Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis?
Autor : pibus - 2009-07-08
Citita de 19414 ori - Nota 8.42 (79 voturi)
Sunt in practica. Medicina. N-am s-a dau nume. N-am sa dau detalii inutile. O sa vedeti de ce. Deci... sunt in practica. Ginecologie. Sub indrumarea unui renumit doctor, Nenea George... cel mai bun prieten al tatalui meu. Tata a fost si el doctor dar a murit acum multi ani. Nenea George m-a luat sub indrumarea lui inca din primul an de liceu si m-a ghidat spre meseria aceasta de aur: doctor ginecolog. Nenea George urma sa traga niste sfori pentru ca eu sa-mi fac rezidentiatul in acest spital. Urma sa se retraga si sa imi lase mie cabinetul lui privat. Eram fiul lui ce nu l-a avut niciodata. Dar in aceasta zi aveam sa aflu ca trebuia sa platesc un pret pentru asta. D-l Doctor avea un "defect profesional" ce voia sa-l practice si la pensie. Iar eu aveam sa primesc "botezul".
M-a sunat Duminica dimineata la ora 8:30 stiind ca sunt deja treaz si mi-a indicat laconic sa vin cu masina mea si sa-l iau de la el de acasa si ca ma va astepta in fata scarii. Am inceput sa-mi pun intrebari cand mi-a sugerat cu voce joasa sa imi mint logodnica ca voi fi la cabinet datorita unei urgente. Cu mii de intrebari in minte m-am imbracat casual intr-un training si am scris un bilet explicativ Ramonei conform indicatiilor. Ramona inca dormea, deci am scapat de intrebari.
Nea' George ma astepta in fata blocului sau imbracat si el casual ca si mine. S-a urcat repede in masina si a dat mana cu mine. "Unde mergem?" l-am intrebat. Mi-a indicat o adresa in celalalt capat al orasului. "Avem ceva de lucru in particular".
In particular?! m-am intrebat... o treaba mai particulara decat o treaba ce putea fi facuta intr-un cabinet particular? Ce D-zeu, doar nu suntem pe vremea lui Ceausescu... "treaba particulara"...
Eu mai aveam intrebari dar Nea' George a inceput sa-mi povesteasca din nou ca ma iubeste ca pe un fiu, ca el va iesi in curand la pensie si ca imi va lasa totul mie. Cu acel cabinet particular plus munca de la spital sunt rezolvat pe viata si imi vede o cariera lunga si fructuoasa la orizont.
Povestea nu era noua. Stiam toate acestea si cum mereu ma intrebasem daca va fi un pret pentru asta... acum aveam certitudinea ca va veni scadenta. Angoasa dar si curiozitatea incepu sa-si faca loc in inima mea.
"Parcheaza aici!" imi indica Nea' George un loc in fata unui bloc ce nu-mi spunea nimic. Am renuntat sa mai pun intrebari si am parcat. Nea' George a coborat repede si a intrat grabit in scara blocului. L-am urmat cu pasi repezi cu certitudinea ca ceva nu era in regula. Nea' George nu avea atat vlaga si l-am ajuns dupa primul set de scari. La etajul 2 s-a oprit in fata unei usi. Ma asteptam sa sune sau sa bata dar in schimb, a scos un set de chei, a ales fara ezitare cheia potrivita si a descuiat usa. Am pasit inauntru curios. Parea un apartament cu 2 camere, mobilat cu destul gust... dar parea cumva nelocuit... si asta in ciuda celor cateva chistoace din scrumiera de pe masuta de cafea din sufragerie sau celor cateva vase si pahare murdare din chiuveta, ce le observasem cand ma descaltasem in hol. Doua canapele din piele faceau un L... pe peretele opus un stand gazduia un televizor, un DVD Player si un sistem Surround aplicat profesionist in colturile de sus ale camerei...
"Ce zici?" ma intreba Nea' George zambind pe sub mustata. Am ridicat din umeri prosteste: "Ce sa zic?" Ce era de zis?
Nea' George a simtit intrebarea ce ma rodea si mi-a raspuns: "Asta e barlogul! L-am cumparat acum multi ani, cand erau foarte ieftine. L-am aranjat, l-am pregatit si asta e! Vin destul de rar, vecinii nu ma cunosc, eu nu-i cunosc... totul e confidential... fetelor le fac instructajul si totul merge ata"...
Ahh! Fetele... normal... fetele.. Ce fete? Am simtit ca pula imi tresare in pantaloni.
"Ce fete, Nea' George? Prostituate?"
"Ce pica la ciocan, fiule. Si prostituate, dar nu in sensul in care te gandesti tu. Adica noi nu facem plata in sensul obisnuit. Prin natura meseriei noastre, prestam servicii... care costa bani... "
Va dati seama ca in facultate se auzise de doctori ginecologi care faceau treburi din astea neetice, ajungandu-se uneori pana la violuri. La prima vedere parea interesanta ideea dar stiam ca multi doctori cazusera prada scandalurilor sexuale... iar pentru un doctor ginecolog un scandal sexual insemna sfarsitul practicii. Si asta nu voiam sa se intample. Mai ales pentru o bucata de pizda.
