Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - Ep.5
Autor : Sabin79 - 2022-10-19
Citita de 11959 ori - Nota 3.01 (277 voturi)
Ep. 5
Acolo, peste zi, Costel avusese o discutie cu Viorel, ii aratase și ceva reviste porno in care sexul se facea in diverse pozitii. Viorel se minuna de ce vede dar i-a zis lui Costel ca el o are cam mica și ii e rusine de Luiza. Batranul l-a incurajat sa o faca și cu lumina aprinsa și ca nu conteaza marimea ci cum reuseste sa excite femeia.
Ii trecuse insolatia iar arsurile nu-l mai deranjau asa tare. Seara dupa ce au mancat și s-au bagat la somn, Viorel a lasat o veioza aprinsa și a inceput sa o dezbrace. Luiza era uimita și in acelasi timp putin excitata de situatie. Era prima data cand Viorel o saruta usor peste tot, o mangaia, o musca usor de un sfarc, o atingea cu degetele la pizda. Se excitase bine dar nu stia de unde aceastaa schimbare. Viorel s-a dezbracat și in sfarsit a vazut și ea pula, avusese dreptate, avea undeva la 13-14 cm, destul de subtire dar foarte tare semn ca era și el excitat. Ea i-a pus mana pe pula și a inceput sa i-o frece dar imediat a și terminat ! Oh, nu se poate, voia pula!
- Ah, imi pare rau Luiza! Dar o ridic imediat, nu e problema. A zis Viorel și a inceput sa și-o frece
- Lasa-ma pe mine, i-a zis Luiza care a inceput sa i-o frece apoi a a coborat și i-a luat-o in gura
- Luiza, ce faci?!?
- Ce, nu este bine?
- Ba da, dar nu stiam ca faci și asa ceva!
- Pentru tine fac orice scumpul meu sot zise Luiza și o lua toata in gura. Ii era usor sa-l suga, ajungea pana la coaie pe care le lingea. I-a supt și coaiele, le-a strans usor, pula lui se intarise din nou. Luiza il dorea rapid, era excitata maxim. S-a pus capra și l-a rugat sa o futa pe la spate. Viorel era din ce in ce mai uimit de Luiza, nu stia ca aceasta avea idee și de alte pozitii. S-a pus la curul ei și a patruns-o. A inceput sa o futa usor dar Luiza ii zicea, mai tare, mai tare!. A apucat-o de solduri și a inceput sa dea puternit.
- Asa, asa! Da-mi pula! Tipa Luiza
Oau, ce surpriza pentru el! O futea ca in revista lui Costel, iar nevasta lui ii punea niste contre și misca din cur ca o nebuna. Luiza a avut primul ei orgasm cu el, fusese grozav. A terminat și Viorel și s-a pravalit peste ea.
- Ce salbatica esti nevasta, nu te cunosteam asa
- Și tu ai fost grozav, mi-a placut cu lumina aprinsa.
- Da, sa o mai facem asa, a zis și Viorel
- Dar cum de ai fost asa deschis și ai lasat lumina aprinsa?
- Am mai povestit astazi cu nea Costel și mi-a dat el niste sfaturi, om trecut prin viata, stie multe.
- Aha, pai sa-i multumim lui nea Costel!

A venit și ziua in care trebuiau sa plece spre casa. In acea dimineata Costel ii astepta ca de obicei cu cafea pusa dar venise și un prieten al lui ceva mai in varsta, un roofei cu o burta mare, Gicu.
- Uite Gicule, porumbeii mei calatori pleaca astazi, a zis Costel cand au aparut și ei pe terasa.
Le-a facut cunostiita și s-au pus la masa. Viorel trebuia sa mearga la gara ca sa cumpere biletele se astepta la aglomeratie acolo iar Luiza trebuia sa faca bagajele. Viorel i-a salutat și a plecat spre gara iar Luiza a fugit in camera lor ca sa faca bagajul.
Era aplecata in dulap ca sa stranga ce avea pe acolo cand a simtit cum ii este ridicata fustita, trasi in jos chiloteii și patrunsa brutal de o pula groasa. Și-a dat seama imediat ca doar Costel putea sa fie avand in vedere dimensiunea.
- Ah, nea Costel, ce faci cu Gicu ?
- Lasa-l pe Gicu, e ultima dat cand te mai fut și eu anul acesta. Și a inceput sa pompeze tare in ea
- Ce bine ma futi nea Costele, o sa-mi fie dor de pula matale!
- Hai in pat și urca-te pe mine ca vreau sa vad grozaviile alea de tate
S-a dezbracat repede și l-a calarit pe Costel care se intinsese pe spate. A inceput sa sara in pula lui ca o apucata, tatele alea mari se zbateau ca nebunele. Luiza ragnea de placere și era imposibil sa nu au auda Gicu. S-a deschis usor usa și a intrat mosul acela rotofei. S-a asezat cuminte pe un scaun și se uita la spectacol, cum intra pula aia groasa și batrana in pizda tanara. Și-a scos și el pula și a inceput sa o frece. I se scula mai greu dar il excita spectacolul oferit de Luiza și Costel. S-a ridicat la un momentdat și a venit in pat langa ei, a inceput timid sa o mangaie pe buci și tate.
- Grozava femeie, Costele! Ai avut dreptate, curva clasa 1.
- Gigule, sa vezi cum suge pula, nu te lasa nesculat. Stai asa sa o pun capra ca te rezolva și pe tine.
A pus-o capra pe Luiza și a impins-o ...



    Login