Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lidia
Autor : 666666666 - 2013-05-16
Citita de 9788 ori - Nota 4.87 (15 voturi)
Lidia

Eram la birou si pentru a mai trece timpul navigam pe net citind diferite anunturi de vanzari pentru a mai vedea preturile la produsele IT. Aceasta pentru a vedea cum stau cu firma care mergea cam nasol cu criza.
Aveam 25 de ani si aveam o firma ce vindea calculatoare, imprimante, etc. Ma ajutase la ea o matusa de a mea Rodica ce era contabil la o fabrica de zahar din oras. Dar acum si ei nu prea ii mergea prea grozav nici in plan material si nici in cel sentimental. Divortase de sotul ei ce era medic si incerca sa-si refaca viata de un nou sot.
Dupa ce am aflat preturile de pe net la diferitele produse ce ma interesa si am citit horoscopul, am dat de rubrica matrimoniale pentru am ma distra de idioatele anunturi date de barbati care cautau aventuri cu doamne si domnisoare. Ma pufnea rasul cand vedeam cat de fantezisti sunt unii. Eu aveam prieten cu care urma sa ma casatoresc, dar el era plecat in strainatate pentru 3 zile. Dar mai chicoteam si eu cu cate unul pe net.
Mi-a atras atentia insa un anunt cu titlul Echipa 4 care suna cxam asa:
„Suntem 4 barbati manierati pentru scurt timp in Oradea. Doamnele si domnisoarele interesate de placeri de neuitat sunt asteptate sa ne contacteze la numarul de telefon 07635889_ _. Nu raspundem la numar privat.”
Ultimele doua cifre nu le-am dat deoarece numarul este real, asta va dau cuvantul meu de onoare.
Am sunat si la celalalt capat al firului mi-a raspuns un tip de 24 de ani ce s-a recomandat Alex. El lucra la o firma de constructii ce era cazat la o pensiune in Baile 1 Mai si impreuna cu colegii lui cautau doamne sau domnisoare dispuse la momente de placere.
Baietii care aveau intre 24 si 41 de ani erau disponibili doar seara dupa ora 20, dar sambata puteau de la ora 17, ori duminica si mai bine de la 13.
Asa ca i-am sunat a doua zi sambata cu numar ascuns sa nu ma deranjeze noaptea. Am stabilit ca ne intalnim pe la 6 seara la ei la pensiune unde aveau inchiriate camere de catre firma la care lucrau.
M-am imbracat intr-o rochie larga si lunga pentru ca era cald, iar in picioare mi-am luat niste incaltari cu talpa joasa pentru a fi mai comoda. La ai mei le-am spus ca ma duc la o intalnire cu o prietena.
Am luat masina si am pornit spre 1 Mai si cand am ajuns la bifurcatia spre Felix i-am sunat pe baieti sa-mi spuna unde sunt cazati. Erau chiar la intrare dupa linia ferata la Pensiunea Sorelia si ma asteptau.
Am trecut de pensiunea unde erau cazati si mi-am lasat masina intr-o parcare spre satul Rontau pentru a nu-mi vedea numarul de la masina.
Chiar la intrare ma astepta Alex care m-a linistit ca sa nu imi fie frica deoarece in pensiune se mai afla cazati turisti. L-am intrebat unde sunt colegii lui. Iar el mi-a spus ca ne asteptau in camera nerabdatori.
Am intrat pe usa din spate sa nu deranjam turistii germani de la intrare, apoi am trecut prin sala de mese dupa care am urcat sus la etajul I unde erau cazati. Emotiile ma coplesau, dar mai ales frica. Am ezitat sa intru in camera, iar baiatul mi-a spus ca nu este nimeni si sa nu-mi fie frica. Am intrat timida cautand cu privirea unde sunt colegii. In stanga era o mica baie, apoi urma o camaruta mica de vreo 10 m patrati in care era un pat, o masa si o geanta cu hainele tipului. Fereastra era acoperita cu perdele groase de catifea, iar lumina si muzica in surdina de la televizor faceau ca locul acesta sa fie ideal pentru consumarea unei orgii sexuale.
