Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama si fiica
Autor : 666666666 - 2013-06-07
Citita de 26709 ori - Nota 7.35 (34 voturi)
Mama si fiica

Plecasem in Franta cu cele doua fiice printr-un proiect castigat de scoala unde lucram. De sotul meu, Nicu U. divortatesm asa ca eram libera sa fac ce vreau. Cele doua fiice Maria si Nicoleta au ramas sa locuiasca cu mine, iar tatal lor s-a mutat cu amanta.
In Paris ne-am cazat la un camin al scolii cu care aveam parteneriat. Ziua am vizitat centrul, iar seara am zis sa iesim putin in oras. Avand chef de o aventura am lasat-o pe Nicoleta care era mai mica cu niste colege si am iesit cu Maria, fiica mea cea mai mare ce implinise de curand 18 ani.
De pe internet aflasem de cluburile de swing din Paris unde se poate face sex. M-am interesat ca se afla aproape de o statie de metrou, iar pentru fete era gratis intrarea.
Fiicei mele i-am spus despre ce este vorba si a fost foarte incantata ca o duc intr-o asemenea locatie. Am reusit sa gasim usor locatia care era intr-o cladire moderna. L-a intrare ne-au intampinat un cuplu matur, cred ca erau patronii acelui local ce ne-au invitat sa intram cu mare placere. Fiica mea, Maria vorbeste bine franceza asa ca nu ne-a fost greu sa intelegem despre ce aveam sa facem.
Stiam ca Maria este virgina, dar voiam sa guste din fructul oprit. Brunetica, slabuta c parul lin era frumusica. Eu aveam acelasi ten creol ca si ea, dar parul era cret.
Patronul clubului, Michel, un barbat de vreo 60 de ani ne-a condus la o garderoba cu dulapuri numerotate si zambind ne-a invitat sa ne facem comode.
Apoi ne-a intrebat de unde venim si daca suntem prietene. Maria, i-a spus gradul nostru de rudenie, iar el a zambit si a spus : „pas de problème”, adica fara problema.
Michel ne-a spus ca este gratis, putem consuma cat vrem si cat vrem, putem sa facem sauna sa mergem la jacuzi ca nu trebuie sa platim nimic.
Ne-am dezbracat, am luat o tinuta sexy cu fustite scurte si colanti. Hainele si obiectele de valoare le-am lasat in dulapuri si dupa ce am sunat-o pe Nicoleta, cealalta fiica, am pus telefonul in geanta si am inchis cu cheia dulapul.
Am intrat in local, erau in jur de 70-80 de persoane, predominau barbatii, dar erau si cateva cupluri. Femeile din local erau in jur de 40-50 de ani, asa ca toate privirile erau indreptate spre fiica mea.
Am luat loc pe un fotoliu de piele si am inceput sa discutam in timp ce barbatii dadeau tarcoale pe langa masa noastra.
M-am dus pana la bar sa iau doua sucuri si pana m-am intors, deja doi barbati au si intrat in vorba cu ea. M-am enervat ca erau in jura de 40 de ani amndoi si destul de directi cu ea. Nu intelegeam ce spun, dar unul statea langa ea, iar celalalt pe marginea canapelei.
Am pus paharele pe masa si m-am uital la ea cu o privire in semn de intrebare: „eu unde stau”.
Cel care statea langa ea m-a intrebat:
-Vous êtes sa mère?
Am inteles doar „mère” care inseamna mama. Mi-am dat seama ca Maria le spusese deja ce grad de rudenie suntem. Unul dintre ei ne-a servit cu mancare, iar celalalt ii tinea companie fiicei mele.
Langa mine s-a apropiat al barbat cu o chelie in fata si cu un nas mare care m-a intrebat ceva in franceza, dar nu intelesesem, asa ca m-am multumit sa zambesc si sa dau din cap.
Am mancat, dupa care Maria imi spusese ca barbatii ne-au invitat jos la subsol sa facem sauna sau baie.
Am coborat pe niste trepte la subsol, iar acolo era un hol mare de unde se putea merge in tot felul de camarute, care se puteau inchide, unele prevazute cu mici orificii pentru a se putea vedea partidele de sex dinauntru. In capat era o sauna si un bazin cu apa calda.
Intruna din camarute erau mai multi barbatii care urmareau un spectacol ce se desfasura inauntru.
- Entrez! Ne-a invitat un barbat ce era cu penisul afara si se masturba in usa de la camera.
Maria, mai curioasa din fire si-a bagat capul inauntru sa vada despre ce este vorba, dar s-a retras. M-am uitat si eu sa vad despre ce este vorba si am vazut. Una grasa era pe spate cu picioarele larg desfacute, iar peste ea unul ce o regula.
I-am atras atentia fiicei mele sa ramana langa mine sa nu se intample ceva cu ea. Dar acolo jos era un negroteu care era un fel de bodyguard si asigura securitatea femeilor ce coborau. Am mers la sauna unde am stat vreo 10 minute, apoi am facut un dus si am intrat in bazinul cu apa calda. Barbatii erau cu ochii pe Maria si nu stiua cum sa o abordeze. Toti erau amabili cu ea.
In capatul holului, langa bazin era un living mare cu paturi de piele. Am stat amandoua pe un pat si i-am spus ca este virgina.
- Je suis une vierge, mais ma mère ne peut. Le-a spus ea. Adica ca este virgina dar poate mama.
Unul dintre ei mi-a aratat ca nu este problema. A aratat cu degetul spre fiica mea ca o poate face oral, iar eu sa o fac jos.
I-am spus mariei sa stea langa mine sa fie in siguranta si barbatii sa nu depaseasca limitele.
Maria s-a asezat pe spate in timp ce-l sugea pe unul iar altul o lingea jos.
In timp ce eu eram pusa pe spate si cu cracii desfacuti, fiica mea o sugea unui negroteu care-i oferise penisul ciocolatiu. Eu eram calarita de un barbat cu trasaturi asiatice, in timp ce altul ma mangaia pe sani. In jurul nostru se formase un cerc de barbati care se masturbau.
Eu eram destul de stanjenita, insa Maria nu avea nicio problema ca eram inconj...



    Login