Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia – o seara de pomina
Autor : RedFox2023 - 2023-05-09
Citita de 5403 ori - Nota 2.99 (229 voturi)




Ziua incepuse, asadar, foarte bine, cu o portie de rasfat maxim pentru sotia mea Lavinia care descatusata de orice retinere s-a bucurat de inca o partida de sex strasnic in care „prestatorul” principal a fost Dragos, tanarul armasar de 27 de ani, aproape 1,90, bine facut, bine dotat si, mai ales, campion de rasa cu o rezistenta la sex si o putere de revenire de-a dreptul de invidiat.

Dupa cele petrecute in acea dimineata de sambata pe care vi le-am povestit in postarea „Lavinia - dimineata de dupa”, am petrecut prima parte a zilei lenevind toti trei. Bineinteles ca Lavi a tinut sa ne tina conectati la starea de incitare si excitare stand mai tot timpul goala si cocotata pe tocuri de 12 invocand caldura inabusitoare a sfarsitului de iulie. Bine, nici noi nu avem decat cate un short care nu ascundea insa erectiile pe care le mai aveam la vederea frumoasei si sexoasei mele sotii. Pe la amaiaza, sa fi fost aproape ora 14, ne cam resimteam toti dupa noaptea aproape alba pe care o avusesem si am decis sa tragem un pui de somn, fiecare in patul oficial, Dragos in camera de oaspeti de la parter, noi in dormitorul conjugal de la etaj. Am adormit instantaneu.

M-am trezit dupa vreo 3 ore si un pic si cand am deschis ochii am vazut ca Lavinia nu mai era langa mine. Ma intriga faptul ca usa de la dormitorul nostru era deschisa la perete dar in casa era liniste deplina, nu se auzea nimic. In timp ce coboram la parter am vazut ca si usa de la camera lui Dragos era larg deschisa. M-am apropiat tiptil si am vazut-o pe Lavinia purtand o camasa de a mea desfacuta la toti nasturii peste trupul gol, stand pe un fotoliu cu un pahar de vin spumant in mana si privindu-l pe Dragos in timp ce isi mangaia usor despicatura pasaricii. Pustiul dormea dus, gol pusca, intins pe spate si cu scula intinsa pe abdomen in sus. Vreau sa va spun ca in postura aceea, scula lui era mare si groasa chiar si flasca fiind. Lavinia m-a vazut, mi-a facut semn sa nu fac zgomot si a iesit din camera mergand impreuna la umbra pe terasa.

- Iti admirai armasarul pur sange?, am glumit eu

- Sa stii ca e chiar armasar, tanar, frumos, dotat, corp armonios si bun, bun de tot la sex, nu ma asteptam sa fie asa bun, chiar armasar, bine zis, a raspuns ea.

- E cel mai bun sex al tau din toate timpurile?

- Daca judec strict tehnic, ca sa spun asa, da, e altceva, cu totul altceva. Si sunt uimita cum de un tanar cu calitaile lui se simte atat de atras de mine care mai am cateva luni pana la 40.

- Iti spun de ce e atras, esti buna rau. Si te futi si foarte bine pe deasupra. Plus ca asa cum tu te exciti la gandul ca, la 40 de ani, esti dorita de un tanar ca el si el e incitat ca o femeie ca tine, matura, experimentata, se abandoneaza lui. Oricum, va potriviti de minune, sunteti facuti sa va fiti parteneri de sex.

- Da, incep sa cred ca sunt cam nimfomana judecand dupa reactiile pe care le-am avut cu el de ieri incoace. Mai aduci tu ceva spumant, te rog, sticla e in living!

Am mers si am luat sticla inca rece observand ca paharul pe care tocmai il golise era cu siguranta al doilea, i l-am umplut din nou si mi-am turnat si mie unul.

- Pe tine, Lavi, ce te atrage la el? Stiu, intrebare e caduca, e evident, dar vreau sa o aud de la tine.

