Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Majorat cu surpriza
Autor : hoplites - 2018-02-04
Citita de 13646 ori - Nota 6.52 (48 voturi)
Salut, ma cheama Razvan, am 18 ani proaspat impliniti si ma bucur de perioada majoratelor unde gasesc distractie la orice petrecere dar ca cea pe care o sa o povestesc nu am dat nicaieri.
Un prieten de al meu isi serba majoratul la el acasa intr-o zi de sambata. Ma imbrac, fac cheta cu cativa prieteni si ii luam un parfum dupa care ne deplasam spre petrecere. Ajungem undeva la ora 18:00 si cum eram numai baieti la inceput, ne-am pus pe baut cu el si cu taicasu, care incepuse de dimineata sa trosneasca pahare in cinstea baiatului lui. Am tinut-o asa vreo ora, pana cand tasu a adormit pe masa spre supararea maicasii ca se facea de ras, dar totul era in spirit vesel, pana ce si mama lui daduse cateva pahare cu noi. La un moment dat toti ii spuneam ca petrecerea e cam monotona fara fete si unde sunt fiindca omul ne-a promis ca o sa fie dezmat. Tot spunea ca ar trebui sa ajunga insa trecea vremea si nu isi faceau aparitia asa ca incepusem sa ne amuzam pe seama lui spunand ca e pe invers si ca e cea mai proasta petrecere la care am fost pana acum, o petrecere de carnati. A fost destul de urat gestul fiindca omul se cam suparase si a zis ca pleaca la magazin sa mai cumpere ceva ca sa isi mai inderepte situatia.
Dupa ce a plecat, noi am continuat seria de glume insa ne-a auzit mama lui si noi ne cam rusinaseram din cauza asta.
Eram 6 insi in sufragerie , fiecare cu paharul lui in mana , cam trotilati cand la un moment dat in pragul usii apare maicasa intr-o lenjerie din dantela intima si foarte sexy spunand:
- Imi pare rau ca petrecerea nu s-a ridicat la asteptarile voastre sa stiti ca Marian al meu a incercat din rasputeri sa faca tot posibilul ca petrecerea sa iasa frumoasa insa am observat si eu ca nu sunt fete invitate si banuiesc ca toti ati venit cu un scop, doar sunteti in floarea varstei si vreti sa va incepeti viata sexuala.
Toti am ramas muti la vederea corpului ei atletic. Era o femeie la varsta de 35 de ani, cu parul bond prins in coada, cu un breton ce ii acopera fruntea, avea un pierce prins in buric si niste picioare suple si lungi acoperite de niste ciorapi ce se prindeau de chiloti prin niste bretele. Venise in mijlocul sufrageriei, si dupa cum pasea se vedea ca era si ea putin ametita. Se lasase in genunchi si spuse:
- Haideti repede ca nu avem foarte mult timp dar dupa sa nu va mai aud ca radeti de baiatul meu sa fie clar!
Ne-am ridicat toti in extaz si am facut un cerc in jurul ei scotand fiecare pe rand instrumentele. Fiind primul si situat in fata ei a inceput cu mine in timp ce cu mainile freca penisurile prietenilor mei. O bagase adanc in gura si incepea sa o suga. Avea pierce si in limba si il simteam defiecare data cand o adancea. Ne luase pe fiecare dintre noi la rand sugandu-ne cu ardoare si din cand in cand se freca la pasarica de pofta fiindca o auzeam cum gemea de nerabdare.Avea un fund bombat si cand se ridica in vine nu am mai putut sa ma abtin si m-am intins sub ea tragandu-i chiloteii pentru a vedea ce ascundeau. Era o pasarica asa frumoasa, aranjata cu o urma de par in forma de triunghi. Am cuprins-o cu ambele mani de buci si am tras-o peste fata mea recompensandu-o pentru oralul pe care ni-l facea. Innebunise de placere in timp ce era inconjurata de atatea puli si nu mai rezista asa ca se daduse in spate imi luase pula intr-o mana si si-o adanci usor in vagin. In timp ce salta in sus si in jos , nu uita niciodata de baietii ce stateau in fata ei si isi continua treaba cu care incepuse. Pe la spatele ei venise un alt prieten ce se lasa usor si se adanci in fundul ei.
