Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Managera
Autor : Rasputin_4 - 2014-03-09
Citita de 15033 ori - Nota 7.41 (66 voturi)
-Ce faci aici? intrebarea ma lua prin surprindere si intoarsei capul sa vad de la cine venise.
In usa depozitului statea managera de la fast foodul vecin cu cel la care lucram eu.
-Imi pare rau, dar am gasit usa descuiata si aveam nevoie disperata de o scara. Stiti, la noi la bucatarie avem probleme cu hota si...
-Hmm...bine bine dar nu crezi ca normal era sa treci mai intai pe la mine sa ma intrebi daca pot si daca vreau sa te ajut?
Doamna Irina intra si inchise usa dupa ea. O cunosteam deja si o salutam in fiecare dimineata pe culoar cand ne intalneam. La cei 40 si ceva de ani inca arata bine si era constienta de asta. Mai tot timpul purta o pereche de cizme inalte peste genunchi ce se potriveau de minune cu fustele stranse pe corp, evidentiindu-i si mai tare coapsele atletice si fundul bombat. De obicei parea prietenoasa si-mi zambea deseori cand treceam pe langa ea, dar acum parea de-a dreptul ostila.
-Va rog sa ma scuzati dar n-am avut in intentie sa...timida mea incercare de a ma explica fu intrerupta brusc.
-Stii ca as putea sa chem politia?! Mai ales ca de ceva vreme au mai disparut si alte lucruri in depozitul meu.
-Va rog din suflet sa nu faceti asta! Va garantez ca nu aveam in intentie sa fur ceva. Doar ca m-am grabit si...ce-as putea face sa ma revansez fata de d-voastra? Va ajut cu ce vreti d-voastra doar sa nu ma bagati in belea!
Auzindu-ma cum vorbeam timorat, pe fata ii aparu un zambet straniu. Se apropie de mine incet si-mi vorbi apropiindu-si fata foarte mult de a mea. Tonul agresiv de mai inainte disparuse cu desavarsire.
-Serios?! Si ce-ai putea face tu pentru mine? Ca sa uitam istorioara asta.
-Orice! raspunsei fara sa gandesc fiind intimidat si mai tare vazand-o asa de aproape de mine.Ii puteam simti respiratia in timp ce vorbea. Avea un miros de tutun amestecat cu ceva parfumat, probabil pasta de dinti.Cu tot stresul situatiei simtii pulsuri de excitatie in madular cand ma uitam la buzele ei pline rujate discret.
-Aha?! orice...cred ca stiu ce poti face ca sa iesim din impas. Aseaza-te in genunchi!
Comanda ei taioasa aproape ma facu sa-i dau ascultare involuntar.
-Poftim?! apucai sa ingaim.
-Gura! Fa cum iti spun! si ma apuca ferm cu o mana de ceafa, fortandu-ma sa ingenunchezi in fata ei.
Realizai cam in ce directie se indreptau lucrurile si anxietatii de mai inainte ii lua locul un amuzament curios.
-De ce nu?! rostii incet doar pentru mine.
In momentul urmator ma trezii cu o palma peste fata care suna sec intre peretii depozitului.
-Ti-am zis sa taci! Pentru urmatoarea jumatate de ora esti al meu si faci cum iti spun eu! Ai inteles?
Eram putin enervat dar in acelasi timp excitat de situatie, asa ca raspunsei supus:
-Da doamna.
-Perfect. Sper sa nu ma dezamagesti ca schimbam foaia.
In timp ce vorbea isi ridica incet fusta stramta pana dadu la iveala o pereche de chilotei albi din dantela.Din pozitia ingenuncheata in care ma aflam ma uitam drept intre coapsele ei.
Ma apuca din nou de ceafa si-mi forta fata catre pantecul ei.
-Fa-o cum trebuie sau iti mai altoiesc doua palme!
Ascultator, deschisei gura si incepui sa o sarut direct prin chiloti, umezindu-i. Contactul cu materialul imi placu de prima data. O sarutam din ce in ce mai indraznet, incercand sa intru cat mai mult in ea prin panza lenjeriei. Ii puteam simti pielea cu perisori tari dincolo de dantela. Imi placea la nebunie si deja pantalonii mi se umflasera vizibil in fata. Urcai cu mainile incet de-a lungul coapselor ei pana ajunsei la fund si apucand-o zdravan de fese o fortai si mai tare inspre gura mea.
