Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMai bine lasam totul asa cum era
Autor : gemenii - 2008-11-28
Citita de 9189 ori - Nota 7.53 (15 voturi)

Toata chestia a inceput cu o epidemie de gripa dintre toate lucrurile, prima data mama, apoi tata, apoi fratiorul meu de saisprezece ani s-a imbolnavit, cat despre mine eu eram cea mai sanatoasa fata de saptesprezece ani pe care o puteai gasi, bacteriile m-au muscat si au murit, asa ca am ajuns sa fiu ingrijitoarea intregii familii. Dorin s-a imbolnavit cel mai rau, fratele meu a prins gripa chiar cand mama si tata isi reveneau din gripa ce ii prinsese si el, dintre toti, s-a imbolnavit asa de tare incat a trebuit sa chemam doctorul pentru el. Dupa multa atingere si probare doctorul a murmurat ceva despre o infectie secundara si l-a pus pe Dorin intr-un tratament de antibiotice.
Bine merci ca era vacanta de vara asa ca Dorin si cu mine, apropo numele meu este Angela, nu am pierdut nimic din cursurile liceului unde mergeam amandoi, dar mama si tata aveau slujbe unde trebuiau sa mearga si imediat ce gripa le-a trecut si erau indeajuns de intremati sa poata merge la birou au plecat la servici si m-au lasat pe mine singura cu Dorin, si maica, ce a mai avut nevoie de ingrijire. El avea o febra mare si cel mai mult timp dormea, dar cand se trezea delira si se zvarcolea in pat, in acele timpuri eu il tineam si ii sopteam cuvinte de alinare care se parea ca il calmau.
Intr-o dimineata Dorin a inceput sa se agite din nou in pat, eu eram in baie tocmai uscandu-ma dupa ce am facut un dus cand am auzit plansetele lui slabe si m-am grabit la capataiul patului lui inca nuda. Cand am ajuns in camera lui el deja si-a aruncat plapuma de pe el si era pe punctul de a cadea din pat.
Repede m-am dus la el si l-am usurat inapoi pe pat, apoi m-am asezat pe pat langa el si l-am tinut in brate cand corpul lui se misca nelinistit de mine, pijamaua lui era uda loarca acolo unde a transpirat si am decis ca inainte sa il acoper inapoi mai bine sa le schimb. Cu miscarile lui de nesomn mi-a luat secole pana cand sa dau pijamaua jos de pe el numai ca sa descoper ca nu mai are nici o pijama curata cu care sa il imbrac din nou. Pana cand mi-am dat seama de asta, Dorin se agita pe pat din nou si am decis ca mai bine I-ar fi sa stea gol decat intr-o pijama imbibata de transpiratie.
Urcandu-ma si eu pe pat langa el din nou l-am imbratisat si am tras plapuma in sus peste noi, pielea lui parca parea sa arda de a mea si eram foarte ingrijorata despre situatia lui pentru ca avea o astfel de febra de aproape o saptamana deja si nu era nici un semn ca febra lui avea sa dea inapoi, chiar si cu antibiotice.
Eram pierduta in gandurile mele pentru ca nu am observat unde mainile lui Dorin au ajuns. Ce intr-un final mi-a atras atentia la mainile lui era sentimentul de excitare ce crestea in mine. Cu un suspin mi-am dat seama ca Dorin avea una din mainile lui pe sanul meu si cealalta pe pasarica mea, la naiba, era chiar in pasarica mea, cel putin doua din degetele lui erau acolo in pasarica mea.
Chiar cand eram pe cale sa imi duc mainile sub plapuma mi-am dat seama ca Dorin nu se mai misca nelinistit. Era inclinat in mine fara sa scoata nici un sunet si parea ca aproape a adormit. Pe loc m-a lovit gandul ca era mai calm din cauza faptului ca unde erau mainile lui si am decis, desi inca nu stiu de ce, sa il las sa stea asa cum era, cand o sa adoarma urma sa ma ridic din prinsoarea lui.
Numai ca era o problema destul de mare cu aceasta decizie. Pe masura ce minutele treceau mainile lui Dorin gentil se miscau pe sanul meu si in pasarica mea si in timp deveneam excitata si vreau sa zic foarte excitata si cand am simtit cum penisul lui tresare in piciorul meu m-am intrebat daca am facut decizia corecta.
Oftand m-am miscat sub plapuma ca sa duc penisul lui mai departe de mine, dar cand mana mea l-a atins el s-a zvarcolit intr-o erectie plina si Dorin a lasat sa-I scape un suspin incet ca si de placere, in acelasi timp degetele lui au inceput sa se miste mai ferm in pasarica mea si cealalta mana a lui a inceput sa tachineze unul din sfarcurile mele. Binenteles ca ceea ce trebuia sa fac era sa misc mainile lui departe de mine si sa alunec afara din pat, dar Dorin parea sa fie linistit pentru prima data de zile intregi si mainile lui ma excitau mai mult si mai mult cu fiecare secunda care trecea.
