Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia – O drumetie cu nabadai
Autor : RedFox2023 - 2023-05-10
Citita de 7578 ori - Nota 2.61 (215 voturi)




A doua zi dupa ce ne-am intors de la casa de la Dunare, Dragos s-a mutat la noi, asa cum stabilisem. In urmatoarele 2 luni, pana cand Lavinia a inceput activitatea la serviciu, a trebuit sa inventez tot felul de deplasari fictive pentru el astfel incat sa i-l pot trimite uneori acasa, ea fiind in vacanta de vara ca si cadru didactic universitar, iar atractia dintre ei ramanand la fel de vie. Partidele lor de sex, dar si cele in 3 s-au consumat in numar mare, daca nu zilnic, 5-6 zile din 7 ale unei saptamani nu treceau fara minim un futing strasnic in care Lavinia sa se urce pe pereti de placere si satisfactie sexuala. Mai putin in acea perioada a lunii cand doamna ne punea pe pauza pe amandoi. Cat despre somn, fie dormeau ei impreuna, fie toti trei, patul conjugal din casa din Bucuresti fiind identic cu cel din casa de vacanta, adica foarte mare si incapator. Cand aveam treaba multa a doua zi ii lasam singuri pentru ca aveau obiceiul sa se trezeasca peste noapte pentru cate o pasionala mai pe adormite asa. E de prisos sa mai spun ca nu mai dormea nimeni in pijamale, obiceiul de a dormi goi avand oricum o vechime de 17 ani pentru mine si sotia mea. Cum avusesem grija ca si acasa sa montez o camera, doua in plus, ca si la Dunare, am putut vedea mereu, fie in direct, fie inregistrat tot ce se intampla cand eu lipseam. Oricum cei doi mi-au marturisit mereu ce si cand fara sa cer eu explicatii. In unele seri de sex in 3 condimentam preludiul cu filme in care femei sexy mature precum Lavinia erau satisfacute de tipi de culoare sau in cate un mic gang cu tipi tineri si vigurosi, dorind astfel sa le induc celor doi dorinta de mai mult. Dragos mi-a si marturisit la un moment dat ca observase cat de mult se excita Lavinia la astfel de filme. N-am ratat prilejul pentru a-i marturisi tanarului meu angajat: „Poate ii oferim impreuna si astfel de noi experiente, ce zici? Stai linistit, stiu ca esti amorezat lulea de ea, dar nu se pune problema de a aduce pe cineva asa cum esti tu, in regim permanent, ci de a-i oferi aventuri picante care sa o faca sa ne aprecieze si mai mult.” Pustiul mi-a zambit complice desi in ochi ii citeam cumva teama de a nu mai fi el eroul ei. Nu avea sa se intample asta oricum.

Dupa aproape 2 luni de la mutarea lui Dragos la noi, intr-o seara de miercuri, Lavinia a spus ca doreste sa plecam undeva in weekend, fie tot la Dunare, unde oricum mai avusesem cateva escapade, fie in alta parte. Dragos ne-a spus ca un prieten al lui are o pensiune la munte, undeva in zona Buzaului care are si o casuta cu doua camere, bucatarie si baie proprie ceva mai izolata fata de cabana principala, la vreo 500 de metri distanta de aceasta, in mijlocul padurii. A doua zi dimineata l-a sunat si am aflat ca era libera inca acea casuta, drept pentru care am facut plata, iar dupa inca o zi, vineri la pranz, descindeam intr-un loc mirific cum sunt multe in tara noastra. Ne-am instalat, am facut cate un dus si bineinteles ne-am pus pe sex, dar nimic special, doar sex lejer de intretinere, o data cu mine si o data cu Dragos.

In urmatoare zi inca de dimineata am pornit pana la cabana principala pentru a cunoaste mai bine locurile, acolo intalnindu-l si pe proprietar, Octav, amicul lui Dragos, un tip cam de aceeasi varsta cu el si la fel de bine facut. I-am spus ca dorim sa facem o drumetie pe munte, toti trei fiind pasionati de asa ceva, si l-am rugat sa ne recomande cel mai frumos traseu.

