Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Letitia, femeie maritata
Autor : toni-iasi - 2021-12-10
Citita de 10864 ori - Nota 1.66 (521 voturi)

Postdecembrismul , Anii 90 si Placerile mele sexuale

Dragii mei, eu ador să evoc anii 90 și fetele si femeile de atunci. Fetele si femeile cu care mi am făcut atuncu plăcerile mele grăbite și chinuite de masturbant.
Eram însurat de 2 ani, cu o fată frumoasă, care mă iubea. Și o iubeam.
Daniela mea făcea dragoste frumos, dar... Era cu ”dar”. Din păcate, în străfundurile mele nevoia de alte atingeri de femeie fermenta, cu clăbuci, de mult timp.
Apoi a căzut Ceaușescu. Și în primăvara 1990, odata cu frunzele, pe străzi aparea o nouă specie de femeie - femeia eliberată. Femeia gata de orice. Femeia mereu udă, la propriu. Femeia măritată pusă pe golăneli. Femeia dornică de un bărbat secret, acel „back door man”, din cultura americană. Femeia timidă, dar doritoare de senzații ilicite. Femeia timidă pe care micul diavol al sexualității pusese stăpînire. Femeia timidă dornică să și ridice picioarele prin camere jegoase de motel.
Aveam 28 ani și lucram ca referent la un institut celebru din Iași.
Aveam numai 1m78 dar semănam la moacă cu Bruce Willis combinat cu Pacino. Nu că m’aș lauda.
Eu nu doream o amantă. Eu nu doream să fac amor. Eu nu doream să țin o femeie în brațe și să-i spun că are ochii ca două stele. Făceam deja astea cu nevastă-mea.
Eu tot ce voiam era să conving o femeie străină să mă facă sa ejaculez. Fără implicare sentimentală. Să facă să ejaculez. Peste ea, sau dinaintea ei. Și să priveasca acel moment. Și să se lase stropită. Ceea ce soția mea nu făcea.
Eram un hipersexual, cu mult testosteron, și în anii aia știu că ejaculam extrem de puternic, la un metru distanță, ca un cal.
Planul meu pe următorul deceniu era să fac amor cu soția, fără ejaculare (eram bun la asta) și, cînd nu mai puteam, să găsesc o femeie drăguță care să mă „ajute”. Să mă ajute să mi golesc glandele și ea să contemple curioasă jeturile mele puternice.
Ceva absurd, fără implicare afectivă.
Dar care poate tulbura o femeie, intuiam eu. Și intuisem bine.
Prima experiență „absurdă” cu o măritată a fost cu colega Letiția . Una din miile de femei din tara asta. Vopsită roșu si slabuta cu sîni destul de mari (nu voiam decat femei slabe, si pe vremea aia nu prea existau femei sub 40 ani grase). Cu un chip anost dar cu corp fain și glezne subtiri (mie o femeie cu glezna groasa mi se pare o insulta a naturii). Vreo 33 de ani, copil, sot, viata anostă, dusă între serviciu și bucătărie.
Nu-i eram indiferent. La o cafea am inceput s-o „vrajesc”. Dar fara sa exagerez. Am facut-o sa mi se confeseze, si am am aflat ca e cam ”stătută”, si dispusa la multe. Apoi i-am expus problema mea, aia cu dorinta de a fi masturbat de o femeie străină, si exhibarea ejacularii. S-a indispus rău de tot in faza 1.
Si a zis ca-s dus cu pluta.
Cum sa faca o femeie asa ceva? Dar ce-s femeile, obiecte sexuale?
Am simtit ca e vulnerabilă. Si că in ea se lupta jena cu nevoia de experiente „nepotrivite”. Și faptul că o atrăgeam cu nerușinarea mea. Ii starnisem curiozitatea erotică. Eram pe calea cea bună.
Am continuat apoi s-o bat la cap. Ii tot spuneam ca sotia nu vrea sa-mi faca astea. Ii luam mîna, i-o sărutam si o tineam de mînă si ma uitam in ochii ei mari si-i spuneam ca visez tot timpul sa fac cu EA asta.