- Ce sa zic, initial, inainte de ziua de ieri ma atragea strict fizic, ca aparitie. Acum ma atrage si faptul ca e atat de performat sexual, scula aia a lui imensa e fascinanta si imi da niste senzatii extraordinare mai ales ca are cele mai puternice si mai tari erectii de care am avut parte vreodatata, iar cand imi spune ca termina si il simt cum se umfla si mai mult in mine inainte sa explodeze innebunesc pur si simplu de placere. Ma atrage si ca saruta dumnezeieste, face minuni cu limba aia cand o am in gura ca sa nu mai zic cand o am jos. Si imi place foarte mult ca in timpul sexului, care desi ajunge la intensitati de-a dreptul hard in care ai vazut ca ne pierdem controlul amandoi, se poarta ca un iubit, e atent si grijuliu la starile mele si satisfactia mea, ceea ce doar la tine am mai intalnit. Numai gandul ca e capabil sa ofere un maraton sexual precum cel de ieri si de noaptea trecuta ma face sa ma ud instant. Sunt decisa sa-i testez limitele.

- Apropo de comportamentul lui, ai grija sa nu-l indragostesti de tine, nu avem dreptul sa incurcam viata omului.

Recunosc ca vorbele sotiei mele ma facusera putin gelos, pentru prima oara in 17 ani cazusem pe locul doi, e drept ca nici nu avusesem pe altcineva drept „concurent” pana atunci. Dar ceea ce se intampla era ceva asumat, acceptat si, oarecum, provocat de mine, iar situatia ma incita enorm asa ca eram decis sa continuam.

- Doarme cam mult pustiul, e vremea sa-i dam desteptarea, a spus Lavinia intrerupandu-mi gandurile.

S-a ridicat, a lasat camasa sa-i cada de pe trup, mi-a aruncat un zambet peste umar si a pornit desculta si goala spre camera lui Dragos care dormea in aceeasi pozitie ca mai devreme. Am urmat-o si m-am asezat usor in fotoliul in care statuse ea. Era aproape ora 18. Inainte sa se ridice din sezlong, doamna noastra a golit si al treile pahar de spumant.

Lavinia s-a urcat usor in pat pentru a nu-l trezi brusc pe Dragos, si-a trecut cu grija un picior peste el pentru a-l incaleca, s-a aplecat si a inceput sa-i linga usor scula cu varful limbii pe toata lungimea ei. Crezand ca viseaza probabil, Dragos s-a miscat putin asezandu-se mai bine pe spate in timp ce erectia crestea deja vazand cu ochii. Lavinia a continuat sa-i sarute usor madularul pe care il simtea intariandu-se sub buzele ei placandu-i la culme ce facea. Cand tanarul a deschis ochii inca buimac, Lavinia i-a cuprins penisul intrei sanii ei bogati si frumosi si a inceput sa i-l frece usor cu acestia. Erectia lui Dragost era deja una uriasa, iar pe fata sotiei se citea excitatia. „Ma innebuneste, sula asta, nu ma mai satur de ea”, a spus Lavinia continuand tratamentul oral pentru tanarul ei armasar. Atat de excitata era de faptul ca erectia aceea ii apartinea in totalitate incat s-a urcat pe scula si a inceput sa-si frece pasarica puternic de ea pana cand un orgasm a facut-o sa tremure si sa geama intens.

- Mihai, mai desfaci o sticla? Poate vrea si Dragos..., mi-a cerut ea, dupa care s-a aplecat incepand un oral frenetic menit sa-l termine pe proaspatul trezit din somn, cerandu-i chiar acestuia sa termine cat mai repede pentru a-i savura esenta.

M-am executat imediat. Cand m-am intors, Lavinia tocmai se bucura de sperma lui Dragos care ii invadase fata, gura, gatul, sanii... Am desfacut spumantul evitand sa dea pe dinafara si am turnat doar in doua pahare, Dragos facandu-mi semn ca inca nu doreste.

- Sunt cam murdara nu-i asa, trebuie sa ma curat a spus Lavi care acum era in picioare langa pat, da-mi sticla, te rog!