- E ora 8,30, daca vreti, peste o ora va invit la o drumetie ecvestra de o zi, trebuie sa-mi plimb cei patru cai (in acel moment a aratat spre un grajd aflat la vreo 150 de metri distanta in spatele cabanei intre niste brazi).

- Super, mergem!, a raspuns incantata Lavinia fara sa mai astepte alte pareri.

- Atunci va astept la 9,30 aici, sa va luati haine lejere pentru perioada de zi, va fi cald chiar si aici la amiaza, dar si ceva pentru seara pentru ca nu ne vom intoarce mai devreme de 10 cand va fi deja destul de racoare. De provizii si lichide ma ocup eu, fac cinste, voi sa va luati doar apa si haine! Merg sa pregatesc caii.

Zis si facut, imbracati in tricouri, pantaloni scurti si cate un hanorac pentru ca era inca racoare plus incaltaminte de munte, la ora 9 si 20 eram in fata grajdului lui Octav unde asteptau inseuati 4 cai superbi, bine hraniti si nerabdatori sa porneasca la drum. Lavinia era incaltata cu bocanci de munte, ca noi toti, avea niste pantaloni ultrascurti foarte subtiri si foarte mulati, fara chiloti pe dedesubt, si o bustiera foarte sexy pe sub hanorac, care presupunea lipsa sutienului bineinteles si care ii punea sanii in evidenta. Niciunul nu eram la prima experienta ecvestra, dar drumetia de azi se anunta ceva inedit, pe munte nu fusesem niciodata calare, cu exceptia lui Dragos care nu era la prima vizita acolo. Fiecare a primit calul considerat de Octav ca fiind cel mai potrivit si nu ne mai ramasese decat sa incalecam si sa pornim la drum.

- Eu il voi lua pe acesta pentru ca e armasar si trebuie strunit mai ferm, chiar daca e foarte cuminte de felul lui, ne-a aratat gazda un exemplar negru corb superb.

Intuind ca Lavinia, miniona fiind, va avea nevoie de ajutor sa incalece, caii fiind destul de inalti, mi s-a adresat:

- Domnule Mihai, imi permiteti sa o ajut pe doamna sa urce in sa?

- Doar Mihai, in primul rand, da, te rog sa o ajuti.

Cum Dragos era ocupat cu calul sau, doar eu am vazut cum Octav a bagat mana sub fundul Laviniei ajutand-o sa se ridice in scara de la sa si sa incalece. Mai mult, am vazut cum degetul lui mijlociu i-a presat ca din intamplare, de fapt intentionat, pasarica in timpul acestei manevre, pasarica pe care pantalonasii ei se mulasera de parca nici nu ar fi existat. M-am facut că nu am observat nimic, dar am surprins zambetul scurt si privirea incantata pe care Lavi i-a aruncat-o odata urcata pe cal. Oricum, inca de la prima intalnire am ramas cu impresia ca intre cei doi se schimbasera ceva semnale vizuale si ca se iscase o atractie neasteptata. Ramanea de vazut daca urma sa mi se si confirme sau era doar o parere. Oricum, daca as fi fost in locul lui Octav as fi facut la fel, pantalonasii Laviniei erau de-a dreptul obraznici ca sa nu spun direct nesimtiti, iar faptul ca i-a ales tocmai pe acestia, desi urma sa fim insotiti de un strain, imi spunea multe.

