Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama si fiica
Autor : Mascatul17 - 2020-09-02
Citita de 18276 ori - Nota 8.68 (128 voturi)
Eu sunt Andrei, am 35 de ani. Anul trecut am plecat in Germania la munca. Acolo deja lucra nevasta mea de ceva vreme. In putin timp mi-am gasit de munca la un spital la curatenie. Spre norocul meu am dat de un roman ceva mai in varsta care lucra acolo. Asa ca l-am intrebat cum stau lucrurile , daca mai sunt si alti romani, etc. In prima pauza mi-a facut cunostinta cu doua romance ce lucrau si ele tot la curatenie. De cand le-am vazut un fior m-a cuprins in tot corpul. Initial am crezut ca sunt surori. Semanau ca doua picaturi de apa. Amandoua cam de 1,70 m , ochii caprui, buzele finute de un rosu aprins, parul negru prins in coada, nici prea slabe dar nici grase si cu niste sani tare generosi de m-au bagat in boala. Le-am salutat si m-am prezentat. Mi-au raspuns amandoua scurt :_
- Buna, eu sunt Ana ,
- Iar eu sunt Diana, fiica ei. Amandoua aveau in ochii o tristate, ceva care le lua din farmecul lor de femei frumoase. Nu au fost prea comunicative. Am schimbat cateva fraze si atat. Timpul trecea si ne vedeam in pauze la o tigara schimband doar cateva vorbe de fiecare data. Amandoua erau retrase, prea serioase si la locul lor. L-am intrebat pe celalalt roman daca stie care e povestea lor de sunt asa . Nu a stiut ce sa imi raspunda.... Au mai trecut cateva luni si intr-o zi Ana ma intreaba:
- Stii pe cineva care are o bormasina si ar vrea sa imi dea doua gauri in perete sa prind un suport pentru televizor? -
Am eu, i-am raspuns bucuros.
- Si vrei sa vi sa ma ajuti ?
- Cand ai vrea, intreb eu?
- Pai daca vrei azi dupa ce iesim de la munca.
- Da, sigur. Sa imi spui unde stai.
Mi-a dat adresa. Spre surprinderea mea era la 5 minute de locul unde locuiam eu. Nevasta-mea tocmai ce plecase in tara chiar in dimineata aceea, asa ca eram singur. Dupa ce iesim de la munca ma duc acasa imi fac dus, ma imbrac, imi iau trusa si plec la Ana.
Ajung, bat la usa, Ana imi deschide lasandu-ma cu gura cascata. Era imbracata intr-o rochita scurta cu floricele ce lasa se vada picioarele putin bronzate, cu un fund destul de obraznic si cu un decolteu adanc si tare generos de unde se remarcau sanii rotunzi si fermi. Prea fermi as zice pentru o femeie de 38 de ani. Avea parul desfacut ce ii atarna aproape de fund. Abia i-am raspuns la salut. A remarcat uimirea mea si m-a intrebat. :
- Ce ai ramas asa blocat?
- Sunt uimit de ceea ce vad, i-am raspuns. Eram invatat cu tine altfel. In uniforma aia de la munca.
-Eee, Acum sunt acasa. Mi-a raspuns.
- Hai sa iti arat unde trebuie sa imi dai gauri .
O urmez pe un hol mic, drept in fata unde intram intr-un dormitor destul de mare. Din usa zaresc pe o noptiera de la capul patului un vibrator si doua falusuri din silicon diferite ca marime si forma. Ea vede, si s-a repezit repede se le ascunda. Vadit rusinata incearca sa spuna ceva dar nu prea poate.
- Nu trebuie sa imi spui nimic, zic eu. Nu e treaba mea.
Imi faci te rog o cafea, spun eu ca sa depasim momentul.
- Da zice ea si iese.
Pun suportul, chiar si televizorul si o chem sa ii arat.
- Minunat ! zice ea. Hai sa bem cafeaua si sa fuma o tigare.
Ne ducem la bucatarie, ne aprindem fiecare tigarea in liniste dupa care Ana imi spune:
- Te rog, trebuie sa ma asculti ! Trebuie sa iti explic ceea ce ai vazut.
- Ok, daca vrei tu....
-Stii.... Obiectele alea mi le-a cumpart Diana, fiica-mea. Eu am avut o viata tare grea si amarata. M-am maritat la 17 ani iar la 18 am nascut-o pe Diana. Desi am foat maritata pana acum 2 ani, nu am avut o casnicie roz. din contra, am dus o viata de rahat. Barbatul meu era tare gelos, statea mai mult plecat, fiind sofer pe tir. Cand venea acasa in loc sa ma iubesca ma jicnea si uneori ma si batea. Diana imi tot spunea sa ma despart de el ca nu e un sot si un tata model. Dar nu am asculta-o pana acum 2 ani cand mi-am luat nima in dinti si am divortat. Dupa divort am venit aici impreuna cu Diana. Diana, desi are doar 20 de ani, e foarte matura in gandire. Ea m-a indemnat sa imi refac viata, sa imi gasesc un alt barbat. Vazand ca nu imi gasesc pe altcineva, mi-a facut cadou anul trecut, de ziua mea, jucariile alea. Usor usor, am inceput sa le folsesc. Sa imi mai potolesc si eu hormonii. Sunt inca tanara. Toata viata nu am prea avut parte de sex. Cu ochii in lacrimi se ridica in picioare, vine spre mine dand la o parte bretelele rochiei care cade instant la podea. Ramane goala in fata mea iar penisul meu ca si cum ai apasa pe buton e gata de actiune. Era asa frumoasa de nu pot descrie. Se pune la mine in brate si imi spune.
- Te rog fute-ma ! Acum stii povestea mea. Iti promit ca niciodata nu o sa iti fac probleme in casnicie. TE rog, Fute-ma !
Incep sa o sarut usor pe buze in timp ce mainile nu mai conteneau sa ii atinga sanii mari si voluptosi. O sarut incet pe gat cobarand pe sani. Ii iau sfarcul in gura sfredelindu-l cu limba. Ea gemea incet cu capul pe spate si cu mainile pe gatul meu. Cobor in jos cu saruturile pana ajung la lindicul ei rozaliu ce se intarise ca bobul de mazare. Il ling incet dar apasat in timp ce ii bag doua degete in vagin. Ea gemea din ce in ce mai tare indemnandu-ma sa o patrund :_
- Vreau sa ma futi. Intra in mine !
O iau in brate, o pun cu fundul pe masa Ii desfac mult...



    Login