Și ea, iar si iar, ma impingea deoparte. Roșie ca focul, revoltată... dar si clar tulburată de „atacurile” mele. Si poate flatată că un tip îi dă atentie.
Am continuat zilnic să mă alint la ea cu rugămintea aia absurdă.
-Hai, Leti, te rog, mîngîie-mă sexual, te rog...
Și ea iar mă împingea, revoltată.
Dar după o lună Letiția mergea cu mine intr-o camera de la arhive, pe la subsol, o camera fara geam, numai cun bec galbui, prafuit. Acolo Letiția cea măritată, tremurînd toată, după multe alte insistențe ale mele, și-a scos tremurînd bluza și apoi sutienul ei alb de soție cuminte, cu brațele arcuite la spate, gestul ăla așa de feminin.
Și, da, colega Letiția a făcut asta: a rămas cu sînii goi dinaintea mea, tremurînd de jenă și excitare. Am început să gîfîi excita, cu dinaintea ei. Ea, femeia măritată, era cu sînii goi.
Atent, mi-am plimbat palmele pe acei sîni, fierbinți și grei.
I se făcuse pielea de găină.
Îi auzeam respirația. Și deasupra zgomotul de pantofi ai colegilor din birourile de sus.
Și apoi mi-am dat jos chiloți dinaintea ei, și penisul meu a ieșit la iveală sub ochii ei, arcuit și epilat. În super-erecție.
A tresărit și a avut un gest de fereală, de parcă dinaintea ei apăruse un animal periculos. Am pupat-o pe păr. Mirosea frumos.
Apoi Letiția a stat cuminte și mi-am făcut plăcerile cu ea. Atent, am început să-mi plimb penisul pe sînii ei frumoși de mamă și soție vrednică, și gîndul că e măritată îmi mărea enorm plăcerea perversă.
Stătea cu ochii în ai mei, cu o expresie încruntată parcă, cu bustul gol dinaintea mea si eu cu o mînă imi plimbam penisul erect pe sînii ei goi și pe claviculele ei și ea se uita parcă îndurerată la mine bîiguind înneștire ”Nu trebuie... Nu trebuie... Nu trebuie... sunt măritată,,, Doamne, Doamne...”
Dar mă lăsa să-mi fac plăcerea aia de ”frotteur” nerușinat. Atingerea glandului de pielea mătăsoasă de femei străină,ce poate fi mai dulce pentru un hipersexual? Trăirile ei de femeie cuminte care se defulează ma innebuneau. Nu mai simțisem asa plăceri.
Apoi am rugat-o să-mi apuce penisul cu mîna ei fină, și ea mi-a apucat penisul cu mîna ei cu verigheta, alintînd organul, stîngace și timidă.
Clar nu mai făcuse din astea cu bărbați înafara mariajului ei cuminte și atingerea ei nepricepută îmi provoca niște plăceri enorme.
I-am ghidat mîna ei cu verighetă maritală pe pula mea erectă arcuită, arătîndu-i cum se face o masturbare eficientă de bărbat.
Ce ciudat era, colega cea timidă are acum îmi alinta penisul, uitîndu-se îmbufnată la mine, dar fără să se oprească... Apoi am pus-o ca ea singurică să plimbe penisul pe sînii ei, apoi să-mi prindă pulanul între ei, moment cînd am început să dau din fund, iubindu-mă cu acei sîni de femeie măritată, cu mari vaiete de plăcere. Decis să ejaculez.
Nu m-am mai abținut, i-am strigat numele, și m-am ușurat de tensiuni într-o ejaculare abundentă, care i-a umplut sînii de lichid seminal, cald, mult si cleios.
Ca un cal ejaculasem și ea a scos un strigăt de indignare cînd a văzut ce făcusem și apoi deodată a pus palma la gură și s-a aplecat într o parte și a avut niște spasme ca de vomă. Apoi, deodată, a început să plîngă pe tăcute... și rămas aplecată, cu palmele pe ochi, bocind... în timp ce eu o ștergeam de spermă cu poalele cămășii mele, vorbindu-i încet.