Pana cand alte zece minute au trecut, eram asa de excitata ca nu ma mai puteam misca de langa el nici macar daca vroiam si cu un geamat mi-am inchis mana in jurul penisului lui, cat am putut, si l-am dat o stransoare gentila. Raspunsul lui a fost un suspin si o miscare a degetelor lui in pasarica mea si mai ferm.
Nu a durat mult pana cand am simtit un orgasm construindu-se in interiorul meu. Gafaind si gemand de placere am inceput sa-I masturbez monstruozitatea aceia a lui, ceea ce a facut ca mana lui sa se miste si mai repede in mine, ceea ce a facut ca placerea mea sa creasca, ce m-a facut sa-mi misc mana si mai repede pe monstruozitatea lui, fara oprire, de jur imprejur intr-o spirala de placere crescanda ceea ce eventual m-a facut sa ma cutremur si sa suspin intr-unul dintre cele mai extraordinare climaxuri pe care le-am avut pana atunci si poate si pana acum. Chiar daca am inceput sa ma cutremur, Dorin se misca langa mine, capul lui a ajuns sa se odihneasca pe pieptul meu si gura lui s-a inchis in jurul sfarcului meu trimitandu-ma peste culmea orgasmului meu, dar nu s-a terminat acolo, Dorin a continuat sa suga la sfarcul meu, ciupindu-l pe celalalt cu mana si masturbandu-mi pasarica pana cand am crezut ca o sa explodez de atata extaz si in tot acest timp eu il masturbam.
Fratele meu poate ca delira si nu prea isi dadea seama de ceea ce face, dar ceea ce facea ma innebunea si cand intr-un sfarsit a aruncat plapuma de pe noi eu doar puteam sa stau acolo si sa suspin la privelistea pe care monstrul lui tare ca piatra cu degetele mele incercand sa se intalneasca in jurul grosimii lui si a mainii mele care se misca in sus si-n jos pe toata lungimea aceea mi-a dadeau. In urmatorul moment mana lui a parasit parasica mea si cu o miscare neasteptata, o saltare care a tras monstrul lui din mana mea el a ajuns peste mine si a alunecat monstrul lui in pasarica mea.
“Oh, woow!” am suspinat cand monstrul lui a alunecat exact in mine.
Pentru un moment am fost prea naucita de ceea ce se intampla ca sa reactionez si pana cand mi-am revenit din socul meu, monstrul lui Dorin aluneca in si in afara mea asa de delicios ca tot ce puteam sa fac e sa ma misc odata cu el. Poate ca fratiorul meu era tanar, dar se misca in mine ca un expert, pomparile lui erau ferme, dar totusi gentile in timp ce retragerile lui erau incete si excitante. Cu un astfel de tratament paradisiac nu era de mirare am avut un climax dupa doar cateva miscari de ale lui.
Dupa ce am revenit din culmea placerii mele, fratiorul meu a inceput sa miste putin mai repede in mine. Cu un gutural planset am izbucnit intr-un alt climax urmat de un altul si de un altul. De fiecare data culmea mea descrestea putin, Dorin urma sa isi mareasca pomparile lui inca putin si pompa in mine putin mai tare aproape ca si cum el ar fi fost in intregime constient de ce face in mine. Parea ca a durat secole pana ce Dorin a ajuns la climaxul lui, dar cand intr-un sfarsit a impins foarte adanc in mine si s-a cutremurat, eu eram asa de dusa ca deabia mai puteam sa scot un slab si plangaret suspin, pe masura ce simteam caldura cremei lui umplandu-ma si intinzandu-se in mine. Chiar si atunci Dorin a continuat sa se miste pana cand monstrul lui a inceput sa se micsoreze, apoi, cu un gafait adanc, s-a dat la o parte de pe mine.
Cutremurandu-ma si frematandu-ma, l-am tinut pe fratiorul meu in bratele mele in timp ce sucurile lui au inceput sa prelinga afara din pasarica mea, intr-un fel eu nu puteam sa-mi dau seama ce s-a intamplat, dar intr-un alt fel ma desfatam in senzatiile pe care Dorin mi le-a dat. M-a simteam asa de confuza, ce am lasat sa se intample era la nelalocul lui, dar totusi ma facea sa ma simt asa de bine. Nu puteam sa-l invinuiesc pe Dorin pentru ca el nu era constient de ceea ce facea.
Eu eram singura de vina pentru ca am lasat lucrurile sa ajunga pana unde au ajuns si ma simteam vinovata si rusinata, dar in acelasi timp ma simteam asa de satisfacuta incat incat arunca o umbra usiasa peste vina mea si gradual mi-am dat seama ca vroiam sa mai fiu a lui Dorin inca odata. Eram socata de sentimentele mele, dar nu le puteam nega, vroiam ca fratiorul meu sa ma mai futa incaodata si incaodata… la infinit. Langa mine, Dorin s-a clintit si s-a intors pe spate. Cu o privire vonovata aspra gandurilor mele, am tras plapuma peste el si I-am simtit fruntea. Cand mainile mele au atins fruntea lui fierbinte, Dorin a deschis ochii si mi-a zambit.
