Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luiza - Ep. 7
Autor : Sabin79 - 2023-08-16
Citita de 8044 ori - Nota 1.74 (269 voturi)
Ep. 7

Recomand citirea episoadelor anterioare.

Ajunși acasă, au intrat in rutina cotidiană. Viorel mergea la servici, fiind plecat de la 8:00 la 19:00 iar Luiza fusese angajata la scoala asa cum promisese socrul dar chiar mai bine, era profesoara suplinitoare, preda muzica și desen. Directorul scopii era prieten bun cu socrul, era un tip pe la 50 ani, profesor de matematica. Era scund, chelios, cu o burta mare, o mustăcioara tunsa subțire, arata ca un mafiot italian.
Luizei ii plăcea munca la scoală dar cum diferența de vârsta nu era prea mara fata de elevii de clasa a 8-a acestia o priveau admirativ și nu o prea ascultau la ore. Câteodată și mergea îmbrăcata mai provocator cu fuste mai scurte, se excita grozav cand stia cati ochi pofticiosi o urmăresc. Intro vineri, când avea ultima ora, a intarzia ceva mai mult sa se duca in cancelarie ca sa lase catalogul și plecasera toti profesorii. Era singura in cancelari. S-a dus la biroul unde trebuia sa inchida catalogul dar a auzit zgomot dinspre biroul directorului. S-a dus usor pana la usa acestuia și s-a uitat pe gaura cheii ca sa vada ce se intampla. A ramas masca! Pe gaura se vedea fix biroul directorului care era in picioare fara pantaloni, ii dadea muie educatoarei. Educatoarea era tot asa o fata tinerica pe la 25 ani, casatorita de vreo 5 ani cu seful postului de politiei din comunca și cu doi copii. Era o bruneta miniona dar cu niste sani mari și un pic lasati, probabil de la cele doua sarcini. Directorul o tinea cu o mana de cap și pompa de zor in gura ei. Luiza s-a excitat instant și a coborat o mana la pasarica ei uda și a inceput sa o frece. Directorul a ridicat-o pe Angela(asa o chema pe educatoare), a întors-o cu spatele la ei, i-a ridicat fustița, i-a tras chiloții de pe ea și s-a lasat in genunchi. A inceput sa o linga pe fese , i le-a indeprtat și a patruns-o cu limba in crapatura. Luiza nu mai putea, avea nevoie de o pula in ea, s-ar fi futut cu oricine! O excita maxim ce vedea. Directorul s-a ridicat, și-a potrivit pula(care era destul de mica, 13-15 cm dar grosuta) și a inceput sa pompeze in educatoare. Aceasta se tinea bine de birou și ii dadea contre, semn ca ii placea ce se petrece. Luiza a avut un orgasm puternic și a simtit cum chilotii ei sunt inundati. L-a vazut și pe director cum se apropie de final dar al dracu nu a terminat in Angela, ci a pus-o iar in genunchi și s-a terminat in gura ei! Luiza și-a dat seamna ca urmeaza sa iasa, s-a aranjat repede și a dat sa plece dar a lovit din greseala un suport de pixuri și a facut galagie. Le-a ridicat repede și a fugit dar directorul apucase sa o vada. Ea nu stia ca o vazuse.
In noaptea aceea i-a oferit o partida nemaipomenita lui Viorel, nu l-a lasat pana nu a terninat de 2 ori, schimband mai multe pozitii.
Luni avea iar ora pe final de program, iar cand s-a dus in cancelarie, directorul a chemat-o pana la el in birou. Ceilalti profesori se pregateau sa plece.
Acum era imbracata cu o camasuta alba cu un decolteu destul de indraznet iar fusta rosie era deasupra genunchilor. In picioare avea sandalute rosii iar pe buze un rosu aprins. Era efectiv bomba sexy. Directorul a rugat-o sa ia loc pe canapeau din birou și a venit și el langa ea.
- Uite Luiza, eu te stiu pe tine de mica, doar mi-ai fost eleva. Sunt bun prieten cu socrul-tau și as vrea sa fiu bun prieten și cu tine
- Sigur domnul Director, va respect și va apreciez, sunteti un om deosebit
- Cand suntem doar noi doi imi poti spune Stefan, a zambit directorul spre ea
- Dar nu pot, va respect prea mult, a zis Luiza
- Lasa respectul, te rog sa-mi spui Stefan
- Bine, Stefan, a ingaimat Luiza
In cancelarie se lasase linistea, directorul s-a ridicat, s-a dus la usa și a mai aruncat o privire, nu mai era nimeni. S-a intors in birou și a inchis usa. Acum era in fata ei, o privea de sus și avea ce sa vada! Sanii ieseu binisor se vedeau pana aproape de mamelon, picioarele alea lungi unul peste altul dezvelite pana sus iar rosul acela iil inebunea!
- Uite, ca un semn al prieteniei noastre as vrea sa dai uitarii ce ai vazut vineri, a zis Directorul
- Dar nu am vazut nimic vineri, a raspuns Luiza
- Lasa, ca stiu ca ai vazut tot. Oricum, sper ca ti-a placut, a inceput sa rada directorul
- Mda, imi cer scuze, am auzit zgomot și m-am uitat...
- Foarte bine, trebuie sa fim vigilenți, putea sa fie un hot a ras Directorul, apoi a continuat. Acum ca mi-ai aflat secretul, uite astazi trebuia sa ma vad iar cu Angela dar a trebuit sa anulam din cauza asta iar eu eram excitat și acum raman asa. Cum zici sa rezolvam treaba asta ?
- Nu stiu domn Director...
- Stiu eu draguto, a zis directorul și și-a tras pantalonii. A ramas cu pula sculata in fata ei. S-a apropiat la mult de ea și a inceput sa i-o frece pe buzele acelea carnoase rujate strident.
- Domn Director...a vrut...



    Login