Nea' George a simtit lupta ce se dadea in mine.
"Daca o faci atent, cum am sa te invat eu... nu ai de ce sa te temi. Azi e prima...
Nea' George fu intrerupt de zgomotul usii de la intrare ce se deschisese si apoi se inchisese.
"... lectie"... incheie Nea' George. "Nu-ti fie teama ", imi sopti el ridicanduse de pe canapea si iesind in intampinarea oaspetelui.
Oaspetele se dovedi a fi, spre stupefactia mea, o pustoaica de 14-15 ani, satena cu ochi mari si tristi de un albastru spalacit. Parea speriata de faptul ca eram si eu acolo.
"Ea e Ioana iar el e Cristi" ne facu Nea' George cunoastiinta cu o dezinvoltura ce nu-si gasea locul in acest context.
Socat/incurcat/fastacit am intins mana. Ioana mi-a strans mana cu manuta ei mica... fierbinte si transpirata. Dumnezeule... penisul a zvacnit din nou in pantaloni... M-am asezat repede jos pe canapea, picior peste picior... in incercarea de a-mi masca erectia... ma uram in acel moment ca nu imi luasem chiloti pe mine.
Nea' George intre timp scosese 3 pahare si o sticla de Martini. "Eu nu beau, sunt cu masina"... am refuzat eu din obisnuinta desi imi doream cu foc o bautura. Oricum Nea' George nu m-a bagat in seama. Am tras cu ochiul catre Ioana. Luase paharul cu un gest ce mi-a sugerat ca nu e prima data... nu ca nu e prima data cand bea ci ca nu e prima data cand bea AICI... Oricum, din 2 inghitituri a terminat paharul. L-a intins catre Nea' George care l-a umplut din nou pana in buza. Ioana a sorbit repede sa nu se verse si apoi l-a depus pe masuta din fata ei. S-a lasat pe spate parca mai relaxata. Am studiat-o. Era micuta de statura, avea o fata dragutica si par saten ce-i cadea pe umeri. Nea' George s-a asezat langa ea. A pus o mana dupa umeriii ei si a tras-o spre el intr-un gest ce s-a vrut dragastos. Dar Ioana privea pierduta inspre paharul de pe masuta.
"Ioana, a inceput el, Cristi e practicant la noi la spital... precum si la Cabinetul meu privat...e viitor doctor ginecolog si el va fi cel care iti va rezolva... mica ta problema. Maine dimineata, la prima ora. Nu-i asa?"
Habar n-aveam despre ce vorbea dar am preluat ideea din mers.
"Da, bine-nteles. E programat pentru maine dimineata"
O scanteie s-a aprins in ochii Ioanei.
"Doar ca, continua Nea' George, Cristi are si el nevoie de atentia ta. Un doctor are nevoie sa fie apreciat de pacientii lui pentru a-si practica meseria cu si mai multa dragoste. Nu esti de acord, Ioana?
Ioana dadu din cap usor neconvinsa iar eu am schimbat pozitia picioarelor. Penisul imi era ca piatra. Nea' George mai lua o gura din pahar.
"Problema ta e delicata, Ioana... ai nevoie de acceptul parintilor... Noi ne riscam cariera facand o asemenea operatie avand ca subiect o minora. Iti dai seama, nu? Riscul nostru e imens... tu nu vrei ca parintii tai sa afle... trebuie sa dai ceva la schimb, asa e corect, nu?...