Am pornit imediat la drum. Octav primul, Lavi dupa el, Dragos dupa ea si eu ultimul. Dupa 2 ore in care am urcat constant bucurandu-ne de aerul de munte si de privelistea de neuitat am parasit poteca, ghidul nostru mandrindu-se ca ne va duce in locuri superbe doar de el stiute. In scurt timp ne aflam intr-un loc destul de plat care era un punct de belvedere ce oferea imagini de rai pur si simplu. Am descalecat cu totii si ne-am asezat pe iarba admirand tot ce ni se infatisa inaintea ochilor. La un moment dat Lavinia, care isi scosese ca noi toti hanoracul, s-a ridicat pentru a culege ceva flori de munte, un bun motiv pentru Octav sa-si inceapa asaltul.

- Abia acum ii dau dreptate lui Dragos care imi spunea mereu ca are un sef cu o sotie superba, intr-adevar doamna sunteti o prezenta incantatoare.

- Multumesc!, a raspuns ea incercand sa para indiferenta, dupa care s-a intors la Dragos care era rosu ca focul la fata: Asa, tinere, frumos, ma barfesti cu prietenii, da? Vei plati pentru asta!

E drept ca eu am fost mai putin surprins, Dragos spunandu-mi ca i-a vorbit de mai multe ori prietenului lui despre Lavinia laudand-o pentru cum arata ca femeie la 40 de ani si ca poate ar fi momentul acum ca sotia mea sa aiba parte de o noua experienta. Bineinteles, Octav nu stia insa nimic despre faptul ca noi aveam deja o relatie in 3.

- Va asigur ca nu a spus niciodata ceva deplasat sau golanesc, doar ca doamna e foarte frumoasa si ca tie Mihai iti este foarte indatorat pentru tot cei ai facut pentru el. Dar, acum, ii dau dreptate, a mai spus Octav continuand sa-mi urmareasca sotia cu privirea.

Dupa cateva momente de liniste, tot el a spart gheața:

- Hai, sa ne invioram putin, si, spunand asta, a mers la rucsacul de pe saua sa si a scos o sticla cu un lichid galben-aramiu. „Licoare pentru buna circulatie a sangelui din muguri de brad si palinca de Sfantu Gheorghe”, a anunta el triumfator. Apoi a mai scos o alta sticla cu un alt lichid, cafeniu inchis, declamand: „Lichior de ciocolata si cafea facut in casa, undeva aici, pe Valea Siriului, delicios pentru doamne si domnisoare.”

Barbatii am luat cate o inghititura din acel coniac artizanal care chiar era super strong, iar Lavi s-a dedulcit cu ceva lichior de ciocolata pe care l-a laudat foarte mult. Am mai stat un sfert de ora in care am luat o mica gustare dupa care ghidul nostru ne-a anuntat ca ar trebui sa pornim din nou la drum

- Ne vom mai opri pe la ora 14-14,30 cand vom face un popas mai mare sa mancam ceva si sa ne odihnim putin, ne-a anuntat Octav, calauza noastra.

Nici nu terminase bine ce avea de spus ca s-a auzit vocea Laviniei care era la cativa pasi de noi:

- Wowww!!, a fost strigatul ei de surpriza.

Cand ne-am intors spre ea am observat cu totii ca la cativa metri distanta, in fata ei, sub burta armasarului lui Octav trona o enormitate de erectie cabalina.

- Mda, a spus el, iapa pe care o calareste azi Dragos pare ca se apropie sa intre pentru ultima oara in calduri anul asta si Aldo deja simte asta si o anunta ca e pregatit.

Intr-adevar, frumosul exemplar adulmeca aerul catre crupa iepei cu pricina.

- Da, Lavi, m-am trezit si eu vorbind fara sa gandesc, iti inteleg surpriza, Aldo pare mai dotat chiar si decat Dragos!

Dintr-o data am realizat ce am putut sa spun si toti trei ne-am uitat fiecare in alta directie, cu exceptia lui Octav care isi muta privirea insotita de un zambet larg de la unul la altul.

- Haaaa, ha, ha, ha, adica voi trei...!!!???, a exclamat el intrebator aratand cu degetul de la unul la altul. Ce tare!!! Tare de tot! Dragos sa stii ca n-ai ce sa mai cauti pe la mine cand e Maria (probabil iubita lui) acasa, a glumit el razand.

