Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lectie pentru un gangbang reusit
Autor : 666666666 - 2012-05-17
Citita de 13608 ori - Nota 4.78 (23 voturi)
Gangbang
Sunt sigur ca cei mai multi dintre dumneavoastra stiti la ce ma refer, iar si mai multi ati vazut un film de acest gen. Cred insa ca cei mai multi n-ati participat la asa ceva.
Daca ne documentam pe wikipedia in varianta engleza, o sa vedem ca acest termen se refera la faptul cand o persoana de sex feminin este angajata intr-un act sexual cu mai multi barbati. Numarul barbatilor incepe de la 3, dar nu este limitata.
Ceea care este in centrul atentiei este femeia care poate face sex concomitant oral, vaginal, oaral si poate masturba cu mainile barbatii participanti. Ceilalti barbati care sunt in jurul femeii se pot masturba singuri asteptandu-si randul.
In trecut termenul folosit la noi pentru aceste practici era de posta, in America de Sud de trenuletul sau daca mai ati auzit voi de altfel de termini va rog sa le sugerati la comentarii.
Joan and Dwight Dixon sustine ca 92% dintre femeile implicate in gangbang au o relatie sentimentala cu un partener stabil, iar la 76% dintre ele partenerul este de fata in momentul actului sexual cu mai multi barbati.
Daca ati vizitat site-urile porno o sa observati ca foarte multe filme sunt de acest gen, ceea ce inseamna ca au cautare.
Daca analizam datele date de Joan and Dwight Dixon vom obseva ca femeile participante au tot sprijinul partenerilor, ba mai mult aceasta idee vine chiar de la ei.
Bebe M. un renumit sexolog ce avea emisiuni in urma cu cativa ani pe diferite posturi de televiziune de la noi, spunea ca cea mai mare fanteziie a femeilor este de a face sex cu doi barbati, din care unul sa fie sotul sau prietenul lor pentru a le oferi siguranta. Dar de la doi barbati la mai multi este o cale lunga.
Cel mai important lucru este ca femeia sa se simta in siguranta, sa nu fie bruscata sau agresata verbal sau fizic. In acele momente de inceput este deosebit de greu pentru ea sa se dezbrace in fata atator barbati nerabdatori sa bage ceva pe scule.
Daca este o fata singura, fara partener ca sa-i poata asigura un minim de securitate ea trebuie sa incerce sa participe la o petrecere organizata de acest fel si unde sa mai participe inca o femeie. In zona Constantei, dar si a Timisoarei exista persoane care organizeaza asa ceva. Fetele singure daca nu pot sa gaseasca asa ceva, trebuie sa caute un barbat casatorit pe multele site-uri care sa le ofere o protectie.
Daca femeia are partener este mai simplu. Dar atentie trebuie avut mare grija. Este recomandabil ca gangbangul sa se faca in alta localitate decat cea de domiciliu a femeii. La noi astfel de raporturi sexuale este la inceput de drum. Femeia se poate intalni cu unul dintre parteneri in cele mai neobisnuite locuri si s-ar putea simti prost.
Barbatii doritori de astfel de relatii sunt numerosi. Ei trebuie totusi selectati pentru a nu fi badarani, nespalati, bisexuali, cu scula mica sau sa mai aiba si alte cusururi.
Locurile unde pot sa fie intalniti sunt pe site-urile de specialitate: dragoste, sentimente, swingeri, etc. Deci locuri unde oamenii stiu ce vor si ce cauta. In mica publicitate este riscant sa cauti. Vei fi contactat de mii de oameni care nu au nimic in comun cu gangbangul.
Dupa ce stabilesti un contact cu cateva persoane de sex masculin, interesati de asa ceva alesi din orasele sau judetele apropiate, veti discuta cu ei la telefon, urmand apoi sa va vedeti si pe web, pentru a confirma ca nu este o abureala, si ca femeia, cea care este centrul, este reala, exista.
