Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lectii de futut
Autor : MB2327 - 2017-11-07
Citita de 16841 ori - Nota 1.45 (38 voturi)
Eram la mine acasa, cand, deodata, le vad pe iubita mea, Iustina si o prietena de-a mea la usa. Le deschid si Iustina imi zice:
-Iubi, prietena ta mi-a zis ca vrea lectii de futut, fiindca nu vrea sa fie o incepatoate. Vrea sa arate ca stie, ce zici, ne ajuti?
Si atunci Iustina mi-a scos pula din pantaloni pentru a i-o arata prietenei mele, care parea socata
Iustina s-a pus in genunchi, cu o privire fermecatoare, si a inceput sa mi-o linga. Apoi s-a ridicat si i-a spus prietenei mele:
-Uite asa se linge o pula, vrei sa incerci si tu?
-Nu aici, in camera la el.
-Bine, am zis eu cu iubi.
Ajunsi in camera, prietena mea s-a dezbracat, dar Iustina a ramas in hainele ei, un trenning roz cu pantaloni mulati negri. Nu ma puteam stapani. Ii admiram curul si sanii! Din greseala am ejaculat pe fundul ei... Ce greseala am facut...
-Iubire, de ce naiba ai facut asta? Zise ea cand lua sperma de pe pantalosi si o punea in gura... Acum prietena ta nu va mai avea asa multa sperma cum ai ejaculat acum!
-Scuze Iustina, dar erai asa perfecta...
-Fara dar! Treci in pat si dezbracate!
-Bine...
Si m-am dezbracat, trist, si prietena mea a inceput sa imi curete pula de sperma cu limbuta ei jucausa... Aproape am ejaculat din nou...
Iustina a venit langa pula mea, suparata, si a dat-o la o parte pe prietena mea. Mi-a luat pula in gura si o sugea cu o pofta nemaivazuta... dar o si zgaria cu dintii. Prietena mea a venit langa capul meu si s-a asezat cu pizda pe fata mea. Mmm. Era asa buna incat nu doream sa mai plece.
In 10 minute a avut un orgasm de neuitat! Sucurile ei erau asa bune... Iustina, invidioasa, si-a dat jos bluza, ramanand goala. Niciodata nu am vazut-o asa... frumoasa. Era un inger. Mi-a luat pula si a pus-o intre sanii ei magnifici. Ce bine se simtea. Prietena mea, obosita, a inceput sa ma sarute cu dragoste.
Eram asa de fericit, nu ma mai puteam abtine, mi-am ridicat pula si am ejaculat pe fata Iustinei, acoperindu-i fata si sanii cu sperma mea calda. Mi-a zambit si a zis:
-Mmm, ce mult laptic avem noi aici, nu cumva vrea si prietena...



    Login