“Multumesc Angela” a zis fara putere in glas.
Ochii lui s-au inchis din nou in timp ce gura lui atarna deschisa, parca surprinsa, cuvintele lui indicau faptul ca a fost constient de ceea ce se intampla si totusi, in loc sa ma ocarasca pentru ceea ce am permis sa se intample el imi multumea. Respiratia lui Dorin a devenit adanca si normala si mult mai usoara decat a fost de multe zile. Dormea foarte adanc, totusi nu prea aveam tragere de inima sa ma misc si cu cat ii simteam fruntea din nou, ma gandeam ca temperatura lui a mai coborat putin, desi nu eram sigura de asta.
Nu stiu cat timp am stat acolo langa el, dar intr-un tarziu m-am fortat si m-am ridicat din pat si m-am indreptat inapoi in baie sa curat sucurile din pasarica mea inainte ca sa imbrac. Nu imi era frica ca raman insarcinata, pentru ca mama e medic si de vreun an decand am inceput sa fac sex cu prietenul meu mi-a aranjat sa I-au pilule anticonceptionale. Pentru restul zilei l=am mai verificat pe Dorin, dar de fiecare data intram in camera lui si el dormea foarte linistit si nu l-am mai deranjat, pentru ca somn era ceea ce avea nevoie in acele momente cel mai mult. Cand m-am dus la culcare in acea seara, a fost cu o dorinta arzatoare in pasarica si visele mele erau umplute cu futaia pe care fratiorul meu mi-a dat-o in fiecare pozitie imaginabila.
In dimineata urmatoare Dorin parea sa fie mai bine, febra lui parea sa fie mai mica si pentru cateva minute scurte a fost constient indeajuns sa vorbeasca rational cu mama, tata si cu mine, inainte sa se intoarca din nou la somnul lui. In jurul de ora zece a inceput din nou sa se agite si m-am dezbracat din nou la pielea goala si am intrat in patul lui langa el. Ma asteptam sa simt pijamaua lui pe pielea mea, dar in loc de asta am simtit caldura pielii lui nude si m-am uitat in jos la el surprinsa in timp ce trageam plapuma inapoi, acum peste amandoi. Monstrul lui era tare, si woow, asa de ispititor. Cand mi-am dus mainile ca sa-l ating, mainile lui s-au miscat pe trupul meu. Uitandu-ma la fata lui, am vazut cum ochii erau deschisi si ma priveau si un zambet izvora pe la marginile gurii lui.
“Esti treaz” am comentat cand degetele lui au alunecat in mine.
Mi-a suras cand am pus mana mea libera pe fruntea lui. Cealalta mana a mea masturba incet monstrul lui erect. Spre surprinderea mea, temperatura lui parea sa fie normala si in excitatia mea crescanda m-am simtit linistita ca febra lui s-a rupt. Cabd mi-am miscat mana de pe fruntea lui, Dorin s-a aplecat si a sarutat palma mainii mele. Era un asa de gest tandru si minunat, incat parca o caldura placuta mi-a innundat tot corpul, plus miscarile degetelor lui in pasarica mea si pe sfarcul meu au avut mult de a face cu asta.
“Nu prea ar trebui sa te las sa faci asta cu mine” am suspinat cand mana mea s-a miscat in sus si-n jos pe penisul lui.
“Stiu” a zambit el “dar nu-I asa ca e minunat.”
“Dorine” am zis incercand sa gasesc cuvintele potrivite. “Ar trebui sa opresc asta chiar acum, ieri a fost un accident, nu prea aveam inima sa te opresc din cauza febrei, dar…”
“Angela” a zis Dorin, “taci din gura. Iti place ce iti fac si mie imi place imi faci si asta e tot ce imi pasa.”
“Dar…” am incercat sa protestez sovaitor.
“Dar nimic” a zis Dorin ferm. “Odata sau de o mie de ori, ce mai conteaza. Am facut dragoste cu tine si mi-a placut la nebunie. Daca tu imi zici ca nu ti-a placut ce s-a intamplat o sa ma opresc, dar nu cred ca tu te vei opri.”
“Nu” am suspinat pe masura ce excitatia mea crestea. “Nu pot sa neg ca nu am iubit ce ai facut cu mine. Maica, ar fi trebuit sa las cainii sa doarma atunci nu as fi asa de confuza.”
“Nu vrei sa zici, penisul sa doarma” a ras Dorin moale.
“Cred ca da” am ras inapoi. “Oh, as nu se poate sa se intample.”
“Dar se intampla” a raspuns Dorin. “Recunoaste Angela, tu vrei asta la fel de mult ca si mine.”
“Bine, bine” am suspinat dupa o secunda de gandire. “Recunosc, dar tot cred ca nu ar trebui sa facem asta.”
“Atunci de ce nu imi lasi penisul in paca si nu te ridici din pat?” m-a intrebat Dorin cu un suras viclean.
“Pentru o vrea prea mult in mine” am ras.
Aplecandu-ma, I-am dat un sarut fratiorului meu iubit. Raspunsul lui a fost imedia...



    Login