Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - EP3
Autor : Sabin79 - 2022-10-11
Citita de 13013 ori - Nota 2.99 (303 voturi)
Ep. 3
Dimineata Costel ii astepta pe terasa cu cafeaua facuta.
- Buna dimineata porumbeilor! Sper ca ati avut o noapte buna aici la mine, eu sigur am avut!
- Buna dimineata domn Costel! Da, am dormit excelent. E tare liniste aici, multumim pentru cafea! I-a zis Viorel
Luiza nici nu stia cum sa reactioneze dupa noaptea trecuta, rosise putin in obraji cand l-a vazut pe Costel și mai arunca cate o ocheada spre prohabul lui intuind prin cutele pantalonilor pozitia pulocului.
Dupa ce au baut cafea au plecat la plaja care era destul de aprope, ca sa ajunga acolo treceau pe langa campingul unde erau corturi și rulote. Și-au pus cearsaful și au inceput sa leneveasca pe plaja. Ziua a trecut destul de repede dar Luiza la final nu se simtea prea bine.
Era destul de arsa și facuse și insolatie. Noaptea a trecut usor dar a doua zi dimineata avea dureri mari de cap și i-a zis lui Viorel sa mearga singur fiindca ea deocamdata nu poate și daca se va face mai bine va merge și ea la plaja.
A ramas acasa cu Costel care s-a oferit sa mearga la farmacie ca sa-i cumpere ceva pastile. Dupa ce s-a intors, a luat un pahar cu apa și a intrat la Luiza in camera. Aceasta era imbracata doar cu un tricou care ii acoperea foarte putin bucile și statea cu fundul spre usa. Cand a vazut curul acela tanar dezvelit indreptat spre el, Costel a inteles ce o durea și ardea pe Luiza. I s-a intarit pula instant, a venit spre pat, s-a pus in genunchi și a inceput sa pupe și sa linga bucile acelea tinere. Luiza s-a arcuit și mai mult ca sa scoata pizda spre el. A bagat degetul din mijloc in ea și a inceput sa o futa, Luiga gemea și ofta iar cu o mana strangea cu putere un san. Costel s-a ridicat și a aruncat hainele de pe el, avea deja pura par. Luiza nu a mai stat pe ganduri, a luat-o direct in gura și a inceput sa-l suga in timp ce ii masa coaiele.
- Ia și coaiele in gura fetito, ca e bine rau.
Luiza a urmat sfatul, dupa ce a lins coaiele alea lasate a inceput sa le suga pe rand iar cu mana stanga freca pula. Mosul o mangaia pe cap și o apasa pe coaie. Dupa un timp, s-a urcat și el in pat, a pus-o pe spate, i-a luat picioarele pe umeri, a potrivit pula și a patruns-o puternic.
- Ah ce pizda tanara și stramta ai Luizo! Esti facuta pentru a fi curvo fetito!
Incepuse sa pompeze ritmic in ea, iar Luiza ridica bazinul ca sa-l primeasca. Intra tot, auzea coaiele cum se lovesc de bucile ei. Era grozav, ii placea pula lui Costel, orgasmul a lovit-o puternic și tremura de placere. Costel nu dadea semne ca se apropie de final și a pus-o sa stea capra. A lins-o bine pe buci și chiar anuns! Noi senzatii pentru Luiza, limba lui Costel ii lingea anunsul și chiar impingea sa intre! Parca ar fi vru ceva și acolo dar ii era teama. Costel s-a ridicat și a patruns-o brutal in pizda, o durere amestecata cu placere a facut-o pe Luiza sa scoata un tipat. Costel o tragea tare in pula de solduri, ea strecurase o mana și freca clitorisul pentru o intensificare și mai mare a valului de placere pe care il simtea ca creste. Orgasmul a lovit-o puternic și a cazut pe burta! Costel inca nu terminase iar Luiza se intreba ce e cu el.
- Cu ce te ajut domnu Costel?
- Luiza, curul tau ma inebuneste, trebuie sa-l am!
- Cum adica curul, m-ai futut pana acum...
- Curul, adica sa te fut in cur, nu in pizda
- Nu se poate! Ma va durea rau asa ceva! Nu am auzit sa se faca și acolo
- Ba se face, am futut o gramada de gaoaze la viata mea, rase Costel. Hai ca stiu eu cum sa fac sa nu te doara rau și a fugit pana la el in camera. S-a intors cu o crema cu care și-a uns bine pula, apoi a pus-o pe Luiza capra și a uns-o bine.
- Uite acum te dezvirginez și aici, ii zise Costel care tocmai potrivea capul pulii la gaura stramta. Impinge tu usor spre mine ca sa te patrund in ritmul tau. Luiza l-a as...



    Login