Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama mea, Irina 2
Autor : Parazit2 - 2019-03-03
Citita de 15017 ori - Nota 8.68 (90 voturi)
A trecut deja o saptamana de la cele intamplate pe plaja. Este sambata, iar eu m-am trezit cu o oarecare oroare dar si excitare fata de cele petrecute intre mama mea, Irina si cei doi prieteni ai mei Florin si Adi. Toata saptamana, aproape in fiecare moment imi treceau prin minte imagini cu acele scene porno pe care le-au facut acestia trei, printre boschetii de pe acea plaja izolata. Nu au fost putinele dati in care m-am masturbat nebuneste cu gandul la cum mama mea le freca pulile, la cum ei o trageau de tate si o tavaleau in nisip, la cum maica-mea, Irina, ii spusese lui Florin ca are o pula mare si o privea cu pofta in timp ce o belea de zor, iar capatana madularului lucea. Dar mereu am ejaculat cu gandul la momentele in care sperma lor o stropeau pe fata si tatele ei mari, iar mai apoi ea sugandu-l cu putere pe Florin.
Bineinteles ca am ramas cu un gust amar, dar in acelasi timp imi doream sa vad mai mult, sa vad unde s-ar putea ajunge. Asa ca am fost de acord, cand Joi, Florin m-a sunat sa-mi propuna din nou o vizita pe acea plaja, tot cu maica-mea, aducand ca argument ideea ca e o prezenta misto, iar Sambata trecuta ne-am simtit bine cu totii. Am avut un moment de retinere, dar am acceptat. I-am spus mamei dorinta prietenilor mei si a acceptat, incercand sa emane un aer de indiferenta asupra subiectului, dar in ochii ei verzi si frumosi licareau extazul si nerabdarea.
Acum e Sambata dimineata, m-am imbracat pentru o zi de plaja si am coborat in parcare la masina, maica-mea spunandu-mi sa cobor cat ea se imbraca, ca sa ne miscam mai repede. Am deja o greata in stomac, iar pulsul imi creste, stiu la ce sa ma astept si la ceea ce se va petrece odata ajunsi pe plaja. Desi am aceasta greata, pula e o intr-o oarecare erectie, gandul ca prietenii mei o vor face posta pe mama mea, ma incita.
Dupa cateva minute entuziasmul si starea de excitatie incep sa acopere greata. Irina e imbracata sumar, bineinteles, cum altfel. Are o fustita scurta din denim, mulata pe fundul ei matur si bombat, iar trunchiul ii e acoperit de un tricou foarte cambrat si decoltat, care ii preseaza tatele ei mari. In picioare are o pereche de sandale cu platforma, ceea ce o inalta considerabil. Ne-am urcat in masina si am plecat catre cei doi ratati.
I-am luat, iar tot drumul incercau sa arunce priviri catre picioarele ei si decolteul voluminos. Ma uitam atentat la ochii ei, ce incerca sa-i ascunda dupa ochelarii de soare, si vedeam cum arunca priviri dese in oglinda retrovizoare, probabil pentru a vedea ceea ce fac cei doi in spate.
Am ajuns la destinatie, am parcat masina, apoi ne-am indreptat catre plaja.
- Stiu eu un loc mai bun doamna Irina, spuse Adi. Am mai fost cu Florin si doamna Gina(mama lui Florin) mai demult.
- Da, e un loc foarte bun, spuse Florin. E ceva mai izolat si mai intim.
Aici am bubuit de draci pe dinauntru, pentru ca intelegeam referinta. Maica-mea zambea usor cu buzele ei carnoase si rosiatice.
- Ok baieti, acolo mergem.
- Dar cand ati fost voi? Intreb eu.
- Acum ceva timp Andrei, stiu ca spuneai tu ca nu poti venii, imi raspunse rapid Florin.
Am ajuns la locul stiut de cei doi. Zona e intr-adevar foarte intima, fiind aproape de digul de pamant. Irina a asezat prosoapele pe nisipul din care mai rasareau fire de iarba, aplecandu-se si lasandu-si fundul si bulanele la vedere. Florin si Adi se holbau si zambeau, iar eu incercam sa ma fac ca nu vad, preocupandu-ma cu dezechiparea de tricou, pe care l-am aruncat pe unul dintre prosoape. M-am deplasat putin mai in lateralul lor, incercand sa observ intr-un mod subtil actiunea.
In spatele nostru, la cativa metrii este o constructie din beton, ce pare a fi neterminata si parasita de mult. Soarele arde cu putere, iar nisipul imi frige talpile.
Florin si Adi erau la prosoape langa maica-mea si isi lasau tricourile pe acestea.
- V-ati dezbracat toti foarte repede, nu m-ati ajutat cu prosoapele, zise Irina si isi dadu ochelarii jos, apoi incepu sa-si ruleze tricoul in sus.
- Vreti sa va ajutam? Intreba Adi.
- Daca cu prosoapele nu, macar cu asta, completa Florin.
Irina bufneste in ras, apoi isi da tricoul jos de pe trup, scotand la iveala tatele ei mari ce stateau in cupele sutienului de baie. Baietii o sorb din priviri, iar in ochii lor se vede pofta de a gusta din ceea ce traisera si sambata trecuta. Ea se dezbraca si de fustita scurta, ceea ce le face pe plac celor doi, apoi isi strange parul intr-un coc. Se aseaza indiferenta pe prosopul ei, isi scoate din geanta de plaja tubul cu ulei pentru protectie solara si incepe sa isi toarne pe brate.
