Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia – Doctorat in sex si nu prea
Autor : RedFox2023 - 2023-09-07
Citita de 6216 ori - Nota 6.39 (85 voturi)


PREAMBUL: Salutare prieteni! Am lipsit cateva luni din mai multe motive, unele strict personale, o boala si un deces al cuiva foarte apropiat, altele care tin de siguranta internetului. Mai exact, asa cum stiti unii dintre voi, la inceputul verii deschisesem un cont de Facebook si unul de Wordpress atasat celui de aici astfel incat sa pot avea o comunicare cu unii cititori ai povestilor noastre care isi manifestasera aceasta dorinta. Din pacate, am facut greseala sa ofer catre doua persoane si adresa de email asociata celor doua conturi, iar ulterior acestui moment au existat mai multe incercari de conectare neautorizata atat la Facebook, cat și la Wordpress si Gmail, ceea ce m-a determinat sa sterg acele conturi si sa-mi pun problema daca merita sa mai scriu sau nu. Asta ca sa raspund unor comentarii care au fost facute la postarile de aici, desi nu consider ca trebuie sa dau socoteala cuiva, mai ales in online, legat de deciziile noastre. In fine, am decis sa reiau postarea aventurilor si experientelor noastre care, asa cum am mai spus, sunt 100% reale, cine dorește crede, cine nu, n-are nicio obligatie sa creada, traim intr-o lumne libera, inca.



Doctorat in sex si nu prea



Ne aflam asadar in noiembrie 2013 si abia sarbatorisem aniversarea de 40 de ani a Laviniei, aniversare in care aceasta se bucurase la casa noastra de la Dunare de forta, virilitatea, potenta si performantele sexuale ale lui Maurice, un bull afro care a urcat-o efectiv pe pereti de placere, dar si de rasfatul mai tanarului sau prieten Kendral, de aceeasi culoare, si al lui Dragos, armasarul ei de povara sexuala pe care i-l instalasem la noi acasa. Dupa intamplarea cu Maurice, pret de vreo doua luni pana la inceputul lui 2014, Lavinia ne-a apartinut in totalitate mie si lui Dragos, de fapt invers, ca sa respect adevarul factual in totalitate. Tanarul meu angajat isi facea datoria cu prisosinta si constiinciozitate, decis parca sa o faca pe sotia mea sa uite in totalitate de animalul sexual care se dovedise a fi Maurice.

Dupa ce in ianuarie se intorsese la catedra pentru reluarea cursurilor si apropiata sesiune de iarna, Lavinia a venit intr-o zi acasa radiind de bucurie si m-a instiintat ca i se propusese sa devina coordonator asociat de lucrari pe langa o profesoara mai in varsta care era indrumator de doctorate. Practic era un pas inainte in cariera sa universitara si, totodata, un ban in plus la salariu. Am incurajat-o sa accepte imediat, iar dupa o saptamana avea si doi invatatcei, doi doctoranzi, o tipa din Republica Moldova si un tip care ii fusese chiar student Laviniei, care avusese lucrarea de licenta la ea cu vreo 5 ani inainte si care acum se inscrisese la scoala doctorala. Cum moldoveanca si-a suspendat lucrarea din motive personale, singurul discipol al sotiei mele ramasese Mihai, care lucra undeva in privincie si venea la Bucuresti doar pentru consultatii si lucrarile aferente doctoratului sau.

Dragule, mi-a zis la scurt timp Lavinia, Mihai are greutati in a lipsi in cursul saptamanii de la serviciu pentru a se ocupa de doctorat asa ca m-a rugat, daca pot sa stabilim intalnirea noastra lunara in weekend mai ales ca eu ma ocup strict de partea teoretica a lucrarii lui. Te-ar deranja asta?

Nicidecum, stabilim de comun acord care e acel weekend si e totul ok

Mai e si problema locului de intalnire, el va sta la hotel, dar nu-mi surade sa stau cu orele intr-o camaruta sau pe la vreo carciuma citind si discutand cu el.

Invita-l la noi, avem destul spatiu, mese, biroul meu, unde va puteti intinde nestingheriti hartiile.

Ok, asa ramane.