Si eu, si Dragos am incercat sa articulam o negatie sau ceva, dar n-am reusit decat sa ne balbaim penibil. Pana la urma, cea care a lamurit lucrurile a fost tot Lavinia:

- Ei, bine, da, eu si Misu aveam ceva fantezii de pus in practica si cum asta necesita mai mult de doi, de aproape 2 luni Dragos face parte din viata noastra intima, din viata mea intima, mai exact, lamurit?, a apus ea sferedelindu-l pe Octav cu privirea. Si, da, si Dragos e un armasar veritabil, nu doar Aldo asta al tau, a continuat ea.

- Deci, maestre, ce-mi spuneai tu ca sotia sefului e o femeie foarte frumoasa si sexy nu erau doar constatari estetice, ci adevarate dorinte ascunse. Bravo tie, te felicit si te invidiez, chiar te invidiez ca ti-ai atins visul, Lavinia e intr-adevar o femeie foarte frumoasa si extrem de sexy. Habar n-ai cat te invidiez.

Pe chipul lui Octav se citea intr-adevar invidia si parerea de rau ca nu a avut si el o astfel de oportunitate erotica, in timp ce Lavinia radia de multumire si incantare. Trebuie sa spun ca de cand Dragos intrase in viata noastra devenise mult mai curajoasa, mai libera si mai directa cand avea ceva de spus sau aratat in materie de sex.

- Ei, bine, dragilor, a spus el adresandu-se mie si Laviniei, daca vreodata vreti sa va largiti cercul de parteneri de nebunii va rog sa va amintiti si de mine. Cred ca e timpul sa plecam, deja suntem putin in intarziere.

Dar Lavinia avea sa ne surprinda din nou.

- Crezi ca as putea sa-l calaresc eu pe Aldo?

- Da, dar cu conditia sa mergi doar alaturi de mine pentru orice eventualitate.

- Si crezi ca l-ar deranja daca l-as calari goala, acum ca tot am ramas fara secrete unii fata de altii?, a intrebat ea cu indrazneala in glas lasandu-ne pe toti masca.

- Nicidecum, a balmajit Octav...

In doi timpi si trei miscari, Lavinia era doar in bocanci, sosete inalte, o sapca pe cap si... atat. S-a indreptat imediat spre Aldo si cum noi eram impietriti a pus un picior in scara si a intrebat hotarata peste umar:

- Octav, nu ma mai ajuti sa incalec?

- De indata, a replicat el.

In secundele urmatoare, palma lui era din nou sprijin pentru fundul sexy al Laviniei in timp ce, cu exceptia degetului mare, toate celelalte patru degete ii presau insinuant pasarica. Au pornit amandoi calare, umar la umar. Cat despre mine si Dragos, ne-am uitat cu subinteles unul la altul, ne-am ridicat in sa si am pornit pe urmele lor ajungandu-i imediat din urma. Octav era pur si simplu fascinat de cele intamplate si se distantase putin lateral de Lavinia pentru a o putea urmari in toata frumusetea ei si, mai ales, pentru a vedea cum ii tresalta sanii la fiecare pas al lui Aldo sau cum pasarica ei se freaca de saua neagra din piele lasand urme de umezeala.

Era cam 14,30 cand Octav a spus ca am ajuns la locul de popas sugerand ca fiecare sa ia patura rulata si legata de saua calului pe care il folosea si sa o intinda pe iarba. De data aceasta, Dragos a fost pe faza si s-a indreptat fulgerator spre Aldo pentru a o ajuta pe Lavinia sa coboare.

- Dragos, intinzi tu si patura mea, te rog?, a spus Lavinia in timp ce ii mangaia coama si gatul lui Aldo.

