Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 6- In club
Autor : pibus - 2010-07-02
Citita de 17817 ori - Nota 7.96 (53 voturi)
Am intins banii taximetristului. In ultima clipa ma razgandisem si injumatatisem bacsisul.
Fetele deja coborasera si sporovaiau in timp ce ajustau fustele scurte si mulate pe fund tragand in jos de tivuri. Toate trei aveau rochii negre si aratau obscen de provocator. Sandale cu toc inalt, unghii rosii, rujuri sangerii… aratau ca niste curve scumpe. Imi tot scremeam creierul excitat, sa-mi dau seama daca Sanda si Ilona purtau chiloti in noaptea asta. Ramona avea sigur. Mititei, de dantela neagra ce i-am dat cu usurinta la o parte ca sa-mi pot strecura limba catre lindicul ei in timp ce ea isi aranja sanii voluptosi in cupa sutienului. A urmat una scurta, de control, inainte de plecare. Ducem o viata placuta, eu cu Ramona. Muncesc mult dar in timpul liber are grija sa ma futa bine si sa ma scoata in societate. Acum eram in fata la club. Club Pandora. Un club ce avusese vreo 10 nume si zece renovari. De data asta era Pandora. Eram imbracat adecvat cu pantaloni de stofa negri, camasa de firma iar in picioare pantofii de ginerica. Camasa mi se parea cam stramta dar stiam ca pusesem putina burta de la cele 1 milion de saorme mancate.
Deci eram pregatit de club: futut, ferchezuit si escortat de 3 bombe sexuale. Si ca orice bombe… au nevoie de fitil. Si fitilul era la mine in chiloti. Si nu e un fitil scurt… Aham, dar sa revenim.
Ilona era a 3 a muschetara… era atragatoare dar nu indeajuns incat sa ma intereseze cu adevarat. Fara caterinca, nevasta-mea e cea mai tare dintre ele. Si Sanda e valoare caci pentru puta ei stramta merita sa mergi si-n Iad. De fapt, ce ma enerveaza la Ilona e ca are degete urate la picioare. Si asta e important pentru mine. Plus ca atunci cand era in liceu era foarte populara printre gimnasti si inotatori. Iar cand echipa de basket a orasului a transferat primul jucator de culoare ghici cine a fost prima lui prietena?

Am intrat in club. Era prima oara cand veneam aici de cand renovasera localul. Am fost surprins de cat de bine aerisit era interiorul. Si atunci am inteles de ce era atat de ulta lume la intrare, fumand. Lume felurita cu varste intre 15 si 60 de ani. Si destul de aglomerat iar semintunericul si stroboscopul facea imposbilia focaliarea privirii prea mult intr-un loc.
Evident Ilona il cunostea pe malacul de la intrare ce ne pasase unui malac mai mic care ne facu lipeala cu o ospatarita. Fata ne scana scurt pe fiecare incercand sa-si calculeze viitorul bacsis. Nici nu stiu de ce ma gandesc atat la bacsis. Uite ca acum imi pare rau ca nu i-am dat bacsisul intreg taximetristului.
Fatuca ne-o lua inainte aratandu-ne atat calea cat si o pereche de blugi intinsi bine pe o pereche de buci formidabile.
“Ce s-a uitat asta asa la noi? Nu ii convine unifoma noastra?” se enerva Ramona.
Am ras mut in vacarmul ce navalea prin boxe si am luat-o in brate pe la spate fundul ei bombat de gimnasta strivindu-mi placut madularul. M-a simtit apasand-o pe fese si isi intoarse privirea. N-am inteles ce spune dar cunoasteam zambetul. Canapeaua noastra avea o vedere buna catre ringul de dans si asta ma bucura caci eu nu-s genul dansator. Cand merg in club eu stau pe canapea si ma uit dupa femei in timp ce-mi beau mintile. In schimb Ramona danseaza de parca ar fi angajata animatoare de catre club si DA de multe ori eclipseaza animatoarele. Si ei ii place sa se simta privita si o excita si aici Avantaj Eu caci imi e fidela si vine la mine sa-si ia portia de mataranga. Asta daca nu a baut prea mult si o car in brate. Ca au fost si din astea.
