Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Marcela si .......Roxana !
Autor : oglader - 2009-11-19
Citita de 18311 ori - Nota 7.43 (21 voturi)
Saptamana trecuta, Marcela o fosta colega de munca si amica in acelasi timp, ma suna si ma roaga sa vin sa vad ce are calculatorul ei deoarece ,,intepenea''. Marcela este o tipa la 41 de ani, putin plinuta dar formele ei sunt bine conturate, sani generosi, sfarcurile ei facandu-mi mereu mintea sa viseze. Dar din pacate numai in imaginatia mea am reusit sa o dezbrac pe Marcela. Deci, sa continui: soldurile Marcelei erau arcuite ca ale unei amfore grecesti iar fesele rotunde imi duceau imaginatia intotdeauna catre un sex cu Marcela pe la spate :D. Dar asa cum spuneam, numai in imaginatia mea se petreceau toate astea deoarece Marcela a tinut intotdeauna distanta, poate din cauza ca nu si-ar fi dorit sa faca asta sau poate din cauza faptului ca era maritata.
Asa ca ma infintez la usa ei cu un buchet de flori si o sticla de vin alb. Sun la usa si imi deschide o minunatie de fata undeva la 21-22 de ani, copia fidela a Marcelei, numai ca mai slabuta....deh varsta.
Zana aia mica ma invita inauntru si imi spune:
- Intrati, mama este pana la o vecina.
- Intra, o corectez eu zambind.
Pustoaica ma invita in living si imi spune:
- Stati, scuze, stai jos..
Ma conformez, si ma asez pe unul din fotoliile din living.
- Ma duc sa o chem pe mama
- Ok, astept.
Se intoarce si cu un mers leganat ca de felina se indreapta catre usa de la intrare. Nesimtit, nu ma pot abtine si imi intind gatul dupa ea sa-i vad formele tineresti, cand brusc se intoarece, surprinzandu-ma cum ma holbam dupa ea.
- Doriti un pahar de suc, apa minerala, ceva ? ma intreaba pustoaica zambind probabil gandindu-se la faptul ca m-a surprins intr-o postura ciudata.
- Nu mersi, bolbrosesc eu.
- Ok, ma duc sa chem pe mama.
Esti un mare tampit, ma gandesc eu, ce naiba o sa gandeasca acum pustoaica .....si daca ii spune Marcelei ca te holbai la curul ei. Idiot, am concluzionat.
Dupa 2 minute apare Marcela.
- Buna, ce mai faci, iti multumesc ca ai venit. Nu mai merge aproape deloc calcul si am mare nevoie si eu si fiica-mea. Ai cunoscut-o pe Roxana ?
- Da, zic eu lasand privirea in jos, am cunoscut-o, dar nu stiam numele ei .
- Roxana mi-a spus ca ai dezbracat-o cu privirea.
Vorbele ei m-au facut sa intru in pamant, iar Marcela si Roxana au observat asta.
- Mamaaa.....
- Ei lasa O., doar asta trebuie sa faca barbatii, mai ales ca Roxanica mea nu-i de lepadat, nu-i asa ?
Incurajat de vorbele Marcelei spun:
- Nuuu, arata foarte bine spun zambind. Cati ani ai Roxana?
- 20, neimpliniti inca.
In gandul meu imaginatia incepuse deja sa o ia razna asa ca sa imi schimb gandurile, o intreb pe Marcela;
- Unde-i calcul cu pricina ?
- In camera Roxanei.
- Putem sa mergem sa il vedem ?
- Da bineinteles.
Marcela se indreapta catre camera Roxanei iar eu o urmez. Intram in camera Roxanei. Camera era o camera clasica a unei tinere, cu postare, cu peretii colorati in culori vii si ........o multime de bikinei aruncati pe pat.......dantelati, nedantelati, rosii, negri, roz........mmmm, ii sorbeam din ochii.
- Roooxanaaa, ce naiba nu ti-ai strans chilotii de pe pat. Sunt toti intinsi aici.
- Hai mai, mama....zice Roxana, si incepe cu gesturi delicate sa ii culeaga unul cate unul de pe pat.
