Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia - ELIBERAREA
Autor : RedFox2023 - 2023-05-05
Citita de 7085 ori - Nota 3.47 (259 voturi)
Revenit asadar acasa dupa asa zisa intalnire de afaceri de la Calarasi si odata linistite lucrurile seara parea sa nu mai anunte nimic special, dar planurile mele erau altele. In timp ce Lavinia pregatea cina l-am luat pe Dragos in garaj chipurile pentru a ma ajuta sa fac putina ordine pe acolo, ceea ce chiar era necesar. Pentru ca isi tot facea de lucru si nu spunea nimic, am inceput eu discutia.

- Ei, cum a fost? Ai incercat ceva? Mai ai plicutele cu afrodisiac sau...?

S-a uitat la mine cu o oarecare retinere, apoi a raspuns evaziv:

- I-am facut cateva complimente doamnei Lavinia, am inotat impreuna in piscina.

- Tot nu mi-ai spus daca mai ai plicurile.

- Ati avut dreptate, nu s-a aratat deranjata de avansurile mele. Dar sa stiti ca nu m-am purtat golaneste.

- As aprecia foarte mult sa ma pot baza pe sinceritatea ta totala. Ai toata increderea ca nu ti-am intins nicio capcana, ci lucrurile stau exact asa cum ti le-am prezentat. Apropo de sinceritate, camerele de supraveghere au functionat permanent cu imagine si sonor HD, mai devreme doar m-am prefacaut ca abia atunci le pornesc, asa ca...

S-a inrosit ca un rac fiert si mi-a raspuns cu voce scazuta:

- Am inteles, ma scuzati! Nu, nu mai am plicurile, le-am pus in paharul doamnei desi nu cred ca era nevoie...

- Nu ma intereseaza amanunte, ci doar sa-mi spui cu toata sinceritatea cum a fost pentru tine?

- Super, doamna este o femeie extraordinara la pat, pot spune deja, desi n-am facut-o decat de 2 ori, ca este cea mai buna partenera de sex pe care am avut-o pana acum și știți bine ca am rulat si eu ceva tipe, dar nu se compara, credeti-ma! E prima femeie matura pe care o am si chiar nu se compara.

- Pentru ea cum crezi ca fost?

- Pai, ce sa va spun, si-ar fi dorit inca o repriza cel putin, dar ne era teama ca pierdem notiunea timpului si dati peste noi la intoarcere, plus ca dormitorul era cam ravasit.

- Bun asa. Sper ca n-ai planuri de somn prea mult la noapte, dupa cum vezi daca te uiti atent, pe fata Laviniei se citeste excitarea mentala, probabil si de la plicuri, dar si de la faptul ca se simte dorita de un armasar tanar.

- Sa nu se simta stanjenita si sa stricati totul, mi-a replicat cu teama parca de a nu o mai avea niciodata din cauza mea.

- Stai calm, ma descurc, i-am raspuns.

La cina am discutat banalitati in prima faza, apoi brusc am instiinta-o pe Lavi ca Dragos va sta o luna la noi pana se va muta la noua chirie pentru ca trebuie sa predea garsoniera si nu are alta varianta exprimandu-mi convingerea ca nu o deranjeaza aranjamentul asta.

- Nu ma deranjeaza deloc, poate sta cat are nevoie, a raspuns ea incercand destul de reusit sa abordeze un aer si un ton indiferent.

Cunoscand-o insa foarte bine nu am ratat licarul din ochii ei si jocul acestora, rezultat al gandurilor care ii explodasera cu siguranta in minte.

Dupa cina Dragos s-a scuzat spunand ca merge sa faca putina miscare pe malul Dunarii, iar eu am ramas cu Lavinia.

- Si? Cum ti-a trecut timpul cat am fost plecat?, am intrebat ca si cum as fi dorit sa facem conversatie de complezenta.

- Am stat pe afara, m-am mai balacit in piscina, am baut un fresh cu putina votca, am butonat telefonul, de-astea.

- Si pustiul?

- Si el la fel, tot pe afara.

- Aha. Nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca pentru tine el e Lucky din jocurile noastre recente. Avem ocazia sa punem si ceva in practica daca tot suntem toti trei aici, ce zici?, am atacat eu fara avertisment.

- Fii serios, mi-a raspuns deloc convingator si privind in alta parte. De ce am face asta?

- Pentru ca simt ca iti doresti si pentru ca am discutat de mult timp despre astfel de fantezii si chiar nu am nicio retinere. Ma excita chiar ideea de a te imparti cu un tip care sa te satisfaca asa cum ai avea tu nevoie, stii bine ca am mai spus asta de sute de ori.

- Da, stiu.

- Deci? Te tenteaza? Oricum observ ca nu ai negat explicit ca el e Lucky. Plus ca, sa recunoaștem, cumva ai tot facut-o cu el in ultimele zile, in imaginatie, e adevarat, dar mare diferenta n-ar fi.