Alex mi-a spus sa ma asez si sa astept un moment peana ii cheama pe colegi care se aflau in celelalte camere.
Dupa cateva momente au venit si ceilalti trei colegi a lui Alex care erau bronzati si au inceput sa dialogheze cu mine, invitandu-ma sa iau loc pe pat. Doi dintre ei s-au asezat relaxati dand la o parte patura, in timp ce al treilea cauta alte canale cu muzica, iar Alex imi turna intr-un pahar un suc.
Eu ramasesem in picioare si le raspundeam la intrebari baietilor.
-Cati ani ai?
-De unde esti?
-Esti casatorita? Ai prieten?
Eu pe cat posibil incercam sa dau niste raspunsuri evazive, scurte, iar privirea imi era indreptata spre televizor, sau spre ceas, ori sa ii spun la Alex ca ajunge cat a turnat in pahar.
Din fire sunt destul de vorbareata si sociabila. Ma integrez repede in orice grup, dar acum simteam ca a un nod in gat, iar inima imi batea de imi simteam pulsul in urechi.
Am incercat sa pun intrebari tampite de genul: de unde sunteti, sau cu ce va ocupati, dar cred ca baietii eram mai interesati de sex decat sa imi dea mie explicatii.
Tot ma invitau sa iau loc pe pat si sa nu stau pe pat. Cel care era mai matur intre ei m-a prins de mana si m-a tras spre el, facandu-ma sa cad in patru labe cu mainile pe pat. Cel care comutase canalele TV venise intre timp pe la spate si-mi ridicase rochia lunga, punandu-mi mana pe fese si varandu-mi penisul la intrarea in vagin, noroc cu chiloteii altfel cred ca intra din prima.
Am tipat si intr-o secunda am fost in picioare si intorcandu-ma la cel din spate i-am spus sa ma lase.
La insistentele lui Alex care era mai vorbaret mi-au dat drumul, linistindu-ma ca nu se va intamplia nimic fara voia mea, mi-a dat sa beau o gura de Cola.
Cel care era mai batran intre ei si ce avea accent de moldovean era enervat de ce nu ma fut.
-Pai de ce ai venit aici? Ma intreba celalalt de langa el in pat ce deja isi si scosese sexul in erectie prin slitul pantalonilor scuriti.
-Nu sta asa de speriata, ma linisti Alex ce incerca sa-i linisteasca pe colegii lui ce erau gata de atac.
Apoi imi ceru poseta si telefonul sa le puna pe masuta.
I le-am dat. Apoi m-am uitat lung la poza iubitului meu de pe un brelog facut in vacanta din Grecia si atasat la cheia de la masina. Am regretat ca fac aceste lucruri. Avea si el un astfel de brelog cu poza mea. Ma gandeam ca poate in aceste momente si el se uita la ea, iar eu …
-Hai odata, la ce te uiti? Ma intreba cel care tinea telecomanda de la televizor si butona, schimband canalele cu asa rapiditate incat jocul de lumini iti dadea impresia ca esti intr-o discoteca.
Am incercat sa cer inapoi brelogul in forma de jumatede de inima, cu cheia masinii. Imi era si de cheie, dar mai ales de poza cu loodnicul meu.
-Cine este? M-a intrebat el in timp ce cauta o lumina cat mai buna de la televiozor pentru a vedea mai bine poza.
-Logotnicul meu, i-am raspuns eu in timp ce-i ceram inapoi cheia cu brelogul.
Dar ceilalt se zbateau si ei sa vada poza cu iubitul meu.
-Dar aprindeti lumina ca nu se vede nimic, spuse cel cu sexul scos afara.
Cel mai batran intre ei ce se intorcea in timp de la baie aprinse lumina si ceru si el sa vada poza. Apoi ma intreba.
-Cand va casatoriti?
-Asta nu e treaba voastra, le-am replicat eu enervata de intrebarile indiscrete ce se refereau la viata mea si am incercat sa le smulg obiectul meu personal.
-Stai asa ca ti-l dam, imi replica cel mai batran.