Ospatarita aparu cu un brat de sticle de vin si una de votca. O alta ospatarita, mai tigancusa, adusese o tava cu pahare si un bol cu gheata in care zacea o clema de metal. Uh, se anunta dezastru in noaptea asta. Si alcoolistul de Alin nici nu ajunsese inca. Ala bea numai wiskey. Eu am inceput cu o bere rece caci imi era teribil de sete si oricum stiam ca o sa beau cot la cot cu prietenul Sandei, atunci cand isi va face aparitia. In fata mea ospatarita se chinuia sa deschida una din sticlele de vin. Se forta din rasputeri sa extraga dopul si camasuta alba I se ridica o idee dezvaluindu-I cercelul din buric. Ceva tresari in chilotii mei cand observa cusatura blugilor ei despicandu-I buzisoarele intr-un fel magnific. Asta-I alt defect profesional al meu. Vad pizde toata ziulica, n-as zice ca-s satul dara atunci cand vad o pizdulica ambalata frumos, cum e cazul de fata…. Hmmmm, magnifique!
Reusi sa scoata dopul iar eu ma lasai pe spate sorbind din bere. In spatele ei o blonda cu un decolteu minunat trecu printre fetele mele si ma distrai sa le vad cum o privesc pe individa intr-un mod dispretuitor gen: ia uite si la asta. Ori eu vedeam toti barbatii din jur tragand cu ochiu, mai pe fata sau mai pe ascuns la ELE. Vinul era deja in pahare. Lucru salutat de fete care ciocnira si chiuira de bucurie. Vinul se duse peste cap. Apoi mai unul. Hehehe, fetele isi incalzeau motoarele. Ramona ma saruta pe varful buzelor si pleca impreuna cu fetele sa atace ringul de dans.
Am baut si eu un pahar de vin. Chiar imi turnam din nou cand aparu si Alin.
“Ceau, vericule! Vin? Unde e trotilul?”
“Ce trotil?”
“Wiskey, vericule!”
“Aah, stai sa o chem pe aia”. Sa vezi ce cur are!”
“Cine?”
Alin nu-si dezlipea ochii de pe curu neveste-mii.
Era ceva ce ma enerva la Alin. Fusesem prieteni destul de apropiati dar odata imi propusese la betie sa convingem fetele sa facem schimb. Stiu ca sunt ipocrit, dar NIMENI nu-si baga pula in nevasta-mea in afara de mine. Mie ciuda putin pe mine ca de fapt ma cam excita ideea si stiu ca nevasta-mea e curvistina indeajuns sa incerce. Dar asta in secret…
“Ospatarita, ma! Sa vezi ce gauaza are. Si ii intra si blugii in pizda.
Alin se-ntoarse catre mine.
“Ba, da’ tu nu te mai saturi. Numa la pizda ti-e gandul”.
Mi-am dat seama ca glumea asa ca i-am raspuns pe masura.
“Cand o sa fiu mare o sa ma fac doctor ginecolog.”
Alin pufni intr-un ras navalnic dar totul se ineca intr-o tuse tabagica.
“Hai sa bagam o tigara si la intoarcere ne oprim la bar,”
Drept incuviintare am luat tigarile si bricheta de pe masa si m-am ridicat in picioare. Clubul era deja plin ochi si ne-am strecurat cu grija printre lume catre iesire. Ne-am aliniat si noi langa ceilalti fumatori.
“Nu-ti schimbi telefonul?”