I-am intins sticla cu restul de vin si Lavinia a inceput sa-si toarne pe corp, pe fata, mangaiandu-si si masandu-si pielea cu vinul amestecat deja cu sperma. S-a intins in patul lui Dragos pe care l-a dat la o parte, si-a ridicat picioarele pe care le-a intins intr-un V foarte larg tinandu-si bazinul usor ridicat si si-a turnat putin vin in pasarica pe care a desfacut-o usor cu gura sticlei. „Dragos, un spumant?”, a intrebat ea. Pustiul n-a avut nevoie de al doilea indemn repezindu-se la pizda Laviniei pe care a inceput sa o savureze cu nesat. In cele din urma a bagat gatul sticlei inauntru varsand putinul vin care mai ramasese inauntrul ei si incepand usor sa o penetreze cu gatul sticlei. „Asa, fute-ma cu ea, fute-ma bine!”, il indemna Lavinia sa nu se opreasca. Dupa un orgasm cu aroma de vin spumant pe care Dragos l-a sorbit cu totul din pizda excitata a Laviniei, sotia i-a facut semn tanarului ei amant sa se intinda pe pat trecandu-i deasupra intr-un 69 menit sa-l activeze din nou pe acesta, chiar daca erectia lui dadea semne serioase de revenire. Innebunita de limba acestuia, nesatula mea sotie s-a ridicat devenind astfel asezata pe fata lui, frecandu-si pasarica de gura si barba usor nerasa a lui Dragos si tinanadu-se cu amandoua mainile de penisul acum erect pe care il freca de zor. Dupa cateva minute s-a intors cu fata la el lasandu-se usor in scula lui care ii patrundea cu totul in pasarica primitoare si infometata. Sprijinita cu mainile pe pieptul lui Dragos, a inceput sa-si miste din ce in ce mai mult si mai rapid bazinul framantandu-i scula in pizda ei care o inghitea cu totul. Lavinia se misca frenetic, gemand si tipand de placere si satisfactie. Cand a simtit ca vine orgasmul s-a indreptat cu totul de spate ramanand doar in fipta in Dragos si continunad sa se miste cu atat putere incat pentru un moment am crezut ca ii va fractura penisul. S-a prabusit apoi pe pieptul lui in timp ce Dragos continua sa pompeze de data asta impingand el din bazin in pizda care ii statea deasupra. „Doamne, ce bun esti, ce bine ma futi, ce pula buna ai, ce fericita sunt ca ma futi asa bine!”, gemea Lavinia ca in transa incepand sa se miste in acelasi ritm cu el. „Fute-ma, fute-ma bine, vreau sa ma futi mult, te vreau tot in mine, fute-ma mult!”, continua ea sa ceara incontinuu. Dragos s-a ridicat, a pus-o capra si a inceput s-o penetreze puternic pe la spate, iar in scurt timp, Lavinia tipa de placere muscand din perna. „Ce tare e, ce bine te simt, da tare, te rog, fute-ma tare de tot!”, isi continua sotia mea delirul. Cand nu a mai rezistat ritmului s-a desprins si s-a intins pe pat cu fata in sus facand semn ca Dragos sa vina cu scula la gura ei. M-am alaturat si eu incepand sa o fut in timp ce |Dragos ii pompa usor la oral. Spre surprinderea mea, pizda Laviniei nu era deloc mai larga decat eram obisnuit, dovada ca elasticitatea ei isi facea de minune treaba. Lavinia s-a ridicat din nou dupa cateva minute asezandu-se iar capra, de data aceasta pentru ca Dragos sa o linga pe la spate, iar ea sa-mi faca mie oral. Dupa ce m-a terminat, m-am asezat din nou pe fotoliu. Lavinia s-a asezat pe covorul din camera desfacand larg picioarele pentru a-si expune pasarica in timp ce batand-o usor cu palma i s-a adresat lui Dragos: „Vino in mine, vreau sa ma futi mult de tot, cum n-ai mai facut-o niciodată!”. Pret de minute bune sexul a fost unul pasional in care Dragos a pastrat un ritm relativ lent, dar constant, cei doi sarutandu-se cu patima. „Imi placi, te vreau mult, ma faci sa ma simt asa bine!”, ii spunea ea, „as face-o cu tine fara oprire, de ce ma futi mai mult, cu atat mai mult vreau!”. Dragos continua sa o sarute pasional inabusindu-i vorbele. Ceva imi spunea ca asistam la ceva mai mult decat un simplu sex de placere oricat ar fi fost el de nebun. Cand pustiul a inceput sa creasca usor ritmul facand-o pe Lavinia sa geama am auzit-o din nou spunandu-i: „Sunt a ta, vreau sa fiu a ta, poti sa faci ce vrei cu mine, esti asa de bun si ma futi atat de bine, simt ca imi pierd mintile!”. Nu stiu acum daca vorbea si vinul sau era pur si simplu dorinta ei de a si-l pastra pentru o vreme doar pentru ea pentru ca Dragos, ca orice baiat cu calitatile lui fizice, nu ducea lipsa deloc de admiratoare gata oricand sa-i cedeze si sexual. Judecand insa dupa patima saruturilor cu care ii raspundea, pustiul era deja fascinat de femeia matura de sub el. Dragos marise ritmul si abordase din nou acea pozitie in care el statea sprijinit doar in maini si in varfurile picioarelor si care ii asigura penetrarea adanca a Laviniei care acum era in delir. Cu bazinul usor ridicat si picioarele intinse si desfacute pana la spagat aproape, sotia mea primea loviturile adanci si puternice ale tanarului ei armasar prada extazului si orgasmelor carora nu le mai stia nimeni numarul. Pozitia fiind totusi una solicitanta pentru pustiul care imi futea sotia, oricat de sportiv ar fi el, dupa un timp Dragos s-a lasat usor peste Lavinia intinzandu-si mainile de-a lungul capului ei astfel incat sa o poata si saruta. A continuat sa pompeze incredibil in ea care isi tinea picioarele la fel de intinse si desfacute, „ce pula buna ai, Doamne, ce buna e, asa, da tare, fute-ma bine de tot, da tare cu pula in mine, te rog!”, tipa Lavinia in timp ce corpul ei se zbatea sub cel masiv al lui Dragos pe care il lovea cu palmele pe spate si pe buci sau il tragea puternic de acestea pentru a intra si mai mult in ea. Peste jumatate de ora au tinut-o asa intr-o nebunie de nedescris pentru ca Dragos reusise sa treaca de punctul maxim si nu mai avea nicio sansa sa ejaculeze prea curand. Lavinia aproape ca nu mai avea voce, se misca necontrolat, spunea vorbe fara sir, iar transpiratia curgea de pe ei ca dintr-o fantana arteziana. In cele din urma, cu ultimele puteri, Lavinia a inceput sa strige: „Acum, acum, termin, intra tot, intra adanc, bag-o acum adanc, te rog, te rog! Opreste-te, ramai acolo, adanc, te rog, te rog!”. Cu Dragos infipt adanc in pizda ei, Lavinia cu talpile bine proptite in podea si cu pamele tragandu-l de buci se misca haotic in scula lui strigand de placere. Nici dupa ce orgasmul si-a epuizat toate spasmele nu l-a lasat sa iasa din ea pastrandu-l asa inca vreo 10 minute bune in care l-a rasplatit cu saruturi patimase si pasionale repetandu-i intruna: „Doamne, ce bine a fost, Doamne, ce bun ești, nu ma mai satur de tine, esti nebun de-a dreptul. Te vreau, te vreau mereu, n-as vrea sa mai iesi niciodata din mine! Esti cel mai bun, esti bun de tot, atat de bun!”.