Deasupra mea doamna Irina incepu sa respire din ce in ce mai repede.
-Vad ca te pricepi! Si pune mainile la spate ca ca te pleznesc! Cine ti-a dat voie sa ma atingi?
Apuncandu-ma de par imi trase capul inapoi si ma forta sa ma uit in sus la ea. Ochii ii straluceau de placere.
-Deschide gura! ma supusei si ea lasa sa-i cada saliva sub forma unui scuipat lung direct in gura mea.
Apoi isi trase chilotii intr-o parte, descoperindu-se de tot. Exact cum banuiam nu era chiar proaspat rasa si zona din jurul buzelor era acoperita de par scurt. Totusi trebuie sa recunosc ca ce vedeam nu-mi displacea deloc. Un zambet discret ii aparu in coltul gurii, vazandu-mi privirea lacoma. Incepu sa se atinga incet cu degetele de la mana libera, cu cealalta mana tinandu-ma inca de par. Vazui fascinat cum doua degete ii intra in vagin, ca apoi sa mi intre mie in gura. Ma supuneam excitat si i le sugeam ca un caine ascultator. Repeta lucrul asta de cateva ori incat incepui sa-i simt secretiile puternice in toata gura.
-Bai, dar tie chiar iti place pizda!
Dadui din cap afirmativ , cu degetele ei adanc in gura mea. Ma lasa sa i le sug mai mult de data asta, jucandu-se cu limba mea flamanda. Dupa ce intr-un final isi retrase degetele, se apleca spre mine si ma scuipa din nou in gura deschisa, rapid, de doua ori. Incercai sa inghit dar nu mai avui vreme. Apucandu-ma cu amandoua mainile de cap, isi lipi pizda umeda ca o ventuza de gura mea. Ma tinea strans cu fata intre picioarele ei, eu nemaiputand aproape sa respir. Eram nevoit sa inspir puternic, simtindu-i din plin mirosul de femeie excitata. Lasat fara prea multe optiuni, incepui o ling apasat pe clitoris si nu dupa mult timp incepu sa geama din ce in ce mai tare. Stransoarea coapselor ei puternice slabi. Profitai de ocazie si imi infipsei limba adanc in vaginul mustind de sucurile excitatiei, ceea ce o facu sa scape un geamat si mai puternic decat pana acum. Se cabra si raspunse invaziei mele contrand din solduri si lasandu-se si mai adanc penetrata de limba mea. Incepu sa se miste din ce in ce mai ritmic, sincronizand din instinct miscarea de "du-te vino" a bazinului ei cu miscarea capului meu dirijat de mainile ei. Ma futea pur si simplu in gura. Gemetele ei erau acum dese si ascutite, iar pula mea era de acum sculata la maxim intr-o erectie de zile mari, incercand cu disperare sa-mi iasa din chiloti.
-Doamne ce bine e!! reusi sa ingaime printre gemete. Cum spun baietii sexului oral?! Muie!! Vreau sa-ti dau o muie cum n-ai mai primit niciodata!! Intinde-te pe jos!
Se opri din miscare si imi elibera fata dintre picioarele ei, permitandu-mi sa ma intind pe gresia nu tocmai curata a depozitului.
Dupa ce ma vazu intins docil la pamant, isi ridica din nou fusta care-i cazuse putin prea jos si se posta cu picioarele departate deasupra capului meu. De unde ma gaseam ii puteam vedea pizda in toata splendoarea ei, rosie si umflata toata de excitatie. Din ea, pe una din coapse, i se scurgea un fir de lichid stralucitor, produs al fierbintelii interioare sau poate doar saliva de-a mea.
-Vad ca-ti place ce vezi! si intoarse capul, uitandu-se lasciv spre prohabul meu umflat. Acum scoate limba afara si tine-o asa pana termin, altfel te castrez!
Ma supusei nerabdator. Imi placea pizda ei la nebunie dar in acelasi timp ma durea limba de la atata exercitiu si vroiam sa termine odata.
Isi indoi incet genunchii, tinandu-si fusta rebela ridicata cu o mana, si se lasa pe vine pana cand imi atinse fata. Se infipse singura in limba...



    Login