Cu Alin nu poti discuta decat de telefoane, fotbal si femei. Si cum pe mine telefoanele sofisticate ma incurca, fotbalul mi-e indiferent… ramane subiectul femei, dar nu am incredere sa discut cu el. Asa ca…
“ E bun asta ce-l am. Sunt multumit de el.” “Da, ala e un model bun”… Deja nu-l mai ascultam. Priveam in jur. Cred ca eram cam 20 de fumatori dintre care 18 nu cred ca erau majori. Majoritatea pustoaice… Hmmm, pustoaice… De cand cu imtamplarile alea ceva se schimbase in mine. Ma innebuneau pustoaicele… Ah, 23 de fumatori… fetele iesisera si ele. “Da-mi un foc, Alin!” mieuna Sanda. Ramon ma saruta pe obraz iar eu luat-o-n brate s-o protejez de racoarea noptii. Isi lipise iar fesele de madularul meu iar parfumul ei ma atata teribil. Poate o pun de-n “scandal” cu ea la baie. Si la urma urmei… de ce nu? Ramona isi lipi obrazul de al meu si astfel ma facu sa-mi mentin pozitia capului stabila facand totodata ca si directia privirii mele sa ramana constanta… iar in fata mea… NU ERA NICI UN DUBIU… una din pustoaice era Ioana. Ioana! Cea cu care incepuse totul! M-am crispat inlauntrul meu cand mi-am dat seama ca si ea ma observase. Parul mi s-a incretit pe spate. OARE CE-O SA FACA? Oare o sa faca ceva? O sa spuna ceva? Ce aveam sa zic eu? Cacat!! Panica ma invaluise. M-am fortat sa-mi revin. ‘O sa fie bine… o sa fie bine. N-o sa spuna nimic. E si in interesul ei. ‘ Incet incet imi reveni pulsul la normal. ‘La urma urmei eu m-am purtat frumos cu ea’. Stiam ca ma mint. Stiam ca ce facusem nu era lucrul corect. In saptamana urmatoare nea George facuse intreruperea de sarcina, dar nu inainte de a mai avea o “intrevedere” cu ea. Pana azi nu o mai vazusem iar Nea George nu mai amintise de ea niciodata. Dar undeva stiut doar de Nea George exista o inregistrare video, iar undeva pe inregistrare era un moment pe care nu puteam sa-l uit … un moment in care Ioana isi daduse drumul in gura mea. Ii devorasem pizdulica cu aceasi pofta cu care dadeam gata savarinele, cand eram pici. Dar ce-o sa se intample ACUM? Ioana imi intalni privirea, mi-o sustinu prêt de o secunda apoi privi in alta parte. Ca si cand nu m-ar fi recunoscut. Oare sa nu ma fi recunoscut? “Hai inauntru”, imi ceru sotia in timp ce se freca de zor pe umerii goi. Usurat am intrat in club cu pasi poate prea rapizi. Prima oara la bar apoi ajunsi la separeu am insfacat paharul de wiskey si l-am dat peste cap… Era prea mult in pahar pentru doar un shot iar Ramona imi zambi intrebatoare… “De frig.” Alin déjà imi umplea paharul din nou. Aveam propria sticla la masa. Alin era consummator. Dar si eu aveam motiv sa beau. Ca un barbat adevarat in fata unei posibile crize am ales sa o infrunt cu curaj. Curaj cu multe grade. Inca 3 inghitituri si al doilea pahar era gata. L-am inceput pe al treilea… Eram in forma. Ramona ma lua la dans. Apoi ma prelua Sanda… Apoi Ilona… Apoi Ramona ma facu sandwich. Miscarea nu-I era straina Ilonei care incepu sa-mi danseze in penisul tot mai erect. Toti trei eram beti turta. Penisul imi era fier si iar fesele Ilonei se frecau placut de el. Cu o mana pe pantecul ei o trageam spre mine. In spatele meu, simteam pantecul cald al Ramonei lipit de mine. Mainile ei cotrobaiau pe rand pe sub camasa mea iesita de mult din pantaloni. Imi era teribil de cald… ah, atat de cald… era atat de bine… Melodia cu ritmuri lascive latine lua sfarsit… DJ schimba ritmul pe obsedantul house iar vraja se rupse. Poate eram prea beat dar imi schimbasem putin atitudinea fata de Ilona… O durere ascutita ma incovoie. Ramona MA CIUPISE DE PENISUL ERECT! Grimasa mea de durere si surpriza paru sa o satisfaca. “Ti-a cam placut, huh?” Daca nu m-ar fi durut atat de tare as fi ras. Dansul fusese unul din jocurile neveste-mii. Mereu gasea trucuri sa ma atate sexual. Dupa cum se pare se folosea si de prietenele ei cele mai bune pentru asta. Avea incredere in mine… dar eu stiam mai bine. Cat o priveste pe Ilona… trebuia sa ma prinzi foarte beat ca sa fac o miscare… iar eu ma imbat rar. “Nebuno, ma doare!” “Asa si tre”… se dadu cativa pasi in spate razand caci incercasem s-o pisc si eu. Sanda o lua drept semnal sa mearga toate pe ringul de dans din nou.
