Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia – Dimineata de dupa
Autor : RedFox2023 - 2023-05-08
Citita de 6381 ori - Nota 2.95 (233 voturi)
De felul meu sunt un matinal, oricat de tarziu in noapte as adormi, mai mult de ora 8 nu pot ramane in pat. Asa ca desi adormisem abia pe la 3 dimineata, la 6,30 am facut ochi. Lavinia dormea ca un prunc cu capul pe pieptul meu, iar Dragos era si el bustean undeva la cealalta margine a imensului pat matrimonial, intins pe spate si cu o uriasa erectie matinala. Am coborat usor din pat, fara a-i trezi pe ei si am mers la bucatarie pentru a-mi face o cafea tare la ibric. Am deschis si laptopul pentru a urmari camera din dormitor curios fiind daca se va intampla ceva cand se vor trezi cei doi. Si nu aveam sa astept prea mult.

Lavinia s-a intors la un moment dat spre Dragos punand capul pe pietul lui si atingandu-i neintentionat penisul super erect. Desi adormita inca, a simtit barbatia pustiului si si-a pus mana pe ea parand ca isi continua somnul asa. Doar ca lui Dragos, simtind la randul lui ce se intampla, a inceput sa-i zvacneasac pensiul ridicand din cand in cand mana Laviniei. La un moment dat, trezita oarecum din somn, Lavi a deschis ochii dand cu privirea de erectia lui Dragos. Fara a-si desprinde obrazul de corpul acestuia si-a coborat capul pana a ajuns cu buzele la cativa milimetri de penis si a inceput sa-l atinga usor cu varful limbii pe cap in timp ce cu varfurile degetelor il mangia abia atingandu-l pe toata lungimea. Barbatia lui Dragos parea mai tare si mai groasa ca oricand. A deschis si el ochii si a inceput sa stimuleze pasarica deja foarte excitata a sotiei mele cu degetele. Lavinia a continuat sa-l linga usor calatorind cu varful limbii dus-intors pe toata lungimea sculei lui. La un moment dat, l-am auzit pe Dragos spunandu-i: „Esti nebuna, simt ca explodez!”, „Explodeaza!”, i-a raspuns ea privindu-l patrunzator in ochi apoi oferindu-i un sarut patimas pe capul penisului care pur si simplu nu-si mai incapea in piele de atat erectie. In 2 secunde Dragos a explodat, Lavinia alegandu-se cu o masca faciala matinala de toata frumusetea. L-a ajutat cu putina felatie apoi ridicandu-se a inceput sa se linga pe buze si sa-si maseze fata cu sperma lui. L-a rasplatit cu un zambet larg si cald apoi a fugit in dus.

Dragos s-a sters repede cu unul din prosoapele aflat la indemana din timpul noptii, si-a tras short-ul si tricoul pe el si a coborat la parter cu gandul sa mearga la camera si baia de oaspeti care-i apartineau pe timpul sederii noastre acolo. Doar ca in living a dat cu ochii de mine

- Sa traiti!, a spus el cu o reactie de parca l-am prins cu mana in casa de bani a firmei.

- Neata! Bea o cafea cu mine, fac o cafea foarte buna, sa stii, l-am invitat eu.

- Sper ca n-am sarit calul aseara, nu vreau sa intrec masura, dar doamnei chiar e foarte greu sa-i rezisti si parca nu voiam sa se mai termine vreodata, nu terminam bine ca ardeam de pofta sa o posed din nou, ati vazut si dumneavoastra ca ma incita neincetat.

- Lasa, nu te scuza, ca nu e cazul. A fost super, as repeta oricand. Daca va fi cazul vreodata de ceva nepotrivit voi face sa intelegi, dar pana acum e totul minunat, l-am incurajat eu. Plus ca Lavinia parea ca nu se mai satura nici ea de sex, iar asta chiar mi-a placut. Te cred ca ai pierdut sirul, sotia mea adora sexul si dupa cum ai vazut si simtit pe pielea ta, se fute foarte, foarte bine.

- E o femeie care chiar face sex, nu doar un corp, e ceva ce nu credeam ca voi intalni vreodata. Auzisem, citisem, ca femeile mature sunt altfel, dar doamna Lavinia pare inepuizabila. Am trait senzatii fizice pe care nu le cunosteam pana acum.

