Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLavinia – Croaziera (partea 1)
Autor : RedFox2023 - 2023-10-13
Citita de 6343 ori - Nota 7.60 (77 voturi)


In vara lui 2015, la aproape doi ani de cand se mutase la noi si devenise amantul oferit de mine sotiei mele Lavinia, viata noastra devenind un ménage à trois, Dragos, tanarul meu angajat care acum avea 29 de ani, ne-a anunțat ca vrea sa se mute din nou in chirie. Dupa mai bine de un an de proces, o tipa care incepuse sa-l atraga si cu care tinea legatura reusise sa divorteze si pustiul era decis s-o cucerească total si să-si lege viata de a ei. Pare ca se indragostise. Cum conventia fusese inca de la inceput ca atunci cand va dori sa-si vada de viata lui, va avea toata libertatea sa rupa relatia cu noi, a trebuit sa acceptam situatia. Oricum nu aveam niciun drept sa ne impotrivim sau sa-i facem lucruri neplacute. Cea mai trista de aflarea vestii a fost bineinteles Lavinia, care desi stia ca Dragos se simte atras de cineva, spera ca ruptura sa intarzie cat de mult. Ca sa-i mai indulcesc putin amaraciunea sotie mele, le-am oferit o vacanta de o saptamana intr-un resort exclusivist din Italia, fara ca eu sa fiu prezent sau sa am habar de ce se intampla acolo. Judecand insa dupa cat de rare si scurte au fost contactele cu ei in acea saptamana, mi-a fost clar ca Lavinia l-a futut pe bietul Dragos in dusmanie si cu disperare. Noroc ca armasarul din el tinea la tavaleala si la curse maraton.

Dupa plecarea pustiului, am inceput sa caut solutii pentru a o decupla pe sotia mea de aceasta despartire si a-i alunga apatia pe care o ascundea foarte bine, dar care totusi se ghicea deseori. Cu siguranta, amaraciunea ei se datora probabil 20% faptului ca se si atase de frumuselul, potentul, virilul si futaciosul Dragos si 80% faptului ca se vedea in ipostaza de a nu mai avea la dispozitie in permanenta un exemplar pur sange care sa o satisafaca sexual oricand si oricat de mult isi dorea ea. Si isi dorea mai tot timpul. In toamna care urma avea sa implineasca 42 de ani, iar apetitul ei sexual si dependenta ei de sex erau de nestavilit. Ca si acum la aproape 50 de ani, de altfel Asadar, trebuia gasita o solutie urgent. Si una cel putin de calibrul lui Dragos.

Cum tot umblam pe site-uri cu profil swing, cuckold, couple dating, etc, la un moment dat am dat peste o reclama la o agentie de turism maghiara care oferea sau intermedia si sejururi adult only. Oficial aceste sejururi erau destinate strict celor care nu doreau sa calatoreasca impreuna cu copiii ori in grupuri in care se aflau copii si nici sa interactioneze cu copii in perioada sejurului. Cum mi se aprinsese un beculet, dupa un schimb de mailuri cu ei, am aflat ceea ce am banuit inca de la inceput, anume ca pentru unele din aceste sejururi conceptul de adult only era mult mai larg. Si mai exact, unele excursii erau destinate celor care doreau sa se aventureze in noi experiente sexuale. Asa am aflat ca mai erau ceva locuri pentru o croaziera erotica de 10 zile pe Mediterana. Oferta era destul de generoasa in sensul ca puteai alege ce anume experiente doreai sa accesezi si se adresa in special doamnelor din cuplurile care alegeau acel voiaj. Exact ce aveam nevoie. Se oferea sex cu alt cuplu, sex cu alte cupluri, cu una sau mai multe partenere, cu unul sau mai mulți parteneri, separarea totala de partenerul de cuplu si petrecerea exclusiva a sejurului cu altcineva pentru doamne, nu și pentru domni, etc. Fiecare cuplu avea la dispoziție un apartament intim, total privat fata de restul vasului, cu un living, zona de servit masa, doua dormitoare, doua bai cu jacuzzi si tot tacamul, cu punte privata, piscina privata si posibilitatea de a nu interactiona cu nimeni tot sejurul, contactele cu personalul navei fiind limitate la minimul necesar. La acestea se aduga tot in cadrul apartamentului o asa numita camera fierbinte care avea in mijloc un pat imens rotund si in care se aflau noi noute, sigilate in ambalaj, tot felul de jucarii si accesorii sexuale. Singura obligatie era participarea la cele doua party-uri din prima si din ultima seara de pe vas.