Nu mai aveam wiskey in pahar dar mai era ceva in sticla de bere. Am dat-o si pe aia peste cap. Eram matol. Maine urma sa-mi explodeze capul, o stiam. Dar traim clipa, nu? Fetele incingeau ringul de dans iar Alin cu o mana in jurul bustului Ospataritei comanda inc-o sticla de wiskean. De fapt flirta iar fata zambea “intelegator”. Sunt sigur ca ospatarita stia cine e patronul magazinului de unde probabil isi achizitionase telefonul, daca intelegti ce vreau sa zic. Simteam nevoia stringenta de a urina. Baia era in cealalta parte e clubului. Incercand sa-mi apar ochii de pumnalele lumioase ale stroboscopului am inotat prin multime pana la baie… un hol lung semi intunecat. Ca de obicei femeile faceau coada la baia lor. Noi barbatii facem pipi din picioare, avantaj noi. Am urinat puternic dupa care m-am scuturat indelung… o manie de-a mea. In acelasi timp ma gandeam la dansul de mai devreme… fusese cel putin interesant. Oare voia nevasta-mea sa-mi zica ceva? O sesiune in 3? Dar cu Ilona? Recunosc, ma mai gandisem la asta… dar cu mine, Ramona si Sanda. Wow! De ce nu cu toate 3 deodata? Hmmm, merita sa ma gandesc la asta. M-am spalat pe maini si mi-am trecut mainile ude prin par. Cam lung. Trebuia sa ma tund. Maine ma duc sa ma tund. Bine depinde si cum ma simt… Deschid usa sa ies… WOW! M-am blocat. Ioana statea si astepta. Nu aveam nici un dubiu pe CINE astepta. Dar eram prea beat sa-mi fie frica. Am vorbit primul pandindu-I reactia: “Salut! Ce mai faci?” A strans din buze si-si indrepta umerii lasati. Ceva gen: “ah, deci asa o ardem? Bine atunci!” Arata magnific. Era machiata si avea o coafura draguta. Purta colanti negri foarte la moda acum si un fel de tricou mai lung peste, incinsa fiind cu o centura rosie lata. “Bine, uite cu colegii la club”. “Nu-I rau.” “Te-am vazut afara… la tigara. Aia e sotia ta?” Hopa, direct sub centura. “Da”… vocea mea nu mai avea aceasi forta. “Arata bine”. Stiu ca e imbecil, dar am spus: “Multumesc,” “Cu placere”. Ce situatie de cacat. Rasete de betivi se auzira cand 3 pusti cu berile in maini isi facura loc catre Baie. Ultimul incerca sa-I puna piedica celu-I de-al doilea care se feri izbindu-se in primul… si amandoi venire peste mine. Luand in considerare cat bausem si eu putem spune ca m-am ferit destul de repede. Miscarea de eschiva ma lipi de corpul Ioanei facand-o sa se izbeasca usor de perete. Ranjind ca idiotii pustii intrara in baie lasand-ne iar singuri pe corridor. Nu ma dadusem inapoi. Ioana era stransa intre mine si perete. Era scunda iar bazinul ei imi atingea coapsa dreapta. Am privit in jos catre fata ei dar ea privea de-a lungul coridorului, ignorandu-ma. Simteam tensiune in ea si eram sigur ca si ea o simtea pe a mea. Am incercat sa-I ating fata dar se feri fara sa-si mute privirea. “Imi pare rau”… “N-ai de ce.” “Nu! am accentuat eu. IMI PARE RAU! Si-a ridicat privirea catre mine. Ochii ei caprui erau vii. Isi ridica mana iar degetele ei subtiri imi atinsera usor buzele. Rase strengaresc. “N-ai de ce!” Profita de socul meu si se strecura pe langa mine catre muzica , semintuneric si pumnale luminoase. Cuprins de o frenezie prosteasca mi-am facut drum inapoi catre coltar. Catre coltar si mai mult alcool. Eram bucuros. Avusesem dreptate, putulica aia mica chiar ma placea. Toata trupa era pe canapele. Ultima sesiune de dans le ostenise pe fete. Ilona isi daduse jos sandalele si statea cu picioarele goale sprijinite de tablia masutei. Iiigh! Urate degete! Ramona mi se strecura in brate. Imi zambea intr-una. Era muci. “Bebe, ma dor piciorusele. Imi faci masaj cand ajungem acasa?” Mi-am privit sotia. Chiar si cu privirea incetosata arata clasa. Parul ei blond strans in coc. Urechile ei finute de care atarnau cercei din aur alb. Rochia neagra, stramta cu decolteul ala cat trebuia de mare… sanii perferct proportionati… abdomen plat si solduri rotunjite. Cur de gimnasta, bombat ca la negrese, picioare lungi neuratite de anii de antrenament. I-am mangaiat genunchii frumosi. Pe stangul avea o mica cicatrice. Am atins-o usor. Ramona zvacni din picior. “Ma gadili!” Stiam asta. “Te iubesc!” “Si eu te iubesc, bebelas!” Am mai turnat foc pe gat. Apoi din nou. Eram prastie. Sanda incepu sa sughite si deveni subiect de glume. Radeam in hohote iar ea se supara. Ca s-o imbuneze, Ramona o lua la dans.