Repira greu și zicea incontinuu ”Nu trebuia... Nu trebuia...”.
Apoi și-a revenit, m-a împins dezgustată deoparte, s-a îmbrăcat și a ieșit de acolo, fără un cuvînt, respirînd greu, albă la față, furioasă.
Vreo patru zile Letiția s-a făcut că nu mă vede. Se supărase?
În mine se amestecau oarece remușcări, cu reevocarea atingerilor ei și imaginea clipei cînd sînii ei fuseră umpluți de sperma mea multă.
Apoi, surpriză: pe la trei, într-o zi, cînd colegii plecaseră, o văd că vine, se uită fix la mine și-mi șoptește conspirativ:
”Toni, mergem la subsol?... Că eu mai vreau...”.
Dar unde era supărarea ei din clipa cînd o stropisem în halul ăla?
Trezisem mica curvă din ea?
A doua oară, a fost altfel.
De data asta Letiția se rujase mai tare. Acum nu mai tremura ca o elevă. Ea personal mi-a dat jos chiloții și a mers mai departe: mi-a dat limbi la pulă. Cam ezitantă, nu știu dacă îi plăcea, dar cert e că limba ei umedă făcea rotocoale pe pula mea, de la coaie la gland, trezind în mine niște plăceri grele. Mi-a lins cu pasiunea penisul, continuu, am gemut, și am zis să mai amîne, că-mi vine, dar ea nimic, a lins și a pupat scula mea, pînă la o ejaculare chinuită, foarte groasă.
A stat cuminte și sperma țîșnitoare i s-a revărsat iar pe gît și sîni.
A suspinat și a zis ”Așa vrei să stau? Plină de spermă?”
Apoi, fără să se mai șteargă, a reînceput să mi mozolească pula fleșcăită, care în 10 secunde s-a făcut iar tare ca lemnul, și, neobosită, mi-a mestecat-o, continuu, pînă la o a doua explozie de spermă.
Am rămas stors pe un scaun uitîndu-mă la ea cum se șterge, apoi Letiția, în timp ce-și punea sutienul, zice:
-Toni, e ciudat, dar de zece zile visez că mîngîi doi bărbați deodată... Auzi, nu ai vreun prieten simpatic, să-l chemăm și pe el?
Am rămas paf.
Avea idei, coleguța mea.
Imediat m-am gîndit la amicul Gellu, divorțat de șase luni.
Bărbat frumos, și stătut. I-am arătat Letiției o poză de-a lui și ea a zis că e ok, că-i place de el.
A doua zi am mers la el și i-am zis ce și cum. Doamne, cum se uita la mine... Nu prea mă credea.
-Cum bre, vie și i-o dau sus, așa deodată?
Am rîs, nervos.
-Nu știu, omule a zis că vrea două pule, ce să i fac.
Sîmbătă dimineața am zis la soție că merg la serviciu. Am luat-o pe Letiția cu taxiul și am mers acasă la Gellu.
Nu pot să uit: își pusese o rochie roz și avea sandale roz (se făcuse cald bine). Și parfumată bine cu Impulse Flower.
Cînd se schimbase așa coleguța mea cea timidă?
Gellu ne-a deschis ușa, și știu că era roșu ca un rac de emoție. Nu în fiecare zi un amic vine la tine în casă cu o femeie necunoscută, măritată și drăguță dispusă să-ți lingă penisul. Moca.
Dar nici Letiția nu ea deloc calmă, știind ce urma să facă.
Respira foarte agitat și am crezut că va renunța.
Dar nu, în final a făcut-o.
Pentru că în 1990 femeile făceau multe pozne sexuale.
Am intrat amîndoi în sufragerie și ea s-a așezat pe un fotoliu. Stînjeniți și crispați, am făcut conversație socială. Cu Gellu privind nonstop picioarele ei din sandale. Cu unghii proaspăt ojate.
Ei părea să-i placă apartamentul, care era bec de curat.
Apoi ea a zis:
-Cred că înainte că am...



    Login