Cand in cele din urma Dragos a iesit din ea, scula lui era tot in erectie maxima dat fiind ca nu ejaculase, iar micuta pasarica a Laviniei era rosie ca focul. Amandoi gafaiau inca, dar zambetul de satisfactie de pe chipul Laviniei spunea totul. Drept multumire, l-a rasplatit pe pustiul nostru si cu cateva saruturi patimase pe capul penisului care-i oferise atata placere. Dintr-o data, mi-a venit o idee.

- Dragos stai un pic drept, i-am spus si am luat telefonul pe care am instalata o aplicatie ce poate masura orice obiect prin simpla lui scanare. M-am apropiat de el, i-am scanat scula si am exclamat: Ohoo, 21,2 cm!! Asta explica multe, am spus eu razand.

Era aproape ora 20,00. Ne-am linistit, ne-am facut cate un dus, am halit o cina frugala, iar Dragos a plecat din nou sa-si faca miscarea de seara spre malul Dunarii albastre.

- Ai adus afrodisiace?, m-a intrebat Lavinia pe cand stateam amandoi pe terasa bucurandu-ne de racoarea serii.

- Crezi ca ai nevoie? Vad ca pustiul te face praf si fara ajutor. Da, am adus.

- Da, ai dreptate, numai gandul ca o voi face din nou cu el ma excita, dar maine ne intoarcem la Bucuresti si vreau sa profit de aceasta ultima noapte in izolarea de aici. Poate nu-l folosesc, dar vreau sa-l tin ocupat pana dimineata pe Dragos...



    Login