Nea' George isi aseza paharul gol pe masuta. Ioana se ridica brusc in picioare. Gandul ca poate va pleca m-a ingrozit. Eram atat de excitat incat nu mai gandeam drept. Era absurd ce se intampla aici. Sunt eu Cristi, viitor doctor, crescut de mama cu cei 7 ani de-acasa, logodit cu o femeie uimitoare... Dar Ioana nu intentiona sa plece... ci doar sa-si descheie bluza si sa o arunce intr-un fotoliu din cealalta parte a camerei. Am uitat sa respir cateva secunde. Tricoul roz ce-l avea pe dedesupt statea sa explodeze. Nu din cauza ca sanii ei erau mari ci din cauza ca era cu cateva marimi mai mic... facand ca sanii ei feciorelnici sa para si mai mari. Si eu si Nea' George priveam cu ochi hulpavi aceasta pustoaica descheindu-se la blugi... apoi dandu-i jos... Nea' George incepuse fara jena sa se frece in zona inghinala. Timid am pus si eu o mana pe umflatura mea. Ioana ma privea cu interes. Lasciv (sau poate asa mi se parea mie) s-a apropiat de mine. Mi-a departat picioarele si s-a asezat in genunchi in fata mea. Tremuram tot. Mi-a tapat erectia prin panza pantalonilor apoi a inceput sa ma sarute mai jos de buric. Broboane de transpiratie mi-au impanzit fruntea. Am aruncat bluza si tricoul intr-o secunda. Pe cealalta canapea Nea' George privea scena mangaindu-si penisul fara nici o retinere. Privea hipnotizat funduletul adolescentin al pustoaicei. Ioana facea cerculete cu limba in jurul sfarcurilor mele pe care mi le sugea usor. Am prins-o de subsuori si am asezat-o calare pe mine. M-a incalecat zdravan descoperind erectia mea presand pe pasarica ei ce-o banuiam deja uda. Pantalonii mei erau deja umezi de la atata excitatie. Ioana se incinsese. Se pare ca ma placea. M-a privit in ochi apoi si-a napustit gura ei asupra mea. Era ceva nou si senzational. Gura ei micuta, limba ei ce se lupta cu a mea... Am prins-o de sani. erau mici... mai aveau de crescut... si erau fermi si cu niste sfarcuri tari ca piatra. Am prins de marginea de jos a tricoului iar ea a ridicat mainile deasupra capului. I-am privit sanisorii... Pustoaica asta ma inebunea. I-am prins sanii din nou in causul palmelor. I-am masat cu fermitate in timp ce o sarutam cu pasiune. Mi-a raspuns prin miscari tot mai pronuntate ale bazinului. Am luat un puiut de san in gura mea. O, zei! Ce gust... ce senzatie... Am masat sfarcul rozaliu... am prins varful intre aratator si degetul mare si strans cu putere... sa o doara. Fata Ioanei a fost brazdata de o grimasa de durere. Dar pana sa se dezmeticeasca buzele mele ii alinau deja durerea. Simteam ca explodez. Am dat-o jos de pe mine si mi-am desfacut snurul pantaloniilor. Nerabdatoare pustoaica m-a ajutat sa-i trag spre glezne. Penisul meu s-a inaltat ca un catarg, Era ud leoarca in zona preputului. I-am facut semn Ioanei, am prins-o de capsor si am calauzit-o spre penis.
"Repede, ca nu mai pot"... am soptit disperat. L-a luat in gura si l-a supt cu sete. Eu o tineam de cap in timp ce miscam repede din fund. Am dat de maxim 10 ori pana cand am ejaculat. Ioana s-a inecat si a tusit usor dar a continuat sa suga si sa inghita jeturile inuman de lungi de sperma. Epuizat m-am lasat pe spate. Fusese fenomenal. Ioana nu se oprise ci facea curat cu limba ei zglobie. I-am facut cu ochiul, mi-a zambit si s-a oprit.
Vocea ragusita a lui Nea George sparse linistea:
"Asa fata mea, ai supt tot? Hai papusico incoace sa-ti dea Nea George sa papi.
Ascultatoare, Ioana s-a asezat in genunchi in fata batranului si a inceput sa ii linga penisul. Il avea mai subtire decat al meu. Si parea si mai scurt din cauza ca zona inghinala ii era acoperita de par negru si des ca o jungla, par ce incepuse sa incarunteasca. Eu in schimb eram chel, caci asa ma placea logodnica. Mam ridicat in picoare fara sa pierd o miscare din ce se intampla in fata mea. "Ma duc pana la baie" am anuntat eu.
"Bine" fu de acord Nea George fara sa ma bage cu adevarat in seama. Atentia lui era captata de fetiscana ce-i sugea cu pasiune madularul. "Linge-mi coaiele... linge-mi coaiele" dadu el indicatii.
In baie, in timp ce ma spalam euforia incepu sa se disipeze. M-am privit in oglinda. Ce dracul faceam. Eram nebun? Era clar ca ma luase valul. Era clar ca batranul era expert in treaba asta. Oare cate fete ademenise aici? Mi-am privit ceasul. Ramona probabil se trezise deja. Doamne, daca afla?! N-are cum, m-am imbarbatat eu. Dar gata, ajunge! A fost o greseala. Am sa ma imbrac si am sa plec. Nu ma intereseaza ce zice Nea George. Secretul lui e in siguranta.
Am iesit din baie si am intrat din nou in sufragerie. Privelistea mi-a sculat membrul instantaneu si inima a sarit o bataie. Ioana era tot in genunchi sugand acadeaua batranului dar isi daduse chiloteii jos. Spatele arcuit facea ca funduletul ei dragalas sa stea bombat oferind o priveliste de vis iar manuta ei dezmierda piersicuta vizibil umeda.
Am uitat tot ce gandisem in urma cu o secunda. Cu penisul in mana m-am apropiat de cei doi. Nea George grohaia multumit lasat pe spate si tragand din cand in cand dintr-o tigara. Eu m-am asezat pe covor in spatele fetei. Am privit fascinat du-te vino-ul facut de degetele Ioanei, Rozul pasaricii ei mi se parea cea mai frumoasa culoare din lume. Am intins o mana. Am prins in mana carnea frageda de pe fesa micutei. Tare... fara pic de celulita... Ioana mi-a acceptat atingerile si s-a tras mai inspre mine continuand sa molfaiasca trabucul lui Nea George. O sugea intr-un mod stangaci nepriceput dar Nea Geo...



    Login