- Ah vai de mine, ce surpriza. Mi-era dor de putin anal. Ah, futeti-ma repede pana nu se intoarce Marian.
Am continuat asa vreo 5 minute cand auzim usa ca se deschide. Femeia repede sarise de pe noi si spuse:
-Imbracati-va ca a venit. Noi ca noi insa ea era doar in lenjerie asa ca am ascuns-o dupa canapea.
Marian intrase in sufragerie , lasase bauturile si rontaielile pe masa si se pregatea sa ii serveasca pe cei care venisera in jurul lui sa isi faca plinul cerandusi scuze pentru mistourile de mai devreme spunand ca e o petrecere foarte tare. Nu banuia nimic de ce se intamplase mai devreme. M-am dus in spatele canapelei unde maicasa statea chircita cuminte. M-am aplecat peste canapea avand partea inferioara acoperita de mobila, mi-am scos-o afara iar maicasa incepuse sa mi-o frece fiind fericita ca totul era rezolvat si petrecerea revenise la normal. Incepuse sa o suga din nou, parca multumindu-ne pentru intelegerea facuta. Cat timp Marian a stat cu noi in sufragerie il tineam departe de locul cu pricina si mergeam pe rand pentru o tura scurta de muie. Cand baiatul plecase la baie, am scos-o pe maicasa repede si am dus-o in camera alaturata numai ca acolo dormea taicasu mort de beat. Am asezat-o capra pe pat si mi-a varat botul din nou in savarina ei pana sa apuce sa comenteze ca e prea periculos insa cum incepusem sa o ling ma cuprinse de cap si ma adacea in ea spunand ca e minunat. Am facut un pact cu baietii sa venim pe rand la ea insa cand am penetrat-o prima oara era asa extaziata de riscul de a fi prinsa incat a gemut putin cam tare si l-am auzit pe sotul ei cum dadea semne sa deschida ochii asa ca m-am aruncat repede pe burta si o aud spunand :
- Buna iubitule, am zis sa iti fac o surpriza in timp ce baietii se joaca in sufragerie. Si se apucase sa il sarute.
- Nu cred ca pot spuse el. Hai sa vedem daca mi se scoala spuse el cu o voce de om proaspat trezit din somnul betiei si o intoarse in pozitie de 69 isi acoperise fata cu fundul ei iar ea ii scoase pula afara si incepuse sa o suga dar la cat efort depunea nu parea sa aiba suces. Am dat sa plec dar ma prins de mana si in timp ce i-o freca arunca un ochi in spate dupa care imi luase pula mea din nou la supt schimbandu-le ca omul sa nu-si dea seama. Cand a avut o tentativa sa o dea la o parte femei se impinse cu fundul peste fata lui si incepuse sa se frece miscand din buric ca o cadana facandu-mi semn sa ies.
M-am intors la petrecere si toti veneau la mine sa intrebe daca se pot duce dar le-am explicat situatie spre marea lor dezamagire insa iese maicasa si fuge repede in baie facandu-ne semn sa o insotim. Am intrat cu un prieten peste ea.
- S-a culcat la loc ca nu putea. Ce face Marian?
- Se joaca carti cu ceilalti desi toti te doresc.
Chicotii dupa care il luase pe prietenul meu de mana si il puse sa se aseze pe masina de spalat incepand sa i-o dezmierde cu gura in timp ce eu venisem pe la spatele ei si incepusem sa o fut. Avea o pasarica asa calda si umeda, era excitata la maxim. Nu vroiam sa se mai termine insa dupa 5 minute nu mai rezistasem si am ejaculat pe fundul ei, acoperind-o de sperma. Scoase pula cealalta din gura si imi spuse:
- Daca vrei sa faci o pauza trimite-mi pe altcineva. Si te rog adu-mi si un pahar gol de sampanie fiindca mi-a venit o ide...



    Login