-Va rog,este ceva personal, am incercat eu sa ii indublec.
-Cealalta jumatate de inima este la el cu poza ta, asa-i? Ma intreba Alex.
-Da, am raspuns scurt in timp ce am inceput sa lacrimez de nervoasa.
Vazand acest lucru Alex a luat brelogul si mi l-a dat. Apoi a inceput sa discute frumos cu mine ca totul va fi bine si sa nu-mi fie frica.
-Nu ne vede nimeni, este curat, poti sa mergi si la baie sa te speli. Apoi scoase din geanta niste cutii cu prezervative.
Eu ascultam in timp ce imi bagasem belciugul de la cheia masinii pe degetul inelar si ma jucam cu el.
-Nu mai vreau , m-am razgandit, le-am spus eu in timp ce imi cautam poseta si telefonul pe masa.
Baiatul ce se masturba in pat a sarit ca ars sa nu plec, iar cel mai batran intre ei ma prinse de umeri sa ma linistesc sa raman sa mai discutam.
-Daca nu vrei nu se va intampla nimic, dar stai sa mai discutam si apoi pleci.
Intre timp suna telefonul meu cu acea sonerie aleasa de mine: iubi, iubi, iubi….
In camera se facu liniste si pentru a conversa mai bine m-am dus la baie, inchizand usa dupa mine.
Dupa 3-4 minute am revenit in camera. Cel batran ramase doar in pantaloni scurti, maniacul cu telecomanda se uita la postul Taraf TV, iar Alex si celalalt ce se masturbase fumau.
Eu fiind nefumatoare nu suportam fumul de tigara, asa ca le-am cerut sa deschida geamul si sa stinga tigarile.
-Nu i-ai spus asa-i, m-a intrebat Alex in timp ce deschidea fereastra si stinse lumina.
Eu stateam pironita in picioare cu telefonul in mana si cheia de la masina. Eram muta.
Din nou au inceput sa ma traduca sa ma asez pe pat. Sa ma linistesc.
-Uite promitem ca nu ne atingem de tine. Ne uitam la tine si gata. Ok. Esti foarte frumoasa. Daca nu vrei nu vrei.
Intr-un final m-am asezat pe marginea patului cu spatele la fereastra si fata spre peretele de la baie. Batranul si obsedatul stateau in spatele meu. Cel cu uitatu la televizor cu fundul pe masa, iar Alex in genunchi in fata mea vorbea cu mine si ma mangaia pe genunchi prin rochia subtire.
Telefonul suna iar. Era matusa mea, Rodica care ma intreba unde sunt si daca nu iesim la un suc.
I-am spus ca sunt ocupata si sa ma lase in pace.
-Nu ar fi mai bine sa inchizi telefonul? Ma intreba Alex.
-Nu mai bine asa. I-am raspuns eu in timp ce ma uitam la poza logodnicului meu.
Prin cap imi treceau mii de ganduri si stateam cu privirea dusa in jos, in poala unde tineam mainile impreunate.
In acest timp Alex ma mangaia pe picioare pe sub rochita, pana la genunchi. Cineva din spate a dat bretelele jos, rochita alunecandu-mi pana ce am oprit-o cu mainile speriata.
-Stai linistita, vedem sanii si gata.Ok, mi-a spus unul din spate ce mirosea a fum de tigara.
Apoi am simtit cu-mi imi desface sutienul din spate, in timp ce eu il tineam strans din fata. Alex m-a prins de maini si mi le-a tras elibarand sutienul si facandu-ma sa-mi scap telefonul pe jos.
M-am ridicat sa-mi iau telefonul tinandu-mi rochia de la brau sa nu alunece, dat m-am imipiedicat ca era prea lung tivul si era sa cad, noroc ca m-a prins Alex in brate.
Repede mi-am prins rochia sa nu alunece, lasand telefonul care cred ca se dusese sub masa.
-Stai linistita, nu se vede nimic. Este intuneric, lasa-ne sa iti vedem sanii, spuse Alex, in timp ce imi ridica mainile ca sa las linera rochita sa cada.