Cand paturile au fost asezate, sotia mea a venit si s-a intins pe spate, sprijinita pe coate astfel incat sa poata privi in jur si tinandu-si picioarele putin departate, sprijinite in talpi si cu genunchii flexati astfel incat i se putea zari usor pasarica. Noi, cei trei, stateam nemiscati pe cate o margine de patura, paralizati parca de tot ce se intamplase. In cele din urma, s-a intins de tot pe spate, si-a pus mainile sub cap, a inchis ochii si si-a intins picioarele departandu-le inca putin. Dragos a fost cel care a luat initiativa scotandu-si tricoul si, apropiindu-se de fata ei, a inceput sa o sarute cu pasiune pe gura. L-am incurajat din priviri pe Octav care ma privea insistent si intrebator, si-a scos si el tricoul si s-a asezat pe burta intre picioarele Laviniei departandu-le usor pentru a-i putea managaia si stimula pasarica careia in scurt timp a inceput sa-i dea limbi cu aceeasi pasiune si intensitate cu care Dragos o saruta pe gura. In timp ce Lavinia se saruta patimas cu Dragos caruia ii bagase mana in pantaloni pentru a-i masa scula de care era atat de indragostita, pelvisul ei se misca tot mai mult sub asaltul limbilor date de Octav, in scurt timp avand si primul orgasm, pe care acesta l-a savurat cu mare pofta bucurandu-se din plin de gustul pasaricii ei. Cu treaba la oral facuta asa cum trebuie, Octav s-a ridicat in genunchi, a desfacut sireturile bocancilor Laviniei si i-a eliberat picioarele de acestia si de sosetele pe care le purta. In timp ce si el isi scotea incaltamintea, pantalonii pe care ii purta fara chiloti, sotia mea si-a intins si desfacut mult picioarele in acel V foarte larg, pregatita si dornica sa il primeasca in ea, sa se bucure de inca o scula noua si tanara. Pasarica ei era desfacuta de atata pofta dezvaluindu-si rozul umed de dorinta si excitatie. Octav era si el un tip dotat, nu chiar ca Dragos, dar il estimasem undeva la 19-20 de centimetri si de asemenea foarte gros, asa cum ii place Laviniei. In timp ce el a inceput sa o penetreze usor pe frumoasa doamna, Dragos se pozitionase cu penisul in asa fel incat sa il poata lucra la oral iar eu ii framantam si sarutam sanii si ii masam abdomenul. Cu trei masculi excitati la dispozitie, pe Lavinia o astepta o noua experienta de neuitat. Octav continua sa inteteasca ritmul oferindu-i sotiei mele deja primele orgasme la penetrare, convingandu-ma ca si el e un tip performant. La un moment dat baietii au pus-o capra pe doamna, Dragos penetrand-o pe la spate si Octav trecand la o prestatie orala din partea ei. Prinsa intre doi tineri vanjosi si satisfacuta excelent de amandoi, Lavinia era mai excitata ca niciodata. Mi-am dat seama de asta vazand cat de usor aluneca sula lui Dragos in pasarica ei si cat de uda iesea de acolo de fiecare data. Sotia mea devenise o jucarie micuta si sexy lasandu-se prada celor doi puternici masculi in calduri. Pentru ca niciunul nu parea ca va termina curand, au schimbat pozitia, Lavinia urcandu-se pe Octav cu spatele la el in timp ce Dragos o pompa ritmic, dar cu grija, in gura. „Lasa-mi-o putin doar mie”, s-au auzit dupa cateva minute vocea gafainda a lui Octav adresandu-i-se lui Dragos. Acesta s-a dat la o parte, iar Lavinia s-a intors cu fata la Octav, ramanand deasupra. S-a asezat pe corpul lui si cu mainile inclestate in parul acestuia si a inceput sa miste puternic din bazin rasfatandu-si pizda cu scula groasa a acestuia in timp ce tipa de placere. Cand a inceput sa oboseasca au tr...



    Login