Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarea dragoste (part I)
Autor : death - 2009-09-16
Citita de 14788 ori - Nota 7.89 (38 voturi)
- 1 -
Alexandra clipeste din gene, dar nu cochet, cum o face de obicei, ci de mirare si surpriza. Buzele ei carnoase si umede se deschid putin, accentuand mimica, atat de expresiva. Imi place, e ca o carte deschisa, usor de citit, usor de ghicit. Asta cand e pusa in fata faptului implinit, in rest, pentru tot ceea ce tine de vointa ei, e destul de imprevizibila, la randu-i:
- Si ce o sa facem acolo?
- Ce face si lumea cealalta. Adica o sa ne futem.
Inghite in sec, stiu ca ii e pofta, apoi isi plimba limba peste buzele care se uscasera dintr-odata:
- Cu cine? Asa...cu toti si cu toate? Chicoteste si-si acopera gura cu o mana.
- Cum va fi sa fie, iubito. O sa vedem acolo.
Si pentru a nu mai continua dialogul asta, intre penibil si retoric, o iau in brate si, in ciuda protestelor ei (se zbate si ma loveste cu picioarele, dar stiu ca o face in joaca), o port pe sus ca pe o ofranda si o arunc pe pat. E la fel de excitata ca si mine, respira precipitat, ii ridic fusta si-i rup, dintr-o miscare, bikinii. Geme. Infig in ea doua degete, un gest brutal in alte conditii, acum e umeda si deschisa ca o floare carnivora. Imi inghite degetele cu pizda ei pofticioasa si striga:
- Hai, intra in mine, nu ma mai chinui!
Nici nu stiu cand imi arunc hainele de pe mine. Ma bag in ea, pur si simplu simt ca inot, e fleasca. Se freaca de mine, se misca haotic, cu ochii inchisi, si-si infige puternic unghiile in spatele mele. Urla:
- Asa, da-mi, da-mi. Mai tare. Da-mi pula, ah, sunt dornica de pula, sunt toata o pizda imensa care vrea pula, multa pula, vreau sa nu te mai opresti. Aaaah!
Se intoarce peste mine si ma calareste infierbantata. Simt ca o iubesc si iubirea pentru ea, frumoasa mea doamna, ma poarta in lumi eterice, nemaivazute de niciun muritor, pana la noi. Se misca innebunitor si o simt aproape, ma ridic putin, ii prind sanii in palme si ii sug.
- Acum, acum, oh.
Se zabte si se contracta toata, din cap pana-n picioare. Simt muschii vaginului cum se misca ritmic pe pula mea, nu mai rezist si-mi dau si eu drumul in ea, intensificandu-i orgasmul. Frematam amandoi, Alexandra se prabuseste satisfacuta peste mine.
Sunt clipe in care, asa tacuti, unul in altul, goi ca-n ziua dintai, totul are sens. Trupurile noastre vorbesc fara sa-si foloseasca gurile, ci pielea parca ni se continua, ca si cum am creste unul din altul. O sarut pe frunte, parul, umezit de efort, ii atarna in dezordine. Il aranjez usor cu mana. Zambeste.
.................................................................................................................................
- 2 -
Victor pare destul de batos in costumul lui, banuiesc ca ultima moda, nu am astfel de pasiuni, pe care le vad potrivite femeilor si snobilor, de garderoba mea se ocupa Alexandra, altfel, cum glumeste adeseori, dupa mintea mea as umbla in curul gol pe strada. Nevasta-sa, Adela, are insa o cochetarie mai putin studiata sau studiata atat de bine si de multa vreme, incat pare naturala. E imbracata intr-o rochie rosu-aprins care ii atarna in colt, peste genunchiul drept, fiind ridicata pe celalalt picior, oferind privirii o pulpa dezgolita, apetisanta. Decolteul in fald, ca si poalele rochiei, ii pune in valoare sanii, care se vad pana aproape de sfarcuri. Cand se misca, astept parca sa se arate mai mult, dar croiala e perfecta, nimic nu apare pentru a-mi potoli privirea flamanda. Imi place Adela, cred ca a observat asta si Alexandra, care ma ciupeste in joaca, zambind parsiv. Atentia mea se concentreaza acum asupra ei, e aranjata dumnezeiste, mi se scoala instantaneu, de fapt nici nu mai avea mult, fiind deja incalzit de imaginea Adelei.
Nevasta-mea s-a imbracat chiar in ciuda pulii, are o rochie neagra, scurta, care abia ii acopera pizda, picioarele bronzate, cu muschi lungi si bine definiti se vad, astfel, pana sus. Rochia e sac, fara bretele, atarnand peste sani sau, mai degraba, fiind sustinuta de ei, pe solduri e fixata o curea argintie, care-i pune in valoare silueta. In urechi cercei lungi de aur alb si la gat un colier fin, din acelasi set. E superba. Abia acum simt cum ma incerca gelozia, gandidu-ma cum bunaciunea asta de femeie va fi fututa, in clubul unde fuseseram invitati de prietenii nostri, de alti barbati si eu am s-o vad asa, expusa, cu pizda patrunsa de alte pule. Dar simt ca imaginea asta ma si excita, aproape ca-mi vine s-o pun jos in hol si sa-i dau eu pula, multa pula, asa cum stiu ca isi doreste, sa-i scot pe astia doi (cine pula mea sunt ei si ce vor de la viata noastra?) afara, fara nicio explicatie. Ma abtin cu greu sa nu dau curs liber nebuniei de moment.
Victor e precipitat:
- Sunteti gata? Hai sa nu inceapa distractia fara noi.
Imi face cu ochiul si o prinde in brate pe Adela, o strange de sfarcuri. Pula ma doare deja si-i zic:
- Nu mai trage de nevasta-ta ca ti-o fut aci, in hol.
- Serveste-te, ma imbie Victor si-i ridica usor rochia aratandu-mi ca Adela nu poarta chiloti. Imaginea buzelor pizdei ei, usor intredeschise, cu un clitoris supradimensionat parca, iesind dintre ele, ma ispiteste enorm. Instinctiv duc mana si o ating pe pizda. Curva geme si se framanta in bratele lui barbatu-sau, desfacandu-si larg picioarele, expunand privirii mele tot „misterul” ei. Cu un efort, imi intorc privirea catre Alexandra, cerandu-i voie, iubita mea zambeste si ma indeamna: „Hai, c...



    Login