Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Londra (ptr Anca)
Autor : b0gdanut - 2012-02-08
Citita de 10162 ori - Nota 6.37 (32 voturi)
Cand auzii bataile insistente in usa ma gandeam ca ei trebuie sa fie. Bataile inimii incepura sa prinda o cadenta draceasca. Dadui sa deschid usa insa de partea cealalta usa a fost impinsa violent inspre mine. Abia avui timp sa ma feresc sa nu imi iau una in fata. In camera dadu buzna peste mine un ditamai animalu ochi albastri, tuns periutza, barba ingrijita. Ma prinse de guler si ma ridica in sus sprijinit cu spatele de perete:
- Deci asta este viermele care ii scrie femeii mele fantezii pa internet... Uite la mine ce iti fac... si ma scuipa cu patima...
Prin spatele lui o tinara bruneta intra in holul camerei tragand usa dupa ea...
- Andrei lasa-l pe om jos ! Te rog mult...
Fara sa ma lase din stransoare Andrei se uita peste umar la bruneta:
- Am sa va invat eu minte pe amandoi... sa vedeti ce o sa fac la amandoi... zise Andrei repezindu-se cu capul sub barbia mea.
- Lasa omul in pace, Andrei, insista bruneta, eu l-am cautat pe el... mi-a placut ce scrie el pe siteul ala de fantezii... el mi-a zis ca vine in Londra zilele astea...
- E adevarat? Ma intreba Andrei scuturandu-ma violent.
- Da, spusei eu cu vocea sugrumata... E adevarat. Dar ideea sa o vad aici a fost a mea...
- Deci recunosti, vierme ce esti, ca te-ai dat la Anca ? Zise Andrei scuipandu-ma din nou pe fata.
- Da eu am fost cu ideea sa ne vedem aici... inclusiv cu tine...
- Imi bag eu pula in ideea ta, idiotule care esti... o sa iti satur eu pofta de futut imediat... Uite proast-o ce ii fac lu piticu asta umflat, zise Andrei in timp ce ma lasa brusc din stransoare si ma impinse cu mana in jos in timp ce isi apropia trunchiul de mine... Tu stai dreacu jos pe pat si admira ce ii fac... continua Andrei in timp ce isi dadea jos pantalonii de trening.
Imi prinse capul cu ambele mainile si ma impingea cu trunchiul spre perete. Anca incerca sa intervina insa fu prompt scuipata si impinsa in spate... se impiedica si cazu in fund. Urmatorul scuipat veni peste fata mea... din nou Andrei imi impingea caul in jos cu ambele maini in timp ce se freca cu chilotii in spatele carora pula incepea sa i se scoale de obrazul meu... Incepeam sa simt mirosul amestecat de pula, transpiratie si pisat ma excita la maxim. Incepui sa-i masez lui Andrei fesele si ii dadui jos chilotii eliberandu-i pula din stransoare. Madularul, odata eliberat, se arcui sub rasuflarea mea. Andrei se indeparta putin, imi dete capul pe spate si ma forta sa deschid gura:
- Ia de aici... zise scuipandu-ma tintit in gura si apoi varandu-mi tot madularul in gura pana la coaie.
Incepui sa sug cu nesat la pula lui care mirosea innebunitor. Ma sufocam si incepui sa tusesc. Andrei ma lasa sa respir un pic... in timp ce isi freca pula incetisor zise, uitandu-se spre Anca care se asezase pe un colt al patului:
- Auzi Ancutzo... cam nu stie sa ia muie prietenul asta al tau.
Zicand astea Andrei ma mai forta inca o data sa deschid gura, mai slobozi un scuipat sanatos, dupa care incepu sa ma bata cu pula peste gura. Vrand sa-i arat ca ma pricep destul de bine, incepui sa-i ling coaiele rase de cateva zile... fapt care il innebuni pe Andrei care incepu sa-si frece pula incetisor. Il oprii si incepui sa ii ling pula incetisor dinspre radacina spre cap. Curand toata pula lui era la mine in gura iar eu o sugeam cu nesat. Andrei is ridica mainile intre capul lui si zid... si isi arcui corpul inspre mine. Anca, vazand ca atmosfera se calmeaza isi rula o tigara.
Mirosul dulceag al marihuanei destinse atmosfera. Din cand in cand ma mai opream sa respir si ma uitam cu coada ochiului la Anca care se cocotzase in varful patului si ne admira in timp ce isi savura jointul. Din cate puteam sa vad eu cu coada ochiului Anca avea vreo douazeci de ani, avea pielea creola, forme apetisante si un decolteu xxl.
- Daca n-as fi fost aici de la inceput as fi zis ca voi doi chiar va intelegeti bine, baieti, zise Anca amuzata.
Rase si Andrei, care inchisese ochii de placere si ma mangaia pe crestetul capului:
- Ia da-mi si mie din chestia aia a ta... zise Andrei...
Anca se conforma si ii aduse jointul lui Andrei, il saruta, si apoi ii dete tigara din care acesta din urma incepu sa traga cu nesat.
Anca se sui in pat, isi rula alta tigara si o aprinse. Curand isi desfacu pantalonii si incepu sa se maseze la pasarica.
Eu incercam sa intorc capul sa vad ce face Anca... fapt care-l enerva un pic pe Andrei:
- Bai tu suge la mine nu beli ochii la femeia mea...
Ma conformai si imi vazui sarguincios de treaba pana ce simtii cum Andrei sperma lui Andrei imi invadeaza gatlejul in timp ce, din ceea ce auzeam eu, Anca parea din ce in ce mai excitata.
- Acum ca te-ai folosit de prietenul meu si esti fericit, du-te la baie si lasa-ne putin singuri, iubitule... zise Anca, chemandu-ma la ea.
Andrei ma impinse in spate, parca cu putina repulsie si zise:
- Hai loverboy, ai grija sa faci ce zice nevasta-mea ca s-o satisfaci si pe ea cum m-ai satisfacut si pe mine, curva ce esti !
Cat timp nu reusisem sa ma mai uit la ea, Anca se dezbracase si statea cu picioarele desfacute in pat in timp ce isi freca lindicul.
- Suge sclav care esti ! Suge-mi pizdutza!
Ma urcai in pat si incepui sa execut ordinul stapanei care intre timp isi savura linistita tigara si scancea incet. Am lins-o asa cateva minute pana cand Anca isi termina tigara si incepu sa imi ordone sa o sarut incet pe labii. Apoi Anca isi departa labiile in timp ce imi ordona sa ii ling lindicul care era vizibil excitat. Dupa cateva zeci de secunde Anca icni scurt de cateva ori, apoi cateva jeturi calde de lichid ma stropira in f...



    Login