Puteti sa ii refuzati pe cei care nu corespund cerintelor dumneavoastra: aspectul fizic, dantura, marimea si grosimea penisului, etc. Important este sa comunicati ceea ce doriti sa gasiti si sa faceti.
Atentie !!! Cumparati o cartela de telefon si dati numarul acesta, nu pe telefonul personal ca sa va sune toti obsedatii pe la 1 noaptea.
Propuneti acelor 3-4 barbati selectati sa mai cauta inca 2-3 prieteni de incredere sau de pe site pentru a va realiza gangbangul. Comunicatile ce cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre ei pentru a putea participa. Luati legatura si cu acestia si testatii si pe ei. In urma acestor preselectii dure stabiliti modalitatea de a va intalni, locatia si data.
Locul cel mai bun ar fi o cabana la munte, o pensiune, daca este cineva de acord un apartament inchiriat. Data intr-o seara de la un sfarsit de saptamana cand lumea nu lucreaza.
Este important ca fata sa fie pregatita psihic pentru un asemenea moment. Prietenul sau sotul trebuie sa-i explice despre ce este vorba si ca totul va fi ok. Daca fata este singura, trebuie sa ia contact cu barbatul casatorit care o va ajuta sa-si indeplineasca fantezia.
Deplasarea se face cu masina pana la locatie care va fi inchiriata de unul dintre barbatii de incredere alesi de pe site. Cuplul va pune conditii despre locatie. Sa fie baie cu apa calda, camera de sex sa fie obscura, mancare, bautura, etc. Toate aceste cheltuieli trebuie sa fie suportate de masculi.
In tot timpul desfasurarii actiunii nu se va folosi telefonul, aparate de filmat, nu se va brusca femeia, nu se va consuma alcool in exces, se vor folosi prezervative, iar persoanele vor fi curate si barberite. Nu va trebui sa fie nu. Femeiea va fi asigurata ca ea va fi cea care va coordona actiunea, chiar daca lucrurile nu vor fi asa pe parcurs.
Barbatul care se ocupa cu organizarea va ajunge primul si va inchiria locatia. Cei care vor ajunge apoi vor aduce mancare, prezervative, sampanie, prajituri, flori sau mici atentii pentru femeie.
Daca femeia va fi primita bine cu aceste mici atentii treaba este ca si rezolvata. Ea va fi ajutata sa-si dea jos paltonul sau sa se descalte, alt mascul ii va oferi flori, altul un mic cadou. Trebuie ca femeia sa fie asigurata ca nu este o curva sau o prostituata care sa fie platita cu aceste mici nimicuri.
Primirea aceasta calduroasa din hol, va fi continuata cu discutii despre calatorie, vreme, mici glume cu bancuri, pe un ton clad, calm si incet, fara graba. Se va sta intr-o camera luminata de lumanari parfumate, se va bea sampanie, iar muzica va incanta in surdina. Femeia trebuie sa fie in centru, pe un fotoliu comod, alaturi de sotul sau prietenul care ii va oferi siguranta. Daca nu va bea alcool se va insista servindu-o cu un lichior dulce de ciocolata sau o sampanie. Dac fumeaza mi se va oferi tigari fine, foc si scrumiera.
Important este sa ii stiti gusturile femeii: ce bea, ce fumeaza, ce flori ii plac, ce vrea sa manance, etc.
Atentie!!! Nu faceti greselile… Cum intra femeia in locuinta sa si sariti pe ea. Sa folositi cuvinte obscene din prima. Sa va frecati la prohab in timp ce discutati cu ea. Sa va faceti manga pana vine. Sa o fortati sa bea, sau sa se dezbrace. Nu faceti glume proaste.
Daca vedeti ca unul intrece limitele incercati sa ii atrageti atentia ca trebuie sa aiba rabdare.
Unul din cei care se ocupa cu organizarea in timp ce femeia va purta discutii in camera, va merge la baie si se va asigura ca sunt acolo de toate (prosop, sampon, dus gel).
