Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lectie de viata
Autor : Sisi_orade - 2018-01-12
Citita de 17990 ori - Nota 3.22 (51 voturi)
Eram cu sora mea Valentina într-o tabără de creație artistică în vacanța de vară a anului doi de facultate. Mama noastră care ne crescuse singură în urma divorțului de tatăl meu, mare iubitoare de cultură, ne trimisese pentru a lua legătura cu lumea artistică din țară și pentru a ne face noi cunoștințe.
Eu și sora mea moștenisem de la ea nu numai frumusețea, dar și gustul pentru frumos. Între mine (Daria) și Valentina era o diferență de numai un an, ceea ce ne-a făcut foarte apropiate. Ea era anul I de facultate puțin mai timidă decât mine, părul puțin mai castaniu față de al meu care era un castaniu deschis spre blond. În rest fețele angelice asemănătoare ceea ce făcea să se observe de la o poștă că suntem surori.
Pensiunea era undeva pe Valea Prahovei spre ieșirea din Bușteni, dar nu am să-i dau numele pentru a nu-i face reclamă. Cert este că mai mulți artiști din țară se organizau an de ani pe un grup de pe o rețea de socializare pentru a se întâlni. Obțineau și diferite sponsorizări de la diferite firme pentru a reduce cheltuielile, dar mai ales pentru a atrage tineri artiști.
Întâlnirile durau cam o săptămână în care ni se asigura cazare și masă în schimbul unor lucrări care să promoveze produsele diferitelor firme care sprijiniseră acest proiect.
Seara după cină urmau discuțiile ce aveam de făcut a doua zi. Participanții erau în special pictori, sculptori, fotografi care proveneau din diferite zone ale țării.
Dimineața mergeau pe traseele montane pentru a căuta surse de informare necesare în noile noastre creații. Apoi la amiază reveneam la locație unde luam masa și urma partea a doua cu discuții sau mici ieșiri prin stațiune.
Nu aveam prieteni nici eu nici sora mea Valentina. Nu aveam secrete față de ea, nici ea față de mine. I-am spus când făcusem dragoste cu prietenul meu din liceu, iar ea mi-a spus că a avut o aventură cu un fotbalist.
În grupul de la pensiune care era de aproximativ 60 de persoane nu găsisem nicio persoană care să ne stârnească interesul. Majoritatea care erau trecuseră de 40 de ani, iar cei 3-4 băieți de vârsta nu ne satisfăceau gusturile noastre.
Sera după ce am urcat la cameră, sora mea Valentina s-a dus să facă un duș înainte de a se pune în pat. Am intrat după ea și am surprins-o masturbându-se sub duș. Nu m-a auzit. Nu era pentru prima dată când ne surprindeam una pe alta făcând acest lucru.
Mă uitam la televizor când ea a ieșit din baie ștergându-se pe păr cu prosopul.
-Nu ai mai putut? Am întrebat-o eu în timp ce dădeam volumul mai înce din telecomandă.
-Chiar nu, a răspuns ea roșiindu-se la față.
-Vedem cum facem, poate găsim ceva pe aici. Nu ne știe nimeni. Am încercat eu să-i spun în glumă posibilitatea de a ne satisface fantasmele.
-Ar fi minunat, a spus ea.
Am auzit bătăi la ușă.Am mers să deschid în timp ce Valentina se retrăsese după peretele de la baie. Era domnul Vlad, un fotograf divorțat cam la peste 40 de ani ce venise la această tabără cu gândul să găsesacă surse de inspirație. Cred că eu și sora mea îi trezisem interesul pentru că omul mereu ne aborda sub diferite pretexte.
-Doream doar să vă invit sus la mine pentru un vin bun. Poate mai discutăm ceva și noi în legătură cu proiectul meu în arta fotografică. Ați fi minunate să apăreți nud amândouă. Vă asigur anonimatul. Pozele le modific pe calculator.
În seara aceea am încercat câteva poze îmbrăcate. Apoi Vlad ne-a arătat că le poate modifica printr-un program care închidea sau deschidea nuanțele.
În următoarea seara imediat ce am terminat cu ședința de jos, am urcat împreună cu sora mea sus la domnul Vlad care era împreună cu Mircea. Ceva partener de-al lui.
Apartamentul lor formt din două camere era la ultimul etaj de unde se deschidea o priveliște minunată.
Bărbații ne-au invitat să luăm loc pe canapeaua extensibilă și ne-au servit cu un vin bun.
Au urmat apoi lichioruri fine și alune. Sora mea Valentina se amețise bine, dar nici eu nu cred că eram mai bine.
La un moment dat Vlad a venit lângă mine și m-a întrebat daca nu vreau să ies cu el pe balcon la o țigară.
-Știi Daria, mi-a spus el, în cameră nu se fumează.
Am ieșit afară pe balconul care dădea spre muntele împădurit, lăsându-o pe sora mea lângă Mircea pe canapea care tocmai îi mai turna un lichior în pahar.
Vlad după ce a tras ușa balconului care culisa pe niște șine, și-a aprins țigara.Apoi cu spatele spre balustrada balconului sorbea dintr-un pahar de vin ce-l ținea în mâna stângă.
Eu stăteam aplecată peste balustrada balconului și încercam să urmăresc stelele. Apoi Vlad s-a apropiat de mine să-mi explice despre zodii sau despre diferite legende antice cu denumirile constelțiilor. Eram fascinată despre cultura acestui bărbat.
La un moment dat am simțit că Vlad este în spatele meu și mă mângâie pe spate. Nu am spus nimic. Bărbatul m-a prins de șolduri, apoi mi-a ridicat fusta scurtă și mi-a coborât chiloții pe picioare.
A început să mă lingă prin spate. Eu mă aplecasem mult în față și-mi desfăcusem picioarele. Bărbatul se ajuta și de degete. Apoi am simțit că se ridică și îmi caută intrarea în vagin cu penisul său gros.După ce mai adăugă salivă intră destul de greu.
Printre gemetele care abia mi le mai puteam abține să nu fiu auzită de la celelalte balcoane i-am spus:
-Sora mea, să nu ne vadă.
-Stai liniștită, uite ce fac și ei, a spus Vlad în timp ce-mi întorsese capul să privesc printre draperiile ce acopereau sticla de la ușa balconului.
Valentina stătea pe canapea, iar Mircea în picioareîn fața ei o ținea de cap și era cu pantalonii pe vine.
-Ne alăturăm lor, m-a întrebat Vlad, după ce am sesizat că sora mea îi făcea oral bărbatului.
-Nu. Se inhibă.Am răspuns eu.
Apoi Vlad i-a făcut semn la Mircea să o treacă i...



    Login