-Nu pot, serios nu pot. Am incercat eu sa ii indublec.
-Doar sanii, mah, spuse obsedatul ce era iar cu ea scoasa afara.
Incet, incet, rochia cazu jos la picioare, acoperindu-mi expadrilele de panza si cu talpa joasa.
In camera s-a auzit icnete de bucurie. M-am intors sa le vad fetele. Prin umbrele cu putina lumina de la televizor am putut vedea ca cei trei aveau penisurile afara, ba mai mult cel mai matur se dezbracase de tot.
Am tresarit si le-am spus din nou ca nu fac nimic si sa se opreasca. Alex din nou m-a asigurat ca se uita doar, apoi mi-a dat jos rochia si incaltarile.
Din nou a inceput telefonul sa baraie cu soneria: help, help, help, …. era mama.
Ma sunase ca cei doi catei ai mei , pe care-i lasasem la ea, urinase-ra pe covorul din sufragerie. In timp ce discutam aprinsa cu mama despre isprava cateilor batranul cu maini aspre imi trase brusc chilotii jos. Am scos un tipat scurs, dupa care mi-am continuat convorbirea cu mama mea la telefon.
-Ce s-a intamplat Lidia, m-a intrebat ea curioasa cum sant femeile mai in varsta.
-Nimic, am incercat eu sa o linistesc, in timp ce ma uitam urat la barbatul ce imi ridica piciorul stang sa-mi scoata chilotii.
-Sa vii sa-ti iei cainii, a reluat ea discutia preocupata mai mult de dezordinea produsa de caini decat de tipatul meu.
Stiind ca tata face orice pentru mine l-am cerut la telefon sperand ca el sa ma ajute cumva. Dar nu puteam sa conversez prea bine deoarece barbatul de 41 de ani era hotarat si ma pusese sa stau jos pe pat in fund. In acest timp el isi plimba penisul pe fata mea cu intentia de a-l introduce in gura. In acest timp prietenii chicoteau sa ma lase ca vorbesc cu parintii.
-Lidia, vezi ca mama ta e nervoasa pe caninii tai care au facut praf covorul din sufragerie.
Nervoasa pe barbatul de 41 de ani ce ma prinse cu mainile lui muncite ca intr-o menghina intorcandu-mi fata spre obsedatul ce incepuse sa se masturbeze primul, i-am spus la tata ca nu mai pot vorbi. Baietii mersesera prea departe.
I-am rugat sa-mi dea hainele ca plec. Dar ei di nou au inceput sa ma linisteasca ca nu imi fac nimic.
-Nu pe Dracu, le-am spus nervoasa. Vreau sa merga pana la baie.
I-am rugat sa-mi dea hainele, vreo 5 minute dar ei nu au vrut. Asa ca m-am strecurat la baie asa dezbracata, tinandu-mi mana stanga in care aveam si brelogul cu poza iubitului meu pe fese, iar cu mana dreapta imi acopeream sanii.
In baie am stat pe buda vreo 5 minute, timp in care am meditat la ce avea sa fac. Cum sa scap. Mersera prea departe.
M-am uitat in oglinda. Am vazut ca aveam ochii rosii si rimelul se dusese lasand o pata urata de culoare vanata sub ochi. Parca eram batuta. Asa ca m-am spalat pe fata si m-am sters.
In timp ce ma analizam in oglinda cum arat, Alex a venit cu telefonul care suna: iubi, iubi, iubi… era logodnicul ce incerca sa dea de mine.
-A mai sunat inca o data, mi-a spus el in timp ce eu ii raspunsem iubitului meu.
Eu ii facusem semn sa termine ca sa pot vorbi.
-Alo Lidia, spuse el disperat de la celalalt capat.
-Da, am raspuns eu in timp ce incercam sa-mi acopar corpul cu prosopul de baie gasit pe o etajera.
Nu am putut discuta mai mult de 1 minut cu el ca barbatul ce era mai batran venise in baie si imi trase jos de pe mine prosopul, aplecandu-ma si cautand sa-mi bage penisul pe la spate.