Dupa doua saptamani aveam sa-l cunosc si eu pe doctorandul care avea acelasi nume cu mine. Avea 30 de ani, nu era un tip inalt, undeva pe la 1,70-1,72 maxim, dar era foarte bine facut si avea o figura foarte carismatica, un fel de Alain Delon altoit cu Sean Connery. Cum sedintele de pregaire cu sotia durau cam 4-5 ore pe zi, una sambata si alta duminica, i-am propus sa se cazeze la noi cu conditia sa nu vina niciodata cu mana goala dupa ce aflasem ca taica-sau era administrator de podgorie undeva in zona Vrancei. Asa ca, o data pe luna, pe langa Dragos, la noi se afla si Mihai cu „plata” cazarii in vinuri de calitate. Prin aprilie Lavinia mi-a marturisit ca doctorandul incepuse sa-i faca avansuri, iar de cateva zile ii trimitea mesaje private in care ii spunea cat de atras e de ea si cat de mult o doreste.

Si? Ce-ai de gand?, am intrebat-o direct.

Pai, o experienta noua, e o experienta noua, nu?, mi-a raspuns ea zambind cu subinteles.

Si cu Dragos cum ramanae, il implici sau...?

Dragos mi-a spus ca joi pleaca la ai lui si se intoarce luni dimineata, asa ca as putea sa-l chem pe Mihai de vineri ca sa stea pana duminica, nu?

Da, dar vineri stii ca nici eu nu sunt aici, merg pana la Dunarae si ma intorc sambata spre pranz.

Daca te deranjeaza...

Nu, deloc, avem o conventie si nu am de gand sa renunt la ea, cheama-l!

Daca va fi pe placul meu, imi dai voie sa folosesc si camera noastra, acolo unde nu ai camere de filmat (dar de fapt aveam fara stirea ei)?

Bineinteles, ca intotdeauna!

Vineri am plecat la Dunare unde aveam ceva treburi de aranjat si desi m-as fi putut intoarce spre seara, am preferat sa savurez spectacolul cu un pahar de vin bun in fata laptopului. Celalalt Mihai si-a facut aparitia la noi acasa pe la ora 15,30 la scurt dupa ce ajunsese si Lavinia de la facultate. Ca atare, cand a sunat la interfonul de la poarta ea era inca in dus. A aruncat un halat pe ea fara sa se mai stearga si l-a intampinat in pragul usii de la intrare. Buchetul imens de flori si o sticla de sampanie frantuzeasca era semnul că invatacelul nu era strain de lipsa mea de acasa. In secundele care au urmat mi s-a confirmat banuiala pentru ca Lavinia si-a lasat halatul sa cada de pe ea dezgolindu-si trupul inca ud. Uimit de rapiditatea cu care se intamplau lucrurile vizitatorul a ramas pret de cateva zeci de secunde fara reactie, ceea ce nu mi-a impiedicat sotia sa inceapa sa traga hainele de pe el. In cele din urma acesta s-a dezmetcit si a inceput sa o sarute cu pasiune ajutand-o sa-l dezbrace de tot, a impins-o apoi usor continuand sa o sarute infocat pana au ajuns langa canapeaua din living. A asezat-o pe canapea, i-a desfacut picioarele si ingenunchind intre acestea a inceput sa o linga frenetic. Lavinia gemea deja de placere si ii indesa capul cu mainile spre pizda ei dorind parca sa-l bage cu totul in ea. Dupa minute bune de lins, doamna profesoara a inversat rolurile asezandu-l pe el pe canapea si punandu-se ea in genunchi pentru a-l rasplati cu un oral. Abia atunci am vazut ca desi era un tip scund, omul avea o scula demna de invidiat comparabila si in lungime si in grosime cu cea a lui Dragos, fapt ce o facea pe Lavinia sa se infrupte cu nesat din ea. Dupa ce l-a intarit bine s-a urcat pe el, incalecandu-l acolo pe canapea si sarind din ce in ce mai tare si mai adanc in sula acestuia. Cel putin 15 minute i-a framantat, strans si comprimat pula lui Mihai pana cand s-a dat la o parte si s-a intins p...



    Login