Barbatul care va insotii femeia are un rol de mediator intre mascul si cea care va fi supusa gangbangului. Trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori datorita fanteziei lui femeia a ajuns aici. De aceea tineti legatura in permanenta cu el. Nu il neglijati. Nu discutati numai cu femeia.
Este bine sa il intrebati pe el cand sa incepeti si cum sa incepeti. Daca el propune un plan urmati-l, pentru ca el deja a pregatit femeia. Dar poate de cele mai multe ori el nu va avea acel traseu de urmat. Asa ca sugerati-i ca barbatii sa mearga rand pe rand la baie sa-si faca toaleta. Femeia nu va fi parasita, aceasta trebuie sa fie tinuta mereu in discutie. La urma femeia insotita de barbatul ei va pleca la baie pentrua se pregati de maratonul sexual. Asigurat-o ca va fi bine si nu va da animeni peste ei in baie, Asigurati-o ca acolo va gasi totul, chiar daca ea si-a adus de acasa prosop, sampon si dus gel.
Cel care s-a ocupat cu organizarea trebuie sa-i spuna barbatului ei ca atunci cand este pregatita sa iasa din baie cu prosopul in jurul taliei sau in costum de baie. Si sa mearga in alta camera goala unde vor incepe doar ei doi sa faca sex.
Foarte important sa nu se dea buzna peste femeie care este intr-un moment maxim de excitatie, emotie si frica. Cel mai min inconvenient pentru femeie poate sa duca la esec, urmat de isterie, cearta si plecat acasa.
Deci anuntati-l pe barbat ca pot sa mearga doar ei doi, porumbeii sa se apuce de lucru.
Femeie dupa ce va face baie, molesita de alcool si aburii de la baie, va fi putin nauca, poate stresata de ce va urma. Barbatul o asigura ca est ok si nu se intampla nimic. Ii va arata prezervativele ca totul este protejat si-i va spune „sunt langa tine, stai linistita”.
O va strange in brate si o va saruta asigurandu-o ca este langa ea si o iubeste. Apoi incet o va trage dupa el afara din baie intr-o camera alaturata unde nu va fi nimeni, doar o lumina palida de la lumanari parfumate si o muzica lenta care sa-i incante auzul. Ea cu prosopul in jurul ei va fi timida si va privi in jur ce va urma.
Acum este momentul cel mai important ca partenerul ei sa o sarute si sa o mangaie in zonele intime. Strecurandu-i degetele in vagin, masandu-i punctul G, sugandu-i sanii
Tot, retineti, tot, dar tot ce se arata in filmele porno cu gangbang, mai ales cele americane, ca femeie vine si sare pe masculi, sunta abureli. Repet fantezia asat vine de cele mai multe ori de la partenerii lor, care le cere sa faca si asa ceva.
Intodeauna primul pas in sex il fac barbatii, femeia sta si asteapta. Inmomentele excitatie maxima poti sa faci ce vrei cu ea.
Asadar cei doi se iubesc singuri in camera fara sa fie deranjati 3-5 minute, pana ce iubitul ei reuseste sa o incalzeasca bine si acel sentiment de frica sa fie depasit de sentimentul de excitatie.
In acese momente barbatii stau si asteapta pregatiti pentru a interveni si a da o mana de ajutor.
Unul dintre acesti barbati va sta in usa intredeschisa si va urmari pana ce partenerul ii va face un semn sa intre in actiune.
Cel mai prielnic moment este acela in care femeia stand in picioare in timp ce este masata de partener la vagin cu degetele si sarutata pe gura, primul barbat din ceata va veni pe la spate si o va saruta pe gat, presandu-i cu pieptul omoplatii si atingandu-i cu penisul fesele. Este un moment magnific in care femeia se simte in centru atentie. Daca este trecut un astfel de moment atunci totul se va desfasura bine.
Este important ca femeia sa mai fi facut sex cu doi barbati, sa aiba putina experienta in astfel de sex pentru a trece la gangbang.