Am dat si restul din pahar peste cap si am stins agale cu ultima gura de bere. Imi era cald dar daca mai deschideam un nasture la camasa deveneam cocalar. I-am facut semn ospataritei iar ea a profitat de asta sa se eschiveze de insistentul Alin. O bere era pe drum. Alin se tranti langa mine pe canapea.
“Uh, ai avut dreptate vericule, ce bucatea de pizda are!!”
“Asa e.”
Dar eram absent, creierul meu derula momentul in care Ioana se lipise de mine. Apoi gandul sarea involuntar in barlogul lui Nea George, cu Ioana calarindu-ma, infipta in parul meu si miscandu-se lent lasandu-ma sa intru si sa ies din ea cu o lentoare innebunitoare. Iar Nea George cu camera de filmat imortaliza momentul dintr-un colt al camerei.
WOW!
M-am scuturat ca sa-mi revin. Fata adusese berea, Stela Artois intr-o sticla aburinda pe care mi-am lipit-o de frunte, fara sa iau nici o gura inainte. Ah, ce bine era. Bausem prea mult… eram varza.
Alin parea capturat de ringul de dans. Fatucile noastre faceau iarasi show. Cum eram beat, am inceput sa ma enervez. Ma deranja deja la culme libidosenia lui Alin. Prea se holba la nevasta-mea.
Fara sa viseze ceva, imi trase o palma peste copasa in ideea de a ma face atent. Aveam pumnul inclestat si incepusem pendularea bratului dar vorbele lui ma oprira:
“Vericule, ia uite la pustoaicele alea doua cum se rup. Uite alea doua, in spatele Ramonei”.
Dupa cum tinea buzele mi-am dat seama ca probabil fluiera admirativ. Am cautat cu privirea si am descoperit un show mai mic in spatele nevestemii. Si era sa fac infarct. Una din pustoaice era Ioana. Ioana si mai o pustoica mai scunda decat ea incarligate intr-un dans lasciv si extrem de erotic. Chiar in spatele Ramonei... care nu banuia nimic.
Oh, Dumnezeule… asta nu era o coincidenta. Eram in transa. Si imi era teribil de cald. Fara sa-mi iau privirea de pe dansul Ioanei am mai desfacut un nasture.
“Sa-mi fut una… cum se misca… mai ales aia cu parul lung.”
Da, avea dreptate… mai ales aia cu parul lung. Ioana era magnifica. Si ala nu era dans… ci se freca de amica ei intr-un fel erotic… Si o vedeam pe navasta-mea tragand cate o ocheada caci spectacolul nu ramasese neremarcat. Si asta ma excita si mai tare caci stiam care e scopul. Era periculos pentru mine… dar wiskey-ul baut imi amortise frica. Nu-mi pasa, ceea ce vedeam era prea frumos. Ioana era svelta si prin simpla comparatie am putut vedea ca e mai scunda decat nevasta-mea si cu vreo 10 kg mai usoara. Formele femeiesti nu-i erau inca asa evidente precum cele ale Ramonei, si era si normal. Dar cred ca aceasta diferenta ma infierbanta. Gura ei mica, sanii ei mic, fundul ei mic si rotund cu carnea tare si puta ei stramta…
“Amica” statea in bratele Ioanei, cu spatele la ea. Ioana o atingea putin mai jos de catarama. Era incredibil cea ce se intampla. Eram sigur ca si Alin avea o mataranga sculata in chiloti la fel cum aveam si eu… si altii… Prietena Ioanei facea niste miscari genuflexiuni gen in ritmul melodiei iar coapsele ei grosute pareau extrem de apetisante… pantalonasii aia scurti isi faceau treaba. Cum naiba o lasa parintii ei sa se imbrace asa.?!! Si mijlocelul ei era cam grosut dar pieptul ei generos arata bine…
“Du-te drac’ sa ma ia!! O saruta in ureche. Oare cati ani au, 14… 15?”
