Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - Ep.6
Autor : Sabin79 - 2022-11-02
Citita de 8155 ori - Nota 2.51 (245 voturi)
Ep. 6

Acolo a fost chin ca sa se urce in tren la ce aglomeratie era. Au reusit sa ajunga la cuseta lor și acolo surpriza, erau in aceeasi cuseta cu partenerii de la venit – Ion și Violeta. Au stat o gramada la povesti cu ei, au schimbat impresiile despre vacanta pana s-a facut seara. S-au culcat in aceleasi paturi ca la venit. Viorel a adormit aproape imediat dar Luiza statea cu urechile ciulite, era curioasa daca nu cumva se repeta episodul de la venit. A vazut ca totusi Violeta a adormit, asa ca și-a tras un cearsaf pe ea și s-a intors cu spatele. Dupa cateva minute a simtit cum o mana ridica cearsaful și o mangaie pe cur. Nu a dat semn ca este treaza dar a scos și mai mult fundul spre exterior. Era curioasa sa vada ce se intampla. Cineva i-a ridicat fustita și tragea de chilotei in jos, s-a miscat putin ca sa le permita sa coboare iar acum era acoperita cu cearsaful mai putin fundul care era dezvelit in totalitate și aproape afara din pat. A simtit o respiratie excitata și o limba plibandu-se pe rotunjimile bucilor care coboara catre pizda. Se udase bine deja, voia sa fie fututa. Doua degete au patruns-o și a scos um mic ignet de placere. Ii era teama sa nu-i trezeasca pe ceilalti doi – nici nu stia daca era Viorel sau Ion acum la fundul ei dar nici nu conta, voia pula! Cel de la spate o futea cu doua degete iar cu mana libera ii cauta tatele. S-a intors putin ca sa-i permita accesul și atunci a observat ca era Ion. El s-a ridicat și a venit cu pula sculata la capul ei, nu a stat pe ganduri și a inceput sa-i fece pula aia frumoasa și sa-i linga coaiele. Visase la pula asta! S-a ridicat și ea, s-a inros cu spatele la el și sa lasat cu mainile pe pat, astepta futaiul. Ion a penetrat-o puternic și un fior de placere era cât pe ce sa o faca sa tipe. El i-a dus mana la gura și i-a dat sa suga cele doua degete pe care le avusese in pizda. Ah, ce bine o futea! Cu greu reusea sa nu tipe. Ion era destul de excitat și nu a durat mult pana s-a terminat cu jeturi puternice in ea. Și-a tras repede pantalonii și a urcat in patul lui.
Luiza trebuia sa mearga la baie, era plina se sperma. A iesit usor din cuseta și a mers la toaleta din capatul vagonului. A incercat sa intre in WC, usa era deschisa dar inauntru era nasu’ isi facea laba cu o revista porno in fata.
- Ce navalesti asa, s-a rastit el
- Ma scuzati, usa era deschisa, și a inchis repede usa
In 2 minute a iesit nasu’ la ea și a intrebat-o de la ce cuseta este.
- Aha, cuseta 7 unde am vazut pe geam cum te futeai cu un baiat. Din cauza ta am venit la wc. Ia treci inauntru ca acum te amendez!
A deschis usa wc-ului și a impins-o pe Luiza in interior.
- Ia stai tu acolo pe capac și suge pula daca tot m-ai intrerupt!
- Nu fac asa, ceva o sa tip, a zis Luiza
- A, da! daca tipi iei amenda și la urmatoarea gara te dau jos.
- Va rog frumos, mai am drum lung pana acasa
- Atunci ia și suge, la cum te futeai cu ala, nu esti fata de casa
Nasu’ care era un ins pe la 50 ani și cu o burta respectabila, și-a tras pantalonii și chilotii și și-a indreptata pula semierecta spre ea. Luiza tot nu ar fi vrut dar el a luat-o de cap și a apasat-o spre pula.
- Suge pula curvo, sa nu te rog a doua oara!
A inceput sa linga capul gros și ...



    Login