste cu subinteles Victor, o imbratiseaza pe, presupun acum, gazda si o saruta prelung. Blonda se abandoneaza sarutului parsiv, impletindu-si limba cu cea a lui Victor.
- Ei, gata, hai sa mergem la ceilalti. Dar n-am facut prezentarile. Laura, matroana serii acesteia, daca vreti.
Ii iau mana si i-o sarut, soptind:
- Sergiu, la dispozitia dumneavoastra! Si sotia mea, Alexandra.
- Superba femeie ai adus, exclama Laura, masurand-o pe nevasta-mea. Buna rau de pula iepsoara asta. Dar nici armasarul cu care a venit nu-i rau.
Ma enervez usor, comentariile „matroanei” nu-mi pica bine, nu-mi place genul asta de gluma rasuflata, ironie de doi lei. Dar nu vreau sa-mi strice dispozitia gura ei proasta, pana la urma toate femeile sunt asa, aproape intotdeauna vorbesc inainte de a gandi.
Din holul destul de generos ca spatiu intram intr-un salon care, la prima vedere, imi lasa o impresie puternica. Imens, decorat pe masura evenimentului, canapele si taburete spatioase, joase, peste tot. Din loc in loc, din tavan pica drapaje transparente, care ma duc cu gandul la povesti orientale, toate acestea asigurand un fel de separeuri, spun un fel pentru ca transparenta si ingustimea lor permite sa se vada tot alaturi, ele doar delimitand spatiul. Masute tot joase, pe care sunt lumanari, in jurul zidurilor si pe barul imens fiind, de altfel, foarte multe asemenea lumanari care dau spatiului o lumina mierie si o aroma amestecata, de fructe si ierburi. La un ochi, estimez cam douazeci de persoane, in afara noastra, majoritatea cupluri, mai multi barbati decat femei, insa. Deci stim cine are noroc in seara asta, gandesc. Facem prezentarile, ca de obicei, acelasi gesturi, aceleasi voci, aceeasi complezenta gretoasa. Intotdeauna uit, in astfel de ocazii, dupa primele prezentari, cum se numesc persoanele. Dar ma descurc onorabil, nefiind greu sa aflu numele cuiva, cand acea persoana ma intreseaza, cu adevarat.
Acum, imi atrage atentia o bruneta focoasa, aflata la bratul unui tip spilcuit, dar un pic in varsta. De la gazda aflu ca sunt sot si sotie, se numesc Bianca si Eugen, arhitecti amandoi, ea novice la biroul lui. Aha, imi zic, buna treaba. Alexandra e angajata deja in conversatii, Adela, fiind de-a casei, o poarta dupa ea, intrand in vorba cu diverse persoane. Ma indrept spre cei doi, si incerc sa infirip o conversatie:
- Imi permiteti sa ii ofer sotiei un cocktail?
Eugen imi zambeste deschis, scuzandu-se:
- Desigur, sunt un badaran, nu i-am adus nimic de la bar. Scuza-ma, iubito!
Bianca rade, are ochi mari, expresivi si o gura asemenea, o invitatie pentru pula, parca. O imaginez deja cu buzele ei carnoase pe mataranga mea care da semne de trezire, dupa pardida intensa de acasa. E imbracata cu acelasi gen de rochie ca gazda, parca mai transparenta si, putin mirat, abia cand ma uit atent vad ca nu are absolut nimic sub rochie, fapt care-mi face pula sa zvacneasca si mai tare. Bianca observa imediat ridicatura din pantalonii mei si se linge pe buze:
- Mmm, tare bun, parca ai fi stiut ce-mi place. Oare gustul tau e la fel de bun?
Si, pe neasteptate, imi baga limba in gura. O las sa-mi exploreze gura, apoi preiau controlul, sarutand-o cu patima. Eugen e deja langa noi, cu alt rand de bautura:
- Vad ca sunteti grabiti, imi place. Sergiu, auzisem ca esti incepator.
- Nu mai sunt incepator de o ora, si ciocnesc cu sotiorul in sanatatea unei neveste asa de buna si dezinhibata.