Ce mi-ar place sa ii vad pe purtatoare, ma gandesc si nu ma pot abtine sa nu inghit in sec. Intre timp calculatorul porneste si incep sa imi fac de treaba ca sa-mi alung gandurile murdare pe cere le aveam legate de Roxanica. Dupa o jumatate de ora am descoperit problema din cauza careia ,,intepenea'' calculatorul. In timp ce verificam sa vad cum lucreaza am descoperit cateva filmulete porno cu cupluri de femei. Am dat click pe ele si am inceput sa vizionez filmele care erau mult mai mult decat provocatoare. Drept urmare ,,frumosul meu adormit'' a inceput sa dea semne ca s-ar trezi. Cu un gest firesc (pentru orice barbat) am incercat sa-mi asez mititelul in pantaloni, lasand-ul sa se intinda atat cat avea nevoie sa ajunga la forma maxima a erectiei.
Gestul meu inconstient nu a scapat Marcelei care cu ochii pe prohabul meu ma intreaba:
- Provocatare tipele, nu-i asa, te-au infierbantat ?
- Sa fii de lemn si nu cred ca ai rezista bunaciunilor astea.
- La ce va uitati, intreaba si cea mica, si se posteaza in spatele meu cobrandu-si capul pana aproape de capul meu in asa fel incat sa vada si ea la monitor.
Ii simteam respiratia fierbinte si frumos mirositoare, iar parul ei lung m-a atins pe spate facandu-ma sa ma infior. Pula mea deja era pe punctul sa explodeze, chiar simteam cum deja elimina picaturile acelea cristaline de lubrefiere.
- Inchide gura O. ca iti ploua in gura, zice Marcela razand cu pofta, lucru ce a facut ca sanii ei sa tresalte. Eu bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu le urmaresc dansul si sa nu remarc sfarcurile intarite ale Marcelei. In acelasi timp cu un gest involuntar sau poate nu Marcela isi aseaza mana pe piciorul meu.
Simteam ca inebunesc; Roxana ma atingea cu parul ei pe gat si pe spate, ii simteam mainile rezemate pe spatarul scaunului, Marcela isi etala sanii cu sfarcurile intarite si mana ei era pe piciorul meu; clar, urma sa ma urc pe pereti sau sa explodez.
- Mai, hai gata ca eu nu mai pot, simt ca mor, zic.
- Mori? Chiar ? Ma intreaba Marcela si cu un gest discret isi aseaza mana ceva mai sus, acolo unde pula mea se zbatea intre viata si moarte :devil: Pot verifica ?
- Vrei ? intreb eu ca un idiot.
- Pai de ce nu, daca trebuie resuscitat, zice Marcela cu un zambet de diavolita. Si fara sa mai astepte aprobarea mea imi prinde cu o mana marginea pantalonului si cu o mana trage cursorul fermoarului incet de parca ar vrea sa prelungeasca tensiunea.
In acel moment las usor capul pe spate si realizez ca cea mica isi atintise privirea pe prohabul meu asteptand sa vada surpriza. Ochii ei erau atintiti pe prohab, gura usor intredeschisa, iar limba ei micuta umezea buzele intr-o asteptare nerabdatoare. Imaginea ei usor pofticioasa m-a facut ca in clipa in care Marcela mi-a eliberat pula sa o faca sa zvacneasca, aratandu-le celor doua femei un cap frumos, deja umed, dornic de placeri.
- Mmmm, zice Marcela, frumos.
Cea mica nu a zis nimic dar a scapat un oftat usor, iar eu mai aveam un pic si explodam la propriu. Cand simteam ca mai rau nu se poate, simt gura fierbinte a Marcelei, inghitindu-mi complect pula. Nu stiu daca va mai aduceti careva aminte de senzatia cand faceati pipi pe voi, cand erati mici. Senzatia aceea de caldura placuta care te cuprindea cand urina iti inunda chiloteii, caldura aceea care iti cuprindea toata zona inundata :D Aceeasi senzatie am avut-o si eu cand Marcela mi-a luat-o in gura.
In acest timp Roxana isi plimba mainile pe bustul meu, coborand din cand in cand catre abdomen, facandu-ma sa ma infior. Fata ei cobora mirosindu-ma cand spre gat cand spre ureche. Ii auzeam respiratia care deja incepuse sa se accelereze, semn ca pustoaica incepuse sa se infierbinte si ea. Am dus o mana la spate si am inceput sa-i masez fesele ferme (ehhh, deh tineretea) si sa o presez cu pasarica de spatarul scaunului, facandu-ma sa-mi imaginez cum ar fi sa se frece de spatele meu.