Pretul era si el unul pe masura, dar cand vrei si calitate, si cantitate, platesti. Eu am ales pentru Lavinia trei baieti de culoare care erau prezentati cu toate dotarile in catalogul excursiei. Doi aveau 25 de ani, al treilea 28 de ani, toți cu dotari de 23-24 de centimetri. Unul era mulatru, doi erau negri.

Era 1 august cand am platit excursia si mi-am anuntat sotia ca pe 28 august plecam 10 zile in Meditarana intr-o aventura nu exotica, ci erotica. Vestea a inveselit-o si a facut-o sa se mai detaseze de dispartia lui Dragos din peisajul nostru intim. Ne-am facut repede un set de analize specifice care erau obligatorii, le-am trimis agentiei si totul a fost aranjat. Plecarea urma sa fie dintr-un port francez.

Pe 27 august eram deja in Franta, intr-un hotel la cativa kilometri de port, iar a doua zi la ora 11 ne-am prezentat, conform instructiunilor primite in timp util, in portul turistic unde ne astepta un imens vas de croaziera, un adevarat hotel plutitor. Toate formalitatile, inclusiv instalarea in apartament, au durat aproape doua ore, dupa care am luat pranzul, iar de la ora 16 am participat la prezentarea vasului care a debutat cu ridicarea ancorei și pornirea în voiaj însoțită de tradiționalele sunete ale sirenei ca salut de despărțire adresat portului. La finalul prezentării am primit invitatia ca de la ora 20,30 să participăm la recepția de bun venit.

Ballroom-ul in care se desfasura evenimentul era unul de inalta clasa, decorat si amenajat in stil interbelic, prevazut cu toate cele, zona meselor, zona de socializare cu bufet suedez, bar, ring de dans generos, orchestra, dar si o scena de teatru ale carei cortine erau inchise. Totul a debutat cu un cuvant de bun venit din partea gazdelor noastre, capitanul vasului și o stewardesa superba. Am fost surprinsi să vedem ca nu eram singurii romani de acolo, cu patru cupluri de conationali interactionand in zona de socializare sau la bar. Asta nu insemna ca erau singurii. Seara nu anunta nimic iesit din comun, parea mai degraba o petrecere al carei singur scop era relaxarea, dansul, voia buna si socializarea, asezonate cu bucate alese, bauturi fine si muzica extraordinar de bine interpretata de orchestra aflata in vecinatatea ringului de dans. Spre miezul noptii cand mai toata lumea povestea cu companionii de la masa - noi fiind la aceeasi masa cu doua cupluri de croati, unul de maghiari si unul de finlandezi -, gazdele noastre au anunțat că surpriza serii va fi un spectacol dedicat in special doamnelor care urma sa inceapa in cateva minute. Trebuie sa spun si ca tema sau numele croazierei era „A magical world for our Queens”.

Spectacolul a inceput in stil clasic, cu stingerea luminilor in sala si luminarea puternica a scenei in acorduri muzicale ritmate. Dupa cateva minute in care o trupa de dansatoare de cabaret, bucati una si una, au oferit un dans a la Moulin Rouge, peste toata sala, inclusiv scena, s-a asternut bezna si linistea deplina. Apoi intr-o lumina initial difuza dar a carei intensitate crestea gradual, pe scena si-au facut aparitia opt baieti, patru albi si patru afro, imbracati in corsari. Toti dupa acelasi calapod, aceeasi inaltime, tineri si dupa cum aveam sa vedem mai tarziu foarte dotati. Si foarte buni dansatori. Cum sigur va imaginati, a urmat un program de dans si streap tease masculin. Dupa vreo douazeci de minute in care baietii si-au aratat nu doar calitatile sportive, ci si talentul artistic, ramasesera pe ei doar cu cizmele de pirati si cate doua bucati de panza peste scule si peste buci, bucati care se tineau doar in niste snururi anemice in jurul taliei, ceva gen „hainele” lui Tarzan. Evident, au venit printre mese indeamnand doamnele sa le desfaca acele snururi, pentru ca dupa ce si-au pierdut si ultimele „haine”, baietii sa treaca prin toata sala miscandu-se provocator langa doamnele aflate la mese ori invitandu-le la dans pe muzica lenta si senzuala pentru a-si freca trupurile lor goale si sculele imense de rochile de seara ale tipelor super excitate. Cu siguranta daca s-ar fi facut o cercetare, s-ar fi descoperit ca toti chilotii de dama din acea sala in acea noapte erau uzi leoarca.

Dupa ce si-au terminat misiunea de a excita si innebuni toate femininele de la petrecere, cei opt striperi s-au intors pe scena care pana atunci fusese cufundata in intuneric. Trebuie spus ca acea scena nu era foarte inalta, doar putin peste nivelul la care erau mesele si astfel amenajata incat de la orice masa se putea vedea foarte bine desfasura...



    Login