Langa noi isi face aparitia o tipa purtand o tava cu gustari. Are pe cap o bonetica minuscula si e „imbracata” cu un sort tot minuscul si atat. Sanii imensi ii atarna liber peste tava incarcata cu bunataturi si dedesubt se vede o pizda epilata, perfecta.
- Eu vreau sa te gust pe tine, scumpo, zice Eugen si-i plimba degetele printre labii.
- Haide, il impinge tipa, chicotind, intai sa impart gustarile si apoi ne gustam cat vrem.
- Nu ma supara, Silvia, ce-mi pasa mie de altii. Sa-si ia siguri daca le e foame.
Si, fara sa mai astepte un raspuns, ii ia aproape fortat tava din mana si o prinde puternic de sani. Silvia scapa un geamat si se lasa purtata de placere... Il saruta pasional , se lasa apoi in genunchi si scoate din pantalonii lui Eugen o ditamai scula gata de atac, cred ca are vreo 22-23 si extrem de groasa, ceea ce ma face sa gandesc ca am intrepretat gresit, prima oara, orientarea Biancai catre domnul arhitect. Silvia linge cu pofta si incearca sa-si indese in gat toata pula, se ineaca, dar nu renunta. Langa mine, Bianca imi zambeste parsiv si ma trage de pula.
- Hai, nu te mai holba!
Se apleaca si ea, asemeni Silviei, imi scoate pula si incepe sa o suga, in acelasi timp lucrand-o cu mana. Stie fata asta sa o suga, ceva nemaipomenit cum isi plimba ea limba pana pe coaile mele, nelasand pula din mana, apoi cum o baga adanc in gat si cum o roteste. Ma trec mii de fiori si abia reusesc sa o opresc, de teama sa nu-mi dau drumul prea devreme. Ma uit langa, Eugen a trantit-o pe Silvia pe o canapea si o linge in pizda de zor. Simt ca n-am timp de astfel de fineturi, asa ca o trag pe Bianca, ii ridic rochia, o pun capra si ma bag, dintr-o miscare, in pizda ei fleasca. E un pic cam mare pentru mine, dar nu e de mirare la ce pula are barbatu-sau. Lovesc in ea de cateva ori, nu ma multumeste, nu o simt sa se muleze pe pula, era mult mai bine cand ma sugea. Incep sa ma joc cu degetul in gaura care se deschide deasupra. Tarfa e destul de primitoare acolo, sexul anal nu-i e strain, se pare. Bag doua degete, scot pula din pizda ei si-mi inmoi mana in zeama abundenta, apoi bag trei degete in curul primitor. E deja destul de largita, asa ca imi pozitionez pula in dreptul inelului maro si imping. Intru destul de usor, fata de curul neveste-mii, in care abia intru si simt ca ma strange de mi se rupe pula si-mi pleznesc tamplele, iar ea ma lasa sa-i folosesc funduletul numai la „ocazii speciale”. Bianca, in schimb, e larga si-n cur ca si-n pizda, asta sigur de la pula lui Eugen, oricum in cur se simte mai bine. Ma frec in ea si Bianca urla, ce mama dracu urla asta, ma gandesc, poate nici nu ma simte, o face asa de amorul artei sau chiar ii place? Dar n-apuc sa ma gandesc prea mult, sunt deja destul de incins si gaoaza Biancai nu-i asa de rea, ma termin umpland-o de sperma, ies din ea rapid si ma prabusesc pe canapea, alaturi de cei doi care se fut nebuneste, in continuare. Silvia tipa ca o isterica. Cred si eu, cand e trasa in asa o teapa.