- Sunt convins ca pe amandoi ne asteapta multe surprize din partea ei de acum inainte. Pot sa afirm ca si eu privind-o noaptea trecuta am vazut reactii si stari pe care nu i le cunosteam pana acum. Ai facut o treaba foarte buna si crede-ma ca te va rasplati din plin pentru asta, stiu sigur cum e Lavinia cand e multumita.

- Daca-mi permiteti, as merge sa fac un dus si apoi as iesi la ceva miscare in aer liber.

- De acord, Dragos, dar am o rugaminte. Doresc ca intelegerea noastra de ieri si intamplarea dintre voi din timpul cat eu am fost plecat sa ramana intre noi doi, cel putin o vreme. Probabil imi va marturisi Lavinia singura, dar vreau sa nu stie momentan ca a fost un aranjament.

- Am inteles, contati pe mine! Sa stiti ca si acum dimineata doamna m-a trazit cu...

- Cu o felatie cu finalizare, stiu, ii place sa faca asta, l-am linistit eu. Nu e cazul sa te agiti, atunci cand se vor intampla intre voi lucruri in absenta mea contez pe amandoi ca voi afla si de la voi si nu vor ramane secrete.

- Asa va fi, va promit!

In timp ce Dragos era la dus, Lavinia a coborat si ea in living imbracata doar intr-o rochita foarte scurta, decoltata si foarte sexy de culoarea portocalei, cu nasturi in fata, care o prinde de minune. Desi era inca dimineata, dogoarea Baraganului avea in curand sa-si faca simtita prezenta. I-am incalzit cafeaua si am intrebat-o cum a dormit.

- Fara vise, m-a asigurat ea zambind larg. Unde e pustiul?

- Deja ii simti lipsa?, am tachinat-o eu, e in dus, apoi pleaca la alergat.

In acel moment a iesit si Dragos din dormitorul oaspetilor echipat sport. Ne-a salutat, a schimbat un zambet cu Lavinia si a taiat-o pe usa mai mult in fuga.

- Ei? Nu spui nimic? Cum a fost?, am incercat eu sa o provoc pe Lavinia la marturisiri.

- Cum sa fie... am o stare tare amestecata, pe de o parte inca nu-mi vine sa cred ca am trait o expereienta asa wow, pe de alta inca nu stiu daca e bine ce am facut. Tu cum esti?

- Eu sunt ok, i-am raspuns. Mi-a placut tot ce s-a intamplat, nu regret nimic, si nu cred ca lucrurile ar trebui sa se opreasca aici, ca sa fiu sincer 100%.

- Trebuie sa recunosti ca toata nebunia asta e lucrarea ta, opera ta, mi-ai bagat atatea in cap cu jocurile si filmele tale, care recunosc ca ma innebuneau de placere, incat am ajuns sa fac asta. M-ai transformat total.

- Poate ca e opera mea, dar si dorinta si imaginatia ta au contat, trebuie sa recunosti si tu.

- Adevarat. Acum sunt... nici nu stiu cum sa ma definesc.

- Esti o hotwife, precum cele din filmele pe care le vizionam, o sotie care se simte bine atat cu sotul ei, cat si cu alti parteneri cu stiinta si acceptul sotului, e simplu si ok.

- Da, hotwife.

- Un singur lucru vreau sa te rog, mai ales ca pustiul va locui o vreme la noi, sa nu se intample nimic fara sa stiu si eu ca s-a intamplat, pentru ca ai acceptul meu sa o faci de cate ori vrei sau simti, inclusiv cand eu nu sunt prezent, dar trebuie sa stiu. Asa cred ca e fair.

- Ai cuvantul meu si chiar voiam sa iti marturisesc ceva.

- Te rog!

- Ieri cat ai fost la Calarasi am facut sex cu Dragos, atunci s-a intamplat prima oara. Cred ca „nemernicul” mi-a pus cam multa vodca in fresh si m-a cam luat valul. Trebuie sa recunosc ca arata foarte excitant si se uita la mine cu o pofta ca n-am mai rezistat. Am facut-o de 2 ori inainte sa te intorci tu. Recunosc ca ma innebuneste penisul lui mare si modul cum se uita la mine, cum ma dezbraca si ma devora din priviri. Iar la sex, e armasar pur sange, as sta in scula lui permanent.

- E ok, acum ca stiu totul, nu e nicio problema. Vreau sa te simti bine de cate ori vrei si in ce mod vrei, insist sa abandonezi orice inhibitie. E clar ca va potriviti de minune la sex si chiar aratati foarte excitant, tu miniona, frumoasa, sexy, el inalt, bine facut si mai ales foarte dotat si foarte rezistent.

