Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - Ep.4
Autor : Sabin79 - 2022-10-12
Citita de 12603 ori - Nota 3.13 (303 voturi)
Ep. 4
A doua zi a fost randul lui Viorel sa ramana acasa cu Costel iar ea s-a dus la plaja. Dupa ce și-a intins cearsaful, s-a dus pana la barul de pe plaja și și-a luat un pepsi. Era un chelner tare dragut, Adrian in chema, avea in jur de 18 ani, putin mai scund decat ea dar foarte bine facut și foarte bronzat. Acesta a intrat in vorba cu ea, ce face singura , de unde este... El tocmai termina tura la ora 14:00 și a intrebat-o daca poate sa stea și el cu ea la plaja.
- Sigur, plaja este a tuturor a glumit ea
- Da, dar locul de langa tine nu este, i-a intors-o el
La ora 14:00 Adrian a intins prosopul langa ea și a invitat-o sa faca o baie in mare. Era un inotator desavarsit, s-a avandatat dincolo de gemandura dar Luiza era incepatoare și nu s-a dus dupa el. Adrian a venit și a tras-o spre apa mai adanca. O tinea in brate și o atingea peste tot, mai ales pe buci iar la un momentdat i-a bagat mana dreapta la pizda.
- Adrian, te rog frumos sa-ti tii mainile acasa! Sunt femeie maritata.
- Luiza, aici nu esti maritata, acasa esti unde e sotul tau, a glumit el.
S-au apropiat mai de mal unde ajungeam cu picioarele in nisip. Adrian a venit langa ea, i-a luat mana și i-a pus-o direct pe pula intarita peste slip.
- Uite ce primesti daca esti cuminte, i-a zis. Ea a chicotit usor iar curiozitatea a impins-o sa traga splipul intr-o parte și sa-i elibereze pula. A inceput sa i-o frece acolo in apa. Mai erau oameni pe plaja și in apa dar la ceva distanta de ei.
- Oh, doamna stie sa lucreze cu obiectele contondente, a ras Adrian care s-a tras mai aproape de ea. A venit pe la spatele ei iar pula lui se freca de bucile ei. I-a tras slipul la o parte și fara nicio avertizare a patruns-o.
- Adrian, ne vede lumea!
- Dar nu facem nimic special, te salvez de la inec, a ras el.
I simtea destul de bine, avea o pula bine proportionata dar mai mica decat a lui Costel. A futut-o vreo 10 minute apoi s-a retras și a ejaculat in mare.
- Adrian, sa stii ca ai ramas dator i-a zis Luiza
- Da, imi pare rau. Și imi voi plati datoria tot astazi.
- Sper, i-a zambit Luiza și a inceput sa inoate spre mal.
Ajunsi la mal, s-au sters și au mai stat ceva pe cearsaf ca sa se usuce. Adrian a invitat-o la o gogoasa și un suc, acolo i-a spus ca sta in camping intr-o rulota impreuna cu un prieten care este tot chelner pe perioada estivala. Inchiriasera rulota de la un constantean. Cum zona era pe drumul spre cazare, au mers impreuna. Cand au ajuns la camping, Adrian a intrebat-o daca nu vrea sa vada rulota.
- Sigur, nu am vazut niciodata una
Au intrat in ea, era un singur pat mare de doua persoane și un wc mic.
- Dormi in acelasi pat cu prietenul tau?
- Da, noi doi impartim multe, rase Adrian
- Da? Cam ce impartiti voi ?
- Pai uite, cateodata cumpara el mancare, cateodata eu. Alta data aduce el o femeie, alta data eu.
- Cum? Impartiti și femeile ?!?
- De ce nu, daca ele vor.
Luiza era deja excitata la gandul de a se fute cu doi barbati, fata i se inrosise și simtea cum se uda la pizda. Adrian a simtit-o și a luat-o in brate, a inceput sa o sarute, ii explora gura cu limba sia mainile ii framantau bucile. Și-a dat repede tricoul și boxerii jos, și a ajutat-o pe Luiza sa se dezbrace. A impins-o in gluma pe pat iar el s-a pus in genunchi și a inceput sa-i linga clitorisul. Ea il apasa pe cap și impingea bazinul spre el. Adrian a urcat pe ea și a patruns-o, ah ce bine era, avea o pula tanara care o futea adanc. In valtoarea evenimentelor nu a auzit cand s-a deschis usa rulotei, intrase colegul lui Adrian. Acesta nici nu a stat pe ganduri, s-a dezbracat complet și a venit langa ea. S-a speriat putin dar acesta a inceput sa o sarute și sa o mangaie pe sani. Adrian continua sa o futa neperturbat. Colegul lui voia și el sa futa, asa ca l-a rugat pe Adrian sa schimbe pozitia. Luiza a trecut in pozitia capra, colegul lui Adrian a inceput sa o futa iar el a venit in fata și ii dadea muie. Colegul nu era prea dotat, dadea ca un iepuras din cur și in 2 minute a terminat.
- Ba nesimtitule, ai terminat in ea, i-a zis Adrian
- Da, scuze, e buna rau pizda asta și nu m-am putut abtine
- Bine, hai da-te la o parte ca sa o ...



    Login