Voiam sa spun ca probabil Ioana ii spune ceva la ureche nu o saruta dar am cascat ochii cat cepele in timp ce Alin urla necontrolat langa mine:
“Du-te dracu… NU POT SA CRED!!! Unde e telefonul, ma duc sa filmez…”
Pustoaicele se mozoleau mai abitir ca-n filmele cu lesbiene. Pulsul imi era pe rosu. Nu-mi venea sa cred ce se intampla!
Dar melodia se schimba si totul lua sfarsit. Nevasta-mea si prietenele ei veneau catre noi… in spatele lor am vazut cum pustoaicele se pierdura intre oamenii dansand pe ring.
Fetele erau si ele socate.
“Ati vazut?!” ne interoga exaltata Sanda.
“Nu. Ce?”
“Ei pe naiba n-ati vazut! Cum puii mei sa nu vedeti?”
“Fetitele alea doua?” am continuat eu sa ma prefac ca nu stiu despre ce vorbea.
“Hai nu te mai ascunde. Tot clubul le-a vazut. Doamne, erau rupte de bete… si nu cred ca aveau mai mult de 15 ani”…
N-aveau. Stiam asta sigur.
“Ai vazut cum se iubeau?” imi sursura nevasta-mea la ureche. “Mi-a placut mult… mult”…
Si ea era foarte beata. Toti eram.
“Hai la o tigara” zbiera un pic prea tare Ilona, care iar isi pusese din nou picioarele desculti pe marginea mesei.
“Vii?” ma intreba Ramona
Am refuzat si am ramas singur cu berea mea. Scanam ca un uliu multimea doar-doar o vad pe Ioana. Frumos ce vazusem cu cateva minute inainte dar implicatia gestului depasea vulgarul unor pustoaice luandu-si limba in gura in vazul lumii. Facuse totul intentionat langa nevasta-mea stiind ca eu vad totul. Ma sfida. Si sfidarea ei putea deveni extrem de periculoasa. Istoria noastra nu ma avantaja pe mine deloc. Trebuia sa am o discutie serioasa cu ea. Cat mai repede caci cine stie ce-I mai trecea prin minte sa faca.
Si totodata tanjeam sa vorbesc iar cu ea, sa o simt din nou …. Ma minteam singur… nu era adevarat… voiam sa o POSED din nou. O doream din nou la fel cum am cunoscut-o: fara aparare si nevoita sa faca totul. Fusese scalava noastra sexuala. Voiam asta din nou.
CE NAIBA ERA CU MINE?!! Am pus berea jos pe masa. Nu mai voiam sa beau, trebuia sa fiu lucid. Iluzoriu… era prea tarziu, eram deja manga desi nu-mi dadeam seama de asta.
Am tresarit brusc. Uite-o! Isi facea loc cu greutate printre dansatori avand ca tinta toaleta. Am tasnit in picioare incercand sa n-o scap din ochi.
Cacat! Nu era singura. “partenera” ei era cu ea. Am ezitat o clipa dar voiam neaparat sa am o discutie cu ea. S-o avertizez sa nu mai faca gesturi copilaresti. Aparent nepasator am asteptat sprijinit de peretei in semiintunericul din hol, un pic mai aproape de usa pe care scria “Barbati”, sa nu bata la ochi.
Doi baieti iesira si trecura pe langa mine fara sa ma bage in seama. 2 femei trecute de 30 de ani incercara usa aferenta lor dar era inchisa. Rabdatoare se postara la 3 metri de mine. Erau imbujorate, cu pielea lucioasa de transpiratie. Una tot tragea cu ochiu catre mine. Cacat! Daca mi-o fi fost clienta? Eram prea beat sa-mi folosesc cu adevarat creieul.
Cacat! M-am razgandit. Am dat sa plec dar n-am apucat. Amica Ioanei iesi prima sporovaind ceva neinteligibil si trecu pe langa mine ignorandu-ma. Ioana in schimb ma remarcase si se oprise in asteptare.