- Vrei sa tea jut? O intreb eu.
- Nu Andrei, ma descurc, imi raspunde ea fara sa schiteze nimic pe chip, continuand sa se unga cu ulei.
In acest timp, telefonul lui Florin suna, iar acesta raspunde si vorbeste scurt numai cu raspunsuri afirmative, putin mirat, apoi inchide.
- M-a sunat maica-mea, a anuntat ca o sa vina si ea. Ajunge in maxim o ora.
- Serios? exclama Adi, cum de s-a gandit? tonul lui era unul bucuros, iar asta imi dadea de gandit.
- Nu stiu, asa a zis, ca vine si ea.
Am incercat sa schimb subiectul, dar si sa grabesc lucrurile, avand in vedere ca am o ora la dispozitie pana la sosirea maimei lui Florin.
- Cand am venit cu masina incoace, am vazut o bodega dupa digul de pamant, as vrea sa merg pana acolo, poate gasesc ceva de baut. Mai vine cineva cu mine? ma trezesc eu zicand, uitandu-ma prima data catre Florin.
- Nu, eu as vrea sa fac o baie, zise el.
- Si eu! se grabi Adi sa raspunda.
- Ok atunci. Poate chiar am sa pierd vremea pe acolo, in bar, la umbra.
Irina s-a uitat la mine, iar pe chipul ei se vedea o incantare subtila.
- Am inteles Andrei, numai sa ai grija.
- Sigur.
Asa am facut, am plecat lasandu-i pe ei singuri, in urma mea Florin si Adi intrand in mare, iar Irina stand intinsa pe prosop, expunandu-si bustul in razele soarelui toropitor. Am trecut de dig, apoi am mai mers aproape 200 de metrii pana la barul de pe plaja. Mi-am luat un suc rece si cred ca am pierdut vremea aproape 15 minute acolo. Deja eram nerabtator si imi faceam diferite inchipuiri la ceea ce puteau face toti trei in clipele astea, plus Gina, mama lui Florin. Oare ce au facut Florin, Adi si Gina, data trecuta cand au fost in locul asta? Am plecat destul de grabit de la acea bodega plina de mosi, cu pula pulsandu-mi de extaz in short. M-am urcat pe digul de pamant, apoi am coborat incet catre prosoape. Nimeni nu era la locul in care ne asezasem, mi-am aruncat privirea catre mare, dar nimeni nu era prin preajma. Asa ca am mers incet catre cladirea dezafectata, doar acolo ar fi putut fi, era un loc prielnic pentru futut mame si supt pulile baietilor tineri. Observ in trecere faptul ca de langa geanta de plaja, au disparut sandalele cu platforma ale mamei mele.
Intru in cladire, apoi din hol incerc sa ma ghidez dupa vreun sunet, dar nu pot auzii mare lucru. Ma apropii de una dintre arcade, ce dadea intr-o camera si ma opresc. In sfarsit auzeam ceva. Gemete incete venite dinauntru. Incerc sa ma aplec incet pe vine, pentru a nu fi auzit si sa privesc inauntru. Resusesc sa arunc o privire, iar ceea ce vad ma face sa tresar si pula sa mi se incordeze mai tare. Maica-mea statea in patru labe pe betonul rece si ii freca pula lui Florin, ce statea asezat in fund, in fata ei, iar Adi se freca incet si apasat de curul ei mare si carnos. Sutienul nu-l mai avea, asa ca tatele ii atarnau in toata splendoarea si se balanganeau sub ea, in ritmul labii pe care i-o facea lui Florin.
- Nu-mi vine sa cred ca ne lasi sa facem asta, spuse Adi gafaind.
- Mai incet Adi, nu asa repede, n-as vrea sa-ti dai drumul prea repede.
- Nici tu nu ar trebui sa-ti misti mana atat de tare. Sunt plin, nu mi-am mai dat drumul de saptamana trecuta, ii reprosa Florin. Irina se uita la el, apoi isi musca buza de jos si il stranse cu mana de pula.
- Imi misc mana cum vreau eu pustiule, si incepu sa il frece mai tare, iar Florin gemea din ce in ce mai vocal.
- Opreste-te!...dar Irina continua cu mai multa intensitate, in timp ce tatele i se zgalataiu cu putere.
Imi scot si eu pula si incep sa o frec, in timp ce ii priveam de dupa perete. Erau prea preocupati ca sa-si dea seama ca cineva ii urmareste. Florin gemea si privea cum tatele Irinei se miscau lasciv. Adi incepu sa se frece mai brutal de fundul ei, asta provocand o miscare de balans a tatelor mamei mele.
- Haide,esti liber sa-ti dai drumul, ii spuse ea pe un ton de curva penala, dar Florin o prinse de mana si i-o dezlipii de pe pula. O trase de par apoi el se ridica in genunchi si isi indesa pula in gura ei cascata.
- Da-i chilotii jos si fute-o, prostule! striga la Adi.
Asa se intampla, in cateva clipe, maica-mea era cu chilotii alunecati pe coapsele ei voluptoase, spre genunchi, cu pula lui Adi in ea si madularul gros, pe care il lauda Sambata trecuta, in propria-i gura. Eu eram excitat peste limita…cel mai mult de faptul ca ea nu se impotrivii, ba chiar il prinde pe Florin de baza pulii si incepe sa-l suga de bun...



    Login