Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - EP2
Autor : Sabin79 - 2022-10-06
Citita de 10569 ori - Nota 3.08 (277 voturi)
Ep.2
Cum au ajuns in gara in Constanta au cautat sa vada cum sa faca rost de cazare. Era plin de oameni cu chei in mana care oferea cazare turistilor.
Un barbat mai in varsta, pe la 55-60 ani i-a abordat si i-a vrajit sa mearga cu el, ca are o camera frumoasa pentru ei, nu departe de plaja. Chiar daca era in varsta, se tinea bine, purta un maieu, un lant gros de aur la gat cu o cruciulita mare. Pe umarul drept avea un tatuaj cu o ancora. Il chema Costel si fusese marinar la viata lui, fara familie, traia singur intr-o casa aprope de plaja. Au ajuns la casa, era destul de curata, avea o prispa in fata, un hol lung care se termina intr-o baie. Din hol se intra in trei camere dar si intr-o bucatarie. Costel statea in camerea de langa a lor iar cea mai aproape de baie era libera.. Aveau tot ce le trebuie, nu erau incantati ca este si gazda cu ei in casa dar era tarziu sa mai caute altceva. Erau obositi dupa lungul drum dar au iesit putin in oras ca sa cumpere de mancare, s-au intors pe inserat si l-au gasit pe Costel stand la masa pe terasa din fata casei, savura o bere si asculta muzica la radio.
- Ce faceti porumbeilor, gata plimbarea? I-a intrebat zambind Costel
- Gata nea Costele, vrem sa ne bagam la somn ca sa ne trezim dimineata pentru plaja, i-a zis Viorel
- Bravo, somn usor!
Ce doi s-au retras in camera lor, chiar daca dormise pe tren, Viorel parea frant dar nu s-a lasat pana nu a futut-o pe Luiza, tot pe intuneric si tot in pozitia misionarului. Luiza banuia ca are o pula mica fiindca nu-l prea simtea bine iar in cap tot revenea imagina cu pula aia faloasa a lui Ion din tren. Dupa ce au termin, Viorel a cazut lat si a inceput sa sforaie. Luiza s-a strecurat afara din camera, a auzit radiolui lui Costel, semn ca acesta continua sa bea pe Teresa. S-a dus la baia din capatul holului, cum intri in baie pe stanga era chiuveta, in fata wc-ul si pe peretele din drepta cada. A dat drumu la apa in cada, a tras perdeau si s-a afundat in apa calda. Din obisnuinta nu a inchis usa cu cheia și n-au durat 5 minute de cand statea relaxata in cada cand aude usa deschizandu-se iar cineva ridica capacul de la wc și aude cum se urineaza cineva. Paralizase de frica, nici nu mai rasufla ca sa nu o auda, dar curiozitatea era mai mare, a tras usor de perdea și s-a uitat. Era Costel care urina, pula lui chiar și in starea flasca in care era parea foarte mare. O belise și se vedea un cap mare și negru. Costel observase miscarea dar oricum stia ca este acolo, o observase cand se strecurase in baie iar lumina era aprinsa dar avea un plan.
Terminase de urinat, incepuse sa o scuture și se uita fix in ochii Luizei.
- Iti place ce vezi porumbito ? O intreaba dintr-o data și trage perdeaua. Nu-și bagase pula in pntaloni, ba mai mult, isi scosese și coaiele prin slit.
- Mmm-a scuzati domnu Costel, eram aici cand ati intrat.
- Usa era deschisa, deci putea intra orice, mai bine ca am fost eu și a inceput sa rada. Uite, avem o problema, tu m-ai vazut pe mine dar eu nu te-am vazut pe tine, ia ridica-te in picioare sa vad și eu ce doar Viorel vede.
- Nu se cade domnu Costel, te rog sa iesi
- Nu se poate sa ies, nici nu am intrat zice costel razand iar cu mana dreapta isi freca pula care incepuse sa se intareasca iar dimensiunea era considerabila. Era foarte groasa iar la lungime in jur de 20cm.
- Hai sa facem cum am zis, altfel eu ies in pierdere, sus in picioare!
Rusinata, Luiza s-a ridicat, cu o mana isi acoperea sanii iar cu alta pizda.
- Nu asa ne-a fost intelegerea, i-a zis Costel, care a intins mana și i-a dat-o pe a ei la o parte. Oh, dar ce frumusete ai acolo, e pacat sa o acoperi asa, zicand asta s-a pus in genunchi și a inceput sa o sarute acolo.
- Opreste-te domnu Costel, nu e bine ce faceti! Zicea Luiza dar in acelasi timp titea cum ii se intaresc sfarcurile iar atingerile lui Costel o inebuneau. El o apiucase cu ambele maini de buci și o strangea iar limba o avea ingropata adanc in crapatura ei. Se incapzice bine Luiza, acum nu mai zicea nimic, ba cu o mana il mangaia pe cap și-l apasa mai tare ca sa o patruda și mai mult cu limba.
Costel și-a dat seamna ca acum era a lui deja, asa ca s-a ridicat și a luat un sfarc in gura, cu o mana o strangea de o buca iar cu a doua freca pizda aia tanara. Incepuse sa o futa cu un deget, apoi chiar cu doua și a simtit cum Luiza are un orgasm. S-a oprit din activitate și i-a zis Luizei:
- Acum iar nu suntem chit, eu te-am atins pe tine dar tu pe mine nu, zice Costel pe un glas plangacios. I-a lua mana Luizei și a pusa pe pula lui care acum era sculata bine.
Era prima data cand Luiza atingea o pula si a inceput sa o frece cum vazuse in tren.
- Doamna Luiza, eu v-am și pupat acolo jos i-a zis Costel și a apasat-o pe umeri ca sa coboare.
Luiza s-a pus in genunchi dar ii era totusi scarba sa o linga și a inceput sa-l spele.
- Ah, doamna nu a mai supt pula pana acum ? a intrebat-o Costel
- Nu, este prima data, Viorel este mai rusinos, nici nu i-am vazut-o a ingaimat Luiza
- Aoleu, deci esti virgina in gura rase tare Costel.
Dupa ce a spalat-o bine, Luiza a inceput timid sa-i atinga capul acela gros cu limba. Era asa catifelat și parea moalea, i-a luat capul intre buzele ei carnoase iar cu limba il freca bine. Deodata Costel i-a pus mana pe cap și a impins tare, i-a intrat pula pana in ga...



    Login