Incet ea va fi sarutata si mangaiata, se va simtii prinsa intre doua corpuri puternice unica. Incet excitatia va pune stapanire pe mintea ei, iar alcoolul ii va reduce orice urma de rezistenta.
Atentie gangbangul nu este viol. Ea trebue sa accepte toate aceste lucruri benevol, din placere.
Dupa alte 2-3 minute femeia este asezata sa stea pe pat si ii va suge pe cei doi. Acum este momentul si va intra urmatorul mascul din trupa, care pana atunci a urmarit spectacolul din usa intredeschisa.
Prietenul femeii trebuie sa ia initiativa atunci, daca nu o ia el initiativa va fi luata de primul barbat din trupa. Astfel ca femeia va fi intinsa pe spate in pat cat mai comod. O perna i se va baga sub bazin, iar capul va fi lasat mai jos decat fesele, asta pentru a nu mai controla nimic, pentrua a nu mai vedea nimic atunci cand barbati vor intra pe rend in camera. Simturile excitatiei ii vor intuneca mintea si atunci totul va fi bine.
Un barbat ii va da sa suga (sex oral) din lateral, altul o va mangaia pe sani, iar al treile acre a intrat in camera o va linge, folosindu-se pentru a o masa cu degetele si de gelul acela incolor care se gaseste la toate caseriile supermarketurilor din marile orase. Foarte important ca acesti trei barbati, primii, sa fie niste specialisti adevarati. Ei sunt avangarda gangbangului. Daca acestia nu reusesc totul va fi un esec. Si isi vor putea face bagajele toata lumea. Acum se vorbeste frumos cu femeia, spunandu-i ca ce corp frumos are, ce sani etc, corba de burata pentru ca ea va fi regulata rau de tot, va intra in vaginul ei 2-3 m de scula. Faceti un calcul 10 masculi X20 cm.
Este momentul cand ultimile momente de frica si neincredere ale femeiii dispar. Si se instaleaza in mintea ei acea placere si moleseala. Se va lasa abandonata pentru cateva ore, iar daca o sa o faceti cu pauza in care veti dansa sau veti mai sorbi un cola pentrua ava revigora o veti tine pana dimineata.
Totusi pentru a nu crea probleme urmatorul tip va intra duma vreo 5-6 minuta, iar apoi veti urmari reactia. Foarte important ca in randul masculilor sa fie un lider care sa coordoneze tot, dar sa ii dati impresia femeii ca ea conduce. Acest lider este important sa colaboreze foarte mult cu prietenul sau cu sotul femeii. El va fi acela care va intra al doilea dupa sotul ei. El le va spune celorlalti cand sa intre ce sa faca si cand sa se opreasca.
El trebuie sa aiba un temperament sangvinic, sa faca sa se simta femeia cat mai bine.
In timp ce femeia isi suge prietenul, iar al doipea ii suge sanii, sau invers, al treilea este bine s-o penetreze, dupa ce si-a pus prezervativul uns cu gel alunecos. Femeia va cauta cu mana ei daca si-a pus gumita, iar sotul ei o va linisti ca totul este protejat.
Important este ca cel care i-o da sus sa nu se urce peste pieptul ei si sa n-o sufoce, asteptati aceste momente pentru mai tarziu cand femeia nu va mai judeca de la excitatie.
Poate v-am plictisit cu povestea asta, dar important este fiecare pas pentru o reusita in acest sens.
Al patrulea mascul care a intrat se va pune langa femeie si o va mangaia pe burta, zona buricului, ii va strecura degetul la vagin si il va mangaia in timp ce unul o va regula din ce in ce mai repede.
Daca observati ca femeia nu a reactionat negativ, ii chemati si pe ceilalti sa vina la show. Dar vor intra incet unul cate unul , nu se vor impinge, sau sa cada peste femeie care are doua guri acoperite. Acum se pot schimba locurile. Unul va intra altul va iesi in vagin. Important este ca gura sa fie ocupata, iar campul vizual sa ii fie redus la burtile si sculele barbatilor.
Femeia isi va cauta sotul sau prietenul pentr...



    Login