Am inchis telefonul fara sa-mi iau ramas bun de la iubit.
-Sunteti nebuni, v-am rugat ca nu.
Maturul ce era trecut prin viata, mi-a spus de ce nu vreau.
-De ce pula mea ai venit aici.
Alex mai siret l-a oprit si a inceput din nou sa ma convinga. M-a chemat in camera si m-a asezat pe pat, apoi mi-a dat un pahar de suc si mi-a spus sa ma linistesc.
-Nu intram in tine, dar ne lasi sa te lingem jos, ne pupi pe scule.
-Nu vreau nimic, ma suna iubi si va spun daca va mai atingeti de mine.
Deja erau nervosi, mai ales Batranul care ma tot ameninta. Ca eu am venit aici, eu i-am contactat.
Alex m-a rugat sa vin pana la baie sa discutam ceva intre 4 ochi.
Vazand mai multa intelegere m-am dus sa discut. Am inchis usa la mica baita si a inceput sa vorbeasca pe un ton calm.
-Lidia, te rog sa ma asculti. Te mangaiem , te lingem putin, punem mana si noi pe sanii tai, ne pupi la scule putin si gata.
Am intrat din nou in camera in timp ce Alex ma tinea de mana. M-am asezate pe pat, iar Alex a facut semn celorlalti sa-l lase pe el sa ma pregateasca. Apoi m-a asezat pe spate de-a lungul patului.
Alex mi-a ridicat picioarele desfacandu-le si lingandu-ma. Barbatul mai matur a trecut la capul meu si mi-a pus sexul decalotat pe buze si indemnandu-ma sa deschid gura.
-Deschide gura, imi porunci el.

Alex iesise si venise langa capul meu si-mi lua mana stanga cu brelogul si spuse:
-Uita-te la el. Il iubesti. Te lingem si gata.
Din nou suna telefonul. Era din nou iubitul meu.
Baietii au vazut ca eram ocupata cu discutia. In timp ce discutam cu el Alex si inca unul din ei imi bagau pe rand penisurile in gura.Batranul se duse sa mal inga jos, iar altul ma mangaia pe sani.
Deodata lumina s-a aprins , orbindu-ma. O aprinsese cineva cica nu vede nimic. Si sa nu se reguleze intre ei.
Pentru a fi jocul si mai pervers unul dintre ei mi-a luat telefonul si la dat pe spiker. Asta pentru a se auzi conversatia dintre mine si iubit.
Nervoasa nu am putut sa fac altceva decat sa ma incrunt urat si sa soptesc raspicat ca sunt nebuni.
-Ce faci draga acum? Ma intreba el.
-Ma uit la un film, incercam eu sa ii spun in timp ce unul din stanga imi indesa scula in gura.
-Astepti sa vin acasa?
-Hmaa? Am incercat eu sa ingan pentru ca cel care era obsedat de telecomanda nu-mi dadea drumul.
-Ce mananci daraga bun? Imi sopti el. Ceva bun?
-Carnat, striga careva tare.
-Cine e acolo, intreba Iubi.
-Tata, am incercat eu sa ma scot.
Am simtit ca picioarele imi sunt fortate la maxim, astfel incat genunchii imi atinsera sanii. Nu putean sa vad prea bine pentru ca unul dintre barbati imi acoperise ochii cu palmele pline de bataturi. Am simtit o palma umeda, plina cu saliva ca-mi freaca labile vaginului. Apoi cateva maini imi fixara bratele, gatul si fruntea. Am simtit ceva gros ca se plimba printre labile vaginului si dintr-o data penetratea totala. Am tipat.
-Lidia ce este cu tine? M-a intrebat el.
Nu am putut sa raspund.
Atunci batranul a luat telefonul si a vorbit el.
-Alo, Lidia este bine. Dar cainii astia ai vostri au murdarit covorul.
-I-am spus eu ei ca sa-i ducem undeva, dar nu vrea in ruptul capului. Cateii i-am dat, altfel ii aveam o droaie.
-O sa aveti iar, o fetita sau baietel, poate gem...



    Login