Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Liviuta
Autor : Sisi_orade - 2018-01-01
Citita de 11486 ori - Nota 6.26 (47 voturi)
Trecusem printr-un divorț la numai 1 an și o lună de la nuntă din cauza soțului meu care mă înșelase chiar cu vatra mea. Semănam cu ea, dar nu cred ca Vio chiar așa ne confundase, mai ales că între mine și ea era diferență de peste 10 de ani, ceea ce mă înfuriase și mai rău. Chiar cu ea , măcar dacă era una să arate mi bine decât mine. Ce găsise la ea nu știu.
Arătam bine, înaltă 1,70 m, păr blond vopsit, ochi negri cu un șarm în a zâmbi ceea ce m-a făcut să fiu solicitată în a prezenta reclame da diferite prezentări.
Într-o zi de vară m-am dus la ștrand într-un cartier de vile care erau închiriate mai mult la familii.
Cartierul era la intrarea în stațiune pe partea dreaptă. La intrare avea o parcate, unde mi-am lăsat mașina cu volan pe dreapta adusă de dincolo. Apoi am intrat , m-am dus și mi-am ales un loc mai la umbră, m-am dezbrăcat, mi-am luat un șezlong și am început să mă dau cu cremă de protecție înainte de a intra în apă pentru ași face efectul.
Erau 3 bazine din care unul pentru copii ce erau înconjrate de vile construite după aceași arhitectură, parter și etaj.
În față era un restaurant cu o terasă unde lumea mergea să ia masa.Locul era perfect pentru famili venite în concediu, dar nu pentru mine care aveam 25 de ani și eram în căutare de parteneri cu care să mai flirta cu cineva.
Așa că dacă a venit am zis să stau o oră la soare și să mă bucur de apă.
M-am întins pe șezlong și mi-am închis ochii gândindu-mă ce aveam să fac după ce am să plec de acolo. Ascultam o melodie preferată, dar am simțit că sunt udată cu apă rece. Am tresărit și m-am ridicat în capul oaselor ră văd cine este făptașul. Era un băiețel ce încercase să o ude pe surioara lui cu un pistol de apă.Mama lui o femeie plinuță de la cele două nașteri îl certă pe băiat, în timp ce tatăl lui, un bărbat la vreo 35 de ani ce-și savura berea la cutie pe un șezlong mi-a aruncat o privire lungă și mi-a zâmbit. Femeia care nu observase privirile soțului ei după ce a luat pistolul din mâinile băiețelului ei și-a cerut scuze.
M-am întins din nou pe șezlong, încercând să-i ridic spătarul astfel încât să stau cu capul mai ridicat. Apoi mi-am luat sticla de apă să mă hidratez.
În acel moment am simțit că de mine se apropie un ospătar, brunet cu o cupă de înghețată . S-a aplecat și mi-a spus:
-Pentru dumneavostră din partea casei.
Mi-am ridicat cu spatele de pe șezlong , m-am uitat mirată la el și apoi i-am mulțumit pentru surpriză.
-Dacă domnișoara mai dorește și altceva este așteptată la bar.
Am savurat înghețata asortată frumos cu fructe și frișcă, apoi mi-am îndreptat privirea spre restaurant unde erau cei doi bărbați care-și așteptau clienții.
Am aruncat o privire lungă însoțită cu un zâmbet după care m-am întins pe șezlong înapoi și i-am lăsat să fiarbă în suc propriu.
Majoritatea clienților ștrandului cred că erau cazați la vilele din jur. Așa că am observat cum își strâng lucrurile și pleacă la masă la restaurant. Apoi au plecat să se odihnească la camere.
Se făcuse liniște așa că mă puteam bucura de apa caldă, muzică și soare, fără ca să mai fiu deranjată de copiii familiilor care probabil erau la nani acum.
M-am uitat spre restaurant unde cei doi barbați își cam terminaseră treaba.
Pe șezlonguri nu mai rămăseseră decât vreo doi bărbați veniți probabil ca mine fără cazare. Apoi am simțit că vreau la toaletă. Mi-am luat șlapii în picioare și m-am dus la restaurant unde unul dintre băieți s-a ridicat de pe scaunul așezat la intrare pe terasă.
Am intrat la toaletă și cei doi mă așteptau la o masă în interiorul restaurantului. Unul era tuns scurt, brunet, bine făcut cam la 30 de ani, iar celălalt cam de o vârstă cu mine, mai slăbuț cu părul șeten.
M-a invitat să iau loc la masă și m-au întrebat dacă nu doresc o bere rece.
Le-am spus că sunt cu mașina și că nu consum alcool cănd conduc.
Apoi am sporovăit câte ceva. Bineînțeles că m-a întrebat dacă am vreo relație cu cineva.
Laun moment dat în local am observat că intră în local tatăl a cărui băiețel mă stropise cu apă afară și s-a uitat lung la noi, după care s-a îndreptat spre bar. Cătălin, ospătarul de 25 de ani s-a ridicat și a plecat să vadă ce dorește clientul intrat. Profitând că am rămas noi doi, Casian, celălalt ospătar m-a întrebat s-a apropiat de mine și ma întrebat.
-Domnișoara chiar nu mai dorește nimic, iar cu mâna dreaptă m-a atins pe sub masă pe genunchele stâng.
-Și unde? Am dat-o eu pe gură fără să gândesc ce spun.
-Dincolo, numai să plece ăsta , și mi l-a arătat pe bărbatul cere-și luase berea și se îndreptase spre ieșire.
Am stat câteva momente, apoi Casian m-a învitat dincolo după tejgheaua barului unde era o cameră simplă cu o masă, două scaune și câteva dulapuri. Încăperea era despărțită de o cortină din catifea groasă față de bar.
Am aruncat o privire în jur și apoi l-am întrebat pe Casi:
-Aici? Dacă vine cineva?
-Nu vine nimeni. Dacă vine vedem pe monitoare. Lateral am am văzut pe ecran că restaurantul era supravegheat video.Cătă stă de șase până terminăm noi.
Apoi am fost întinsă cu spatele pe masa aceea rece din lemn care mi-au dat fiori , iar Casian s-a aplecat să mă lingă jos. Mi-am ridica picioarele pe umerii lui să stau mai comodă.
Apoi tipul s-a ridicat și l-a invitat pe colegul său să continue, în timp ce el venise la capul meu să-i fac oral. Până atunci nu mai făcusem dragoste cu dou bărbați deodată.
Casian s-a deschis la șlițul pantalonilor și-a decalotat glandul gros și apoi mi-a întors fața spre dreapta să-l iau. Am început să-l sug în timp ce m-ă ajutam cu mâna stângă. Jos îi simțeam limba lui Cătălin cum mă udă.
Am scos mădularul care se întărise și am încercat din nou să îi spun la Casian ca nu cumva să vină cineva să dea peste noi.
Bărbatul m-a asigurat din nou că este un loc sigur și să nu-mi fac probleme. După care cu mâna dreaptă a început să mă plesnească cu penisul lui greu peste față.
Apoi l-am auzit că-l trimite pe Cătă să servească.
După încă o încercare de a pătrunde mai profund în gura mea, Casian s-a dus și mi-a ridicat picioarele pe umeri pătrunzându-mă la maxim.
Apoi a început să ma miște din ce în ce mai repede fâcându-mă să mi se arcuiască picioarele ridicate pe umerii de la ves...



    Login