In acest timp maica-sa se juca cu limba pe toata lungimea pulii si pe coaiele mele.
Realizand ca nu este deajuns, Marcela imi face semn ca ar vrea sa imi traga pantalonii jos. Ma conformez si ii fac loc in asa fel incat sa poata sa-mi traga pantalonii. In acest timp Roxana imi scoate si ea tricoul, lasandu-ma complect gol
- Nu ar fi mai bine sa ne asezam pe pat ? vine Roxana cu o intrebare.
Marcela ma ia si ma impinge catre patul cu pricina. Ma intind pe spate, timp in care Marcela si Roxana cu gesturi lascive, presarate cu mangaieri si saruturi incep sa se dezbrace una pe cealalta. Eu asistam la scena intins pe pat cu pula mea in erectie, gata pregatita de lupta. Odata dezbracate, vin si se aseaza alaturi de mine. Marcela isi reia locul la aparat continuind felatia inceputa, iar Roxana asezandu-se pe fata mea, imi ofera pasarica ei superba. Inchipuiti-va o pasarica mica si stransa cu o mica limba de par sub forma unei sageti care avea varful indreptat catre pestera minunilor. O pasarica de pustoaica, care nu a trecut prin pula, acea pasarica care iti inspira virginitatea.
O miros prima oara si simt un parfum discret, dupa care imi infig limba fara nici un menajament in pizda pustoaicei. Aceasta geme cu un geamat prelung, geamat care o face pe Marcela sa ma muste de pula. Ma chircesc, dar realizez ca Marcela stie ce face, nu a muscat decat atat cat trebuie ca sa ma faca sa reactionez, adica sa-mi faca pula sa-i zvacneasca in gura. In timp ce limba mea penetra pizda cruda a fiicei ei Marcela se aseaza in spatele Roxanei si se infige in pula. In acest timp o ia in brate pe fiica-sa si incepe sa-i mangaie sanii si sa o sarute pe gat.
Asta a facut-o pe pustoaica sa aiba un orgasm instantaneu, eu fiind fericitul beneficiar al sucului ei abundent. Atat de abundent incat imi umpluse fata de sucul ei lipicios. Marcela nici ea nu statea degeaba si incerca sa-si infiga pula mea cat mai adanc in ea, combinand miscarile de inainte inapoi cu opturi si cu miscari de urcare - coborare. La un moment dat o anunt pe Marcela ca imi vine. Acest lucru o face sa mareasca ritmul si mai mult. Urmarea: i-am inundat pizda cu sperma mea fierbinte. Fiecara zvacnire provocata de ejacularea mea a facut-o si pe Marcela sa aiba un orgasm sincron cu mine. Lichidele noastre se amestecau fierbinti facandu-ma sa lansez si ultima picatura pe care o puteam da.
Marcela a ramas asa pana cand pula mea s-a oprit din zvacnit si a inceput sa se micsoreze. Abia atunci s-a tras din pula, lasandu-se pe spate. Roxana care ne privise in acest timp se apropie de pizda maica-sii si incepe sa linga cocteilul ce se scurgea din interior.
Roxana facea asta in patru labe oferindu-mi imaginea superba a dosului ei.......si atunci am priceput. Roxana avea pasarica ,,nefolosita'' deoarece punea curul la bataie. Anusul ei era ata de folosit incat la cum statea ea, si starea de excitatie in care se afla, anusul era atat de relaxat incat era deschis, parca asteptand sa fie folosit. Neputand lasa fata sa se topeasca de dorinta am inceput sa ii ling gaura superba. Asa cum ma asteptam, pustoaica stia mai mult despre anal decat despre sexul normal, asa ca cu mana ma apuca de cap si ma obliga sa-i infig toata limba in cur.
- Imi vine, imi vine, zice pustoaica. Eu imi misc mai frenetic limba in curul ei, provocandu-i din nou orgasm. Imi mut limba din curul ei in pizda ei ca nu care cumva sa pierd ceva din sucul ei.
Probabil din cauza faptului ca i-am gustat sucul, pula mea revine in erectie acceptand o noua lupta. Deoarece nu vreau sa pierd ocazia de a trage pe pula o pizda (aproape) cruda, imi infig toata pula in pasarica pustoaic...



    Login