“Vreau sa vb cu tine” am mormait eu betiv.
Amica aparu protector langa Ioana. Era micuta, nu atat de grasuta cum mi s-a parut pe ringul de dans si avea o fata chiar draguta. Privirea in schimb era pierduta. Toata lumea a consumat azi.
“Hai sa mergem” spuse ea apucand mana Ioanei.
Ioana isi tuguie buzele. Nici ea nu era apta. Cu un gest de om beat isi elibera mana.
“E ok, il cunosc. E… varu… e varu-miu.”
Mda… la o adica de ce nu?
“Te astept.”
“Nu, Bianca. E ok. Las ca vin eu.
Neconvinsa, Bianca pleca folosind peretele ca ajutor de nadejde pentru deplasare.
Ramasi singuri am prins curaj.
“Ce-a fost aia mai devreme, pe ring?!”
“Ce a fost ce?” mi-a intors-o pustoaica ridicandu-si sfidatoare ochii catre mine.
“Prestatia aia de mai devreme… dansul… te-ai dat in spectacol!”
Umbra unui suras triumfator aparu in coltul buzelor ei dar disparu intr-o clipita.
“Dansam. Dansz cum vreau! Cine sti tu… tata?!”
Ah, era atat de frumoasa in furia ei.
“Crezi ca nu imi dau seama ce faci?”
Nervos, m-am apropiat si mai mult de ea dominand-o cu inaltimea mea dar ea nu s-a dat un milimetru inapoi ci a continuat sa ma infrunte.
“Serios?!... si ce faceam?”
Nasucul ei mic impungea sfidator aerul. Ochii ei caprui aruncau fulgere. Era atat de frumoasa!
I-am prins capusorul in palme si am inceput s-o sa o sarut. A dat sa se traga in spate dar peretele era la un pas in spatele ai si s-a trezit blocata. Am reusit sa-mi fortez limba in gura ei. Continua sa se zbata dar o facea fara vlaga. Am inceput s-o sarut libidinos pe gat , in zona urechii iar ea inceta sa se mai zbata. Isi sprijinise capsorul de perete si privea absenta inspre peretele opus.
Eram incins si nu mai gandeam calm. Gustul pielii gatului ei, mirosul parfumului dar mai ales corpul ei slabut strivit intre corpul meu si perete ma faceau sa dau in clocot. Dar imobilitatea ei ma facu sa-mi revin. Ce se intampla nu era cum imi doream. M-am oprit.
“Imi pare rau”, am inceput sa ma balbai. “Am vrut doar sa vorbesc cu tine… si ma innebunesti… dansul ala… si nevasta-mea… si Alin…
Impleticite, cuvintele aveau sens doar in capul meu.
“Iti place de mine?”
Surprins de intrebare dar mai ales de implicatia unui raspuns am clipit din ochi ca sa-mi pun creierul in functiune. Gesturi de om matol.
“DA!... Nu stiu”, curajul ma parasise.
Saltul ei ma lua prin surprindere totala. Ioana imi sari in brate si incepu sa ma mozoleasca. Imi baga limba-n gura cu o pofta nebuna iar mie nu-mi venea sa cred. Gustul gurii ei era un amestec de ruj de pe buze, alcool si fum de tigara ce ii dadea un aer vulgar care imi rascolea hormonii. Iar erectia mea monstruoasa nu putea scapa zvarlugii din bratele mele.
“Hei!”
Se descatusa din bratele mele si incerca usa la “Femei”. Era inca inchisa.
“Hai aici.”, ma trase ea de mana in toaleta barbatilor. Eram eu beat dar am inceput sa scrutez zarea ca un indian apas. Stiam ce avea sa se intample si n-aveam de gand sa fiu prins. Fara sa imi dea drumul la mana Ioana se batu la usile celor 3 cabine. Nici un raspuns. De la pisoare venea un miros imbietor de trandafiri. Oh da, romantic… Dar cred ca e clar ca nu-mi pasa, nu?
Ioana alese ultima cabina, cea mai indepartata si ma trase inauntru. Isi incolaci bratele in jurul grumazului meu si incepu din nou sa se certe cu limba mea. Oh, ce-mi placeau buzele ei mici, erau atat de dulci. Am reusit s-o dau jos de pe mine caci nu pusesem zavorul la usa si asta im...



    Login