Mi-a zambit privindu-ma dragastos dar nu a mai spus nimic pentru ca Dragos se intorcea acasa in alergare usoara.

- Ne mutam pe terasa cu cafeaua? Vrea cineva frisca, a intrebat Lavinia.

In aprobare unanima ne-am mutat la o masa pentru oaspeti pe care o aveam pe terasa acoperita pentru a fi feriti de soarele care deja se ridicase foarte sus pe cer.

Pe masa cu scaune de o parte si alta au aparut cafeaua, cestile noastre, doua boluri cu fructe si unul imens cu frisca. Eu si Lavinia stateam pe aceeasi parte a mesei pe scaune alturate, iar Dragos de cealalta parte in fata Laviniei. Am discutat banalitati, dar ochii celor doi nu prea se dezlipeau de la celalalt, mai ales ca Lavinia avea grija sa muste foarte senzual din cate un fruct pe care il alegea tacticos. La un moment dat a plecat pentru un minut pentru ca atunci cand s-a intors sa observ ca nu mai avea chiloti pe sub rochita, sutien neavand inca de cand coborase de la dus. S-a asezat din nou la masa si ne-am continuat balivernele, eu mutandu-ma in capul mesei pentru a putea privi mai comod programul de stiri la tv-ul de pe terasa. Dintr-o data am realizat ca se cam lasase linistea, Lavinia avand mainile ocupate cumva sub masa, si ea, si Dragos parand ca sunt mai afundati in scaune decat de obicei. Am urmarit scena cu coada ochiului si am observat ca pustiul ii stimula pasarica Laviniei cu degetul mare de la picior, ea dirijandu-l cu mainile pentru a oferi cele mai bune atingeri. M-am ridicat si am mers in spatele sotiei mele care imi zambea cu tot chipul si am inceput sa ii desfac nasturii rochiei dezvelindu-i sanii cu sfarcurile deja intarite. Am desfacut toti nasturii si am vazut cum isi mangaia pasarica excitata cu piciorul lui Dragos. Am ridicat-o, si-a lasat rochia sa-i alunece de pe umeri ramanand astfel goala in fata noastra, doar in papucii de vara cu tocuri foarte inalte per care ii purta in picioare. Am intors-o cu spatele la masa si am impins-o usor de umeri intelegand ca trebuie sa se intinda, ceea ce a si facut. Si eu, si Dragos am inceput sa ii masam trupul cu frisca fara sa omitem nimic, iar apoi sa ii lingem aceasta frisca de pe tot corpul. Lavinia era intinsa acolo pe masa cu doua limbi care o lingeau peste tot, patru maini care o mangaiau peste tot si tinand in maini cate un penis erect la maximum. Aratam cam caraghios eu si pustiul cu nadragii in vine de o parte si alta a mesei, dar ce mai conta! In timp ce eu o sarutam patimas pe gura, Dragos a inceput sa manance din pasarica ei cand cate o capsuna, cand cate un bob de strugure sau alte bucati de fructe pe care le aseza acolo astfel incat sa le poata scoate cu limba si sa le poata savura cu tot cu aroma Laviniei. Dupa cateva orgasme... culinare, frumoasa mea sotie s-a ridicat si a pornit spre picina. I-am facut semn tanarului ei armasar sa o urmeze iar eu m-am asezat pe sezlong pentru a urmari specatcolul ce urma sa inceapa. Dragos a ramas si el complet gol sarind in apa si imbratisand-o pe Lavinia pe la spate, moment in care ea s-a prins cu mainile de bara de pe marginea bazinului permitandu-i acestuia sa o penetreze. Dupa cateva minute, Dragos a luat-o in brate pe Lavinia mergand cu ea in zona mai putin adanca a piscinei, ea si-a incolacit bratele de gatul lui si picioarele de talia lui lasandu-se patrunsa asa de pusti folosindu-se de umerii lui pentru a culisa frenetic in penisul sau. Dupa minute bune, au iesit din apa cu ea inlantuita pe corpul tanarului si cu pasarica bine infipta in barbatia lui, Dragos asezand-o usor pe spate pe salteaua baldachinului aflat langa sezlonguri. Fara sa exagerez, dar pret de 15 minute limba lui s-a jucat neintrerupt cu pasarica ei, orgasmele venind in avalansa. M-am alaturat si eu, patrunzand-o pe Lavinia pe la spate in timp ce ea il rasfata cu...



    Login