- Nu stiu, mai lasa-ma putin, m-ai luat prea repede. Stiu ca discutam despre noi experiente de multa vreme, dar nu stiu ce sa spun concret acum.

- Ok. Uite cum facem, cand se intoarce il invit la un pahar de vin si las la alegerea ta sa iei sau nu initiativa. Repet un lucru pe care l-am spus de multa vreme, stiu ca nu sunt atat de performant sexual pe cat ai avea tu nevoie, si decat sa ajungem la lucruri facute pe ascuns din cauza asta, mai bine cu stiinta si acceptul meu, pe care stii ca il ai de mult timp. Ti-am dovedit de atatea ori ca nu am gelozii exacerbate. Gandeste-te, dar timpul trece si anii astia, varsta asta a maturitatii asumate nu se mai intoarce niciodata.

Nu mi-a mai raspuns nimic si nici eu nu am mai insistat, dar fata si ochii ei spuneau ca pe dinauntru se dadea o lupta crancena. Am decis in gand sa nu mai las decizia la latitudinea ei, aveam deja alt plan. Dupa jumatate de ora s-a intors si Dragos pe care l-am anuntat ca e invitat la un pahar in living dupa ce isi face dusul de dupa alergarea de seara. Dupa inca 20 de minute eram toti trei cu cate un pahar de vin rosu de colectie in mana. Toata lumea cauta sa discute banalitati, iar cei doi isi tot aruncau priviri ciudate ca si cum ar fi cautat sa se afle unul de la altul ce sa faca.

- Miros toata a fum de la puiul la grill, merg sus sa fac un dus, a pus Lavi la un moment dat ridicandu-se brusc si aproape fugind pe scara care duce la etaj unde se afla dormitorul nostru si baia cu care acesta comunica direct.

- Ei, bine, tinere cred ca e momentul sa-i facem o surpriza Laviniei.

- Ce surpriza?

- Mergem tiptil sus, ne dezbracam si intram langa ea in dus, e foarte incapator dupa cum ai constatat chiar azi.

Zis si facut, cu un Dragos tot un semn de intrebare si de mirare, am ajuns amandoi sus, ne-am dat jos tricourile si nadragii cu chiloti cu tot, saracul Dragos avea o fata de iepure speriat dar in erectie ca mi-era si mila de el, dar i-am facut semn ca intru eu primul, mai ales ca Lavi era cu spatele la usa. A incuviintat si a ramas putin in urma. Am luat esarfa cu care o legam la ochi in jocurile noastre si am intrat cuprinzand-o in brate pe la spate. „Ne jucam?”, am intrebat. „Ne jucam!”, a raspuns ea. Am legat-o la ochi, apoi am trecut in fata ei si am inceput sa o sarut patimas pe gura si s-ai framant sanii care aveau sfarcurile tari ca piatra, nu inainte de a-i face semn lui Dragos care aparuse in cadrul usii de la baie sa vina usor in cabina. In timpul asta i-am soptit la ureche „Esti cu Lucky, da?”. „Da!”, a raspuns ea gemand usor, moment in care mainile lui au inceput sa o atinga pe spate. A tresarit puternic, a scos un „Ce?” dupa care si-a smuls esarfa si s-a abandonat imediat atingerilor noastre. Cu siguranta gandul ca patru maini, doua limbi si doua penisuri erecte pana la durere erau doar pentru ea a fost mai puternic decat orice impotrivire pe care oricum nu si-o dorea cu adevarat. Dupa minute bune in care mainile noastre au spalat-o si au rasfatat-o pe fiecare milimetru patrat din corpul ei, am oprit dusul, ne-am sters cu totii si am trecut din baie in dormitor cu Lavinia purtata in brate de Dragos pe care il saruta patimas pe gura. Acesta a intins-o pe pat si a inceput sa-i dea limbi cu maiestrie in pasarica ei ca focul de excitata in timp ce eu m-am asezat pe un fotoliu pentru a savura spectacolul. Dupa alte minute bune de rasafat total si cateva orgasme ale ei, a venit momentul ca Dragos sa se intinda pe pat si Lavinia sa-l recompenseze cu un oral de zile mari cum numai ea stie sa faca. N-am mai rezistat si m-am dus la spatele ei si am patruns-o usor crescand apoi ritmul astfel incat Lavi sa fie excitata asa cum isi doreste. Eram atat de excitat la randul meu incat recunosc ca dupa nici 10 minute am iesit si am terminat in unul din prosoapele aduse din baie astfel incat sa imi las sotia curata pentru tanarul ei partener. Eliberata de mine, Lavinia a trecut deasupra lui Dragos si a inceput sa faca niste opturi de toata frumusetea gemand sacadat si repetatnd intruna „Ce mare e, ce buna e!” A urmat pozitia misionarului timp de cel putin 15 minute ritmul devenind in cele din urma unul infernal, amandoi urland de placere, iar Lavinia avand avalanse...



    Login