- 4 -
Dau pe gat pahar dupa pahar, sa-mi revin, apoi, presat, caut o iesire catre o baie. Cand aud o melodie cunoscuta, gemetele atat de familiare ale sotiei mele. Ma opresc si privesc fascinat. Nevasta-mea, atat de cuminte pana mai ieri, e infipta in doua pule, care o zguduie din toate inchieieturile. Unul dintre tipi e intins pe spate cu ea calare peste el, celalalt e peste ei, cu pula in curul lasat la oferta. Imaginea e teribila, niciodata n-as fi crezut ca pot intra in ea doua pule cu asa usurinta, pentru ca asa mi se pare acum, cei doi se misca lejer in ea si Alexandra tipa ca o apucata. Imi vine sa-i zic: taci, tarfa, ca nu te omoara, te impuleaza doar atat cat sa te saturi, n-ai vrut tu multa pula? Dar ce sa mai zic in asa ocazie, cand deja futusem si eu doua pizde? Menajul atat de intens cu cei doi imi redeschise apetitul, asa ca ma gandesc, ca, in loc sa ma duc la baie, mai bine ma bag si eu, ca doar e nevasta-mea, are unde sa ma primeasca si pe mine. Ma cracanez peste ala de pe jos, ma asez in fata Alexandrei, curva are ochii inchisi, asa ca o bat usor cu pula peste buze sa deschida macar gura. Instinctiv, Alexandra ma primeste in gura, aspirandu-ma aproape, abia apoi deschide ochii si ii suprind un licar de surpriza amestecata cu un pic de teama. O mangai pe cap cu multa dragoste, ca sa o linistesc. Pula mi se scoala la loc, i-o infig cat pot in gat, fara sa-mi pese ca nu mai poate respira, o tin de cap. Incepe sa se zbata si sa horcaie. Scot pula din gatul ei, o las sa respire cateva secunde, apoi o bag din nou. Eu ii forez gatul, ailalti doi o foreaza in gaurile ei atat de dragi mie. Se scutura toata, orgasm dupa orgasm, tipii se termina si ei scotandu-si in acelasi timp pulele si stropind-o cu generozitate. Se ridica si pleaca, raman eu, adanc in gatul ei, simt ca nu ma pot termina si-asa epuizat dupa cele doua numere, desi recunosc ca nevasta-mea ma suge mai bine ca niciodata. Parca ar fi luat intre timp lectii de la Bianca. Sau eu sunt cel care o conduce. Nu mai stiu, simt cum peretii se strang in jurul meu si incaperea, cu tot cu futalaii din ea, se invarteste. O secunda, ametesc, apoi imi revin si continuu sa pompez in gatul Alexandrei. Dar e inutil. Pula imi zvacneste, e sculata maxim, dar nu ma pot termina. Ma trece sa ma pis si incerc sa ma retrag din gura Alexandrei sa ma duc la baie, dar ea ma simte, ma tine de buci si-mi sopteste:
- Haide, tu m-ai baut, eu nu te-am baut pe tine!
Suvoaie aurii izvorasc din mine, nevasta-mea tine gura in dreptul robinetului, inghite o parte, restul il lasa sa se scurga pe alaturi. Ma simt usurat.

- 5 -
Dupa un dus care ne revigoreaza pe amandoi, ne intoarcem in camera placerilor, goi si fericiti. Inauntru se pare ca majoritatea sunt in acelasi stadiu, se relaxeaza in grupulete, la o barfa mica, intinsi goi pe canapele. Un cuplu, mai romantic probabil, danseaza lasciv. Sunt foarte tineri, ii privesc amintindu-mi inceputurile noastre. Parca noi n-am fost, insa, asa indrazneti atunci sau n-am avut ocazia unei petreceri private de genul asta. Laura, gazda, vine zambind catre noi. E si ea goala si am ocazia sa-i admir sanii superbi si pizda dolofana, cu buzele inca desfacute de la placerea primita, banuiesc. De fapt, la un ochi mai atent, vad ca ii serpuieste pe pulpa un firicel de sperma, semn ca abia iesise din pula. Uimitor, dupa atata efort, simt ca iar mi se scoala. De fapt, imi amintesc ca nu ma terminasem ultima oara.
- Hei, cum va simtiti? si Laura isi arata dintii perfecti, cel putin asa-i vad in lumina asta. Dar parca mai conteaza?
- Mui bien, raspund, in acelasi stil de gluma, ca al ei, ce ma deranjase mai devreme. In gandul meu, asociam, desigur, raspunsul in spaniola de balta cu un da-ti-as muie, neaos romanesc. Deloc proasta cum o arata parul, cel putin, si zambetul usor tamp, uneori, Laura ghiceste intentiile mele si exclama:
- Domnul e inca flamand. Cine l-a lasat asa? si-i face sotiei cu ochiul.
- Mai bine intreaba-l cine l-a epuizat atat i...



    Login